foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ292
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
pjimage-2021-01-06T145304.304.jpg

Ξυπνάει το «θηρίο»

L-Train
L-Train | Προγνωστικά NBA
06 Ιαν 2021 15:02

Στα τελευταία δύο παιχνίδια ο Γιάννης έπαιξε σαν τον MVP που γνωρίζουμε τα δύο τελευταία χρόνια. Κοντά του, έπαιξαν κι οι Bucks πιο κυριαρχικό κι επιβλητικό μπάσκετ. Εύκολο rematch απόψε με τους Pistons. Οι Warriors ανακάμπτουν και παίζουν απόψε με τους Clippers. Μια νίκη ψυχολογίας ψάχνουν οι Raptors, που κάνουν κακό ξεκίνημα. Απόψε παίζουν δύσκολο ματς στο Phoenix. Ντέρμπι στο Miami, ανάμεσα σε Heat και συνολικά 11 αναμετρήσεις απόψε.

02:00, Indiana Pacers (Strk W1, L10 5-2) – Houston Rockets (Strk L1, L10 2-3) Χωρίς θεατές

5-2, 3-2 HOME

Ωραίο ματς προχθές στη Νέα Ορλεάνη, με τους Pacers να το παίρνουν στην παράταση με 118-116. «Συρτόμπαλα» στα τελευταία δευτερόλεπτα της κανονικής περιόδου, με τον Turner να ρίχνει ένα τρίποντο-«προσευχή» και να στέλνει το ματς στο εξτρά πεντάλεπτο. Εκεί ανέλαβε ο Brogdon. Με floater στο τέλος έγραψε το τελικό σκορ. Ο Brogdon δείχνει πολύ ανεβασμένος φέτος. Πέρυσι είχε τους τραυματισμούς και δε βοήθησε όσο έπρεπε. Προχθές μέτρησε 21 πόντους, 11 ασίστ και επτά ριμπάουντ. Σταθερά εκτός ο Warren (F, 15.5p., 3.5r.). Οι υπόλοιπες απουσίες δεν επηρεάζουν.

2-3, 0-2 AWAY

Και που έπαιξε τελικά ο Harden προχθές, τίποτα δεν κατάφερε να αλλάξει. Άστοχος αρκετά κι ο ίδιος, όπως κι η υπόλοιπη ομάδα των Rockets. Έχασαν οι «ρουκέτες» με 113-100, όμως σε κάποια μικρά διαστήματα που έπαιξαν μπάσκετ και τα καλάθια έμπαιναν, έκαναν ότι ήθελαν στο παρκέ. Αλλά, όταν έχεις Harden με 3/11, Wood με 0/5 και συνολικά όλη η ομάδα να εκτελεί με 11/40 τρίποντα και 39% εντός πεδιάς, το παιχνίδι δεν το παίρνεις. Ο Gordon ήταν ο πιο «οικονομικός» παίκτης των «ρουκετών», με 20 πόντους και 5/12 σουτ. Δεν αγωνίστηκε προχθές ο House (F, 7.5p., 4.5r.), είναι με ερωτηματικό για απόψε. Ενδεχομένως να επιστρέψει κι ο McLemore που θα δώσει μια επιπλέον λύση στον McLemore από τον πάγκο.

Οι Rockets κατά διαστήματα στα παιχνίδια τους παίζουν εξαιρετικό μπάσκετ. Όμως είναι πολύ μικρά αυτά τα διαστήματα. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει «χημεία» ακόμα. Και δεν ξέρω αν θα υπάρξει και ποτέ, με τον Harden στην ομάδα. Οι Pacers βγάζουν σοβαρότητα, εμπνέουν εμπιστοσύνη, δεν έχουμε παρά να τους εμπιστευτούμε.

02:00, Orlando Magic (Strk W1, L10 5-2) – Cleveland Cavaliers (Strk L1, L10 4-3) Με θεατές. Έπαιξαν και προχθές στο Orlando. Εύκολα οι Cavaliers με 103-83.

5-2, 2-2 HOME

Με πολύ καλή άμυνα στο δεύτερο μέρος και με τον Aaron Gordon να κάνει το πρώτο καλό φετινό του παιχνίδι, οι Magic κατάφεραν να πάρουν τη νίκη απέναντι στους Cavaliers με 103-83. «Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν είναι εύκολο να παίζεις απέναντί τους. Κάνουν πολλά για να σου καταστρέψουν τον ρυθμό. Στο δεύτερο ημίχρονο προσέξαμε βέβαια λίγο παραπάνω, ενώ είχαμε και τον Aaron Gordon σε πολύ καλή μέρα», τόνισε μετά το ματς ο Steve Clifford. Ο forward των Magic είναι 24 πόντους, με 11 ριμπάουντ και 6/9 τρίποντα. Τραυματίστηκε ο Carter-Williams (G, 5.1p., 5.1r.) στο προηγούμενο ματς και πιθανώς να μείνει έξω απόψε. Συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις ο Fournier (G, 14.8p.), ίσως κι αυτός μείνει στα πιτς. Δεν επηρεάζουν οι απουσίες των Isaac, Aminu και Ennis, αφού ακόμα δεν έχουν παίξει.

4-3, 2-2 AWAY

Για τους Cavaliers το ματς «στράβωσε» πριν ξεκινήσει, όταν δηλώθηκε η απουσία του Garland, ενώ στο ξεκίνημα του ματς ο Bickerstaff έχασε και τον Exum. Με δυο guard λιγότερα, ο Sexton έμεινε αβοήθητος (θυμίζουμε ότι εκτός από την αρχή της σεζόν είναι κι ο Dellavedova). O Sexton έκανε ότι μπορούσε (24p), o Osman που ήρθε από τον πάγκο έδωσε βοήθειες (18p., 7r., 7as.), όμως ήταν σε κακό βράδυ οι Drummond, Nance και McGee. E κι όταν η ρακέτα σου που περιμένεις πράγματα, δεν στα δίνει, δεν μπορείς να ελπίζεις σε πολλά. Ο Exum (G, 3.8p., 2.8r., 2.2as.) σίγουρα δεν παίζει απόψε, θα μείνει εκτός για δύο μήνες. Κι ο Garland (G, 17.2p., 6.3as.) να μείνει εκτός. Βασικοί λογικά οι Dotson και Osman. Σταθερά εκτός ο Love (F, 9.5p., 6.0r.).

Προχθές τους εμπιστεύτηκα τους Cavaliers. Πάντως κι ο book, το χάντικαπ για το διπλό το έριξε. Ήταν +8.5 προχθές, έπεσε στο +5.5 σήμερα. Δεν αξίζει πλέον εκεί. Όχι ότι δεν μπορούν να το στηρίξουν, αλλά με Garland και πάλι εκτός, λέω να μην μπλέξω.

02:00, Philadelphia 76ers (Strk W4, L10 6-1) – Washington Wizards (Strk W2, L10 2-5) Χωρίς θεατές

6-1, 4-0 HOME

Συνιστούν την πλέον φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος οι 76ers, αφού διατηρούν το μεγαλύτερο νικηφόρο σερί. Το έγραψα βέβαια και προχθές, ως τώρα βοηθάει το πρόγραμμα. Ένα σοβαρό παιχνίδι έδωσα κι αυτό με τους ντεφορμέ Raptors. Όπως και να χει, οι 76ers έχουν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος (στο def rating) και με τον Harris επιθετικά να συμπληρώνει τον Embiid, συνεχίζουν. Εύκολα προχθές τους Hornets, με 118-101. 22 πόντους ο Harris, που μεταξύ άλλων ανακηρύχθηκε και παίκτης της εβδομάδας στην Ανατολή. Δίχως αγωνιστικά προβλήματα για σήμερα.

2-5, 2-1 AWAY

Σα να «ξυπνάνε» οι Wizards. Το είχε δηλώσει πριν μερικές ημέρες ο Beal, ότι αν κάνουν μερικές νίκες, η ομάδα θα πάρει μπροστά. Κέρδισαν τους Timberwolves εύκολα και πριν τρία βράδια νίκησαν και τους Nets με 123-122. Οι Beal και Westbrook μέτρησαν 27 και 24 πόντους αντίστοιχα, όμως ο «ήρωας» της αναμέτρησης για τους «μάγους» ήταν άλλος. Ο Thomas Bryant έχει ξεκινήσει εκπληκτικά τη σεζόν. Είχε 21 πόντους, και 14 ριμπάουντ προχθές κι ήταν αυτός που σκόραρε το τελευταίο δίποντο της νίκης για την ομάδα του. Κι αυτοί κατεβαίνουν πλήρεις απόψε.

Οι Wizards «ξυπνάνε» κι ίσως μας δώσουν κάτι στο Wells Fargo Center. Οκ, οι 76ers είναι αήττητοι, αλλά παίζουν απόψε με μια ομάδα που κάπως μπορεί να τους ζορίσει, τουλάχιστον στην άμυνά τους. Το +8.5 του διπλού είναι οκ.

02:30, Atlanta Hawks (Strk L2, L10 4-3) – Charlotte Hornets (Strk L3, L10 2-5) Χωρίς θεατές

4-3, 1-2 HOME

Με τον Young να συνεχίζει να μην εντυπωσιάζει, οι Hawks δείχνουν ότι κάπου «χωλαίνουν». Μετά τη μεγάλη νίκη επί των Nets, ακολούθησαν δύο ήττες κι από ομάδες -θεωρητικά- χαμηλότερης δυναμικής. Πρώτα οι Cavaliers κι ακολούθως οι Knicks (113-108). Και οι δύο αντίπαλοί τους, στηρίζονται σε μεγάλο βαθμό στην άμυνα. Και κατάφεραν να τους πάρουν νίκη. Προχθές ο Young είχε 31 πόντους, αλλά με 9/22 σουτ. Και πέραν του Hunter, κανένα άλλο «γεράκι» δεν βοήθησε σημαντικά στην επίθεση. Σημαντικές αποδεικνύονται οι απουσίες των Rondo (G, 6.0p., 7.0as.), Gallinari (F, 9.0p/, 2.5r.). Αμφίβολοι δίνονται και για απόψε. Παίζει ο Bogdanovic εν τέλει, που αποχώρησε με ενοχλήσεις από το προχθεσινό παιχνίδι.

2-5, 1-3 AWAY

Ως τα μέσα της δεύτερης περιόδου άντεξαν προχθές οι Hornets. Έχασαν εύκολα από τους 76ers με 118-101. Με τη διαφορά να ανοίγει στους 15 πόντους, πριν βγει το ημίχρονο και να μένει εκεί ως το τέλος. Πάλι προβληματικός στο σκοράρισμα ο Graham, κατά τι καλύτερος από άλλα ματς, αλλά και πάλι με 5/13 σουτ. Πάλι άστοχος κι ο Ball (5/16) που και χρόνο «τρώει» από τον Graham και σταθερός δεν εμφανίζεται. Πρέπει ο Borrego να βρει μια φόρμουλα να αυξήσει την αυτοπεποίθηση του Graham και να πάρει παραπάνω κι από τους δύο point guard του. Σε αυτό το ματς βέβαια κι ο Rozier λίγα πράγματα έδειξε (12p, με 3/8 σουτ). Έχουν potential οι Hornets, το βλέπεις στο παιχνίδι τους, όμως χρειάζεται δουλειά ακόμα. Πέραν του μακροχρόνια απόντα Zeller, δεν αναφέρεται άλλη απουσία.

Η κακή άμυνα των Hornets ίσως δώσει τη δυνατότητα στους Hawks να πάρουν μια εύκολη νίκη απόψε. Μετά από δύο νίκες, η ομάδα του Pierce μπορεί να «ξεσπάσει». Άσος με χάντικαπ και over.

02:30, Miami Heat (Strk W1, L10 3-3) – Boston Celtics (Strk W2, L10 5-2) Χωρίς θεατές

3-3, 3-1 HOME

Οι Heat δεν είναι σταθεροί στο παιχνίδι τους. Αυτό φαίνεται. Ήθελαν ακόμα έναν μήνα ξεκούρασης πριν επιστρέψουν στο παρκέ. Όταν όμως βγάλουν την ποιότητά τους στο παρκέ, δεν πιάνονται. Εκεί στα μέσα της τρίτης περιόδου λοιπόν προχθές, στο παιχνίδι με τους Thunder, έκαναν αυτό ακριβώς. Έκαναν ένα run 20-0 και το ματς τελείωσε. Πολύ καλός ο Adebayo με 20 πόντους, ο καλύτερος των Heat ήταν ο Olynyk όμως, που ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός και σκόραρε 19 πόντους με 5/7 τρίποντα και είχε και οχτώ ριμπάουντ. O Bradley (G, 13p.) αποχώρησε με ενοχλήσεις από τη χθεσινή προπόνηση, είναι με ερωτηματικό για απόψε. Εκτός και ο Leonard (F, 4.5p).

5-3, 3-2 AWAY

Με το «καλημέρα» στο ματς με τους Raptors, οι Celtics έμειναν πίσω με 10 (11-2). Η Raptors κράτησαν τη διαφορά ως τα τέλη του πρώτου δωδεκάλεπτου. Και οι Celtics δεν μπορούσαν να βρουν τρόπο να αντιδράσουν. Όμως, στη συνέχεια «ξύπνησε» ο Tatum. Ο forward των Celtics κάνει ονειρικό ξεκίνημα. Μέτρησε προχθές 40 πόντους κι οδήγησε τους Celtics στην ανατροπή και την άνετη τελικά νίκη, με 126-114. Σημαντική βοήθεια έδωσε ο rookie, Pritchard. Που έτσι κι αλλιώς παίρνει χρόνο από τον Stevens, οι απουσίες όμως των Teague και Smart, τον κράτησαν στο παρκέ 32 κι ο παίκτης έκανε career high σε πόντους και ασίστ, με 23 και οχτώ αντίστοιχα. Το ρεπορτάζ των Celtics δίνει αμφίβολους για σήμερα τους Teague (G, 7.4p.) και Smart (G, 12.6p., 6.7as.), όμως από ότι φαίνεται ο Stevens έχει βρει νέο «λαβράκι». Σταθερά εκτός από την αρχή της σεζόν ο Walker.

Οι Celtics πηγαίνουν, γιατί κυρίως ο Tatum παίζει σαν MVP αυτή τη στιγμή. Όμως, οι Heat έχουν την άμυνα να τον ζορίσουν απόψε. Αν δεν παίξουν και οι Teague και Smart, που έχουν εμπειρία που χρειάζεται σε αυτά τα ματς, νομίζω ότι δύσκολα να πάρουν ακόμα μια νίκη σε δύσκολη έδρα. Στον άσο το ποντάρισμα.

02:30, New York Knicks (Strk W2, L10 4-3) – Utah Jazz (Strk L1, L10 4-3) Χωρίς θεατές

4-3, 1-1 HOME

Μετά από επτά παιχνίδια οι Knicks έχουν θετικό ρεκόρ κι οι οπαδοί τους δεν ξέρουν πως να το διαχειριστούν. Δηλαδή πόσο άτυχοι. Μετά από χρόνια οι Knicks κάτι δείχνουν και το MSG πρέπει να είναι άδειο λόγω των συνθηκών. Εξαιρετικό μπάσκετ δεν έπαιξαν, όμως είχαν πολύ καλή άμυνα κυρίως, οι παίκτες του Thibodeau προχθές, στο 113-108 επί των Hawks. «Δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι, όμως βρήκαμε τρόπο να κερδίσουμε. Αγαπώ τον τρόπου που μάχεται αυτή η ομάδα», ανέφερε ο Thib μετά το παιχνίδι. Βραδιά MVP από τον Randle, που «έγραψε» 28 πόντους, 17 ριμπάουντ και εννιά ασίστ, είχε βέβαια και επτά λάθη. Αλλά έτσι είναι οι ηγέτες. Αρκετές οι απουσίες προχθές, με rotation οχτώ παικτών οι Knicks. Για σήμερα είναι εκτός οι Ntilikina (G, 4.5p.) και Toppin (F, 9.0p., 3.0r.), αμφίβολοι οι Noel (C, 3.7p., 5.0r.) και Burks (G, 20.7p.), επιστρέφουν όμως οι Knox (G, 6.7p.) και Smith Jr (G, 4.0p).

4-3, 3-1 AWAY

Οι Jazz χθες πήγαν στο Brooklyn, με ένα σερί δύο νικών και γνωρίζοντας ότι οι Nets δε θα έχουν Durant. Κι όμως έχασαν. Κι όχι απλά έχασαν, διασύρθηκαν θα λέγαμε, με 130-96. Το σκορ ξέφυγε από τα πρώτα λεπτά. Οι Nets μπήκαν στο ματς και στο δεκάλεπτο ήταν μπροστά με 21 πόντους. «Δεν ήμασταν καθόλου έτοιμοι, στην πίεσή τους», ανέφερε μετά το παιχνίδι ο Mitchell. Πολύ άστοχοι οι παίκτες οι παίκτες του Snyder, σούταραν με 38%. Ο Mitchell ήταν ο μόνος που κάπως άντεξε και σκόραρε 31, με 10/22 σουτ. Δεύτερο σερί, μέτριο βράδυ για τον Gobert, που είχε 10 πόντους και 11 ριμπάουντ και ηττήθηκε κατά κράτος από τον πιτσιρικά τον Allen. Δίχως απουσίες.

Πολύ ανέτοιμοι ψυχικά (κυρίως) εμφανίστηκαν οι Jazz στο Barclays Center. Εκτιμώ ότι δε θα κάνουν το ίδιο λάθος κι απόψε και να μπουν χαλαροί στο παρκέ. Ειδικά από τη στιγμή που βλέπουν ότι οι Knicks είναι σε καλύτερη σεζόν, σε σχέση με άλλες. Προς το διπλό, αλλά δε θα «αγοράσω» κιόλας.

03:00, Milwaukee Bucks (Strk W2, L10 4-3) – Detroit Pistons (Strk L2, L10 1-6) Χωρίς θεατές. Έπαιξαν και προχθές στο Milwaukee. 125-115 οι Bucks.

4-3, 3-0 HOME

«Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη» και το θεριό είναι ο Γιάννης στην περίπτωσή μας και το θεριό ξυπνάει. Ο δύο φορές MVP παίζει σαν… δύο φορές MVP κι οι Bucks ρολάρουν. Προχθές ο Έλληνας super star μέτρησε 43 πόντους, με 17/24 σουτ, είχε εννιά ριμπάουντ κι οδήγησε τους Bucks στη νίκη με 125-115 επί των Pistons. Πολύτιμες βοήθειες από Middleton και Holiday και πάλι «οικονομικοί» από τον πάγκο οι Portis και Forbes. 10p., 8r., o πρώτος και 10p. ο δεύτερος. Χωρίς Connaughton (G, 6.3p., 3.5r.) και Merrill (F, 2.4p) προχθές οι Bucks, πιθανώς δεν παίζουν και σήμερα.

1-6, 0-3 AWAY

Το πάλεψαν όσο μπορούσαν οι Pistons, αλλά ο Γιάννης ήταν ασταμάτητος. «Στο επόμενο παιχνίδι θα του το κάνουμε ακόμα πιο δύσκολο. Δεν τον ζορίσαμε σχεδόν καθόλου. Δεν τον βάλαμε να σκεφτεί τι κινήσεις θα κάνει», ανέφερε ο Derrick Rose μετά το παιχνίδι. Ο πρώην MVP μέτρησε 24 πόντους, ερχόμενος από τον πάγκο, ενώ ακόμα 24 είχε κι ο ηγέτης των Pistons (από ότι φαίνεται), Jerami Grant. Δεν αγωνίστηκε ο Griffin (F, 16.3p., 6.0r.)., για να προφυλάξει το εγχειρισμένο του γόνατο. Απόψε λογικά θα ντυθεί. Τραυματίας ο Hayes (G, 4.6p., 3.6as.), δεν παίζει σήμερα, ενώ πολύ δύσκολα να προλάβει κι ο Josh Jackson (F, 15.5p., 4.5r.).

Οι Pistons με Griffin σήμερα μέσα μπορούν να δώσουν κάτι ακόμα. Νομίζω ότι μπορούν να στηρίξουν το χάντικαπ των +15.5 πόντων.

03:00, New Orleans Pelicans (Strk L1, L10 4-3) – Oklahoma City Thunder (Strk L2, L10 2-4) Με θεατές

4-3, 2-1 HOME

Ντέρμπι προχθές το βράδυ απέναντι στους Pacers, ντέρμπι το οποίο όμως κατέληξε στους «ινδιάνους» (118-116 στην παράταση). Οι Pelicans έπαιξαν καλή άμυνα στην τελευταία επαναφορά των Pacers στην τελευταία περίοδο. Ασχέτως αν το τρίποντο μπήκε, η μπάλα δεν κατέληξε σε κανέναν από τους καλούς σουτέρ του αντιπάλου και το «έφαγαν» από τον αντίπαλο center. Οπότε, δεν την λες και κακή την άμυνα. Αφού και το σουτ του Turner δεν βγήκε οργανωμένα, αλλά στην τύχη. Οι Pelicans μένουν με την ήττα. Σκόραρε 31 ο Ingram, αλλά ήταν απελπιστικά άστοχος, με 12/31 σουτ. Δίχως σημαντικές απουσίες και σήμερα.

2-4, 2-1 AWAY

Κάπως στέκονταν αξιοπρεπώς ως τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, οι Thunder στο Miami, αλλά όταν οι Heat αποφάσισαν να παίξουν λίγο πιο ενεργά στην άμυνα, το σκορ ξέφυγε. Έχουν μια πολύ κακή περίοδο σε κάθε παιχνίδι τους οι Thunder και συνήθως είναι η τρίτη (28-17 προχθές από τους Heat). Bazley, Dort, Alexander οι μόνοι διψήφιοι για την ομάδα της Oklahoma. Hill και Horford σε αυτό το ματς, έδειξαν ότι δεν αντέχουν σε πολύ πιεστικές άμυνες, αφού τα χρόνια πέρασαν. Μηδενική βοήθεια από τους εννιά παγκίτες που πέρασαν στο ματς. Δεν έχει μπει ακόμα ο Ariza (F), εκτός αποστολής απόψε ο Pokusevksi (F).

Οι Thunder είναι άπειρη ομάδα, με τα up και τα down τους σε κάθε ματς. Ο ηγέτης της (Alexander) δεν είναι έτοιμος ακόμα για το step up και κυρίως, δεν είναι σταθερός. Οπότε, στο ένα ματς μπορεί να χάσουν με 30, στο άλλο να είναι ανταγωνιστικοί. Δεν αξίζει να μπλέξουμε.

04:00, Phoenix Suns (Strk L1, L10 5-2) – Toronto Raptors (Strk L2, L10 1-5) Χωρίς θεατές

5-2, 2-1 HOME

Κάπου θα έμπαινε ένα τέλος στο μίνι σερί των νικών που «έτρεχαν» οι Suns και μπήκε προχθές, στο παιχνίδι απέναντι στους Clippers. Και μάλιστα, πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 112-107. Η διαφορά στο ημίχρονο ήταν στο -20, πριν την «ροκανίσουν» οι Suns, ως τα πρώτα λεπτά της τέταρτης περιόδου. Πέτυχαν και τον George σε μεγάλη μέρα κι η άμυνά τους δεν μπορούσε να τον κουμαντάρει, πλήρωσαν όμως κυρίως το άσχημο ξεκίνημα στο παιχνίδι. «Ήταν φανερό ότι δεν ξεκινήσαμε όπως θέλαμε. Κι αυτοί, έβαζαν τα πάντα κι από παντού», ανέφερε μετά το ματς ο Monty Williams. Έπαιξαν καλά οι Ayton, Paul και Booker, έδωσε βοήθειες ο Saric από τον πάγκο, όμως τη διαφορά την κάνουν οι λεπτομέρειες. Κι εν προκειμένω, οι δύο ρολίστες που έχουν οι Suns στο ρόστερ τους. Οι Bridges και Crowder, που προχθές δεν έπαιξαν καλά. Πλήρεις απόψε.

1-5, 0-3 AWAY

Ψάχνουν να βρουν μια-δυο νίκες να ανακάμψουν οι Raptors, αλλά προς το παρόν τίποτα. Προχθές με τους Celtics έκαναν ένα εκρηκτικό πρώτο δωδεκάλεπτο και μετά «σίγησαν». Ως το τελικό 126-114 με το οποίο ηττήθηκαν. Ο VanVleet ήταν ηρωικός με 35 πόντους, 6/9 τρίποντα, οχτώ ριμπάουντ και τρεις ασίστ, αλλά οι Raptors δεν είχαν καθόλου βοήθεια στη ρακέτα. Ο Baynes δεν μπορεί να σταθεί με αξιώσεις (ακόμα τουλάχιστον), ενώ ο Siakam είναι σε «ρηχά νερά». Βοήθειες από τον πάγκο δεν υπάρχουν και δεν ξέρω αν ο Whiteside που είναι «ξένο σώμα» στους Kings, θα ήταν μια ιδανική περίπτωση για τους Καναδούς, που πηγαίνουν με ρακέτα τους Baynes και Alex Len (καμία τύχη). Δίχως απουσίες κι αυτοί.

Πολλά περισσότερα έχουν δείξει οι Suns στο παρκέ. Και οι τρεις σταρ τους παίζουν καλά και δύο ρολίστες έχουν που προσφέρουν αρκετά και πολύ καλή άμυνα παίζουν. Δύσκολη συνθήκη για Raptors, δεν βλέπω να παίρνουν κάτι από το σημερινό παιχνίδι. Άσος.

05:00, Golden State Warriors (Strk W2, L10 4-3) – Los Angeles Clippers (Strk L1, L10 5-3) Χωρίς θεατές

4-3, 2-1 HOME

Μετά την τρομερή βραδιά απέναντι στους Blazers, οι Warriors κράτησαν «κέρασμα» και για τους Kings. O Curry δεν σκόραρε αυτή τη φορά 62 πόντους, έμεινε στους μισούς κι οι «πολεμιστές» επικράτησαν με 137-106. Σημαντική βοήθεια στο σκοράρισμα από Oubre και Wiggins, που δείχνουν ότι αν ανεβάσουν λίγο ακόμα τις επιδόσεις τους, οι Warriors θα είναι πραγματικά από τις καλές ομάδες της Δύσης. Έχει επιστρέψει ο Green, σιγά-σιγά θα βρει ρυθμό. Προχθές είχε πέντε πόντους, ασίστ και ριμπάουντ. Ένα μισό, triple-double. Πρακτικά πλήρεις απόψε.

5-3, 3-1 AWAY

Μια απουσία της τελευταίας στιγμής, αυτή του Paul George φαίνεται πως τους αποδιοργάνωσε χθες κι οι Clippers έχασαν από τους Spurs, μέσα στο «σπίτι» τους, με 116-113. Δεν μπήκαν ποτέ στο ματς, έχασαν στο μεγαλύτερο διάστημα με διαφορές 15 και 20 πόντων κι απλά ένα σερί 11-0 προς το τέλος τους έδωσε το δικαίωμα να ελπίζουν μήπως και «κλέψουν» τη νίκη. Είχε 30 πόντους ο Leonard, μαζί με 10 ριμπάουντ, πολύ καλός κι ο Batum, που δείχνει να βρίσκει κάτι από τον Batum που θαυμάζαμε στο Portland. Ο George (F, 25.1p., 5.7r., 5.1as.) έχει πρόβλημα στον αστράγαλο. Το πόσο εύκολα μπορεί να το ξεπεράσει, δεν το γνωρίζω. Θα μείνει ένα ερωτηματικό και για σήμερα. Σταθερά εκτός από την αρχή της σεζόν ο Marcus Morris (F).

Με τον George με ερωτηματικό και τους Warriors να είναι σε μομέντουμ, όλα γίνονται. Αν τελικά δεν αγωνιστεί ο forward των Clippers, όλα γίνονται. Κι ο άσος του 2.65, αποκτάει αξία.

05:00, Sacramento Kings (Strk L3, L10 3-4) – Chicago Bulls (Strk W2, L10 4-4) Χωρίς θεατές

3-4, 2-1 HOME

Όλα κάποτε παίρνουν το δρόμο τους. Κι οι Kings, μετά το εντυπωσιακό τους ξεκίνημα, δρομολογούν τις καταστάσεις. Εγώ τα γράφω, αλλά προφανώς ο Walton δε με διαβάζει. Hield, Fox, ασταθείς, Hield, Holmes βασικοί σε ρακέτα, «γελάνε οι πέτρες» κι όλως παραδόξως, ο κορυφαίος των Kings φέτος είναι ο Barnes. Που προχθές βέβαια στην ήττα από τους Warriors με 137-106 ήταν κι αυτός σε μέτρια βραδιά. Έχει ο Walton στον πάγκο τον Bjelica, για να παίζει στο «4» ο Bagley και να σουτάρει με 20%. Παίζει ρακέτα ο Holmes, για να έρχεται από τον πάγκο ο κορυφαίος μπλοκέρ του πρωταθλήματος, Whiteside. To Hield, Fox δεν ξέρω πως καλύπτεται, αφού ο Bogdanovic έχει ήδη φύγει. Παραμένει εκτός ο Haliburton (G, 10.6p., 4.4as.).

4-4, 3-1 AWAY

Τι κι αν έπαιζαν δίχως τέσσερις παίκτες, ένας εξ αυτών ήταν κι ο Markkanen. Οι Bulls χθες βράδυ πήραν σπουδαίο διπλό μέσα στο Portland, με 111-108. Όταν μάλιστα πίσω στο σκορ, με 20 πόντους, στις αρχές της δεύτερης περιόδου. Το ματς γύρισε, αφού οι «ταύροι» εκμεταλλεύτηκαν την «αφύλαχτη διάβαση» που λέγεται ρακέτα των Blazers. 21 πόντους είχε ο White, μάζεψε 10 ριμπάουντ και είχε και πέντε ασίστ. Δημιουργούς σε αυτό το ματς ο LaVine, με 18 πόντους, αλλά και εννιά ασίστ. O Markkanen (F, 17.3p., 6.8r.) δεν έπαιξε χθες. Αργότερα ίσως ξέρουμε αν θα παίξει. Το ίδιο ισχύει και για τους Hutchison (F, 3.3p., 4.3r.), Satoransky (G, 6.3p., 6.0as.) και Arcidiacono (G, 5.0p).

Εύκολα θα τους κόντραρα τους Kings, αν δεν ήταν b2b. Αν παίξει πάντως ο Markkanen, που είναι ξεκούραστος, δεν αποκλείεται να το «χτυπήσουν» το ματσάκι οι «ταύροι».

Στη στήλη μου στο NBAholics, θα βρείτε ειδικά στοιχήματα παικτών.

Προγνωστικά L-Train
ΩΡΑ
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΚΕΡΔΟΣ
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
07/01
02:30
Atlanta Hawks - Charlotte Hornets Hawks +3.5 & Over221.5 17.00 94-102 -17.00
1.72
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
07/01
02:30
Miami Heat - Toronto Raptors Heat 15.00 105-107 -15.00
1.80
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
07/01
02:00
Indiana Pacers - Houston Rockets Pacers +1.5 16.00 114-107 +11.20
1.70
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Atlanta Hawks - Charlotte Hornets
07/01 | 02:30
Stake
17.00
Result
94-102
Profit
-17.00
Σημείο:
Hawks +3.5 & Over221.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Miami Heat - Toronto Raptors
07/01 | 02:30
Stake
15.00
Result
105-107
Profit
-15.00
Σημείο:
Heat
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Indiana Pacers - Houston Rockets
07/01 | 02:00
Stake
16.00
Result
114-107
Profit
+11.20
Σημείο:
Pacers +1.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
02/05
02:00
L-Train New York Knicks - Philadelphia 76ers Πρόκριση 76ers 12.50
1.92
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
21/04
02:20
US Lover Atlanta Braves - Texas Rangers Braves -1.5 5.00
2.10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
20/04
23:05
US Lover Pittsburgh Pirates - Boston Red Sox 2 5.00
1.95
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
20/04
19:30
Μητσέας Ατρόμητος - Κηφισιά Καταλογισμός Πέναλτι 10.00
2.50
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
20/04
19:30
Μητσέας Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 2 10.00
2.67
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
20/04
17:00
Καπίρης Τσιτσιπάς - Λάγιοβιτς Σκορ 2-2 μετά το 4ο γκέιμ 6.00
2.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
20/04
17:00
Φίλιος Γουότφορντ - Χαλ 2 10.00
2.40
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
20/04
13:30
Δούκας Ιστανμπούλσπορ - Καραγκιουμρούκ Over 3 20.00
2.45
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
20/04
10:00
F1Addict Head to Head: S.Perez vs M.Verstappen (Προκριματικά): S.Perez 8.00
6.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
20/04
10:00
F1Addict Να τερματίσει μέσα στους πρώτους έξι (Προκριματικά): O.Piastri 10.00
2.25
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
20/04
06:00
F1Addict Να τερματίσει στην πρώτη δυάδα (Sprint): L.Norris 10.00
2.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
20/04
06:00
F1Addict Νικητής αγώνα Sprint: M.Verstappen vs Υπόλοιποι πιλότοι: Υπόλοιποι πιλότοι 8.00
2.50
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Πρόκριση 76ers
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Braves -1.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Καταλογισμός Πέναλτι
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Σκορ 2-2 μετά το 4ο γκέιμ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Υπόλοιποι πιλότοι
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος