foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ109
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
pjimage-2021-01-09T162232.235.jpg

Στον «αέρα» το 76ers – Nuggets

L-Train
L-Train | Προγνωστικά NBA
09 Ιαν 2021 16:22

Το αναφέραμε από χθες, λόγω του ότι ο Seth Curry βρέθηκε θετικός στον Covid, το σημερινό παιχνίδι των 76ers με τους Nuggets είναι στον «αέρα». Αν γίνει, με πολλαπλές απουσίες θα παρουσιαστούν οι 76ers. Κρούσμα υπάρχει και στους Mavericks κι εκεί θα υπάρξουν απουσίες αν γίνει το ματς με τους Magic. Συνεχίστηκαν και χθες τα «τρελά» αποτελέσματα και οι φοβερές ανατροπές. Οχτώ αναμετρήσεις απόψε.

22:00, Philadelphia 76ers (Strk L1, L10 7-2) – Denver Nuggets (Strk L1, L10 3-5) Χωρίς θεατές

7-2, 5-0 HOME

Λίγο πριν το ματς με τους Nets, έγινε γνωστό ότι ο Seth Curry θα μείνει εκτός. Και μετά τον αγώνα (ήττα για τους 76ers), ανακοινώθηκε από την ομάδα ότι ο παίκτης βρέθηκε θετικός στον ιό. Ακολούθως, ο Embiid ανέφερε ότι θα μπει σε καραντίνα και όχι στο σπίτι του, για να προφυλάξει το τριών μηνών παιδάκι του. Σήμερα, δεν θα παίξει. Το ρεπορτάζ των 76ers αναφέρει εκτός τους Curry, Korkmaz και Scott, ενώ δίνονται αμφίβολοι οι Thybulle, Reed, Porier, Milton, Harris, Green και Farguson. Προφανώς, περιμένουν τα τεστ, για να διαπιστωθεί αν είναι θετικοί στον ιό ή όχι. Βέβαια, δε θα περιμένει η λίγκα για πάντα. Κι αν τελικά τα τεστ δεν βγουν τις επόμενες λίγες ώρες, τότε πιθανώς να αναβληθεί η σημερινή αναμέτρηση, αφού οι 76ers δε θα συμπληρώνουν οχτάδα κι η λίγκα φυσικά δε θα διακινδυνέψει να μπουν στην αποστολή παίκτες, που πιθανώς να φέρουν τον ιό.

3-5, 1-1 AWAY

Από πλευράς τους οι Nuggets, περιμένουν. Βρίσκονται βέβαια ήδη στη Philadelphia, ερχόμενοι από ήττα εντός από τους Mavericks στην παράταση, με 124-117. Να αναφέρουμε ότι κι οι Nuggets έχουν παίκτη εδώ και μέρες, εκτός, λόγω του ότι ήρθε σε επαφή με κρούσμα. Ο λόγος για τον Porter Jr. Όπως όμως έγινε γνωστό χθες, ο παίκτης θα παραμείνει εκτός, για λόγους ασφαλείας, μέχρι νεωτέρας. Δεν αποκλείεται να βρέθηκε κι αυτός θετικός στον ιό.

Δεν έχει να προβλέψουμε κάτι, αφού κι οι στοιχηματικές δεν το έχουν το ματς. Αν ο αγώνας γίνει, οι Nuggets θα τον κερδίσουν. Με 10 πόντους διαφορά και άνω. Λογικά. Εξαρτάται βέβαια και ποιοι παίκτες θα κατέβουν για 76ers. Αλλά δίχως Curry, Embiid, τι να καταφέρουν.

02:00, Charlotte Hornets (Strk W2, L10 4-5) – Atlanta Hawks (Strk L3, L10 4-4) Χωρίς θεατές

4-5, 1-2 HOME

Με τον Gordon Hayward να έχει βρει το «χέρι» του και να σκοράρει και χθες 26 πόντους, με 4/7 τρίποντα, οι Hornets πέρασαν με το διπλό από τη Νέα Ορλεάνη, με 118-110. «Είναι ένας έμπειρος παίκτης. Γνωρίζει από τέτοιες καταστάσεις. Δεν τον χαλάει αν κάνει μια κακή περίοδο ή ένα κακό ημίχρονο», ανέφερε για τον Hayward o Borrego, μετά το ματς. Βελτιωμένος Graham, με 17 πόντους και έξι ριμπάουντ, οχτώ ασίστ, ενώ πολύ καλός ήταν κι ο Bridges που ήρθε από τον πάγκο και μέτρησε 20 πόντους με 8/11 σουτ. Από τις πολλές ομάδες που παίζουν b2b σήμερα. Τουλάχιστον δεν έχει απώλειες ο Borrego.

4-4, 3-1 AWAY

Για τους Hawks το τελευταίο παιχνίδι ήταν με τους Hornets, πριν τρία βράδια. Όχι χθες δηλαδή, προχθές! Έχασαν. Δεν είναι καλά οι Hawks στα τελευταία παιχνίδια. Χάνουν εύκολα ματς. Με Knicks, με Cavaliers, με Hornets. Θεωρητικά εύκολα ματς, δηλαδή. 102-94 στο πιο πρόσφατο με τους Hornets. Έπεσαν πάνω σε έναν εξαιρετικό Hayward, ενώ οι δικοί τους σταρ ήταν σε κακή μέρα. Επτά πόντους ο Young, οκτώ ο Reddish, οκτώ ο Capela. Τίποτα. Όλοι σε ρηχά νερά. Δίχως Rondo (G, 6.0p., 7.0as.), Gallinari (F, 9.0p., 2.5r.) σε ακόμα ένα παιχνίδι οι Hawks και δεν αναμένεται να παίξουν κι απόψε.

Φαβορί οι Hawks, ναι, βάσει ρόστερ, όμως οι δύο ομάδες είναι με ανάποδο σερί αυτή τη στιγμή. Με τους Hawks να χάνουν τρία στη σειρά και τους Hornets να κερδίζουν και να παίζουν και καλά. Από τη στιγμή που δεν αποδίδουν επιθετικά οι Hawks, το φοβάμαι το χάντικαπ. Μπορεί να το πάρουν το ματς, αλλά θα πήγαινα πιο εύκολα στο +6.5 των Hornets.

02:00, Indiana Pacers (Strk W2, L10 6-2) – Phoenix Suns (Strk L1, L10 6-3) Χωρίς θεατές

6-2, 4-2 HOME

Συνεχίζουν την πολύ καλή πορεία στο ξεκίνημα οι Pacers. Πέτυχαν τους -δίχως Wood- Rockets προχθές το βράδυ και τους κέρδισαν με 114-107. Δεύτερο σερί τρομερό παιχνίδι από τον Brogdon, που σταμάτησε στους 35 πόντους, με 13/25 σουτ. Απίθανος. «Η ομάδα μου με εμπιστεύτηκε και μου έδινε την μπάλα. Ο κόουτς με εμπιστεύτηκε και πήρα επιθέσεις», ανέφερε μετά το παιχνίδι ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. «Ογκολιθος»» στην άμυνα ο Turner, με οκτώ μπλοκ, δεν πρόσφερε τίποτα επιθετικά. Πολύ καλοί οι Oladipo και Sabonis, ενώ παράγοντας ήταν ο Justin Holiday που ήρθε από τον πάγκο και πέτυχε 20 πόντους. Σταθερά εκτός ο Warren (F, 15.5p., 3.5r.), ενώ αμφίβολος δίνεται κι ο McDermott (F, 10.9p., 3.8r.).

6-3, 3-2 AWAY

Οι Suns απόψε δίνουν b2b. Χθες, λίγο παραδίπλα από την Indianapolis, στο Detroit, έχαναν στην παράταση από τους Pistons με 110-105. Δικό τους το παιχνίδι, μπροστά σε όλη τη διάρκεια, ισοφαρίστηκαν για πρώτη φορά, εννιά δευτερόλεπτα πριν το φινάλε και στην παράταση κατέρρευσαν. Μοιραίος ο Ayton στην παράταση, με λάθη σε κρίσιμα σημεία κι ήταν κρίμα γιατί χθες ήταν από τους καλύτερους των Suns, με 14 πόντους και 12 ριμπάουντ. 23 πόντους ο Booker, αλλά πάλι άστοχος με 8/18 σουτ. Και πάλι θα πω βέβαια, βαρόμετρο ο Crowder. Κακός χθες, έπαιξε μόλις 22 λεπτά, φορτώθηκε και με πέντε φάουλ δεν μπορούσε να βγάλει άμυνες όπως θα ήθελε κι οι Suns έχασαν. Δίχως απουσίες απόψε.

Νομίζω ότι οι Suns, θα περάσουν μια φάση «κοιλιάς». Παίζουν και δεύτερο σερί εκτός και με ομάδα που είναι σε καλή κατάσταση. Προς τον άσο των Pacers πηγαίνω.

02:00, Washington Wizards (Strk L2 L10 2-7) – Miami Heat (Strk L1, L10 3-4) Χωρίς θεατές

2-7, 0-4 HOME

Μετά από 10 ματς, αντιλαμβάνομαι και πάλι το εξής για τους Wizards. Όσους κι αν βάλει ο Beal, θα χάνουν. Πως στο καλό αυτή η συνθήκη δεν άλλαξε από πέρυσι, δεν το καταλαβαίνω. Βέβαια, και καμιά προσθήκη προς αυτή την κατεύθυνση, δεν έγινε, οπότε πως να μην είναι και πάλι κακοί στην άμυνα. Ο Beal έβαλε 41, αλλά γενικά, ήταν μόνος του στην επίθεση. Η άμυνα δεν μπόρεσε να κλείσει τους Tatum και Brown και φυσιολογικά ήρθε η έβδομη ήττα των Wizards σε εννιά ματς. Να σημειώσουμε ότι ο Westbrook (G, 19.3p., 9.7r., 11.3as.) έπαιξε με πρόβλημα στο δάκτυλο, οπότε δεν αποκλείεται απόψε να κάτσει στον πάγκο. Εννοείται πως είναι b2b για τους Wizards απόψε.

3-4, 0-2 AWAY

Και οι Heat με τους Celtics έδωσαν τελευταίο ματς, αλλά προχθές. Κι αυτοί έχασαν. Ωραίο παιχνίδι, με ανατροπή για τους Heat στο δεύτερο μέρος και σούπερ φινάλε. Με 1.15΄΄ στο ρολόι, οι Celtics ήταν μπροστά με 10 και με κάποιο τρόπο, 13΄΄ πριν το φινάλε το σκορ ήταν ισόπαλο. Εν τέλει, ένα tip in του Pritchard σχεδόν σε νεκρό χρόνο, έδωσε τη νίκη στους Celtics κι άφησε τους Heat με την «πίκρα» της ανολοκλήρωτης επικής ανατροπής. Ο Butler έπαιξε και ήταν κορυφαίος, με 26 πόντους. Δεν είχε ουσιαστικές βοήθειες πάντως, σχεδόν σε όλο το ματς. Δεν αναφέρονται απουσίες για σήμερα, πάντα όμως παίζει το ενδεχόμενο την τελευταία στιγμή ο Butler (13.8p., 4.6r., 4.6as.) να μείνει εκτός.

Οι Wizards είναι σταθερά μέτριοι, οι Heat απλά ασταθείς, ενώ και σε παλιότερο κείμενο έχω γράψει ότι ίσως είναι και κουρασμένοι από το μικρό διάστημα της offseason. Δεν τους εμπιστεύομαι ούτε τους πρώτους, ούτε και πιστεύω ότι οι δεύτεροι θα πάρουν εύκολα το διπλό απόψε. Πάσο!

03:00, Milwaukee Bucks (Strk L1, L10 5-4) – Cleveland Cavaliers (Strk W1, L10 5-4) Χωρίς θεατές

5-4, 4-1 HOME

Ο Γιάννης χθες ήταν πραγματικά καλός, όμως δυστυχώς για αυτόν οι Jazz έκαναν ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου με τρίποντα. Κι έτσι τα «ελάφια» δεν τα κατάφεραν κι έχασαν με 131-118 από τους Jazz. «Έπαιξαν πάρα πολύ καλά. Εκτέλεσαν σχεδόν κάθε επίθεση με επιτυχία. Πάσαραν καλά, σούταραν καλά κι όταν έχασαν κάποιο σουτ, είχαν και δεύτερες ευκαιρίες με επιθετικά ριμπάουντ», ανέφερε μετά το παιχνίδι ο coach Bud. Τέλος στο σερί των τεσσάρων νικών που «έτρεχαν», εντός έδρας. Πάει το «κάστρο». Σκόραρε 31 ο Middleton, όμως αυτή τη φορά ο πάγκος προσέφερε ελάχιστα. Μόλις 12 πόντους, από έξι παίκτες. Back2back και για αυτούς απόψε. Παρατάσσονται πλήρεις.

5-4, 3-3 AWAY

Παρά τις απουσίες των Garland και Sexton, οι Cavaliers κατάφεραν προχθές να φύγουν με το διπλό από την έδρα των Grizzlies. 94-90. Πολύ καλός ο Osman, που δείχνει ότι αντικαθιστά επάξια τον Garland, ενώ αξιόλογος ήταν κι ο Nance, που είχε 18 πόντους. Κορυφαίος φυσικά ο Drummons με 22 πόντους και 15 ριμπάουντ. Εμπιστοσύνη στον rookie Okoro φαίνεται πως δείχνει ο Bickerstaff, τον άφησε στο παρκέ 39 λεπτά. Από ότι φαίνεται, θα έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής φέτος. Δεν παίζει και σήμερα ο Garland (G, 17.2p., 6.3as.), δίνεται αμφίβολος ο Sexton (G, 25.1p., 3.5as.). Ίσως πατήσει παρκέ. Σταθερά εκτός οι Love, Dellavedova και Porter Jr. Δεν επηρεάζουν.

Νομίζω μεγάλο το χάντικαπ και τον πρώτο λόγο έχει το διπλό. Θα το πάρουν οι Bucks, αλλά σίγουρα δεν είναι φέτος να τους εμπιστεύεσαι σε τόσο μεγάλα χάντικαπ. Προς το +16.5 των Cavaliers.

03:00, Minnesota Timberwolves (Strk L6, L10 2-5) – San Antonio Spurs (Strk W2, L10 4-4) Χωρίς θεατές

2-6, 1-2 HOME

Παίζουν δίχως τον Towns έξι ματς, έχουν έξι ήττες. Τίμιοι! Μέσα στο Portland προχθές, έχασαν τα αυγά και τα καλάθια. Από τη δεύτερη περίοδο η διαφορά ξέφυγε κι ουδέποτε γύρισαν στο ματς. Τελικό 135-117. Πρώτο καλό παιχνίδι για Edwards, σε σχέση με τα προηγούμενα. Ήταν πάλι άστοχος από το τρίποντο (απορώ γιατί σουτάρει), συνολικά όμως είχε 9/21 σουτ και πέτυχε 26 πόντους. Αν πάρει τα πάνω του και πιστέψει στον εαυτό του, ίσως οι Timberwolves πάρουν κάτι παραπάνω από αυτό που τους δίνει. Σίγουρα πάντως δεν χρειάζεται να αγχώνεται τόσο πολύ. Δεν του είπαν ότι είναι ο νέος Jordan. Οπότε, πρέπει να χαλαρώσει λίγο. Ο Towns (C, 19.0p., 11.5r., 5.0as.) από χθες αναφέρεται πλέον αμφίβολος. Δεν ξέρω αν θα μπει σήμερα στο παρκέ. Επιστρέφει πάντως, σιγά-σιγά.

4-4, 3-1 AWAY

Εντυπωσιακό αν μη τι άλλο το κατόρθωμα των Spurs εσχάτως, που κέρδισαν σε b2b και τις δύο ομάδες του Los Angeles. Και μάλιστα, με σχετική ευκολία και τις δύο. Εντάξει, ντέρμπι ήταν προχθές με τους Lakers, παρόλα αυτά οι Spurs είχαν τον έλεγχο, αυτή τη φορά δεν φοβήθηκαν τον LeBron, παραπάνω από όσο πρέπει και με τον Aldridge να κάνει το καλύτερό του παιχνίδι για φέτος, έφυγαν νικητές με 118-109. 28 πόντους είχε ο center των Spurs, πολύ καλοί οι DeRozan και Murray, με 19 και 18 πόντους αντίστοιχα. Πέραν του White, που απουσιάζει καιρό (έχει παίξει μόλις ένα ματς), δεν αναφέρονται απουσίες.

Οι Spurs είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά κι οι Timberwolves, ακόμα και χωρίς Towns, τα περισσότερα παιχνίδια τους τα «παλεύουν». Εδώ κόντραραν στα ίσια, δύο φορές, τους Nuggets. Νομίζω θα τους στηρίξω απόψε και θα πάω στον άσο με το χάντικαπ.

03:30, Dallas Mavericks (Strk W2, L10 4-4) – Orlando Magic (Strk L1, L10 6-3) Χωρίς θεατές

4-4, 1-1 HOME

Ματσάρα προχθές στο Denver, με τους Mavericks να το παίρνουν στην παράταση, με 124-117. Κορυφαίος ο Doncic, με 38 πόντους, 13 ασίστ και εννιά ριμπάουντ, όμως καθοριστικός ήταν ο Kleber. Που με δύο καίρια τρίποντα στην παράταση, «καθάρισε» τον αγώνα. Τα προβλήματα ήρθαν μετά το ματς όμως. Ανακοινώθηκε κρούσμα στην ομάδα (δεν ξέρουμε ακόμα ποιος) και για σήμερα δίνονται εκτός αγώνα οι Brunson (G, 11.1p., 3.5as.), Finney-Smith (F, 9.3p., 5.0r.) και Richardson (G, 13.8p., 2.9r.).

6-3, 3-1 AWAY

Με σημαντικές απουσίες έπαιξαν χθες μέσα στο Houston οι Magic. Εκτός οι Fultz και Fournier, τελευταία στιγμή δηλώθηκε απών κι ο Gordon. Ε, λογική και η συντριβή με 132-90 από τις «ρουκέτες». Πάλεψε ο Vucevic, με 22 πόντους και 12 ριμπάουντ, αλλά οι βοήθειες που πήρε, ειδικά στο σκοράρισμα, ήταν ελάχιστες. Δεύτερος σκόρερ ήταν ο rookie, Cole Anthony, με 15 πόντους. Εκνευρισμένος στη συνέντευξη τύπου ο Clifford, μίλησε για έλλειψη επαγγελματισμού (προφανώς από τους παίκτες του) κι αποχώρησε στα 30 δευτερόλεπτα, χωρίς να απαντήσει σε καμία ερώτηση. Δεν παίζει απόψε σίγουρα ο Fultz (G, 12.9p., 5.4as.), δύσκολο και τους Fournier (G, 14.8p.), επιστρέφει όμως ο Gordon (F, 13.9p., 7.1r.). Εκτός και ο Carter Williams (G, 5.1p., 5.1r.).

Για τους Magic είναι b2b και το βασικό είναι ότι παίζουν δίχως έμπειρο point guard πλέον. Και δεν έχουν και δεύτερο αξιόπιστο σκόρερ από την περιφέρεια, πέραν του Ross. Δύσκολο να αντέξουν απόψε, επειδή όμως κι οι Mavs είναι με σημαντικές απουσίες, ίσως καταφέρουν να στηρίξουν το +8.5.

05:00, Sacramento Kings (Strk L1, L10 4-5) – Portland Trail Blazers (Strk W1, L10 3-4) Χωρίς θεατές

4-5, 3-2 HOME

Με τους Raptors να κάνουν χθες βράδυ franchise ρεκόρ με 144 πόντους, οι Kings διασύρθηκαν μέσα στο «σπίτι» τους, με 144-123. Μοναδική «ηλιαχτίδα» σε αυτό το συνονθύλευμα παικτών που παρουσιάζει ο Walton, o Tyrese Haliburton (για τον οποίο γράψαμε και χθες). 15 πόντοι, με 5/7 τριποντα και οχτώ ασίστ. Σε 29 λεπτά κι ερχόμενος από τον πάγκο. Ο Fox το πάλεψε, ενώ ακόμα γελάμε με την ρακέτα των Kings. Η μοναδική ρακέτα που κατάφερε να χάσει από τους Raptors, που έπαιζαν δίχως center χθες. O Boucher τους έβαλε στα καλάθια. Ο Walton πάντως, όταν του είπαν ότι η ρακέτα του είναι «αφύλαχτη διάβαση» χθες, στη συνέντευξη τύπου, ανέφερε ότι θα γίνουν αλλαγές. Για την ιστορία, Bagley, Holmes χθες, σε ματς χωρίς αντίπαλο σοβαρό στη ρακέτα, (εννοούμε center κι όχι τους πολύ ικανους PF των Raptors προφανώς), μέτρησαν μαζί, τέσσερα ριμπάουντ.

4-4, 2-2 AWAY

«Ξέσπασαν» στους Timberwolves προχθές το βράδυ οι Blazers. Έπειτα από σειρά άσχημων εμφανίσεων και κακών αποτελεσμάτων, πήραν μια άνετη νίκη με 135-117. Κορυφαίος για τους Blazers ήταν ο Lillard, που είχε 39 πόντους και 7/12 από τα 7.25. Κάπως βελτιωμένος κι ο Nurkic, ο Βόσνιος αν ανέβει θα ανεβάσει επίπεδο και την ομάδα. Είχε 17 πόντους, επτά ριμπάουντ και μέτρησε 8/10 σουτ. Όχι κι άσχημα. Δίχως αγωνιστικά προβλήματα απόψε οι Blazers.

Για να μην αδικούμε τους Kings, χθες μοίρασαν 36 ασίστ. Μεγάλο νούμερο. Το πρόβλημα της ομάδας είναι η μη σταθερότητα των δύο σταρ (Hield, Fox) και το γεγονός ότι ο Whiteside, ένας top class (αλλά τεμπέλης είναι η αλήθεια) center, για να παίζουν στη ρακέτα οι Holmes και Bagley. Που δύο κώνοι, θεωρώ ότι τα καταφέρνουν καλύτερα από τους δύο. Κυρίως στην άμυνα. Ο Walton ανέφερε αλλαγές. Και συγκεκριμένα, στη ρακέτα. Αν ο Whiteside παίξει κι η περιφέρεια συμπεριφερθεί όπως και χθες, τότε υπάρχει πιθανότητα να επιβεβαιωθεί ο άσος με το χάντικαπ. Σκοπεύω να πληρώσω, για να το μάθω.

Στη στήλη μου στο NBAholics, θα βρείτε ειδικά στοιχήματα παικτών.

Προγνωστικά L-Train
ΩΡΑ
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΚΕΡΔΟΣ
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
10/01
03:00
Minnesota Timberwolves - San Antonio Spurs Timberwolves +7.5 17.00 122-125 +12.75
1.75
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
10/01
05:00
Sacramento Kings - Portland Trail Blazers Kings +6.5 14.00 99-125 -14.00
1.75
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Minnesota Timberwolves - San Antonio Spurs
10/01 | 03:00
Stake
17.00
Result
122-125
Profit
+12.75
Σημείο:
Timberwolves +7.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Sacramento Kings - Portland Trail Blazers
10/01 | 05:00
Stake
14.00
Result
99-125
Profit
-14.00
Σημείο:
Kings +6.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
01/04
04:00
US Lover Finishing Position - Nate Lashley To Finish Top-30 5.00
3.50
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/03
22:30
Δούκας Εστρέλα Αμαδόρα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας 2 & Over 2,5 & Να σκοράρει ο Γκιόκερες (Bet Builder) 10.00
2.45
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/03
04:09
US Lover Iowa State - Illinois 2 5.00
2.05
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/03
01:35
Γκαραγκάνης Τέξας Ρέιντζερς - Σικάγο Καμπς 2 10.00
1.98
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/03
01:09
US Lover Arizona - Clemson Clemson +7.5 5.00
1.90
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
To Finish Top-30
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
2 & Over 2,5 & Να σκοράρει ο Γκιόκερες (Bet Builder)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
5.00
Σημείο:
2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
5.00
Σημείο:
Clemson +7.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος