foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ34
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
SAVE_20200808_123925.jpg

Κίνητρο και απουσίες ορίζουν τα δεδομένα

L-Train
L-Train | Προγνωστικά NBA
08 Αυγ 2020 12:41

To πολύ σημαντικό παιχνίδι των ενδιαφερόμενων Blazers κόντρα στους χαλαρούς Clippers ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα ματς των Mavericks με τους Bucks και των Pacers με τους Lakers.

20:00, Portland Trail Blazers (32-38) – Los Angeles Clippers (46-22)

Κωδ. ΟΠΑΠ: 5021

Το περιμέναμε ότι οι Blazers θα είναι πολύ δυνατότεροι στο Orlando και το βλέπουμε και στο παρκέ. Κόντρα στους Nuggets, «καθάρισε» ο Damian Lillard με 45 πόντους, 12 ασίστ και 11 τρίποντα, ωστόσο η αμυντική συμπεριφορά της ομάδας προβλημάτισε και πάλι. Αν νικήσουν, μένουν στο κυνήγι της 8ης θέσης, η οποία τους δίνει πλεονέκτημα στο play-in tournament που όλα δείχνουν ότι θα ακολουθήσει, ενώ αν χάσουν, μπλέκουν και για την 9η θέση. Αμφίβολος ο Hassan Whiteside, αλλά τώρα που γύρισε ο Jusuf Nurkic δεν υπάρχει μεγάλο άγχος για το «5».

Χωρίς στόχο έχουν μείνει οι Los Angeles Clippers στο Orlando, καθώς δεν προλαβαίνουν τους πρώτους Lakers και δύσκολα θα απειληθούν από τους τρίτους Nuggets. Προχθές το βράδυ, πάντως, νίκησαν τους Dallas Mavericks, τους οποίους θα αντιμετωπίσουν πιθανότατα και στον πρώτο γύρο των playoffs. Ο Lou Williams έχει επιστρέψει στα δύο προηγούμενα ματς, αλλά δεν έχει βρει ρυθμό. Αντίθετα δεν έχει γυρίσει ακόμα ο Montrezl Harrell, ενώ είναι αμφίβολος ο Patrick Beverley. Κατά τα άλλα δεν πρέπει να αποκλείσουμε και ένα ελαφρύ rotation από τον Doc Rivers, που θα θέλει να έχει φρέσκους τους βασικούς του εν όψει playoffs.

Οι Blazers έχουν το κίνητρο και δείχνουν αρκετά προσηλωμένοι στον στόχο της συμμετοχής στα playoffs. Οι Clippers έχουν σκαμπανεβάσματα στο Orlando, οπότε από την στιγμή που βρίσκουμε τον άσο σε τιμή αουτσάιντερ, μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

22:30, Denver Nuggets (45-24) – Utah Jazz (43-26)

ΚΩΔ. ΟΠΑΠ: 5022

Οι Nuggets δεν είχαν το κίνητρο των Blazers και έτσι έμειναν μακριά από τη νίκη στο προχθεσινό παιχνίδι, όπου για άλλο ένα παιχνίδι ο Michael Malone δεν είχε στη διάθεσή του αρκετούς βασικούς. Gary Harris,  Jamal Murray και Will Barton που δεν έχουν παίξει ακόμα στο Orlando παρέμειναν εκτός, ενώ ξεκουράστηκε και ο Paul Millsap. Αν συνυπολογίσουμε, μάλιστα, ότι στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ο Nikola Jokic έμεινε στον πάγκο, τότε το ματς με τους Blazers έγινε ένα τεστ για τις «ρεζέρβες». Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Michael Porter Jr, ο οποίος εξελίσσεται σε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της «φούσκας».

Είτε τερματίσουν 4οι, είτε καταλήξουν στην 6η θέση, δεν αλλάζουν και πολλά για τους Utah Jazz, για αυτό και ο Quin Snyder ξεκούρασε 4 βασικούς στον χθεσινό αγώνα με τους San Antonio Spurs. Έτσι, από την στιγμή που δεν έπαιξαν οι Rudy Gobert, Donovan Mitchell, Mike Conley και Royce O’Neale, η ήττα από τους Spurs ήταν φυσιολογική και αναμενόμενη. Ακόμα δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση για το ποιοι θα επιστρέψουν σήμερα, με τον Gobert να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Έχουν μόλις μία νίκη στην «φούσκα» και παρουσιάζονται προβληματικοί στην άμυνα.

Βαδίζουμε στα… τυφλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς πολλά θα ξεκαθαρίσουν από τις απουσίες που θα έχουν οι δύο ομάδες. Βάσει όσων έχουμε δει, πάντως, στο Orlando, οι Denver Nuggets έχουν δείξει καλύτερη εικόνα.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

01:00 Indiana Pacers (42-27) – Los Angeles Lakers (51-17)

ΚΩΔ. ΟΠΑΠ: 5023

Την πρώτη τους ήττα στην «φούσκα» γνώρισαν οι Indiana Pacers στο προχθεσινό παιχνίδι με τους Phoenix Suns (114-99). H εικόνα τους ως τώρα είναι καλύτερη του αναμενόμενου και έτσι έχουν πιθανότητες ακόμα και για την 4η θέση, ενώ στην χειρότερη θα καταλήξουν 6οι. Όπως δήλωσε ο Nate McMillan, οι Myles Turner, T.J. Warren και Doug McDermott είναι αμφίβολοι για το ματς με τους Lakers. Όποιος από τους δύο πρώτους και να μην παίξει θα είναι σημαντική η απώλεια, καθώς ο Turner είναι ο μόνος αξιόπιστος center μετά και την σταθερή απουσία του Sabonis, ενώ ο Warren παίζει σαν… MVP στο Orlando.

Οι Los Angeles Lakers έχουν… παραχαλαρώσει και αυτό βγαίνει προς τα έξω, καθώς έχουν χάσει τα τρία από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Κίνητρο δεν υπάρχει, αφού η πρωτιά στη Δύση είναι εξασφαλισμένη, ωστόσο με τα playoffs να πλησιάζουν, ίσως θα πρέπει να αρχίσουν να βρίσκουν ρυθμό, αφού αν παρουσιαστούν το ίδιο νωχελικοί κόντρα σε μια ομάδα όπως οι Blazers μπορεί να έχουν πρόβλημα. Κόντρα στους Rockets (ήττα με 114-99) δεν έπαιξαν οι LeBron James και Alex Caruso, οι οποίοι σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει αυτή την στιγμή είναι αμφίβολοι. Στα 2 τελευταία ματς έχουν συνολικά 7/56 τρίποντα (12.5%!).

Ναι, κάποια στιγμή θα πρέπει να… ξυπνήσουν οι Lakers, αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε πότε και αν θα τους έρθει η όρεξη. Αν παίξουν οι Turner και Warren, ίσως έχει αξία ο άσος με το χάντικαπ των +8.5 πόντων.

02:30 Miami Heat (43-26) – Phoenix Suns (30-39)

ΚΩΔ. ΟΠΑΠ: 5024

Δύο πρόσωπα εμφάνισαν οι Heat στο προχθεσινό ματς με τους Milwaukee Bucks. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικοί, καθώς προηγήθηκαν ακόμα και με 23 πόντους, με κύριο όπλο το περιφερειακό σουτ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν το ίδιο εύστοχοι και τελικά έχασαν με 130-116. Ο Jimmy Butler έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια και θα μείνει εκτός και σήμερα κόντρα στους Suns, κάτι που ισχύει και για έναν ακόμα starter της ομάδας, τον Kendrick Nunn. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Goran Dragic. Όπως γίνεται αντιληπτό, αν λείψουν και οι τρεις, οι επιλογές στα guard μειώνονται σε σημαντικό βαθμό.

Αν κάποιος μας έλεγε ότι μετά από οχτώ ημέρες αγωνιστικής δράσης στο Orlando,οι Phoenix Suns θα ήταν η μοναδική αήττητη ομάδα, θα τον περνούσαμε για τρελό. Κι όμως, οι «ήλιοι» έχουν κάνει το 4 στα 4 παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ και πλέον, διεκδικούν μια θέση στα playoffs, αν και ακόμα δεν εξαρτώνται μόνο από τα δικά τους αποτελέσματα. Η πιθανή απουσία του Elie Okobo δεν επηρεάζει το rotation στη θέση του point guard, ενώ λογικά εκτός θα μείνει και πάλι ο Aron Baynes, ο οποίος δεν έχει παίξει στη «φούσκα».

Πολύ καλό μπάσκετ έχουν παίξει οι Phoenix Suns στο Orlando και έτσι από εκεί που ήταν… αδιάφοροι, έχουν γίνει διεκδικητές της 8ης θέσης στη Δύση. Με τις απουσίες που έχουν οι Heat στην περιφέρεια, δεν αποκλείεται να κάνουν το 5 στα 5, οπότε δίνω τον πρώτο λόγο στο διπλό σε τιμές αουτσάιντερ.

03:30 Dallas Mavericks (41-30) – Milwaukee Bucks (55-14)

ΚΩΔ. ΟΠΑΠ: 5025

Μπορεί τα νούμερα που γράφουν οι Luka Doncic και Kristaps Porzingis να είναι εντυπωσιακά, ωστόσο οι Mavericks μετράνε μόλις μία νίκη στα τέσσερα παιχνίδια που έχουν δώσει στη «φούσκα». Μοιάζει δεδομένο ότι θα τερματίσουν στην 7η θέση της Δύσης και ότι θα παίξουν στον πρώτο γύρο των playoffs με τους Los Angeles Clippers, από τους οποίους έχασαν προχθές με 126-111. Ο Seth Curry δεν έπαιξε στα δύο τελευταία παιχνίδια και μάλλον δεν παίξει ούτε και σήμερα, ενώ αμφίβολος είναι και ο Dorian Finley-Smith, ο οποίος παίζει κατά μέσο όρο 34.5 λεπτά στην «φούσκα».

Μετά τις δύο κολλητές ήττες από τους Houston Rockets και τους Brooklyn Nets, οι Milwaukee Bucks βρέθηκαν στο -23 κόντρα στους Miami Heat, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο έβγαλαν εγωισμό και πήραν τη νίκη με 130-116, χάρη στις εξαιρετικές εμφανίσεις των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Khris Middleton, οι οποίοι πέτυχαν από 33 πόντους! Το ιατρικό δελτίο είναι κενό, αλλά από την στιγμή που πλέον τα «ελάφια» έχουν εξασφαλίσει την πρωτιά στην Ανατολή και μαθηματικά, δεν αποκλείεται να ξεκουράσουν κάποιον από τους βασικούς. Προ ημερών, εξάλλου, στο ματς με τους Nets, είχε μείνει εκτός αγώνα ο Brook Lopez, ενώ οι Γιάννης και Middleton έπαιξαν μόνο στο πρώτο ημίχρονο.

Δεν έχουν ιδιαίτερο κίνητρο οι δύο ομάδες, καθώς ξέρουν από τώρα σε ποια θέση θα τερματίσουν. Οι Bucks είναι το φαβορί, αν δεν αφήσουν κάποιον βασικό εκτός, ενώ έχει τύχη και το over, αφού οι δύο ομάδες δίνουν τρελό ρυθμό στα παιχνίδια τους.

Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
01/04
04:00
US Lover Finishing Position - Nate Lashley To Finish Top-30 5.00
3.50
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/03
04:09
US Lover Iowa State - Illinois 2 5.00
2.05
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/03
01:35
Γκαραγκάνης Τέξας Ρέιντζερς - Σικάγο Καμπς 2 10.00
1.98
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/03
01:09
US Lover Arizona - Clemson Clemson +7.5 5.00
1.90
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
28/03
21:30
Hooper Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα 2 (-4.5) 17.50
1.92
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
28/03
21:30
Hooper Μπασκόνια - Εφές 1 (-3.5) 17.50
1.90
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
28/03
20:00
Hooper Ζαλγκίρις - Μιλάνο 1 17.50
1.72
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
To Finish Top-30
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
5.00
Σημείο:
2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
5.00
Σημείο:
Clemson +7.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
2 (-4.5)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
17.50
Σημείο:
1 (-3.5)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος