foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ57
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
pjimage-2021-01-08T172153.193.jpg

Μια δύσκολη σεζόν

L-Train
L-Train | Προγνωστικά NBA
08 Ιαν 2021 17:28

Χθες ο Seth Curry βρέθηκε θετικός στον Covid. Όλοι οι 76ers θα κάνουν τεστ, ο Embiid δήλωσε ότι θα μπει οικειοθελώς σε Καραντίνα, γιατί έχει τριών μηνών παιδί κι ορθώς ανησυχεί. Στον «αέρα» το αυριανό 76ers – Nuggets και σίγουρα δε θα είναι το μόνο μέσα στη χρονιά. Παίκτες που έρχονται σε επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα και μένουν εκτός για μια εβδομάδα (Durant, Porter Jr. Markkanen). Φαβορί κουρασμένα, από τη μικρή offseason, αουτσάιντερ που προς ώρας κάνουν τη μια έκπληξη μετά την άλλη. Οι σταθερές -στοιχηματικές και μη- που γνωρίζαμε ως πέρυσι, δεν ισχύουν. Και μια δύσκολη σεζόν στο ΝΒΑ, τώρα αρχίζει!

02:00, Detroit Pistons (Strk L3, L10 1-7) – Phoenix Suns (Strk W1, L10 6-2) Χωρίς θεατές

1-7, 1-3 HOME

Μαζί με τους Raptors, οι Pistons έχουν το χειρότερο ρεκόρ στη λίγκα. Κι ανάμεσα σε όλους τους θεωρητικά «αδύναμους» η μόνη ομάδα που δεν καταφέρνει να «γράψει» μια νίκη έκπληξη. Ψέματα. Η μοναδική νίκη που έκαναν, ήταν απέναντι στους Celtics. Έχασαν και στα δύο ματς με τους Bucks οι Pistons, κυρίως γιατί ο Γιάννης ήταν ασταμάτητος και στα δύο ματς. Από την αρχή έμειναν πίσω σκορ με μεγάλη διαφορά κι έτσι πήγε το ματς ως το τέλος. «Δεν ξεκινήσαμε καλά», ανέφερε σχετικά ο Dwane Casey. Και πάλι έπαιξε πολύ καλά ο Grant, με 31 πόντους, ενώ καλό παιχνίδι και για τον rookie, τον Saddiq Bey, που είχε 6/10 τρίποντα και συνολικά 20 πόντους. Λογικά θα επιστρέψει ο Josh Jackson (G, 15.5p., 4.5r.), ενώ εφόσον δεν είναι b2b, θα παίξει κι ο Griffin (F, 14.2p., 4.4r., 3.6as.). Αμφίβολος ο Rose (G, 15.3p., 5.4as.), που τραυματίστηκε προχθές, αλλά το ρεπορτάζ αναφέρει ότι θα τα καταφέρει να παίξει. Μόνο ο rookie, Hayes (G, 4.6p.), είναι σίγουρα εκτός.

6-2, 3-1 AWAY

Πήραν το ντέρμπι με τους Raptors προχθές, εντός έδρας κι επέστρεψαν έτσι στις νίκες. Φυσικά, καθοριστικής σημασίας, τα 21 τρίποντα που κατάφεραν, με ποσοστό ευστοχίας μάλιστα 52.5% (21/40). Εξαιρετικοί Suns από το τρίποντο σε αυτό το παιχνίδι, που μάλιστα σκόραραν αρκετά, σε σχέση με άλλα παιχνίδια. Ο Booker ήταν καλός, αλλά και πάλι άστοχος, έκανε δουλειά ο Ayton, με 11 πόντους και 16 ριμπάουντ. Πολυτιμότερος όμως των Suns, σε ακόμα ένα παιχνίδι, ο Jae Crowder (21p, 6/9 3p.). Και δεν είναι μόνο οι άμυνες που βγάζει. Ο Crowder κάνει πολλά πράγματα που δεν φαίνονται στα νούμερα και κυρίως στην άμυνα. Δίχως αγωνιστικά προβλήματα.

Δύσκολα να το χάσουν οι Suns κι ας είναι κι εκτός έδρας. Οι Pistons Βέβαια τα παλεύουν τα παιχνίδια τους και κάποια στιγμή θα κάνουν κάποιες νίκες. Περισσότερο πάντως θα πήγαινα στο under. Παίζουν άμυνα και οι δύο ομάδες, οπότε βολεύει το under216.5.

02:30, Boston Celtics (Strk W3, L10 6-3) – Washington Wizards (Strk L1, L10 2-6) Χωρίς θεατές

6-3, 2-1 HOME

Μπορεί να έδωσαν τέσσερα αρκετά απαιτητικά ματς εκτός έδρας, έκλεισαν όμως με ένα σερί 3-0. Έπαιζαν και με απουσίες προχθές στο Miami και παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν με -10 πίσω στο σκορ, λίγα λεπτά πριν το φινάλε, κατάφεραν να το πάρουν. Με τον Payton Pritchard, τον rookie τους, να καταφέρνει ένα buzzer στα τελευταία δευτερόλεπτα. Αξίζει να πούμε ότι το παιχνίδι έγινε στον απόηχο των όσων είχαν διαδραματιστεί λίγες ώρες νωρίτερα, στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ, με τον Stevens μετά το ματς να αναφέρει μάλιστα, ότι πίστευε πως το ματς δε θα γίνει. Στα του αγώνα, πέραν του Pritchard, που είχε το τελευταίο καλάθι (και συνολικά έξι πόντους), πρώτος σκόρερ ήταν ο Tatum με 27, στους 21 σταμάτησε ο Brown. Ήρθε σε επαφή με κρούσμα ο Thompson (C, 8.4p., 8.4r.), λογικά θα μείνει εκτός. Για τον ίδιο λόγο, εκτός θα μείνουν κι οι Robert Williams (6.8p., 6.5r.), Grant Williams (F, 5.6p., 3.6r.) και Carsen Edwards (G, 3.3p). Ταλαιπωρείται με τραυματισμό ο Teague (G, 7.4p.), έχει χάσει τα δύο προηγούμενα, ίσως κι αυτός δεν παίξει. Σταθερά εκτός ο Kemba Walker.

2-6, 2-2 AWAY

Μπορεί ο Bradley Beal προχθές να ήταν «αχνιστός», σκοράροντας 60 πόντους, αυτό δεν ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στους Wizards. «Όλες οι μεγάλες μου βραδιές και τα career high που έχω κάνει, συνοδεύονται από ήττα», ανέφερε ο Beal μετά το παιχνίδι. Ήττα για την ομάδα της πρωτεύουσας, με 141-136 από τους Philadelphia 76ers. 20 πόντους, με 12 ασίστ και οχτώ ριμπάουντ, είχε ο Westbrook, ενώ ακόμα 17 πόντους σημείωσε ο Bertans, αλλά με 4/12 τρίποντα. Πρόβλημα στο δάχτυλο, αναφέρει το ρεπορτάζ για τον Westbrook (G, 20.5p., 10.7r., 11.8as) κι είναι με ερωτηματικό η συμμετοχή του απόψε.

Με την άμυνα που παίζουν οι Wizards, δε σε εμπνέουν. Οκ, έχουν παικταράδες για την επίθεσή τους, αλλά αμυντικά «χωλαίνουν». Κι εκτιμώ ότι απέναντις ε τέτοιες ομάδες, οι Celtics δεν έχουν πρόβλημα. Προς τον άσο.

02:30, New York Knicks (Strk W3, L10 5-3) – Oklahoma City Thunder (Strk W1, L10 3-4) Χωρίς θεατές

5-3, 2-1 HOME

Με τον Julius Randle να κάνει ακόμα μια βραδιά all-star, μετρώντας 30 πόντους, 16 ριμπάουντ και επτά ασίστ και την άμυνά τους να παίζει και πάλι πολύ καλά, οι Knicks μέτρησαν την πέμπτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, για το 112-100 επί των Utah Jazz. «Δείξαμε ποιοι είμαστε. Πολύ σημαντικό αυτό που καταφέραμε, για μια νεαρή ομάδα όπως εμείς», ανέφερε μετά το παιχνίδι ο Austin Rivers (G), για το γεγονός ότι η ομάδα του κατάφερε να ανατρέψει διαφορά 18 πόντων στο δεύτερο μέρος. 23 πόντους προσέφερε ο ίδιος, ερχόμενος από τον πάγκο, θετικός κι ο Payton, με 22 πόντους και οχτώ ασίστ. Αρκετές οι απουσίες κι απόψε, οι Knicks όμως «ζουν» με αυτές στα τελευταία τρία ματς, όπου «τρέχουν» σερί τριών νικών. Ίσως λείψει ο Bullock (F, 9.0p., 4.5r.), που είναι ενεργό μέλος του rotation στα τελευταία ματς.

3-4, 3-1 AWAY

Η τεράστια ψυχραιμία του βετεράνου και έμπειρου George Hill, μίλησε στο τέλος και με τις 2/2 στα 11΄΄ ο point guard των Thunder έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, με 110-110 μέσα στη Νέα Ορλεάνη. «Όλοι είμαστε ενθουσιασμένοι μετά από τέτοια νίκη. Βγάλαμε κάποια καλά plays, τις στιγμές που έπρεπε και φτάσαμε στη νίκη», ανέφερε μετά το ματς ο Daigneault. Για να γίνει αυτό βέβαια νωρίτερα, είχαν φροντίζει οι Bazley και Alexander, με 21 και 20 πόντους αντίστοιχα, να δώσουν ώθηση. Πολύτιμος από τον πάγκο ο Muscala, που μέτρησε 18 πόντους με 5/7 τρίποντα. Δεν υπάρχει κάποια σοβαρή απώλεια, οπότε πρακτικά πλήρης.

Εντυπωσιακό το σερί των Knicks αν μη τι άλλο, όμως δεν έγιναν υπερομάδα. Δεν έχουν μεγάλη «απόσταση» στα δύο ρόστερ και πιστεύω θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Προς το διπλό με χάντικαπ.

02:30, New Orleans Pelicans (Strk L2, L10 4-4) – Charlotte Hornets (Strk W1, L10 3-5) Με θεατές

4-4, 2-2 HOME

Μοιραίος των Pelicans o Lonzo Ball, με το φάουλ που κάνει στο φινάλε στον George Hill. Και καταφέρνουν οι Thunder να τους πάρουν τη νίκη με 111-110. Γίνεται, κατά τη γνώμη μου πάντα και λάθος επιλογή στο τέλος, με τον Alexander να παίρνει το τελευταίο σουτ, την ώρα που υπήρχαν στο παρκέ Williamson και Ingram. «Είδα ελεύθερος τον Nickeil και του έδωσα την μπάλα», ανέφερε μετά το ματς ο δεύτερος. 27 πόντους από τον Zion, 24 είχε ο Ingram, με 11 ριμπάουντ. Απίστευτο triple-double από τον Steven Adams, που μέτρησε 10 πόντους, 10 ασίστ και 11 ριμπάουντ. Αμφίβολος ο JJ Redick (G, 6.1p) για απόψε.

3-5, 2-3 AWAY

Έκαναν την έκπληξη προχθές οι Hornets, πήραν το διπλό στην Atlanta με 102-94. Το ματς δεν το είδα όλο, αλλά ο Hayward με 44 πόντους, πρέπει να ήταν λογικά ο λόγος που οι Hornets έφυγαν νικητές από την πόλη της Georgia. «Ούτε στο Γυμνάσιο δεν είχα βάλει 40. Πρέπει να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Μου έδιναν την μπάλα όλο το βράδυ», ανέφερε μετά το ματς ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Ένας Hayward που θυμάται τον καλό του εαυτό, στη Utah. Στην εξίσωση πρέπει να μπει και το γεγονός ότι η άμυνα των παικτών του Borrego, ανάγκασε σε ένα ωραιότατο 7/40 από τα 7.25 για τους Hawks. Κι αυτοί χωρίς απουσία, μοναδικό πρόβλημα ο Zeller (C), που είναι εκτός από την αρχή της σεζόν.

Δε θα έδινα φαβορί του 1.40 τους Pelicans εδώ. Ειδικά από τη στιγμή οι Hornets εκτός έχουν κάνει τα καλύτερά τους παιχνίδια φέτος. Πέραν αυτού. Μια διάθεση για άμυνα στα τελευταία παιχνίδια, τη βλέπω στους Hornets. Το ξέρει καλά αυτό το παιχνίδι ο Van Gundy, οπότε θα πήγαινα και προς το under217.5.

03:00, Houston Rockets (Strk L2, L10 2-4) – Orlando Magic (Strk W2, L10 6-2) Με θεατές

2-4, 2-1 HOME

Με τον Wood εκτός παρκέ και την ομάδα να μη βρίσκει αντίδοτο στο τρελό παιχνίδι του Brogdon, οι Rockets έχασαν σχετικά εύκολα από τους Pacers, με 114-107. Η απουσία του Wood φάνηκε κυρίως στην άμυνα, με τους Rockets να δέχονται 60 πόντους στη ρακέτα. Σε κακή βραδιά ο Harden, με μόλις 15 πόντους, μοίρασε όμως 12 ασίστ. 28 πόντους ο Wall, 20 o Gordon, αλλά λίγα πράγματα από όλους τους υπόλοιπους. Πρώτο ματς μετά από πολύ καιρό, που ο Cousins έπαιξε βασικός. Είχε εννιά πόντους, αλλά κατέβασε 14 ριμπάουντ και μέτρησε και τέσσερα μπλοκ. Εκτός αποστολής και σήμερα ο House, αμφίβολος δίνεται (από χθες βέβαια) ο Wood (C, 23.6p., 10.0r.).

6-2, 3-0 AWAY

Ξεκινώντας από το ρεπορτάζ, οι Magic προχθές είδαν τον Fultz να τραυματίζεται σοβαρά στον χιαστό, το επιβεβαίωσαν οι άνθρωποι της ομάδας κατά τη διάρκεια του αγώνα κι έτσι ο παίκτης θα μείνει εκτός, λογικά για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Θυμίζουμε ότι για τον ίδιο λόγο μένει εκτός ο Jonathan Isaac. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, οι Magic σχετικά εύκολα και δίχως Fultz, παίζοντας άμυνα καλή, επικράτησαν και στο δεύτερο παιχνίδι των Cavaliers, με 105-94. Ο Ross, ερχόμενος από τον πάγκο, μέτρησε 20 πόντους, με 5/6 τρίποντα. Προφανώς και δεν παίζει απόψε ο Fultz (G, 14.3p., 3.6r., 6.1as.), ενώ με ερωτηματικό είναι ο Fournier (G, 14.8p.).

Οι Magic βγάζουν πολύ καλό πρόσωπο στο παρκέ, εκτός έδρας είναι 3-0. Βέβαια, από δω και πέρα δεν έχουν κανονικό point guard. Ο Anthony είναι ακόμα rookie κι ο Michael Carter Williams δε νομίζω ότι μπορεί να ηγηθεί. Αυτό θα είναι πρόβλημα, αναμενόμενα για τους Magic. Θα φανεί από σήμερα και θεωρώ ότι ο άσος έχει τον πρώτο λόγο.

03:00, Memphis Grizzlies (Strk L3, L10 2-6) – Brooklyn Nets (Strk W2, L10 5-4) Με θεατές

2-6, 0-5 HOME

Ένα παιχνίδι από τα τρία τελευταία που έχασαν οι Grizzlies, αν είχαν μαζί τους τον Ja Morant, θα το έπαιρναν. Στο καλάθι έχασαν από τους Lakers πριν τρία βράδια, στο καλάθι έχασαν και χθες από τους Cavaliers. Με απουσίες βέβαια κι ο αντίπαλος, οι «αρκούδες» όμως δεν τα κατάφεραν κι είδαν το ρεκόρ τους να πέφτει κι άλλο. 94-90 το τελικό σκορ. «Δεν ήμασταν καλά. Χρειάζεται λίγο παραπάνω προσπάθεια από όλους μας. Κι από μένα», ανέφερε μετά το ματς ο Valanciunas, που ήταν ο καλύτερος των Grizzlies, με 17 πόντους και 19 ριμπάουντ. Προφανώς μένει και σήμερα εκτός ο Ja Morant (26.3p., 6.3as.).

5-4, 1-1 AWAY

Από προχθές οι Nets παίζουν δίχως Durant. Χθες βράδυ, λίγο πριν το ματς, ο Steve Nash έμαθε ότι ο Irving δεν θα παίξει, ενώ δεν ταξίδεψε και σήμερα μαζί τους. Μάλιστα, ο κόουτς των Nets ανέφερε μετά τον αγώνα με τους 76ers, ότι δεν γνωρίζει καν τον λόγο για τον οποίο, ο παίκτης του είναι εκτός. Παρόλα αυτά οι Nets, πήραν σπουδαία νίκη, κόντρα στην καλύτερη -βάσει ρεκόρ- ομάδα του πρωταθλήματος. 122-109 το τελικό αποτέλεσμα, χάρις στους εκπληκτικούς Joe Harris (28p., 6/9 3pt.) και LeVert (22p., 10as., 7r.). Απόψε και πάλι είναι εκτός οι Durant (F, 28.2p., 7.0r., 4.8as.) και Irving (G, 27.1p., 5.3r., 6.1as.), όπως κι ο μόνιμα πλέον απών, Dinwiddie (G, 6.7p., 4.3r).

Οι Grizzlies και στα δύο με Lakers (παρά το σκορ στο πρώτο ματς) και με Cavaliers χθες, δικαιούνταν κάτι παραπάνω. Παίζουν καλά. Ο αντίπαλος απόψε έρχεται στο Memphis χωρίς τα αστέρια του. Πιστεύω ότι μπορούν τη νίκη απόψε οι παίκτες του Jenkins.

03:00, Milwaukee Bucks (Strk W3, L10 5-3) – Utah Jazz (Strk L2, L10 4-4) Χωρίς θεατές

5-3, 4-0 HOME

Δεν ήταν καλός ο Γιάννης τούτη τη φορά, σταμάτησε το σερί των δύο καλών εμφανίσεων, παρόλα αυτά οι Bucks δε δυσκολεύτηκαν. 130-115 τους Pistons, με τον Έλληνα MVP να σταματάει στους 25 πόντους, μετρώντας οχτώ ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, με πέντε λάθη όμως και -πάλι- τέσσερα φάουλ. Ο Middleton άρεσε, σημείωσε 23 πόντους, με 5/6 τρίποντα. Στην απουσία του κοινού στάθηκε στις δηλώσεις του ο κόουτς, Mike Budenholzer, υποστηρίζοντας πάντως ότι η ομάδα του συνεχίζει να τα καταφέρνει καλά στο Fizer Forum και χωρίς αυτούς. 4-0 το ρεκόρ εντός για τους Bucks. Δεν αναφέρονται ουσιαστικές απουσίες, πρακτικά πλήρεις απόψε.

4-4, 3-2 AWAY

Το ταξίδι στην Ανατολή δεν ξεκίνησε καλά για τους Jazz και μετά την ήττα από τους Nets ήρθε ακόμα μια από την άλλη ομάδα της Νέας Υόρκης. Οι Knicks, του εξαιρετικού Randle, επικράτησαν των Jazz με 112-100. Τα «κανόνια» σίγησαν, με τον Mitchell να σκοράρει 18 πόντους, με 2/10 τρίποντα και τον Bogdanovic έξι πόντους, με 1/7. Ο Gobert είχε 14 πόντους και 11 ριμπάουντ και γενικά μέτρια στατιστική από τους περισσότερους των Jazz. Ingles (F, 10.0p., 4.0r., 3.4as.) και Favors (C, 7.1p., 5.4r.) δίνονται αμφίβολοι, αν και αγωνίστηκαν κανονικά προχθές. Ο πρώτος είναι περισσότερο δύσκολο να παίξει, ο δεύτερος μάλλον θα αγωνιστεί και σήμερα.

Δεν πατάνε καλά οι Jazz, τη στιγμή που οι Bucks έχουν βρει φόρμα κι έχουν κάνει τρεις διαδοχικές νίκες. Βέβαια αυτά, δε μου λένε κάτι, ειδικά φέτος. Βλέποντας τα αποτελέσματα και τις τρεις πρώτες βδομάδες. Οπότε, μπορεί ο άσος να φαίνεται εύκολος, δε θα μπλέξω όμως με χάντικαπ.

05:00, Golden State Warriors (Strk L1, L10 4-4) – Los Angeles Clippers (Strk W1, L10 6-3) Χωρίς θεατές. Έπαιξαν και χθες στο San Francisco. 108-101 οι Clippers.

4-4, 2-2 HOME

Κακό παιχνίδι χθες στο San Francisco, με τους Clippers να το παίρνουν, επειδή ήταν οι… λιγότερο χειρότεροι. Άστοχοι οι Warriors από τα 7.25, πολύ κακός ο Curry, δεν βοήθησαν και πάλι οι Oubre και Wiggins. Έχασαν με μόλις επτά πόντους, επειδή κι οι Clippers ήταν σε περίπου παρόμοια κατάσταση. Ο πρώτος σκόρερ των «πολεμιστών» και καλύτερός τους, ήταν ο Paschall που είχε 19 πόντους. Για απόψε ο Curry (G, 29.6p., 5.1r., 6.3as) δίνεται αμφίβολος. Πιθανώς, ελέω b2b, ο Kerr τον κρατήσει εκτός. Δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο για τον Green, που κι αυτός ήταν τραυματίας.

6-3, 4-1 AWAY

Πάμε τώρα και στους Clippers, οι οποίοι χθες έπαιζαν πλήρεις. Πήραν όμως δύσκολα τη νίκη και χρειάστηκε ο Leonard και η ψυχραιμία του στο τέλος, για να δώσουν τη νίκη στην ομάδα του Los Angeles. Το άλλο καταπληκτικό στατιστικό, ήταν το γεγονός ότι εκτέλεσαν 25/25 βολές. 100%. Κι αυτό σημαντικό, για ένα κλειστό παιχνίδι. 21 πόντους ο Leonard, άλλους τόσους ο George, που θυμίζω ότι επέστρεψε έπειτα από απουσία ενός αγώνα. Θεωρητικά, ο Leonard σε τέτοια παιχνίδια πέρυσι, μπορεί και να καθόταν εκτός. Προς ώρας πάντως, δεν αναφέρει κάτι το ρεπορτάζ της ομάδας. Μάλιστα, αναφέρεται ότι το injury list είναι άδειο.

Αν δεν παίξει κι ο Curry, θα είναι μεγάλη έκπληξη το οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Ξεκάθαρο αβαντάζ στο διπλό και με χάντικαπ.

05:00, Los Angeles Lakers (Strk L1, L10 6-3) – Chicago Bulls (Strk L1, L10 4-5) Χωρίς θεατές

6-3, 2-3 HOME

Δύο πράγματα. Οι Lakers παίζουν ξεκάθαρα στο ρελαντί. Οι Lakers έχουν μεγάλο θέμα όταν ο LeBron δεν είναι στο παρκέ. Ο Davis δεν είναι στο 100% κι αυτό φαίνεται. Οι Schroder και Harrell μόνο, δεν φτάνουν. Ο Kuzma συνεχίζει να πετάει χαρταετό κι η ομάδα γενικά είναι κουρασμένη. Σαν «σκόρπιες σκέψεις», αυτά για τους Lakers. Χθες βράδυ, μετά από ένα πολύ καλό 4-0 στην περιοδεία τους, επέστρεψαν στο LA κι έχασαν από τους Spurs (118-109). Γιατί πολύ απλά, αυτή τη φορά ο LeBron δεν μπορούσε να πάρει το παιχνίδι μόνος του. Θεωρητικά απόψε έπρεπε να ξεκουραστεί. Αλλά ίσως και να παίξει. Δεν αναφέρει κάτι το ρεπορτάζ ακόμα, πιθανώς θα το ανακοινώσει πιο αργά ο Vogel.

4-5, 3-2 AWAY

Σούπερ ντέρμπι στο Sacramento προχθές το βράδυ, με τους Bulls όμως να το χάνουν στο τέλος, με 128-124. Ο Coby White ήταν σε βραδιά καριέρας, με 36 πόντους και επτά ασίστ, πολύ καλοί οι Carter Jr (11p., 17r.) και LaVine (32p.). Πάντως οι Bulls δείχνουν πολύ καλοί στο ξεκίνημα, ενώ θυμίζουμε ότι παίζουν το τελευταίο διάστημα και με τον Markkanen εκτός δράσης. Αν επιστρέψει κι ο Φινλανδός και μείνουν στο ίδιο επίπεδο, οι τρεις παραπάνω, οι «ταύροι» θα ζορίσουν πολύ κόσμο φέτος και παραπάνω από το αναμενόμενο. Απόψε, λείπει ο Φινλανδός και πάλι.

Δεν ξέρω αν δεν παίξει ο LeBron, κατά πόσο οι Lakers θα είναι ανταγωνιστικοί απόψε. Λέω να μην μπλέξω.

05:00, Sacramento Kings (Strk W1, L10 4-4) – Toronto Raptors (Strk L3, L10 1-6) Χωρίς θεατές

4-4, 3-1 HOME

Μπορεί να τραυματίστηκε στο ξεκίνημα του αγώνα ο Fox, μπορεί ο Hield να τα έσπασε και πάλι από την περιφέρεια, όμως οι Kings βρήκαν τον «ήρωά» τους στο πρόσωπο του rookie τους, του Tyrese Haliburton. Θρασύτατος, σκόραρε τους 15 από τους 17 πόντους του στην τελευταία περίοδο κι οδήγησε τους Kings στη νίκη με 128-124. Για να τα λέμε και όλα, κορυφαίοι βέβαια ήταν οι Holmes και Bagley, με 24 και 21 πόντους αντίστοιχα. Μεγάλο ερωτηματικό για απόψε ο Fox (G, 18.4p., 5.6as.), για το αν θα προλάβει. Αμφίβολος δίνεται κι ο Holmes (C, 13.3p., 8.4r.).

1-6, 0-4 AWAY

Αναζητείται μια νίκη και σταθερότητα για τους Raptors. Με, πότε τον έναν ντεφορμέ και πότε τον άλλον (Siakam, VanVleet) οι Raptors θα έχουν πρόβλημα. Καλός προχθές με τους Suns, o Siakam, κακός ο VanVleet. Το πάλεψαν οι Anunoby και Lowry και πάλι μηδενική η βοήθεια στη ρακέτα. Ο Baynes είχε μηδέν πόντους, ο Len που μπήκε αλλαγή έναν και κάπως έτσι οι γνώρισαν την ήττα με 123-115. Το παράδοξο βέβαια είναι ότι το ματσάκι το έχασαν, επειδή οι Suns «χτύπησαν» από την περιφέρεια, με 50% στο τρίποντο. Πλήρεις δίνονται για απόψε.

Είναι σε κακό μομέντουμ οι Raptors κι ακόμα κι οι ελλιπείς Kings, έχουν καλές πιθανότητες. Έτσι κι αλλιώς, οι «βασιλιάδες» έχουν back up και για τον Fox και για τον Holmes. Και να το πάρουν οι Raptors, στις λεπτομέρειες θα κριθεί, οπότε πάμε στο χάντικαπ των Kings.

Στη στήλη μου στο NBAholics, θα βρείτε ειδικά στοιχήματα παικτών.

Προγνωστικά L-Train
ΩΡΑ
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΚΕΡΔΟΣ
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
09/01
02:30
New York Knicks - Oklahoma City Thunder Thunder +4.5 16.00 89-101 +12.16
1.76
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
09/01
05:00
Golden State Warriors - Los Angeles Clippers Clippers -3.5 15.00 115-105 -15.00
1.74
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
09/01
05:00
Sacramento Kings - Toronto Raptors Kings +7.5 15.00 123-144 -15.00
1.71
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
New York Knicks - Oklahoma City Thunder
09/01 | 02:30
Stake
16.00
Result
89-101
Profit
+12.16
Σημείο:
Thunder +4.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Golden State Warriors - Los Angeles Clippers
09/01 | 05:00
Stake
15.00
Result
115-105
Profit
-15.00
Σημείο:
Clippers -3.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Sacramento Kings - Toronto Raptors
09/01 | 05:00
Stake
15.00
Result
123-144
Profit
-15.00
Σημείο:
Kings +7.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
02/05
02:00
L-Train New York Knicks - Philadelphia 76ers Πρόκριση 76ers 12.50
1.92
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/04
04:00
US Lover Best Position H2H - Hossler/Ryder vs Horschel/Alexander 1 5.00
2.20
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/04
04:00
US Lover Finishing Position - Taylor/Hadwin To Finish Top-10 5.00
3.25
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/04
04:00
US Lover Finishing Position - Sigg/Hadley To Finish Top-20 5.00
3.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/04
04:00
US Lover Finishing Position - Hoge/McNealy To Finish Top-5 5.00
6.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
27/04
20:00
Ραπτάκης Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1 6.00
1.70
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
26/04
01:00
US Lover Graham Barton - Draft Position Over 21.5 5.00
3.10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
26/04
01:00
US Lover First Round - Selected QB's Under 4.5 5.00
4.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
26/04
01:00
US Lover Brock Bowers - Draft Position Over 12.5 5.00
3.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
26/04
01:00
US Lover Taliese Fuaga - Draft Position Over 13.5 5.00
2.40
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
25/04
18:00
Καπίρης Μπλαντς - Ναδάλ 2 (-7.5 games) 8.00
1.93
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Πρόκριση 76ers
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
To Finish Top-10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
To Finish Top-20
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
To Finish Top-5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Over 21.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
5.00
Σημείο:
Under 4.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
5.00
Σημείο:
Over 12.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Over 13.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
2 (-7.5 games)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος