Τα Bonus των στοιχηματικών εταιριών

bonus καταθεσης μπονους εγγραφης στοιχημαΤα μπόνους είναι ένας εύκολος τρόπος μάρκετινγκ για τις εταιρίες να προσελκύσουν νέους πελάτες, όπως και για τους παίκτες είναι ένα σημαντικό κίνητρο να επιλέξουν μία στοιχηματική εταιρία. Πριν αποφασίσετε να παίξετε, θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τα “ψιλά γράμματα” για να αποφύγετε τα λάθη που θα σας στερήσουν το μπόνους από την αρχή ή κατά τη διάρκεια του “τζιραρίσματος”.

Παρακάτω θα βρείτε τους βασικούς τύπους bonus, τι πρέπει να προσέξετε και τους κινδύνους εάν παίζετε σε μη αξιόπιστες εταιρίες.

Τι θα πρέπει να προσέξετε

Κωδικός προσφοράς

Σε πολλές εταιρίες θα πρέπει να συμπληρώσετε έναν κωδικό προσφοράς κατά την εγγραφή σας. Αν τον παραλείψετε, το μπόνους δε θα πιστωθεί στο λογαριασμό σας. Σε κάποιες στοιχηματικές μπορείτε να τον προσθέσετε στη συνέχεια.

Αποστολή email για πίστωση

Πολλές φορές το bonus δεν πιστώνεται αυτόματα και θα πρέπει να στείλετε ένα email στο τμήμα εξυπηρέτησης εντός ενός προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος (πχ 48 ώρες από την κατάθεση ή 7 μέρες από την εγγραφή κλπ). Εάν το παραλείψετε συνήθως χάνετε το μπόνους και είναι στην ευχέρεια της εταιρίας να σας το πιστώσει.

Μέθοδοι Κατάθεσης

Σε πολλές εταιρίες αν καταθέσετε με κάρτα Paysafe ή ηλεκτρονικά πορτοφόλια δεν δικαιούστε το μπόνους. Θα πρέπει να ελέγξετε προσεκτικά τους όρους για να βεβαιωθείτε ότι το μέσο πληρωμής που χρησιμοποιείτε δεν αποκλείεται από τους όρους της προσφοράς.

Τζίρος

Τί να το κάνετε ένα Bonus 100% εώς 200όταν πρέπει να τζιράρετε την κατάθεση σας και το μπόνους 10 φορές; Ένας καλός αριθμός ρολαρίσματος είναι 10 φορές το αρχικό σας ποσό σε μονά στοιχήματα, πχ αν καταθέσετε 100 να πρέπει συνολικά να ποντάρετε 1000€ (ή ποσό μπόνους + κατάθεσης x5).

bonusΕλάχιστη απόδοση

O περιορισμός της απόδοσης υπάρχει (σχεδόν) σε όλες τις προσφορές για νέους παίκτες. Η ελάχιστη απόδοση συνήθως κυμαίνεται μεταξύ 1.50-2.00. Προσέξτε ότι σε πολλές εταιρίες αν ποντάρετε σε μικρότερες αποδόσεις θεωρείται καταπάτηση όρων και το μπόνους μπορεί να αφαιρεθεί από το λογαριασμό σας.

Συμμετέχουσες αγορές

Ένας ακόμα πολύ σημαντικός όρος είναι οι τύποι στοιχήματος που συμμετέχουν στην προσφορά. Σε πολλά μπόνους αποκλείονται οι 2-way αγορές, δηλαδή αυτές που αυξάνουν ποσοστιαία τις πιθανότητες κέρδους στο 50%, όπως είναι το ασιατικό χάντικαπ και το over/under. Επιπλέον σε ορισμένες εταιρίες θα πρέπει να ποντάρετε πριν την έναρξη του παιχνιδιού, το live δε συμμετέχει στις απαιτήσεις τζιραρίσματος.

Συμβουλή: Πριν αποφασίσετε να δεχτείτε κάποιο μπόνους είναι σημαντικό να ολοκληρώσετε τη διαδικασία ταυτοποίησης. Με αυτόν τον τρόπο θα γνωρίζετε ότι θα πληρωθείτε τα όποια κέρδη σας και θα αποφύγετε τυχόν ταλαιπωρία.

Τύποι Bonus και προσφορών


Μπόνους Κατάθεσης

Είναι η πιο συνηθισμένη μορφή μπόνους. Υπολογίζεται ως ένα ποσοστό επί της αρχικής σας κατάθεσης. Για παράδειγμα το 100% εώς 100 ευρώ σημαίνει ότι αν καταθέσετε 100θα λάβετε μπόνους άλλα 100€, ενώ στο 50% εώς 100 ευρώ σε κατάθεση 100θα πάρετε άλλα 50€. To μπόνους μπορεί να πιστωθεί άμεσα στο λογαριασμό σας ή εντός 24/48 ωρών ανάλογα με την εταιρία, ενώ σε κάποιες προσφορές θα πρέπει να παίξετε μία φορά το ποσό της κατάθεσης για να το λάβετε.

Δωρεάν στοίχημα (Freebet)

Είνα ιδιαίτερα δημοφιλές στη βρετανική αγορά. Freebet όμως για νέους παίκτες προσφέρουν και αδειοδοτημένες στην Ελλάδα εταιρίες και το βρίσκετε συνήθως σε 2 βασικές παραλλαγές:

α) Στοίχημα χωρίς ρίσκο (lose bet): Όπως φανερώνει και η λέξη αν χάσετε σας επιστρέφεται το ποντάρισμα συνήθως σε μορφή μπόνους, το οποίο πρέπει να τζιράρετε μία ή περισσότερες φορές.

β) Δωρεάν στοίχημα (matched bet): Το matched σημαίνει ότι παίζετε ένα στοίχημα και λαμβάνετε ένα δωρεάν στοίχημα που υπολογίζεται σαν ποσοστό επί του πονταρίσματος. Για παράδειγμα 100% δωρεάν στοίχημα μέχρι 30€, σημαίνει ότι αν παίξετε 30, θα πάρετε ένα ισόποσο freebet, δηλαδή 30 ευρώ. Η Paddy Power είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση εταιρίας που προσφέρει Matched Bet.

Μπόνους σύστασης

bonus-stoiximaΕίναι ένα bonus το οποίο λαμβάνετε όταν ένας φίλος σας εγγραφεί σε μία εταιρία χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό σύστασης που θα του παρέχετε. Σε αυτό το μπόνους έχετε και οι δύο όφελος και λαμβάνετε ένα μπόνους το οποίο καθορίζεται από την εταιρία. Εάν ο φίλος σας χρησιμοποιήσει ωστόσο το μπόνους σύστασης, συνήθως δε δικαιούται το μπόνους εγγραφής της εταιρίας.

Εκτός από τα παραπάνω μπόνους, υπάρχουν αρκετές ακόμα προσφορές, όπως τα bonus επανακατάθεσης (reload), μπόνους επιβράβευσης ή αφοσίωσης, προσφορές VIP ή καλύτερων αποδόσεων κ.α.

Kίνδυνοι Bonus

Πολλές φορές, κυρίως λιγότεροι δημοφιλείς εταιρίες βάζουν εμπόδια ή αφαιρούν από τους παίκτες το μπόνους για διάφορους λόγους. Οι συνήθεις τακτικές των εταιριών είναι:

Φραγή για διπλό/πολλαπλό λογαριασμό

Είναι συχνό φαινόμενο οι εταιρίες να κλείνουν το λογαριασμό των παικτών με αιτιολογικό ότι έχουν πάνω από ένα λογαριασμό ή ότι υπάρχει και άλλος λογαριασμός από το ίδιο νοικοκυριό ή την ίδια ip. Συνήθως αυτή την τακτική ακολουθούν λιγότερο δημοφιλείς εταιρίες. Θα πρέπει να προσέχετε να μην μπαίνετε από κοινόχρηστους υπολογιστές ή από τον προσωπικό σας υπολογιστή/κινητό σε βιβλιοθήκες, καφετέριες κλπ.

Όρια στοιχήματος

Πολύ σύνηθης τακτική. Βάζουν πολύ χαμηλά όρια πονταρίσματος στο λογαριασμό σας και σας κάνουν τη ζωή δύσκολη στο τζιράρισμα του μπόνους. Τα όρια μπορεί να φτάσουν ακόμα και το 1 ευρώ! Σκεφθείτε να πρέπει να παίξετε 500 ή και 1000 στοιχήματα του ενός ευρώ! Συνήθως σε αυτή την τακτική προχωρούν λιγότερο γνωστές ή αξιόπιστες εταιρίες.

Συνοπτικά λοιπόν, θα πρέπει να προσέχετε σε ποιές εταιρίες παίζετε, να ελέγχετε τους όρους του μπόνους πριν το αποδεχτείτε και προληπτικά, να παίζετε στοίχημα από τη σύνδεση του σπιτιού ή του κινητού σου. Μπορείτε να δείτε όλες τις παραπάνω πληροφορίες για τα μπόνους των στοιχηματικών εταιριών στο Bet Bonus.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα του Foxbet στο email σας


Περισσότερα

Comments

Πάντα δίπλα στον παίκτη

Από το ξεκίνημα του site, το μότο μου είναι  ότι το στοίχημα δεν είναι μόνο αναλύσεις και προγνωστικά.  Ο σκοπός που δημιουργήθηκε ξεχωριστή ενότητα για τις στοιχηματικές εταιρίες, είναι για να ενημερώνουμε σωστά και να υποστηρίζουμε τους παίκτες που “ψάχνονται” περισσότερο για τους μπουκ, τη σοβαρή στοιχηματική θεωρία και την ειδησεογραφία. Στα reviews θα βρείτε την κριτική μου για κάθε εταιρία και μέσα από την προσωπική μου στήλη θα μαθαίνετε πρώτοι inside info για τις εταιρίες και τα δρώμενα του χώρου.

Στοιχηματικές εταιρίες με αξιολόγηση

Η έμπειρη ομάδα του Foxbet αξιολογεί και βαθμολογεί τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιριών σε 8 διαφορετικές κατηγορίες. Δείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες για κάθε εταιρία συγκεντρωμένες σε ένα πίνακα.

Υποστήριξη παικτών και επικοινωνία

Το Foxbet team βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους παίκτες. Επικοινωνήστε μαζί μας 7 ημέρες την εβδομάδα μέσω live chat, email ή social media για τυχόν απορίες ή αν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα με τις στοιχηματικές εταιρίες.
Betting Guide

Οδηγοί για το στοίχημα

Έχετε απορίες για το πώς παίζετε στοίχημα στο ίντερνετ, για το σύστημα Fibonacci ή δεν ξέρετε τι είναι η γκανιότα; Το Betting School θα λύσει όλες τις απορίες σας και θα εμπλουτίσει τις στοιχηματικές γνώσεις σας.

Αποκλειστικές ειδήσεις και νέα

Ποιά εταιρία έρχεται στην Ελλάδα και τι αλλάζει στις στοιχηματικές εταιρίες; Μάθετε τα πάντα πρώτοι για το διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα και το εξωτερικό με πολλές αποκλειστικές ειδήσεις.

Σύγκριση εταιριών και εργαλεία

Βρείτε εύκολα την εταιρία που σας ταιριάζει με το Bookie Finder, συγκρίνετε τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιρίων με τη H2H σύγκριση ή δείτε όλους τους τρόπους συναλλαγών κάθε εταιρίας με ένα κλικ.

Bonus και προσφορές

Όλα τα προγράμματα των στοιχηματικών εταιρειών συγκεντρωμένα στη σελίδα Bet Bonus. Ποιές εταιρίες δίνουν πριμ εγγραφής με ηλεκτρονικά πορτοφόλια και ποιές διαθέτουν Loyalty πρόγραμμα, 0% γκανιότα ή προσφορές moneyback.
Novibet Skin
Novibet Skin
hot7mob