Φόρμα αποστολής προβλήματος με εταιρία

Bookmaker

Συμπληρώστε το όνομα ή την ιστοσελίδα της εταιρίας

Όνομα χρήστη, account id ή email λογαριασμού

Θα πρέπει τα στοιχεία που συμπληρώνετε να είναι αληθή.

Τύπος Καταγγελίας

* Για καθυστέρηση ανάληψης, συμπληρώστε τη φόρμα καταγγελίας, αφού παρέλθει χρονικά διάστημα 7 εργάσιμων ημερών (το 7 εργάσιμων ημερών bold).
* Για θέματα Bonus, βεβαιώθειτε ότι έχετε διαβάσει και τηρήσει τους κανόνες της εταιρίας.

Το Email σας

Oνοματεπώνυμο λογαριασμού (μη υποχρεωτικό)

Οπως ακριβώς εμφανίζεται το ονοματεπώνυμο στον λογαριασμό σας στην εταιρία.

Forum username

Το όνομα χρήστη σας στο forum

Αναλυτική περιγραφή

*Περιγράψτε την υπόθεση λεπτομερώς, αναφέροντας όσο το δυνατόν περισσότερες και ακριβέστερες πληροφορίες. Παρακολούμε όπως συμπεριλάβετε την ώρα/ημέρα των γεγονότων και αναφέρετε όλες τις μεθόδους επικοινωνίας σας με την εταιρία. Σε κάθε περίπτωση εάν υπάρχει γραπτή επικοινωνία, παρακολούμε να την επισυνάψετε.
** Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί στο support@foxbet.gr. Η καταγγελίας σας εξεταστεί το συντομότερο δυνατόν. θα πρέπει να αφήσετε χρονικό διάστημα 7 ημερών πριν επικοινωνήσετε εκ νέου μαζί μας.

Έχω εξαντλήσει κάθε περιθώριο για εξεύρεση λύσης σε συνεργασία με την εταιρία.
Δηλώνω ότι τα παραπανω στοιχεία είναι αληθή και είμαι το φυσικό πρόσωπο στον οποίο ανήκει ο λογαριασμός.
Αποδέχομαι ότι οι προσωπικές πληροφορίες είναι προσωπικές και παραχωρούνται στο Foxbet.gr προς χρήση για θέματα που σχετίζονται με την υπόθεση.

Επιβεβαίωση

Πάντα δίπλα στον παίκτη

Από το ξεκίνημα του site, το μότο μου είναι  ότι το στοίχημα δεν είναι μόνο αναλύσεις και προγνωστικά.  Ο σκοπός που δημιουργήθηκε ξεχωριστή ενότητα για τις στοιχηματικές εταιρίες, είναι για να ενημερώνουμε σωστά και να υποστηρίζουμε τους παίκτες που “ψάχνονται” περισσότερο για τους μπουκ, τη σοβαρή στοιχηματική θεωρία και την ειδησεογραφία. Στα reviews θα βρείτε την κριτική μου για κάθε εταιρία και μέσα από την προσωπική μου στήλη θα μαθαίνετε πρώτοι inside info για τις εταιρίες και τα δρώμενα του χώρου.

Στοιχηματικές εταιρίες με αξιολόγηση

Η έμπειρη ομάδα του Foxbet αξιολογεί και βαθμολογεί τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιριών σε 8 διαφορετικές κατηγορίες. Δείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες για κάθε εταιρία συγκεντρωμένες σε ένα πίνακα.

Υποστήριξη παικτών και επικοινωνία

Το Foxbet team βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους παίκτες. Επικοινωνήστε μαζί μας 7 ημέρες την εβδομάδα μέσω live chat, email ή social media για τυχόν απορίες ή αν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα με τις στοιχηματικές εταιρίες.
Betting Guide

Οδηγοί για το στοίχημα

Έχετε απορίες για το πώς παίζετε στοίχημα στο ίντερνετ, για το σύστημα Fibonacci ή δεν ξέρετε τι είναι η γκανιότα; Το Betting School θα λύσει όλες τις απορίες σας και θα εμπλουτίσει τις στοιχηματικές γνώσεις σας.

Αποκλειστικές ειδήσεις και νέα

Ποιά εταιρία έρχεται στην Ελλάδα και τι αλλάζει στις στοιχηματικές εταιρίες; Μάθετε τα πάντα πρώτοι για το διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα και το εξωτερικό με πολλές αποκλειστικές ειδήσεις.

Σύγκριση εταιριών και εργαλεία

Βρείτε εύκολα την εταιρία που σας ταιριάζει με το Bookie Finder, συγκρίνετε τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιρίων με τη H2H σύγκριση ή δείτε όλους τους τρόπους συναλλαγών κάθε εταιρίας με ένα κλικ.

Bonus και προσφορές

Όλα τα προγράμματα των στοιχηματικών εταιρειών συγκεντρωμένα στη σελίδα Bet Bonus. Ποιές εταιρίες δίνουν πριμ εγγραφής με ηλεκτρονικά πορτοφόλια και ποιές διαθέτουν Loyalty πρόγραμμα, 0% γκανιότα ή προσφορές moneyback.
Netbet Skin left
Netbet 400x1000 R