foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ69
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
F88j82WI.jpeg

Η μάχη για τα playoffs της Δύσης μεγαλώνει

L-Train
L-Train | Προγνωστικά NBA
09 Αυγ 2020 12:46

Στην Ανατολή, η κατάσταση όσον αφορά τις ομάδες που θα παίξουν στα playoffs έχει ξεκαθαρίσει. Στην Δύση, όμως, γίνεται ο… κακός χαμός με 6 ομάδες να δίνουν μεγάλη μάχη για δύο θέσεις στο play-in tournament. Πολλά θα κριθούν σήμερα, καθώς αγωνίζονται οι 5 από αυτές τις 6 ομάδες…

19:30, Oklahoma City Thunder (42-26) – Washington Wizards (24-45)ΚΩΔ. ΟΠΑΠ: 5026

Οι Oklahoma City Thunder έχασαν πολύ εύκολα από τους Memphis Grizzlies με 121-92, σε ένα ματς όπου ήταν φανερό ότι το κίνητρο των «αρκούδων» ήταν πιο ισχυρό. Θα τερματίσουν από την 4η ως την 6η θέση, ανάλογα με τα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων στη regular season. Παραμένει εκτός «φούσκας» ο υποψήφιος για το βραβείο του καλύτερου 6ου παίκτη της χρονιάς, Dennis Schroder, ενώ δεν θα παίξει για δεύτερο διαδοχικό ματς ο βασικός center Steven Adams, με τον Nerlens Noel να παίρνει τη θέση του στο αρχικό σχήμα.

Την 5η ήττα τους σε ισάριθμα παιχνίδια στις εγκαταστάσεις της Disney στο Orlando γνώρισαν οι Washington Wizards από τους New Orleans Pelicans με 118-107 και πλέον είναι και μαθηματικά εκτός playoffs. Βάσει των προ0βλημάτων που έχει η ομάδα, η εικόνα, πάντως, δεν είναι και τόσο κακή, ωστόσο το έλλειμα ποιότητας είναι κάτι παραπάνω από φανερό. Δεν υπάρχουν «φρέσκα» προβλήματα τραυματισμών, αλλά δεν είναι απίθανο να πάρει ανάσες κάποιος εκ των βασικών.

Μπορεί να μην... καίγονται για τη νίκη, ωστόσο σε σχέση με τους εντελώς αδιάφορους Wizards, οι Thunder έχουν κίνητρο, αφού θέλουν ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα. Οι Thunder θα νικήσουν και το χάντικαπ των 9.5 πόντων είναι στο χέρι τους.

21:00, Toronto Raptors (49-19) – Memphis Grizzlies (33-37)ΚΩΔ. ΟΠΑΠ: 5027

Από την πιο βαριά ήττα της χρονιάς προέρχονται οι Toronto Raptors, οι οποίοι έχασαν με 122-100 από τους Boston Celtics σε ένα ματς που η διαφορά έφτασε ακόμα και στους 40 πόντους. Είναι βαθμολογικά αδιάφοροι, αφού δεν μπορούν να φτάσουν τους πρώτους της Ανατολής Milwaukee Bucks και δεν… προλαβαίνουν να χάσουν τη δεύτερη θέση. Ο Serge Ibaka αποκόμισε έναν τραυματισμό στο μάτι στο ματς με τους Celtics και είναι αμφίβολος, αλλά μάλλον θα παίξει.

Μετά από τέσσερις ήττες στο ξεκίνημα της «φούσκας», οι Memphis Grizzlies πήραν την πρώτη νίκη επί των Oklahoma City Thunder με 121-92 και πέρα από βαθμολογική ανάσα, βελτιώθηκε και η ψυχολογία τους. Τους βόλεψε η χθεσινή ήττα των Blazers από τους Clippers, αφού έμειναν 1.5 παιχνίδι μπροστά και πλέον έγιναν ξανά φαβορί για την 8η θέση στη Δύση. Φυσικά, δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον βασικό τους PF Jaren Jackson Jr, ο οποίος δεν θα επιστρέψει φέτος.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Toronto Raptors είναι καλύτερη ομάδα, ωστόσο το κίνητρο το έχουν οι Memphis Grizzlies. Ίσως αξίζει το διπλό στο 3.30, σημείο που θα αποκτήσει αξία αν ο Nick Nurse αποφασίσει να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς παίκτες των Raptors.

22:00, New Orleans Pelicans (30-39) – San Antonio Spurs (30-38)ΚΩΔ. ΟΠΑΠ: 5028

Επιστροφή στις νίκες για τους New Orleans Pelicans, οι οποίοι νίκησαν τους Washington Wizards πιο δύσκολα από όσο θα περίμεναν (118-107). Ήταν η 2η νίκη των «πελεκάνων» στη «φούσκα» και αν θέλουν να διατηρήσουν τις –λίγες- ελπίδες τους για τα playoffs θα πρέπει να τις κάνουν τρεις σήμερα, κόντρα στους ανταγωνιστές, San Antonio Spurs. Το ιατρικό δελτίο είναι κενό, με τον Zion Williamson να έμεινε εκτός από τον προηγούμενο αγώνα για λόγους ξεκούρασης, κάτι που σημαίνει ότι αναμένεται να είναι σε θέση να παίξει ίσως και περισσότερα από 25 λεπτά.

Οι San Antonio Spurs εκμεταλλεύτηκαν τις απουσίες τεσσάρων βασικών των Utah Jazz και πήραν την 3η τους νίκη στην «φούσκα», μένοντας στο κόλπο των playoffs. Είναι μισό παιχνίδι πίσω από τους 9ους Blazers, κάτι που σημαίνει ότι αν νικήσουν σήμερα μπορεί να τους φτάσουν ή και να τους προσπεράσουν. Ο Tyler Zeller τραυματίστηκε στο γόνατο και δύσκολα θα παίξει στη «φούσκα», σε μια απουσία που δεν επηρεάζει και πολύ το rotation. Εκτός παραμένει και ο Bryn Forbes.

Είναι ένας «τελικός» για τις δύο ομάδες. Αυτό δεν σημαίνει ότι όποια κερδίσει, καταφέρνει κάτι, αλλά όποια χάσει, μάλλον θα πρέπει να αποχαιρετίσει το όνειρο των playoffs. Ίσως αξίζει το over 21.5 στον Zion Williamson, από την στιγμή που ξεκουράστηκε στο προηγούμενο ματς και θα πάρει ικανοποιητικό χρόνο.

00:00, Boston Celtics (46-23) – Orlando Magic (32-38)ΚΩΔ. ΟΠΑΠ: 5034

Από μια σπουδαία εμφάνιση προέρχονται οι Boston Celtics, οι οποίοι έστειλαν μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση εν όψει των playoffs, διαλύοντας τους Toronto Raptors με 122-100, σε ένα παιχνίδι που η διαφορά έφτασε ακόμα και στους 40 πόντους. Το καλό για την ομάδα του Brad Stevens είναι ότι όλοι οι παίκτες του είναι υγιείς εν όψει της post season και ο μοναδικός στόχος της ομάδας μέχρι το τέλος της regular season, είναι να μην προκύψει κάποιος τραυματισμός, αφού βαθμολογικά είναι –σχεδόν- σίγουρα 3οι στην Ανατολή και βαθμολογικά αδιάφοροι.

Κόντρα στους Philadelphia 76ers το πάλεψαν μέχρι το τέλος και μπορεί να έχασαν με 108-101, αλλά άφησαν καλές εντυπώσεις. Οι Orlando Magic από το… πουθενά, έχουν ξαναπέσει στην 8η θέση, καθώς οι Brooklyn Nets πήραν παιχνίδια που κανείς δεν περίμενε ότι θα μπορούσαν. Δεν ξέρω πόσο σημαντικό είναι για αυτούς να βγουν 7οι (θα αποκλειστούν είτε από τους Bucks είτε από τους Raptors), ωστόσο θεωρητικά υπάρχει κίνητρο. Ο Aaron Gordon δύσκολα θα επιστρέψει, αφού το λογικό είναι να προστατευτεί εν όψει playoffs, ενώ ο Michael Carter Williams συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι Boston Celtics είναι σαφώς ανώτεροι, αλλά δεν έχουν κίνητρο. Παρ’όλα αυτά, δύσκολα θα χάσουν από τους Magic. Προβάδισμα στον άσο, ακόμα και με το χάντικαπ.

01:30, Portland Trail Blazers (32-39) – Philadelphia 76ers (42-27)ΚΩΔ. ΟΠΑΠ: 5035

Οι Portland Trail Blazers έχασαν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους στο χθεσινό ματς με τους Los Angeles Clippers (117-122), με μοιραίο τον Damian Lillard, ο οποίος έχασε ένα ζευγάρι βολών και ένα τρίποντο στα τελευταία 30''. Οι Blazers παίζουν καλύτερα στο Orlando σε σχέση με όσα έδειξαν στο ξεκίνημα της season, αλλά θα πρέπει να βελτιώσουν και την αμυντική τους εικόνα. Η ήττα μπορεί να τους κοστίσει, αλλά η κατάσταση μπορεί να διορθωθεί αν επικρατήσουν σήμερα των Sixers. Ο Hassan Whiteside δεν έπαιξε κόντρα στους Clippers και είναι αμφίβολος και για το σημερινό ματς.

Οι Philadelphia Sixers νίκησαν σχετικά δύσκολα τους Orlando Magic με 118-111, ωστόσο τα σημαντικά νέα προέκυψαν το βράδυ του Σαββάτου, όταν και έγινε γνωστό ότι ο Ben Simmons θα φύγει από την «φούσκα» για να υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο και θα επιστρέψει μόνο αν οι Sixers φτάσουν μακριά στα playoffs. Όπως είναι λογικό, αυτή η είδηση αλλάζει την ταυτότητα της ομάδας, με τον Brett Brown να γνωρίζει ότι χάνει στην άμυνα, αλλά κερδίζει στο περιφερειακό σουτ και γενικά στο κομμάτι της επίθεσης. Ο Shake Milton θα ξεκινάει στον «άσο» και ο Al Horford επιστρέφει στην αρχική πεντάδα στο πλευρό του Joel Embiid.

Πολύ σημαντικό παιχνίδι για τους Portland Trail Blazers, οι οποίοι αν χάσουν μένουν πίσω στην μάχη για τα playoffs. Από την άλλη οι Sixers θέλουν τη νίκη για να αποφύγουν την 6η θέση. Το κίνητρο των Blazers είναι μεγαλύτερο, ωστόσο αντί για τον άσο, θεωρώ καλή επιλογή και το over 228.5, μιας και από την μία οι Blazers δεν παίζουν άμυνα, ενώ από την άλλη οι Sixers θα είναι λιγότερο συμπαγείς με την απουσία του Simmons.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

03:00, Sacramento Kings (29-40) – Houston Rockets (43-25)ΚΩΔ. ΟΠΑΠ: 5036

Τι να πει κανείς για τους Sacramento Kings; Οι «βασιλιάδες» είχαν την ευκαιρία να μπουν για τα καλά στο κόλπο των playoffs στη Δύση, αν απλά νικούσαν τους Brooklyn Nets, ωστόσο δεν τα κατάφεραν (ήττα με 119-106) και έτσι οι πιθανότητές τους μειώθηκαν σε σημαντικό βαθμό. Αυτή την στιγμή είναι δύο παιχνίδια πίσω από τους 9ους Blazers, αλλά το σημαντικότερο πρόβλημα είναι ότι μπροστά τους έχουν τρεις ακόμα ομάδες που διεκδικούν την 9η θέση με καλύτερες πιθανότητες (Spurs, Suns, Pelicans). O βασικός center, Richaun Holmes δεν θα παίξει, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Kent Bazemore.

Οι Houston Rockets έχουν δείξει το καλό τους πρόσωπο στο Orlando, καθώς έχουν 3 νίκες σε 4 παιχνίδια. Προχθές, επικράτησαν των Los Angeles Lakers με 113-97 και εκμεταλλευόμενοι τις ήττες των Oklahoma City Thunder και Utah Jazz ανέβηκαν στην 4η θέση, στην οποία και θέλουν να τερματίσουν για να έχουν πιο εύκολο έργο στα playoffs. Ο Russell Westbrook, που δεν έπαιξε κόντρα στους Los Angeles Lakers, παραμένει εκτός, όπως και ο Eric Gordon, ο οποίος δεν έχει παίξει ακόμα σε επίσημο αγώνα στη «φούσκα».

Ακόμα και χωρίς τους Westbrook και Gordon, οι Rockets είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τους Kings και κυρίως πιο σταθερή. Ο τρόπος με τον οποίο αμύνονται οι «βασιλιάδες» θα μοιάζει με… παράδεισο για τον James Harden. Προβάδισμα στη νίκη των Rockets, οι οποίοι μπορούν να καλύψουν και το χάντικαπ των 4.5 πόντων.

04:00, Los Angeles Clippers (47-22) – Brooklyn Nets (33-36)ΚΩΔ. ΟΠΑΠ: 5040

Τι κι αν δεν έπαιξαν ο Kawhi Leonard, Patrick Beverley και Montrezl Harrell; Τι κι αν στο τέλος ο Doc Rivers άφησε στο παρκέ τα «δεύτερα»; Οι Los Angeles Clippers απέδειξαν ότι είναι η ομάδα με το μεγαλύτερο βάθος στο ΝΒΑ και νίκησαν τους Portland Trail Blazers με 122-117, σε ένα παιχνίδι που είχε ένταση τόσο κατά τη διάρκεια του, όσο και μετά τη λήξη του. Ο Kawhi Leonard θα επιστρέψει, αλλά δεν νομίζω να παίξει πολύ. Γενικά, θα πάρουν αρκετό χρόνο οι «ρεζέρβες».

Οι Brooklyn Nets παίζουν πολύ καλύτερα από το αναμενόμενο στην «φούσκα». Όχι μόνο έχουν καταφέρει να εξασφαλίσουν μια θέση στα playoffs, αλλά είναι και φαβορί για την 7η θέση στην Ανατολή. Μετά τη νίκη τους επί των Sacramento Kings με 119-106, ο στόχος επετεύχθη, οπότε είναι πολύ πιθανό να μείνουν εκτός δωδεκάδας σήμερα οι Caris LeVert, Jarett Allen και Joe Harris, δηλαδή οι τρεις καλύτεροι παίκτες της ομάδας, οι οποίοι δίνονται ως αμφίβολοι από την ομάδα. Εκτός παραμένει και ο Jamal Crawford, ο οποίος πρόλαβε να παίξει μόνο μερικά λεπτά.

Οι Brooklyn Nets θα είναι μισοί, αλλά με αυτή τη σύνθεση δεν κέρδισαν και τους Bucks; Πιο πιθανό θεωρώ πάντως, να δούμε μια εικόνα ανάλογη με εκείνη του αγώνα κόντρα στους Celtics, όταν και έφαγαν σχεδόν 150 πόντους. Προβάδισμα στον άσο, αλλά δεν αξίζει να ασχοληθούμε.

Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
02/05
02:00
L-Train New York Knicks - Philadelphia 76ers Πρόκριση 76ers 12.50
1.92
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/04
04:00
US Lover Best Position H2H - Hossler/Ryder vs Horschel/Alexander 1 5.00
2.20
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/04
04:00
US Lover Finishing Position - Taylor/Hadwin To Finish Top-10 5.00
3.25
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/04
04:00
US Lover Finishing Position - Sigg/Hadley To Finish Top-20 5.00
3.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/04
04:00
US Lover Finishing Position - Hoge/McNealy To Finish Top-5 5.00
6.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
27/04
20:00
Ραπτάκης Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1 6.00
1.70
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
26/04
01:00
US Lover Graham Barton - Draft Position Over 21.5 5.00
3.10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
26/04
01:00
US Lover First Round - Selected QB's Under 4.5 5.00
4.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
26/04
01:00
US Lover Brock Bowers - Draft Position Over 12.5 5.00
3.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
26/04
01:00
US Lover Taliese Fuaga - Draft Position Over 13.5 5.00
2.40
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Πρόκριση 76ers
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
To Finish Top-10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
To Finish Top-20
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
To Finish Top-5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Over 21.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
5.00
Σημείο:
Under 4.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
5.00
Σημείο:
Over 12.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Over 13.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος