foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ34
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Basketball Champions League: Preview Final 8

Previews Πρωταθλημάτων | 05 Μαι 2021 10:41

Την Τετάρτη 05/05 ξεκινάει η τελική φάση του Basketball Champions League, που όπως πέρυσι, έτσι και φέτος θα διεξαχθεί με τη μορφή Final-8. Έδρα της φετινής διοργάνωσης, θα είναι η Ρωσία και συγκεκριμένα το γήπεδο της Νίζνι (Ναγκόρνι Αρένα). Όπως και στην Αθήνα το Σεπτέμβριο, έτσι και τώρα ο κορονοϊός επέβαλλε το Final-8, προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι μετακινήσεις. Η επιλογή έγινε από τη FIBA λόγω του γεγονότος πως η Ρωσία βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης στο κομμάτι της πανδημίας, οπότε θα είναι δυνατή η παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο. Επιπλέον, στην επιλογή της έδρας, έπαιξε ρόλο και το γεγονός πως φέτος κλείνονται 800 από την ίδρυση της πόλης της Νίζνι Νόβγκοροντ.

Επιμέλεια: Θωμάς Παπάς


Το πρόγραμμα της διοργάνωσης

Προημιτελικά

Τετάρτη(05/05):


  1. 19:00 Νίζνι – Σαραγόσα

  2. 21:30 Νίμπουρκ – Καρσίγιακα


Πέμπτη(06/05):


  1. 17:00 Τενερίφη – Στρασβούργο

  2. 20:00 Χαποέλ Χολόν – Μπούργος


Ημιτελικά:

Νικητής 1 – Νικητής 2: Παρασκευή (07/05)-19:00

Νικητής 3-Νικητής 4: Παρασκευή (07/05)-21:30

Μικρός Τελικός:

Κυριακή (09/05) 16:30

Τελικός:

Κυριακή (09/05) 19:00



 

Τι παίζουμε – Μακροχρόνια Bets


Με δεδομένο πως η διοργάνωση διεξάγεται στη Ρωσία και μάλιστα στην έδρα της, η Νίζνι έχει ένα προβάδισμα με ό, τι αυτό συνεπάγεται. Θεωρούμε πως μπορεί να κάμψει την αντίσταση της Σαραγόσα, που σαν ισπανική ομάδα θα τη δυσκολέψει περισσότερο. Εφόσον περάσει τους Ισπανούς, το ζευγάρι Νίμπουρκ – Καρσίγιακα είναι απολύτως στα μέτρα της. Παίζει ωραίο μπάσκετ, διαθέτει πληρότητα σε όλες τις γραμμές. Μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό ακόμη κι αν υστερεί σε εμπειρία. Στο 2,50 απόδοση αποτελεί την επιλογή μας.

➡ Νίζνι: Πρόκριση στον τελικό (2.50) - (Παίξε Νόμιμα |21+| MGA)


Ανάλυση ομάδων





Σαραγόσα

Τι κάνει φέτος: Με ρεκόρ 14-20 δε διατηρεί παρά μόνο μαθηματικές ελπίδες για την είσοδο της στα Playoffs της ACB. Δεν μπορούμε να πούμε πως κάτι τέτοιο αποτελεί επιτυχία, αλλά η παρουσία της στο final 8 του BCL είναι αυτή που κρατάει την ομάδα συγκεντρωμένη και δεν υπάρχει γκρίνια. Έδειξε καλό πρόσωπο στο δεύτερο μισό του Απριλίου κάνοντας τέσσερις συνεχόμενες νίκες, που όμως δεν ήταν αρκετές για την οκτάδα, αφού είχε μείνει ήδη αρκετά πίσω.

Προπονητής: Δεν ήταν ιδιαίτερα σταθερή η καρέκλα του προπονητή τη φετινή σεζόν. Ο Λουίζ Κασιμίρο είναι ο τρίτος προπονητής, που κάθεται στον πάγκο της ομάδας, καθώς διαδέχθηκε τον Σέρχιο Ερνάντεζ. Ανέλαβε την ομάδα στις 18 Απριλίου κι έκτοτε μετρά τρεις νίκες και μία μόλις ήττα από τη Ρεάλ. Χωρίς ιδιαίτερες διακρίσεις αλλά με τεράστια εμπειρία στην ACB.

Φόρμα: Η αλλαγή προπονητή δείχνει να έχει θετική επίδραση στο σύνολο της Σαραγόσα, καθώς με τον Κασιμίρο στο τιμόνι είναι στο 3-1. Ηττήθηκε στο πιο πρόσφατο από τη Ρεάλ με 89-98, πληρώνοντας την πολύ κακή τέταρτη περίοδο. Ξεχωρίζει τελευταία η νίκη με 78-101 στην έδρα της Μάλαγα.

Αστέρι: Είναι μια ομάδα με πολλούς πρωταγωνιστές, ωστόσο ο Καναδός γκαρντ, Ντίλαν Ένις ξεχωρίζει και έχει ξεκάθαρα τον ρόλο του ηγέτη στην ομάδα τα τελευταία χρόνια.

H πορεία της ως το Final-8: Με ρεκόρ 9-3 έφτασε άξια στο Final-8, περνώντας μάλιστα σχετικά εύκολα από τον όμιλο, που είχε στη δεύτερη φάση με Νίμπουρκ, Μπάμπεργκ και Σάσαρι.

Πρόγραμμα: Αντιμετωπίζει τη Νίζνι στα προημιτελικά και σε ενδεχόμενη πρόκριση θα βρει μπροστά της το νικητή του ζευγαριού, Νίμπουρκ – Καρσίγιακα

Απουσίες: Πηγαίνει πάνοπλη στη Ρωσία, με τον Χάβι Γκαρσία που αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού, να το έχει ξεπεράσει.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Καρσίγιακα

Τι κάνει φέτος: Είναι στην 3η θέση του Τουρκικού πρωταθλήματος και μετά την χθεσινή νίκη της Φενέρμπαχτσε επί της Γαλατάσαραϊ θα τερματίσει σίγουρα σε αυτή, αφού δεν μπορεί να φτάσει την δεύτερη θέση. Έχει ρεκόρ 21-7 το οποίο χάλασε στο διάστημα, που πάλευε να εξασφαλίσει την είσοδο της στην τελική φάση του Champions League, όπου κι υπέστη τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Έχασε σημαντικά σε αγωνιστικό ρυθμό λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στις αρχές του μήνα.

Προπονητής: Στον πάγκο της ομάδας κάθεται από την περασμένη σεζόν ο Ουφούκ Σάριτσα. Ο Τούρκος προπονητής μπορεί να μην έχει κάποια διάκριση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ωστόσο στην πρώτη του θητεία με την Καρσίγιακα την οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Φόρμα: Επικράτησε με 61-101 επί της ουραγού, Ορμανσπόρ, αγωνιζόμενη σε επίσημο παιχνίδι μετά από 20 ολόκληρες ημέρες, λόγω της πανδημίας. Πριν από αυτή μετρούσε τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, θυσιάζοντας το πολύ καλό ρεκόρ της για να εξασφαλίσει τη συνέχεια της στο Champions League.

Αστέρι: Ο πάουερ Φόργουορντ/σέντερ, Ρέιμαρ Μόργκαν έχοντας 18,3 πόντους και 6 ριμπάουντ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πρόκριση της Καρσίγιακα στο Final-8.

Η πορεία ως το Final-8: Προκρίθηκε σχετικά εύκολο από την πρώτη φάση καθώς είχε αρκετά βατό όμιλο. Συνέχισε κόντρα στις Τόφας, Χολόν και Μπρίντιζι. Όλα κρίθηκαν την τελευταία αγωνιστική, όπου ήθελε μόνο νίκη κόντρα στους Ιταλούς. Έδειξε χαρακτήρα και πήρε το παιχνίδι-τελικό με 107-88.

Πρόγραμμα: Αντιμετωπίζει τη Νίμπουρκ στα προημιτελικά και σε περίπτωση που πάρει την πρόκριση θα βρεθεί αντιμέτωπη με το νικητή του Νίζνι - Σαραγόσα.

Απουσίες: Έχουν επιστρέψει όλοι από την πανδημία, με τελευταίο τον φόργουορντ, Μετετσάν Μπίρτσεν, που δεν προπονήθηκε την περασμένη εβδομάδα, αλλά είναι στη διάθεση του Σάριτσα.



Νίζνι

Τι κάνει φέτος: Πολύ καλή είναι η φετινή πορεία της Νίζνι στο BCL, όπου πέρασε σχεδόν σβηστά στην επόμενη φάση. Στο πρωτάθλημα έχει μείνει πίσω καθώς υπέστη διαδοχικές ήττες στο νήμα κι έτσι έπεσε στη 5η θέση. Αυτό τη στέλνει πάνω στην ΤΣΣΚΑ, στην πρώτη φάση με μειονέκτημα έδρας. Έχει έναν πολύ καλό κορμό από Ρώσους κι έχει καλύψει τα κενά της με Αμερικανούς.

Προπονητής: Ο Ζόραν Λούκιτς είναι στη Νίζνι εδώ και τέσσερα χρόνια. Ακολούθησε ένα μοντέλο, που σιγά σιγά φέρνει αποτελέσματα. Τη φετινή σεζόν παίζει πολύ όμορφο μπάσκετ και στην καλή της μέρα μπορεί να κερδίσει τους πάντες. Δεν έχει ιδιαίτερη εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Φόρμα: Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο της παιχνίδι ήταν πριν από 10 ημέρες κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Έχασε με 84-85 και συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες ήττες. Το μυαλό όμως όλων βρίσκεται στο Final 8, όπου με δεδομένο πως γίνεται και στην έδρα της ομάδας, προσθέτει επιπλέον άγχος.

Αστέρι: Χωρίς αμφιβολία ο Σέιπερντ πραγματοποιεί τέτοια χρονιά ικανή να του εξασφαλίσει συμβόλαιο ακόμη και σε ομάδα της Euroleague. Με 18 πόντους και 5 ασίστ ανά παιχνίδι, αποτελεί έναν εκ των βασικών λόγων της φετινής πορείας της.

Η πορεία ως το Final-8: Έφτασε με σχετική ευκολία κι ιδιαίτερα στη δεύτερη φάση ξεκίνησε με ένα εκπληκτικό 4-0 εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση. Αυτό έφερε μια αναμενόμενη χαλάρωση στο τέλος. Στα αξιοσημείωτα πως έχει ηττηθεί μέσα έξω από τη Σαραγόσα στην πρώτη φάση του BCL.

Πρόγραμμα: Αντιμετωπίζει στον πρώτο χρονικά ημιτελικό τη Σαραγόσα κι εφόσον κάνει το επόμενο βήμα, θα βρει στο δρόμο της μία εκ των Νίμπουρκ ή Καρσίγιακα

Απουσίες: Πλήρης ενόψει του Final-8.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Νίμπουρκ

Τι κάνει φέτος: Διανύει άλλη μια χρονιά, που υπερασπίζεται με τον καλύτερο τρόπο τον τίτλο του φαβορί στο εγχώριο πρωτάθλημα. Προκρίθηκε με χαρακτηριστική άνεση στα ημιτελικά του της διοργάνωσης και πηγαίνει με τη ψυχολογία στα ύψη στο Final-8. Αποτελεί επιτυχία το γεγονός πως έχει προχωρήσει τόσο πολύ στην Ευρώπη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κι η αλήθεια είναι πως φέτος ο στόχος είναι να προχωρήσει περισσότερο. Ρόστερ που βασίζεται κυρίως σε Τσέχους καλαθοσφαιριστές και παρόλα αυτά παίζει αρκετά σύγχρονο και γρήγορο μπάσκετ.

Προπονητής: O Όρεν Αμιέλ είναι προπονητής της Νίμπουρκ σχεδόν 10 χρόνια και με εξαίρεση ένα μικρό «διάλειμμα» η σχέση του με την ομάδα είναι σχέση αγάπης. Μάλιστα φέτος ανανέωσε με μειωμένες αποδοχές, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει βάλει στόχο να πάρει ευρωπαϊκό τίτλο με τους Τσέχους.

Φόρμα: Είναι σε εξαιρετική κατάσταση μετρώντας 10 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Τη βοηθάει το γεγονός πως είναι το απόλυτο φαβορί στο πρωτάθλημα κι έτσι μπόρεσε να προετοιμαστεί κατάλληλα για το Final-8.

Αστέρι: Είναι κυρίως ομάδα που εκπροσωπείται από το σύνολο κι αναδεικνύεται μέσα από αυτό. Ωστόσο αν έπρεπε να ξεχωρίσουμε κάποιον, αυτός θα ήταν ο Αμερικανός, Ομάρ Προύιτ, που με 16 πόντους και 4 ασίστ ανά παιχνίδι, είναι παρών στα δύσκολα για τη Νίμπουρκ.

Η πορεία ως το Final-8: Πέρασε με σχετικά περιπετειώδη τρόπο την πρώτη φάση αλλά στη δεύτερη έδειξε τη δύναμή της. Παρά το υψηλό επίπεδο του ομίλου, ήταν ανώτερη από τις Μπάμπεργκ, Σαραγόσα και Σάσαρι και κατέλαβε την πρώτη θέση με ρεκόρ 5-1.

Πρόγραμμα: Θα παίξει με την Καρσίγιακα με στόχο μία θέση στα ημιτελικά. Εφόσον προκριθεί ο αντίπαλος της θα προκύψει από το ζευγάρι της Σαραγόσα με τη Νίζνι.

Απουσίες: Δεν αναμένεται να στερηθεί κάποιον παίκτη της.



Τενερίφη

Τι κάνει φέτος: Με 26-8 βρίσκεται την τρίτη θέση του Ισπανικού πρωταθλήματος, πίσω από τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αυτή θα είναι κι η τελική της κατάταξη. Κατάφερε να παίξει σε διπλό ταμπλό και να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις και των δύο διοργανώσεων. Μπαίνει στο Final-8 ως το φαβορί αλλά η αλήθεια είναι πως σε ότι έχει να κάνει με Final4/8, κάτι δεν κάνει καλά και αποτυγχάνει με εξαίρεση το 2017 που κατέκτησε το Champions League.

Προπονητής: Δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον 54χρονο Τσους Βιντορέτα. Προπονητής της Τενερίφη τη διετία 15-17, όταν και κατέκτησε τη διοργάνωση του Basketball Champions League. Ακολούθησε η Εθνική Ισπανίας ως βοηθός προπονητή, ένα πέρασμα από τη Βαλένθια  κι επιστροφή στην Τενερίφη, την οποία έχει μετατρέψει σε υπολογίσιμη δύναμη του Ισπανικού μπάσκετ.

Φόρμα: Παρά το σχετικά εύκολο πρόγραμμα των τελευταίων τριών αγωνιστικών, υπέπεσε σε δύο ήττες. Η πρώτη από τη Μπανταλόνα ήρθε δύσκολα (90-85). Την Κυριακή ωστόσο, θα μπορούσαμε να πούμε πως διασύρθηκε από τη Φουενλαμπράδα από την οποία ηττήθηκε με 98-65.  Όπως είπε κι ο Βιντορέτα μετά τη λήξη, το μυαλό όλων ήταν στο Final-8.

Αστέρι: Ο Γκιόργκι Σερμαντίνι είναι ένας εκ των κορυφαίων ψηλών των ευρωπαϊκών γηπέδων με τις φετινές του εμφανίσεις. Με 17.8 πόντους ανά αγώνα, αποτελεί το νούμερο ένα επιθετικό όπλο της ομάδας.

Η πορεία προς το Final-8: Η αλήθεια είναι πως με τη νίκη της επί της Μπούργος με 89-60 πήρε την πρώτη θέση του ομίλου και ταυτόχρονα, «ξέπλυνε» το  101-79 του πρώτου γύρου. Βέβαια, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως οι αντίπαλοι της ήταν ιδιαίτερα άτυχοι κατά τη διάρκεια της πανδημίας κι είχαν αρκετές απουσίες, όταν έπαιξαν.

Πρόγραμμα: Παίζει με το Στρασβούργο και σε περίπτωση πρόκρισης στα ημιτελικά, αχνοφαίνεται ισπανικός εμφύλιος, καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπη με το νικητή του ζευγαριού Μπούργος-Χαποέλ Χολόν.

Απουσίες: Προέκυψε ένα πρόβλημα με το ταξίδι του Γκιόργκι Σερμαντίνι στη Ρωσία, με τον Γεωργιανό σέντερ να διανυκτερεύει για ένα βράδυ στο αεροδρόμιο! Από εκεί και πέρα, ο Βιντορέτα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες που υπολογίζει στο βασικό rotation.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Στρασβούργο

Τι κάνει φέτος: Με ρεκόρ 16-6 φιγουράρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας στο Γαλλικό πρωτάθλημα, πίσω από τις Μονακό και Ντιζόν. Μετά το Μάρτιο είναι σε αρκετά καλή κατάσταση κι αν ήταν λίγο πιο τυχερή με τους τραυματισμούς θα ήταν στη δεύτερη θέση. Στο BCL τίποτα δεν προμήνυε πως θα φτάσει μέχρι εδώ καθώς δεν ήταν καλή τόσο στον πρώτο γύρο όσο και στη συνέχεια.

Προπονητής: O 34χρονος Φινλανδός, Λάσσι Τοβί, αποτελεί το μικρότερο ηλικιακά προπονητή της τελικής φάσης. Ήταν βοηθός προπονητή στη Γαλλική ομάδα κι ανέλαβε ως πρώτος πέρυσι τον Ιανουάριο. Όπως καταλαβαίνουμε έχει πολύ μικρή εμπειρία από τέτοιες διοργανώσεις.

Φόρμα: Δεν είναι ότι σπέρνει το φόβο στη Γαλλία αλλά κερδίζει. Μετρά 7 νίκες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια, ενώ γενικά σπάνια κερδίζει με μεγάλες διαφορές. Τελευταίο της παιχνίδι ήταν την Παρασκευή, όπου επικράτησε με 79-86 επί της ουραγού Μπουλαζάκ, βρίσκοντας ωστόσο την ευκαιρία για ξεκούραση και δομικές.

Αστέρι: Δε θα μπορούσε να ήταν άλλος από τον Αμερικανό, γκαρντ, Κόλσον. Είναι ο δεύτερος σκόρερ της διοργάνωσης κι είναι αυτός που έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην ανατροπή σκηνικού και πρόκριση στην οκτάδαα με τους 19,5 πόντους και τις 4 ασίστ που μοιράζει.

Η πορεία προς το Final8: Πέρασε μεν ως πρώτη του ομίλου στην πρώτη φάση, αλλά δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα σε Περιστέρι, Ρίγα και Ρίτας. Στο δεύτερη φάση, ήταν με το ένα πόδι εκτός διοργάνωσης με το αρχικό 0-3 κόντρα σε ΑΕΚ, Νίζνι και Τουρκ Τέλεκομ, ωστόσο εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες της ΑΕΚ και πήρε τη διαφορά, έκανε μεγάλο διπλό στην έδρα της αδιάφορης μεν, αλλά πρωτοπόρου Νίζνι και κάλυψε τη διαφορά και με την Τέλεκομ, κάνοντας τη μεγάλη ανατροπή.

Πρόγραμμα: Αντιμετωπίζει το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης, Τενερίφη. Σε περίπτωση που περάσει θα βρει στο δρόμο της το νικητή του ζευγαριού, Μπούργος – Χαποέλ Χολόν

Απουσίες: Χωρίς ελλείψεις.



Χαποέλ Χολόν

Τι κάνει φέτος: Τρύπησε το ταβάνι η ομάδα του Στέφανου Δέδα, που έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία της στα προημιτελικά του Basketball Champions League. Έκανε υπερπροσπάθεια για να φτάσει ως εδώ, με αποτέλεσμα να αφήσει το πρωτάθλημα σε δεύτερη μοίρα. Τερμάτισε στην τέταρτη θέση και περιμένει τα Playoffs για να αποδείξει πως η θέση της είναι ψηλότερα. Από τις τυχερές ομάδες, που είχαν σχεδόν σε όλη τη χρονιά τον κόσμο στο πλευρό τους, καθώς ξεπεράστηκε γρήγορα η πανδημία.

Προπονητής: Γνωστός σε όλους μας ο κόουτς της Χολόν. Ο λόγος για το Στέφανο Δέδα, που οδήγησε την ομάδα για πρώτη φορά στους 8 του BCL. Βρίσκεται στη Χαποέλ από το 2019 κι ουσιαστικά η όποια εμπειρία έχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις περιορίζεται στους Ισραηλινούς και στην προηγούμενη ομάδα του, τη Γκαζιαντέπ.

Φόρμα: Η ήττα το Σάββατο με 104-98 στην έδρα της Χαποέλ Τελ Αβίβ της στέρησε την τρίτη θέση της κανονικής διάρκειας, καθώς ήταν η τελευταία αγωνιστική. Γενικότερα μετά το τέλος των υποχρεώσεων στο BCL μπήκε σε ρυθμούς πρωταθλήματος, αλλά είχε μείνει αρκετά πίσω.

Αστέρι: Ο Αμερικανός γκαρντ, Σι Τζέι Χάρις είναι ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας του Στέφανου Δέδα. Αποδείχθηκε κομβικός ουκ ολίγες φορές με τα νούμερα του να μιλάνε από μόνα τους, αφού μετρά 18,3 πόντους και 4,5 ασίστ ανά παιχνίδι στο BCL.

Η πορεία ως το Final-8: Κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση και μάλιστα πριν καν διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική σε έναν όμιλο που μετά την κλήρωση φαινόταν δύσκολα ακόμη και το να περάσει. Συγκεκριμένα άφησε πίσω της, τις Τόφας, Μπρίντιζι και Καρσίγιακα, οδηγώντας την κούρσα από την πρώτη ως την τελευταία αγωνιστική.

Πρόγραμμα: Αντιμετωπίζει τη Μπούργος στον τελευταίο χρονικά προημιτελικό κι αν καταφέρει να κάνει το βήμα παραπάνω, θα συναντήσει το ζευγάρι Τενερίφη - Στρασβούργο

Απουσίες: Όλοι οι παίκτες στη διάθεση του Στέφανου Δέδα.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπούργος

Τι κάνει φέτος: Με ρεκόρ 20-13 είναι στην έκτη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος. Tον Σεπτέμβριο κατέκτησε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας της κι έτσι η χρονιά ξεκίνησε με πανηγυρικό τρόπο.

Προπονητής: Υπέγραψε τον Ιούλιο του 2019 στην Ισπανική ομάδα κι ένα χρόνο μετά την οδήγησε στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου στον τελικό του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Ο Χουάν Πεναρόγια έμεινε όπως ήταν αναμενόμενο στη τεχνική ηγεσία της ομάδας. Στο πρωτάθλημα τα πηγαίνει καλά ενώ στόχος του είναι η επανάληψη του περσινού θριάμβου στο BCL.

Φόρμα: Επανήλθε στις νίκες μετά το 95-77 επί της Μπέτις. Θα τα δώσει όλα για να κάνει το back to back. Άφησε πίσω το κακό διάστημα με τις έξι συνεχόμενες ήττες με την ομάδα ωστόσο να παίζει μισή λόγω των απουσιών από τον κορονοϊό.

Αστέρι: Ο 31χρονος Βραζιλιάνος σουτέρ, Βίτορ Μπενίτε με τους 14,5 πόντους που συνεισφέρει στην επίθεση της ομάδας, αποτελεί παίκτη-κλειδί για τη μέχρι τώρα πορεία της στη διοργάνωση. Εκτελεί με 45% στα τρίποντα ενώ έχει το φοβερό 97% στις ελεύθερες βολές.

Η πορεία ως το Final-8: Η κάτοχος του τίτλου  πέρυσι στο ΟΑΚΑ, πέρασε εύκολα στην επόμενη φάση παρά το γεγονός πως τερμάτισε δεύτερη στον όμιλο. Χτυπήθηκε από τη πανδημία και χρειάστηκε να ταξιδέψει ακόμη και με εννέα παίκτες στη Λετονία για παιχνίδι με τη Ρίγα. Ηττήθηκε από την Ιγκοκέα αλλά ουδέποτε ανησύχησε πραγματικά για την έκβαση της υπόθεσης πρόκριση.

Πρόγραμμα: Αντιμετωπίζει τη Χαποέλ Χολόν στα προημιτελικά ενώ εάν περάσει θα συναντηθεί με το νικητή του ζευγαριού Τενερίφη – Στρασβούργο.

Απουσίες: Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, αφού όλοι έχουν επιστρέψει από την απουσία λόγω του κορονοϊού.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ