foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ34
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Τελικός Κυπέλλου Futsal: Στροφή στα γκολ με απόδοση 1.75

Στοιχηματικά Νέα | 03 Ιουν 2023 11:43
stoixhma-futsal_1000x500.jpg

Πέφτει η αυλαία της σεζόν με τον τελικό Κυπέλλου!

Σήμερα στις 19:30 γίνεται η σέντρα του μεγάλου τελικού ανάμεσα στον ΑΣΕ Δούκα και την ΑΕΚ, με στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος Futsal στο ουδέτερο «Νίκος Γραμματικός» της Σαλαμίνας. Για όσους δε γνωρίζουν, κοντράρονται οι δύο κορυφαίες ελληνικές ομάδες και φιναλίστ της Stoiximan Futsal Super League.

Ο ΑΣΕ Δούκας στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στις 13 Μαΐου, κερδίζοντας την ΑΕΚ στους τελικούς. Αμφότερες έχουν αναμετρηθεί 5 φορές έως τώρα στη σεζόν, με τους back to back πρωταθλητές να έχουν το «πάνω χέρι», μετρώντας 4 νίκες, ενώ μία αναμέτρηση έληξε στην ισοπαλία.

Όσον αφορά το Κύπελλο Ελλάδας, η ΑΕΚ χρειάστηκε να περάσει το εμπόδιο του Πήγασου Αγίας Παρασκευής (με σκορ 10-0) για να προκριθεί στον τελικό, ενώ ο ΑΣΕ Δούκας επικράτησε του Ερμή Ζωγράφου με 4-1 και πλέον στοχεύει σε δεύτερο διαδοχικό «νταμπλ».

Όπως βλέπετε παρακάτω, ο ΑΣΕ Δούκας προσφέρεται φαβορί για τη νίκη στον μεγάλο τελικό, ενώ η ΑΕΚ δίνεται σε τιμή αουτσάιντερ από τη Stoiximan. Όσον αφορά τα γκολ, το Over 5,5 συναντάται στο 1.75, με το Under 5,5 να διπλασιάζει το ποντάρισμα μας.

Τελικός 1Χ2
ΑΣΕ Δούκας - ΑΕΚ
(3/6, 19:30)
1.50 - 5.40 - 3.90
fox.svg
Τι παίζουμε στον τελικό

Ο ΑΣΕ Δούκας είναι το λογικό φαβορί του τελικού, το απέδειξε και στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας την ΑΕΚ σε 4 από τα 5 συνολικά παιχνίδια τους. Στα τρία τελευταία μεταξύ τους ματς σημειώθηκαν από 6 γκολ στο καθένα, μία συνθήκη που περιμένουμε και τώρα.

ΑΣΕ Δούκας - ΑΕΚ: Over 5.5 1.75

Πώς παίζεται το ποδόσφαιρο σάλας

Το στοίχημα Futsal  έχει καταφέρει να γίνει αρκετά διάσημο επειδή οι κανόνες του δεν διαφέρουν σε μεγάλο βαθμό από εκείνους του παραδοσιακού ποδοσφαίρου. Η εύκολη κατανόηση του αθλήματος ευνοεί τον παίκτη, ο οποίος μπορεί να κάνει τα πονταρίσματα του εφαρμόζοντας μάλιστα ορισμένες τακτικές ή συστήματα, τα οποία χρησιμοποιεί στο κλασικό στοίχημα ποδόσφαιρο.

Εκτός από «ποδόσφαιρο σάλας» είναι αρκετά πιθανό να το διαβάσετε κάπου και ως 5X5. Βέβαια, στις εταιρίες στοιχήματος θα το βρείτε ως επί το πλείστον με τον όρο Futsal. Η συγκεκριμένη παραλλαγή ποδοσφαίρου παίζεται σ’ ένα μικρότερο γήπεδο, το οποίο κατά κανόνα είναι κλειστό, με τις εστίες σαφέστατα πιο μικρές. Αυτός είναι και ο λόγος που ονομάζεται futsal, αφού προέρχεται από την πορτογαλική φράση futebol de salao, δηλαδή ποδόσφαιρο αίθουσας.

Στο φούτσαλ οι δύο ομάδες αποτελούνται από συνολικά πέντε παίκτες. Τέσσερις οι οποίοι βρίσκονται εντός γηπέδου και ένας τερματοφύλακας, Μία από τις βασικές διαφορές συγκριτικά με τη μορφή του ποδοσφαίρου που όλοι γνωρίζουμε, είναι πως υπάρχει απεριόριστος αριθμός αλλαγών. Παράλληλα, ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι χορτάρι η χώμα, αλλά σκληρή επιφάνεια, γι' αυτό και οι παίκτες χρησιμοποιούν ειδικά παπούτσια και όχι ποδοσφαιρικά με τάπες. Επιπρόσθετα, η μπάλα είναι μικρότερη από την κανονική, ενώ και η αναπήδηση της είναι λιγότερη.

Ο στόχος του παιχνιδιού δεν αλλάζει και στο τέλος της αναμέτρησης νικήτρια αναδεικνύεται η ομάδα που έχει σκοράρει τα περισσότερα τέρματα. Ακόμα μία βασική διαφορά σε σχέση με το παραδοσιακό ποδόσφαιρο, είναι πως όλοι οι παίκτες θα πρέπει να διαθέτουν υψηλή τεχνική, καθώς η συγκεκριμένη παραλλαγή βασίζεται στον τομέα αυτόν, λόγω του περιορισμένου χώρου και όχι τόσο στη φυσική κατάσταση, που απαιτείται στο 11Χ11.

Ορισμένες ακόμα σημειώσεις που πρέπει να κρατήσετε σχετικά με το ποδόσφαιρο σάλας είναι πως ο αγώνας διαρκεί δύο 20λεπτες περιόδους, με τον χρόνο να σταματά σε κάθε διακοπή, όπως για παράδειγμα συμβαίνει στο μπάσκετ. Αυτός είναι ο βασικός κανόνας, γιατί από εκεί και πέρα είναι πιθανό σε ορισμένες διοργανώσεις η χρονική διάρκεια να είναι 24 λεπτά. Στην κάθε περίοδο η εκάστοτε ομάδα δικαιούται από ένα time out, ενώ η ανάπαυλα διαρκεί 15 λεπτά.

Ακόμα, τα πλάγια εκτελούνται με το πόδι όπως τα φάουλ και όχι με τα χέρια, ενώ ο τερματοφύλακας κάνει την επαναφορά αποκλειστικά με το χέρι και πρέπει να διώξει τη μπάλα μέσα σε 4 δευτερόλεπτα, διαφορά υποκύπτει σε παράβαση. Όσον αφορά τις κάρτες, στην περίπτωση της κόκκινης ο παίκτης αποβάλλεται και η ομάδα του αγωνίζεται με μειονέκτημα για δύο λεπτά ή μέχρι ο αντίπαλος να σημειώσει γκολ.

Τέλος, υπάρχει ένα χτύπημα σαν πιο μακρινό πέναλτι (σ.σ. απόσταση 10 μέτρων από την εστία, ενώ το κανονικό πέναλτι απέχει 6 μέτρα) όταν μία ομάδα υποπέσει σε 6 ή περισσότερα φάουλ στη διάρκεια μίας περιόδου.

Οι διαθέσιμες αγορές στο στοίχημα Futsal

Όσοι έχετε αρκετά μεγάλη εμπειρία από το στοίχημα στο ποδόσφαιρο, είναι δεδομένο πως δεν θα δυσκολευτείτε να ποντάρετε σε κάποιον αγώνα Futsal. Οι στοιχηματικές πλατφόρμες συμπεριλαμβάνουν στις λίστες τους τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου σάλας, όπως και τις μεγαλύτερες διοργανώσεις, με την πλέον διάσημη αγορά να αφορά τον τελικό νικητή της εκάστοτε αναμέτρησης.

Οι αποδόσεις που θα δείτε μοιάζουν με τις... παραδοσιακές του ποδοσφαίρου, ωστόσο υπάρχει διαφορά στο σύνολο των γκολ που θα σημειωθούν. Στους αγώνες Futsal ο δείκτης του σκορ ανεβαίνει σημαντικά και το βασικό όριο βρίσκεται κοντά στα 6.5 τέρματα και φτάνει μέχρι τα 8.5 Μάλιστα, εξαιτίας του συγκεκριμένου γεγονότος, σε πολλές πλατφόρμες θα συναντήσετε ειδικά στοιχήματα με χάντικαπ γκολ για το αουτσάιντερ της αναμέτρησης. Φυσικά, δεν είναι οι μοναδικές ειδικές αγορές που θα βρείτε μπροστά σας, αφού σε μεγάλες διοργανώσεις είναι αρκετά πιθανό να συναντήσετε εναλλακτικά όρια στο σύνολο των γκολ, αλλά και εναλλακτικά χάντικαπ.

Live betting στο ποδόσφαιρο σάλας

Και στο ζωντανό στοίχημα, συμβαίνει αυτό ακριβώς που γράψαμε και στις βασικές pre game αγορές. Δηλαδή, το ποδόσφαιρο σάλας παρουσιάζει αρκετές ομοιότητες με την κλασική εκδοχή του ποδοσφαίρου. Εφόσον θέλετε να ποντάρετε σ' έναν αγώνα του Futsal κατά τη διάρκεια του live betting, θα έχετε τη δυνατότητα να προβλέψετε σωστά τον τελικό νικητή, το σύνολο των τερμάτων ή την ομάδα που θα πετύχει το επόμενο τέρμα. Όλα αυτά μπορούν να συνδυαστούν με τη ζωντανή εικόνα, αφού μέσα στη χρονιά υπάρχουν γεγονότα που μεταδίδονται μέσω live streaming από τις στοιχηματικές πλατφόρμες.

Σημείωση: Όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας, οι αγορές στα πρωταθλήματα (βλ. Πριμέρα Ντιβιζιόν Ισπανίας) είναι αρκετά περιορισμένες και επικεντρώνονται ως επί το πλείστον στον τελικό νικητή και το σύνολο των τερμάτων. Από το Futsal, όμως, δεν απουσιάζουν οι μεγάλες διοργανώσεις -όπως το κύπελλο της UEFA ή οι διοργανώσεις Εθνικών Ομάδων- και είναι δεδομένο ότι σε αυτούς τους αγώνες οι επιλογές για ποντάρισμα θα είναι σαφέστατα περισσότερες.

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ