foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ122
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
pjimage-2021-01-12T203822.143.jpg

Αναβολών συνέχεια

L-Train
L-Train | Προγνωστικά NBA
12 Ιαν 2021 20:44

Χθες, λίγες ώρες πριν την έναρξη των αγώνων κι αφότου είχαμε ανεβάσει τη στήλη, το ΝΒΑ ανακοίνωσε την αναβολή του Mavericks – Pelicans, που παιζόταν χθες και του Celtics – Bulls που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα. Συνολικά, τέσσερα παιχνίδια έως τώρα στον «πάγο». Ο αριθμός των παικτών που έχουν έρθει σε επαφή με κρούσμα Covid, πλησιάζει το 50 και πλέον το ΝΒΑ βρίσκεται μπροστά σε μια στιγμή κρίσιμων αποφάσεων. «Φούσκα»;. Διακοπή δύο εβδομάδων; Οριστική διακοπή; Ουδείς γνωρίζει.

02:00, Philadelphia 76ers (Strk L3, L10 6-4) – Miami Heat (Strk W1, L10 4-4) Χωρίς θεατές

7-4, 5-1 HOME

Παίζοντας και χθες με ομάδα «έκτακτης ανάγκης», αφού οι πολλές απουσίες δεν έλειψαν, οι 87ers έχασαν εκτός έδρας από τους Hawks, με 112-94. «Κανείς δεν πρόκειται να μας λυπηθεί. Είμαστε υποχρεωμένοι με κάποιο τρόπο να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια», ανέφερε ο Doc Rivers. Τους αξίζουν εύσημα πάντως, καθώς με Simmons, Harris, Milton, Thybulle, Poirier, Curry εκτός, κατέβασαν ομάδα για να παίξουν. Χθες αγωνίστηκε κι ο Embiid, είχε 24 πόντους και 11 ριμπάουντ. Με την ίδια αποστολή θα κατέβει και σήμερα, με μόλις εννιά παίκτες. Simmons, Harris, Milton και Curry είναι σημαντικές απώλειες.

4-4, 1-2 AWAY

Θα λέγαμε ότι είναι οι «ευνοημένοι» της προχθεσινής βραδιάς, αφού το παιχνίδι τους με τους Celtics αναβλήθηκε, καθώς ανέφεραν «κώλυμα», γιατί δεν συμπλήρωναν οκτάδα. Περίεργο πάντως, με τόσους παίκτες και τη δυνατότητα να έχουν και δύο 2-way συμβόλαια οι ομάδες, να μην καταφέρνουν να φτιάξουν οκτάδα. Δεν έπαιξαν προχθές, απόψε θα κατέβουν στο παρκέ δίχως τους Dragic, Adebayo και Butler. Δεν είναι οι μόνοι εκτός, συνολικά εννιά παίκτες των Heat δεν παίζουν απόψε, οι τρεις που αναφέρω είναι οι σημαντικότερες απώλειες. Στο τελευταίο τους παιχνίδι, κέρδισαν τους Wizards 128-124.

Λογικά, και αν δεν αναβληθεί το ματς, οι 76ers θα το πάρουν. Τουλάχιστον έχουν Embiid, την ώρα που οι Heat δεν έχουν κάποιον από τους τρεις κορυφαίους παίκτες τους. Πόσα να βάλουν οι Robinson και Herro, πόσο να βοηθήσει ο Olynyk στη ρακέτα. Άσος με χάντικαπ.

02:30, Brooklyn Nets (Strk L2, L10 4-6) – Denver Nuggets (Strk W2, L10 5-5) Χωρίς θεατές

5-6, 4-4 HOME

Νομίζω ότι το ντεφορμάρισμα των Nets κι οι ήττες που μετρούν πλέον, περνάνε σε δεύτερη μοίρα, αφού το ρεπορτάζ βγάζει άλλα προβλήματα. Ξεκινώντας από τον τραυματισμό του Dinwiddie, που είναι γνωστός εδώ και 10 μέρες και τους στερεί έναν πολύ καλό αμυντικό, πάμε στην απουσία του Irving. «Μύλος» με τον all-star point guard, που δείχνει και πάλι το κακό του πρόσωπο. Έχει να παίξει τέσσερα ματς, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, σίγουρα δεν παίζει απόψε, ενώ θα χάσει και τα επόμενα δύο. Κι όλα αυτά, ενώ στην Αμερική κυκλοφορούν και δημοσιεύματα που τον θέλουν να διασκεδάζει σε πάρτι με τον Drake. Αδιόρθωτος! Μετά του έφταιγε ο LeBron! Για την ιστορία τώρα, οι Nets έχασαν προχθές, πολύ εύκολα από τους Thunder, με 129-116. Δυο μέρες μετά την ήττα από τους επίσης αδύναμους Grizzlies.

5-5, 3-1 AWAY

Βρήκαν φως και μπήκαν. Η κάπως έτσι. Οι Nuggets δεν ξεκίνησαν καλά, ήθελαν νίκες για να βρουν ρυθμό. Και τις βρήκαν, αφού έπαιξαν με πολύ πιο αδύναμες ομάδες στα τελευταία πέντε (4-1 ρεκόρ). Στο τελευταίο κέρδισαν πολύ εύκολα τους Knicks, με 114-89. Ξεκούραστη νίκη, όπως και με 76ers οι «καλοί» προφυλάχθηκαν όσο έπρεπε. Πρώτο ματς που οι Nuggets δεν «τρώνε» πάνω από 100. «Νομίζω ότι η άμυνά μας τώρα αρχίζει να δουλεύει καλά και παίζουμε καλύτερα σε αυτόν τον τομέα, σε σχέση με τα πέντε πρώτα παιχνίδια», ανέφερε μετά το παιχνίδι με τους Knicks o Malone. O Jokic έμεινε 30 λεπτά στο παρκέ πάλι, πρόλαβε να «γράψει» 22 πόντους, 10 ριμπάουντ και πέντε ασίστ. Ο Σέρβος μετράει 10 double-double σε ισάριθμα ματς. Και πάλι εκτός ο Michael Porter Jr.

Είναι με αρκετά προβλήματα στο Brooklyn, την ώρα που οι περσινοί φιναλίστ της Δύσης βρίσκουν λύσεις. Διπλό λέω! Από τη στιγμή δε που είναι και αουτσάιντερ, έχει και αξία.

02:30, Cleveland Cavaliers (Strk L2, L10 4-6) – Utah Jazz (Strk W2, L10 6-4) Με θεατές

5-6, 2-2 HOME

Το καλό ξεκίνημα των Cavaliers ανήκει στο παρελθόν, μετρούν ήδη τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια κι αυτό προφανώς οφείλεται και το γεγονός ότι είναι εκτός οι Sexton και Garland. Για τον λόγο αυτόν (είναι εκτός κι ο τρίτος καλύτερός τους guard, o Porter Jr.) υπέγραψαν με 10ήμερο συμβόλαιο τον Yogi Ferrell. Ότι καταφέρει κι αυτός. Η απώλεια των καλών guard είχε ως αποτέλεσμα και μια μέτρια κυκλοφορία της μπάλας και φυσικά, 17 λάθη στο ματς με τους Grizzlies. Εκεί απέδωσε και τις ευθύνες της ήττας, με 101-91 από τις «αρκούδες», ο Bickerstaff. Ο Garland σίγουρα δεν παίζει απόψε, ερωτηματικό ο Sexton. Ήταν να παίξει στο προηγούμενο ματς, πριν το τζάμπολ έγινε γνωστό ότι δε θα αγωνιστεί.

6-4, 5-2 AWAY

Με τον Donovan Mitchell να σκοράρει τους 13 από τους 28 του πόντους στο τελευταίο δωδεκάλεπτο, οι Jazz κατάφεραν να φύγουν νικητές από το Detroit, με 96-86. Κρίσιμα καλάθια από τον guard των Jazz στο φινάλε, όταν οι Pistons είχαν επιστρέψει στο ματς κι είχαν ρίξει στους πέντε τη διαφορά, που στο πρώτο μέρος είχε φτάσει και στους 23. «Η επίθεσή μας δούλεψε καλά στο πρώτο μέρος», είπε μετά το ματς ο Quin Snyder. Έπαιξε κι ο Ingles που δινόταν αμφίβολος, οπότε και για σήμερα το ρόστερ των Jazz είναι πλήρες.

Όλες αυτές οι ομάδες, από το πάνω ράφι των δύο περιφερειών, παιχνίδι με παιχνίδι θα βρίσκουν ρυθμό. Και λογικά θα εκλείψουν κι οι πολλές εκπλήξεις. Οι Jazz παίζουν καλά στα δύο τελευταία ματς, νομίζω ότι και σήμερα, κόντρα στους Cavaliers έχουν το προβάδισμα νίκης (προφανώς), αλλά καλύπτουν και το -10.5 του χάντικαπ.

03:00, Houston Rockets (Strk L1, L10 3-5) – Los Angeles Lakers (Strk W2, L10 8-2) Με θεατές. Έπαιξαν και προχθές στο Houston. Εύκολα οι Lakers 120-102.

3-5, 3-2 HOME

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, όπου οι DeMarcus Cousins και Markieff Morris πήραν νωρίς την άγουσα για τα αποδυτήρια, οι Rockets δεν τα κατάφεραν κι έχασαν από τους Lakers με 120-102. Εύκολα. Πολύ εύκολα. Από το πρώτο μέρος η διαφορά ήταν στους πόντους. Πάρα πολλά τα λάθη για τους Rockets. «Πολλά λάθη και καθόλου transition παιχνίδι», ανέφερε ο Silas μετά το ματς. Ο οποίος είδε τους παίκτες του να είναι απελπιστικά άστοχοι από τα 7.25. 12/41 τρίποντα. Harden, Wood και Wall είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, όμως ήταν και άστοχοι και με πολλά λάθη (ιδίως οι δύο γκαρντ). Αμφίβολος είναι για σήμερα ο Gordon (G, 14.5p., 2.5r.).

8-3, 5-0 AWAY

«Με τον Davis να είναι ο εαυτός του κι έχοντας τον πίσω στην πεντάδα, σήμερα είχαμε μεγάλο boost σε άμυνα κι επίθεση», ανέφερε μετά τη νίκη o LeBron James. Επιβλητικός με 27 πόνους και τρία μπλοκ ο «φρύδιας», ήταν και πολύ εύστοχος, με 9/12 σουτ. Τρομερή ενέργεια έβγαλε ο Horton Tucker, που ήρθε από τον πάγκο για να δώσει 17 πόντους. Ο Matthews (G, 6.1p.) έμεινε στα «πιτς» προχθές, επέστρεψε όμως ο Caldwell-Pope (G, 9.6p.).

Αν παίξουν και πάλι οι LeBron και Davis, δε νομίζω ότι μπορούν οι Rockets να ελπίζουν σε νίκη. Διπλό και under. Οι Rockets έτσι όπως παίζουν, δεν πείθουν απέναντι σε τόσο καλές ομάδες, όπως οι Lakers.

03:00, Oklahoma City Thunder (Strk W3, L10 5-4) – San Antonio Spurs (Strk L1, L10 5-5) Χωρίς θεατές

5-4, 0-3 HOME

Σούπερ οι Thunder. Έκλεισαν μια περιοδεία πέντε αγώνων, με τέσσερις νίκες. Διαδοχικά στα τρία τελευταία, με Pelicans, Knicks και Nets. O Alexander είναι σε μομέντουμ. Έβαλε 31 προχθές. Ήταν ο ένας από τους έξι παίκτες των Thunder που είχε διψήφιο αριθμό πόντων. «Ήταν ένα εξαιρετικό roadtrip», ανέφερε ο Diallo, που κι αυτός βρίσκεται σε φόρμα. Και προχθές είχε 25 πόντους. 22 πόντους ο Horford, 14 o Hill. Σε φόρμα και οι βετεράνοι. «Παίζουμε μέχρι την κόρνα», ανέφερε ο Daigneault. Δίχως αγωνιστικά ζητήματα οι Thunder απόψε.

5-5, 4-2 AWAY

Στο πρώτο ματς με τους Timberwolves, αν και οι «λύκοι» είχαν στον παρκέ τον Towns, οι Spurs κέρδισαν. Στο δεύτερο, με τον Towns εκτός, έχασαν. Με το σκορ στο 81-81, οι Timberwolves «έτρεξαν» ένα μίνι σερί 5-0, πήραν τη διαφορά και δεν την έχασαν ως το τέλος για το 96-88. Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε ότι τα «σπιρούνια» έπαιξαν δίχως τον DeMar DeRozan (F, 21.2p., 5.6r., 7.0as.). Και απόψε, ο πρώτος σκόρερ των Spurs θα μείνει εκτός. «Ήταν ένα ωραίο σερί, αλλά ξεμείναμε από καύσιμα», ανέφερε μετά το ματς ο Popovich. Οι Spurs είχαν ένα σερί τριών νικών εκτός έδρας, που όμως έλαβε τέλος.

Δεν κατάλαβα γιατί είναι αουτσάιντερ οι Thunder, την ώρα που οι Spurs παίζουν δίχως DeRozan. Νομίζω υπάρχει αξία στον άσο, αρκετά safe θεωρώ το +4.5 των Thunder.

05:30, Golden State Warriors (Strk W2, L10 6-4) – Indiana Pacers (Strk L2, L10 6-4) Χωρίς θεατές

6-4, 4-2 HOME

Με τον Damion Lee να σκοράρει τις δύο βολές, με 3.3’’ στο ρολόι, οι Warriors πήραν το προβάδισμα στο σκορ, στην αναμέτρηση με τους Raptors και προφανώς και το παιχνίδι. Αφού οι Καναδοί στα τελευταία τρία δευτερόλεπτα δεν ευστόχησαν στο σουτ (ο Siakam συγκεκριμένα). 106-105 το τελικό αποτέλεσμα. Ο Curry ήταν τραγικά άστοχος, με 2/16 σουτ. Μια βδομάδα μετά τους 62 πόντους. «Με το πως αμύνονται οι ομάδες, από παιχνίδι σε παιχνίδι, αυτά είναι λογικό να συμβαίνουν», ανέφερε μετά το ματς, ο σουπερστάρ των «πολεμιστών». Βρίσκει πολύτιμα λεπτά συμμετοχής και βοηθάει αρκετά, ο Eric Paschall. Μέτρησε 15 πόντους, ερχόμενος από τον πάγκο. Δεν αναφέρονται αγωνιστικά προβλήματα για σήμερα.

6-4, 2-1 AWAY

Ένα replay review σε καλάθι του Sabonis κι ένα μεγάλο τρίποντο του Hield, 69 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, ήταν αυτά που έκριναν σε μεγάλο βαθμό την αναμέτρηση των Pacers με τους Kings χθες βράδυ. 127-122 το τελικό σκορ. Το πάλεψε ο Sabonis, με 28 πόντους και 11 ριμπάουντ, 24 πόντους είχε ο Brogdon κι από 21 οι Oladipo και McDermott.  Στην άμυνα έριξε τις ευθύνες ο κόουτς Bjorkgren, υπογραμμίζοντας ότι πρέπει να γίνει καλύτερη δουλειά στην άμυνα πάνω στη μπάλα. Ο Oladipo τραυματίστηκε χθες, επέστρεψε όμως στην τέταρτη περίοδο κι αγωνίστηκε. Παίζει και το ενδεχόμενο να ξεκουραστεί απόψε, πάντως προς ώρας το ρεπορτάζ δεν αναφέρει κάτι τέτοιο.

Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι είναι b2b για τους Pacers, αλλά από χθες και το -5.5 κόντρα στους Kings, δεν γίνεται να γυρνάνε σε αουτσάιντερ του +2.5 απόψε. Είναι από τις λίγες ομάδες που έχουν μεγάλη σταθερότητα προς το παρόν στο παιχνίδι τους. Βρίσκω λάθος στην εκτίμηση του book και θα πάω στο διπλό.

Στη στήλη μου στο NBAholics, θα βρείτε ειδικά στοιχήματα παικτών.

Προγνωστικά L-Train
ΩΡΑ
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΚΕΡΔΟΣ
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
13/01
02:30
Brooklyn Nets - Denver Nuggets Nuggets +3.5 16.00 122-116 -16.00
1.70
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
13/01
05:30
Golden State Warriors - Indiana Pacers Pacers +5.0 15.00 95-104 +10.65
1.71
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Brooklyn Nets - Denver Nuggets
13/01 | 02:30
Stake
16.00
Result
122-116
Profit
-16.00
Σημείο:
Nuggets +3.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Golden State Warriors - Indiana Pacers
13/01 | 05:30
Stake
15.00
Result
95-104
Profit
+10.65
Σημείο:
Pacers +5.0
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
01/04
04:00
US Lover Finishing Position - Nate Lashley To Finish Top-30 5.00
3.50
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/03
22:30
Δούκας Εστρέλα Αμαδόρα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας 2 & Over 2,5 & Να σκοράρει ο Γκιόκερες (Bet Builder) 10.00
2.45
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/03
21:30
Hooper Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός 2 25.00
1.78
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/03
21:00
Καπίρης Μεντβέντεφ - Σίνερ 1 7.00
2.72
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/03
04:09
US Lover Iowa State - Illinois 2 5.00
2.05
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/03
01:35
Γκαραγκάνης Τέξας Ρέιντζερς - Σικάγο Καμπς 2 10.00
1.98
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/03
01:09
US Lover Arizona - Clemson Clemson +7.5 5.00
1.90
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
To Finish Top-30
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
2 & Over 2,5 & Να σκοράρει ο Γκιόκερες (Bet Builder)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
5.00
Σημείο:
2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
5.00
Σημείο:
Clemson +7.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος