foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ109
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Τα 101 γκολ, οι 175 μέρες και όταν ο ΟΦΗ έριξε τον Αρη

Μποζιονέλος | 06 Ιουν 2020 11:33
6022029845_26d3eb4d56.jpg

Ο τίτλος «η Τσέλσι αντεπιτίθεται» δεν είναι κλισέ. Οταν έχεις ιδιοκτήτη του διαμετρήματος του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, είναι λογικό το άκουσμα μια τιμωρίας (όπως η απαγόρευση μεταγραφών) να αποτελεί τροχοπέδη στην εξέλιξη του συλλόγου αλλά ο Ρώσος φύλαγε… ρούβλια για να πάρει το αίμα του πίσω. Ορθώς ή λανθασμένα, θα δείξει… Η σεζόν, κουτσά στραβά, έβγαινε με τον… σχεδόν rookie Φρανκ Λάμπαρντ στον πάγκο αλλά το δικό της παιδί αξιοποίησε στο έπακρον τα ταλεντάκια ακαδημιών και βγήκαν στον... αφρό παίκτες όπως οι Καλούμ Χάντσον-Οντόι, Μέισον Μάουντ, Φικάγιο Τομόρι και Ρις Τζέιμς.

Τι ακολουθούν; Μεταγραφές. Προ μηνών είχε κλείσει ο 27χρονος εξτρέμ Χακίμ Ζιγιάτς (aka Ζιγέχ) από τον Αγιαξ αντί 40 εκατ. ευρώ και χθες «κλείδωσε» την απόκτηση του πιο… καυτού Γερμανού παίκτη. Ο 24χρονος επιθετικός της Λειψίας, Τίμο Βέρνερ μετρά 154 εμφανίσεις και έχει 92 γκολ, ενώ με την εθνική Γερμανίας έχει προλάβει να σημειώσει 29 εμφανίσεις και 11 τέρματα. Κι ενώ Σίτι και Λίβερπουλ φέρονταν να διαπραγματεύονται για τον Βέρνερ, η Τσέλσι κινήθηκε άμεσα και δραστικά. Και, έπονται, κι άλλοι.

My view: δεν έχω τόσο ψηλά, σε εκτίμηση, τον Βέρνερ. Ισως σε δύο χρόνια διαβάζουμε ότι δόθηκε δανεικός σε καμιά… Χάντερσφιλντ. Είναι δύσκολη η προσαρμογή στην Premier League, είναι μεγαλύτερο βάρος μια μεγάλη αγγλική ομάδα από τη φανέλα της Λειψίας και δεν θα είναι ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος που… κάηκε πριν τα 25 του. Για να δούμε…

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Στοιχηματικά, με μικρή χασούρα χθες.

🦊 Πλήρωσε, η δυάδα του 3.00 με τα γκολ στο Κορόνα – Πιάστ και το Χ2 στο Γκόρνικ – Λέχια, ισοφάρισε μάλιστα από 2-0.

🦊 Χάθηκαν το Χ2 ημίχ. / 1Χ τελ. στο Σμαλιάβιτσι – Χαράζντεγια, έγραφα ότι θα κάνει νίκη αλλά δεν περίμενα τέτοιον… περίπατο. Και χάθηκε και η Γκλάντμπαχ, απαράδεκτη ήταν στο Φράιμπουργκ… 

Χαώδης η διαφορά τους, αλλά…


🇹🇲 Ασγκαμπατ εναντίον Αλτίν Ασίρ στο «Νίσα» για τη Yokary Liga του Τουρκμενιστάν, τοπικό ντερμπάκι της πόλης.

🟡🟢 🆚 🔵 Η Ασγκαμπατ «τρέχει» αήττητο πέντε αγωνιστικών αλλά με 1-4-0 στο εν λόγω διάστημα, μόνη της ήττα στα τελευταία 10 ματς ήταν από την Αλτίν Ασίρ με 4-1 (στις 4 Μαΐου). Η επί έξι σερί σεζόν πρωταθλήτρια και πρωτοπόρος Αλτίν Ασίρ διέλυσε με 6-1 την πρωτοπόρο Ενερχέτικ, τέταρτη σερί νίκη. Για τα… κυβικά της πάντως χάνει πιο εύκολα βαθμούς από ό,τι τις προηγούμενες σεζόν.

Vistabet
Βαθμολογία
8.9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
24/7 support στα ελληνικά 
check_3c
Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🏟️ 9-3-1 στα τελευταία 11 μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας, για την Αλτίν Ασίρ, στο 2-3-10 ο απολογισμός στο Ασγκαμπατ.

🦊 Και, σε συνέχεια της παράδοσης, σε 15 ματς τους εκεί, μόνο μια φορά η γηπεδούχος ηττήθηκε με 3+ γκολ διαφορά. Επιλογή, για το σημερινό, το ασιατικό +2,75 με πληρωμή σε άσο, ισοπαλία ή διπλό ως δύο γκολ διαφορά. Κι αν ηττηθεί με τρία, επιστρέφεται το μισό ποντάρισμα. Με το διπλό στο… 1.02, εννοείται ότι αξίζει.

Κυνηγώντας το ιστορικό ρεκόρ των 101 γκολ

Μπάγερ Λέβερκουζεν εναντίον Μπάγερν Μονάχου στην άδεια, ελέω πανδημίας, «Μπάι Αρίνα» για την Bundesliga.

🔴⚫  Η Λέβερκουζεν ξεπέρασε το… κάζο και την 4άρα από τη Βόλφσμπουργκ με δύσκολη νίκη στο Φράιμπουργκ (1-0, 55’) με σκόρερ ξανά τον φορμαρισμένο 20χρονο μεσοεπιθετικό Χάβερτς. Προ των «λύκων» μετρούσε οκτώ σερί νίκες στην «Μπάι Αρίνα», συνολικά με 9-1-1 πραγματοποιεί τον καλύτερο β’ γύρο της ιστορίας της! Ελα ρε Πέτερ Μποζ, ξάδερφε… Ο οποίος Μποζ, πέρα από την πλάκα, έχει 2/2 νίκες επί της Μπάγερν. Ωστόσο ο Χάφερτς (με 11 γκολ σε 26 ματς) δίνεται αμφίβολος.

🔴 Η Μπάγερν νίκησε εύκολα με 5-0 τη Φορτούνα, σκορ κλεισμένο από το 53’, και το σερί έφτασε στα 19 αήττητα επίσημα παιχνίδια (18-1-0, είναι 14-1-0 στο πρωτάθλημα), ο Χάνζι Φλικ βάζει ήδη τη σφραγίδα του στους Βαυαρούς με επιδόσεις που θυμίζουν την εποχή… Γκουαρδιόλα (έχει 22/25 νίκες, ο Πεπ είχε 21/25). Eνδεικτικό ότι έχει βάλει 86 γκολ σε 29 αγωνιστικές (!) και στόχος είναι το ιστορικό ρεκόρ των 101 γκολ που κατέχει η ίδια από τη σεζόν 1971-72. Ξανά εκτός Κοουτίνιο, Τολισό, Ζίλε, διαθέσιμος μετά από απουσία τριών παιχνιδιών ο χαφ Τιάγκο.

🏟️ Αναμετρώνται συνολικά για 89η φορά, σε κάθε έδρα και διοργάνωση, συντριπτικά υπερέχει η Μπάγερν με 52-17-19. Στο Λέβερκουζεν, επιμέρους, είναι 16-10-14 για τους Βαυαρούς στην Bundesliga αλλά με μονάχα δύο διπλά στα τελευταία 10 (είναι 2-6-2 στο εν λόγω). Αν τυχόν η Λέβερκουζεν νικήσει, θα έχει επιβληθεί της Μπάγερν για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τρία συνεχόμενα ματς.

🦊 Για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και τις τρομερές του επιδόσεις στο σκοράρισμα, τα αναλύσαμε στη χθεσινή στήλη. Και εντέλει η έμπνευση για γκολ του στο πρώτο ημίχρονο πληρώνει πολύ παραπάνω από όσο περίμενα… 3.25 έναντι 2.50 στο δεύτερο. Και, θυμίζω, έχει βάλει μόνο 4 σε 18 εναντίον της με τις φανέλες της Ντόρτμουντ και της Μπάγερν (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) ενώ, φέτος, από τα 43 του σε επίσημα τα 18 μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο και τα 25 στο δεύτερο. Για να δούμε…

🥅 Σκόρερ, special 🇩🇪

16:30 Λέβερκουζεν – Μπάγερν: Γκολ Λεβαντόφσκι στο α’ ημίχρονο 🦊 3.25. (Stoiximan)

Το σερί των «33» και το ερώτημα στη Φρανκφούρτη

🇩🇪 Φορτούνα εναντίον Χόφενχαϊμ στην άδεια, ελέω πανδημίας, «Μέρκουρ Σπιλ Αρίνα» του Ντίσελντορφ για την Bundesliga.

🔴 🆚 🔵 Η Φορτούνα έρχεται από εντός προγράμματος ήττα στο Μόναχο από την Μπάγερν, με 5άρα, είναι στο 2-6-2 ο απολογισμός της σε 10 ματς με τον Ούβε Ρέζλερ και 1-2-1 μετά την επανέναρξη. Απώλεια ο τραυματισμός του χαφ Σόμποτκα, αμφίβολος ο κομβικός στόπερ Αϊχάν που έλειψε. Η Χόφενχαϊμ έκανε περίπατο στο Μάιντζ και το 1-0 την αδικεί, άξιζε μεγαλύτερο σκορ και ανέκτησε ελπίδες για Ευρώπη με τις δύο συνεχόμενες, μετά την 3άρα επί της Κολωνίας, επικρατήσεις της. Της έλειπε η ψυχολογία τόσο καιρό και ίσως ανοίξει (μέσω Κυπέλλου) και η 7η θέση για την Ευρώπη ενώ εκτός Σινσχάιμ έχει συλλέξει 23 βαθμούς από τους συνολικά 42. Αμφίβολος ο μέσος Λάρσεν, γυρίζουν οι μέσοι Γκρίλιτς και Καντεράμπεκ.

🦊 Safe επιλογή το ασιατικό της Χόφε, με +0,25 πληρώνεσαι κατά το ήμισυ σε ισοπαλία.

🇩🇪 Αϊντραχτ εναντίον Μάιντζ στην άδεια, ελέω πανδημίας, «Κόμερτζμπανκ Αρίνα» της Φρανκφούρτης για την Bundesliga. Γειτονικό ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα το ματς, μόλις τρεις άσοι στα τελευταία 33 μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας (!), 8-5-2 συνολικά στη Φρανκφούρτη για το πρωτάθλημα.

🔴⚫  🆚 🔴 Η Αϊντραχτ, μετά το Βόλφσμπουργκ, πέρασε και από τη Βρέμη νικώντας 3-0 τη Βέρντερ διευρύνοντας το σκορ στο τελευταί0 10λεπτο με δύο στημένες φάσεις, στο εξ αναβολής μεσοβδόμαδο. Εκμηδένισε την ανασφάλεια για την παραμονή, πιο άνετη πλέον η ομάδα του Αντι Χίτερ αλλά εντός Φρανκφούρτης νίκησε μονάχα σε δύο από τα τελευταία οκτώ. Εξέτισε ο μέσος Τορό, εκ νέου εκτός Πασιένσια και Φερνάντες. Η Μάιντζ δεν ήταν καλή στην υποδοχή της Χόφενχαϊμ (0-1), ίσως και να φοβήθηκε υπέρ του δέοντος το ματς. Στο 0-2-2 μετά την επανέναρξη, μόνο την ουραγό Πάντερμπορν κέρδισε στα τελευταία οκτώ (1-4-3). Τιμωρημένος ο μπακ Μπάκου, εξέτισε ο χαφ Λάτσα.

🦊 Public bet η Αϊντραχτ που πληρώνει διπλασιασμό σε νίκη της αλλά έχω λόγους να αμφιβάλω. Σε Βόλφσμπουργκ και Βρέμη έπαιξε στην κόντρα, σήμερα καλείται να κάνει παιχνίδι και, όσο δεν έχει διάρκεια στην απόδοσή της, δεν της ταιριάζει. Επιλογή το ασιατικό +0,75 της Μάιντζ με πληρωμή σε Χ ή 2 και επιστροφή μισού πονταρίσματος σε άσο με ένα γκολ διαφορά.

⚽ ⚽ Δυάδα (απόδοσης 2.65) 🇩🇪 🇩🇪

⏩ 16:30 Φορτούνα Ντ. – Χόφενχαϊμ: 2 +0,25 ΑΗ 🦊 1.60. (Betshop)
⏩ 16:30 Αϊντραχτ Φρ. – Μάιντζ: 2 +0,75 ΑΗ 🦊 1.66. (Betshop)

175 μέρες χωρίς νίκη

🇨🇿 Φάσταβ Ζλιν εναντίον Πρίμπραμ στο «Λέτνα» του Ζλιν για την τσέχικη Fortuna liga, παρουσία ως και 300 ατόμων συνολικά εντός γηπέδου.

🟡🔵 🆚 ⚫🟢 Η Ζλιν παραμένει χωρίς νίκη από τις 14 Δεκεμβρίου (με απολογισμό 0-4-4) και είναι η μόνη ομάδα της κατηγορίας χωρίς επικράτηση μέσα στο 2020. Στο τελευταίο πήρε 1-1 στη Μλάντα Μπόλεσλαβ με το σκορ διαμορφωμένο από νωρίς, δεν απείλησε πολύ αλλά έδειξε βελτιωμένη. Δέχεται γκολ επί 13 σερί αγωνιστικές, ήτοι στο 0-0 της 26ης Οκτωβρίου με… την Πρίμπραμ, συμπτωματικά, άλλαξε προπονητή και ο Μποχούμιλ Πάνικ έχει πίστη στο ρόστερ. Η Πρίμπραμ λύγισε στο 82’ με 1-0 υποδεχόμενη την πρωτοπόρο και… υπό στέψη Σλάβια, είχε προηγηθεί το διπλό στο Ολομουτς αλλά παραμένει ουραγός – και με διαφορά.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🏟️ Στο 9-5-5 η παράδοση συνολικά, στο 6-2-1 στο Ζλιν με μόνο διπλό τον Μάιο του 2004 (0-2). Και οι έξι νίκες της Ζλιν ήταν με no goal.

🦊 Οσο κι αν το παλεύει, δύσκολα η Πρίμπραμ θα τη σκαπουλάρει. Η Ζλιν έχει… 175 μέρες να κάνει νίκη, ώρα της είναι, ειδικά μετά την αλλαγή προπονητή προ μερικών εβδομάδων. Χαμηλά ο άσος βέβαια, πέριξ του 1.90 αλλά ανεβαίνει κατά 0,61 μονάδες αν συνδυαστεί με τουλάχιστον δύο γκολ στον αγώνα.

To μυαλό, αλλού

🇮🇱 Μπνέι Γεχούντα εναντίον Χαποέλ Χαντέρα για τα play out της Ligat Ha’ Al στο άδειο, ελέω πανδημίας, «Μπλούμφιλντ» του Τελ Αβίβ.

🟠 Από την περσινή της, ευρωπαϊκή έξοδο η Μπνέι Γεχούντα αναλώνεται φέτος στα play out ούσα δίχως κίνητρο, μιας και δεν κινδυνεύει. Στο τελευταίο έμεινε στο 0-0 υποδεχόμενη τη Χαποέλ Κφαρ Σαμπά παίζοντας από το 34’ με παίκτη λιγότερο, το βάρος πέφτει στον ημιτελικό Κυπέλλου της Τετάρτης ενάντια στη Χαποέλ Μπιρ Σεβά. Τιμωρημένος ο εξτρέμ Ζενατί, αμφίβολοι οι στόπερ Νταν Μόρι και Αλισον, αναμένεται rotation από πλευράς Ελίσχα Λέβι. Από τον… Νοέμβριο έχει να κάνει νίκη εντός στο πρωτάθλημα, 0-3-6 έκτοτε ενώ δεν σκόραρε στα τελευταία πέντε εντός «Μπλούμφιλντ».

🔴 Η Χαποέλ Χαντέρα ισοφάρισε στο 95’ τη Νες Τζιόνα, σε ματς που βρέθηκε να χάνει δύο γκολ στο 56’, αλλά κατάφερε να το γυρίσει. Εδειξε χαρακτήρα μετά τα δύο γκολ, γλίτωσε από τύχη το τρίτο στις καθυστερήσεις, λίγο προτού ισοφαρίσει. Απών ο στόπερ Σισέ για την ομάδα που προ διετίας επέστρεψε στα… σαλόνια της πρώτης κατηγορίας μετά από 40 χρόνια και πέρυσι μετείχε μάλιστα στα play offs.

🦊 Αμφότερες στερούνται βαθμολογικού ενδιαφέροντος, δεν στέκει ο φαβοριτισμός της Μπνέι Γεχούντα έστω και στο 2.30. Επιλογή προς τα δεξιά, με το εύλογο ρίσκο και με τη σκέψη ότι η γηπεδούχος θα έχει το μυαλό στον ημιτελικό, αντιμετωπίζοντας απόψε μια καλοδουλεμένη ομάδα. Εν τω μεταξύ, αυτή η Χαντέρα όταν τη βλέπω, μου θυμίζει το… μάτι της Θαντέρα (χεχε)...

Ρίσκο 🇮🇱

⏩ 20:00 Μπνέι Γεχούντα - Χαποέλ Χαντέρα: 2 🦊 3.11. (Vistabet)

Αμφίρροπο, αλλά…

🇵🇱 H Πόγκον υποδέχεται την Κρακόβια στο άδειο, ελέω πανδημίας, «Φλόριαν Κρίγκερ» του Στσέτσιν για την πολωνική Ekstraklasa.

🔵🔴 🆚 🔴 Η Πόγκον παραμένει άνευ νίκης από τις 9 Φεβρουαρίου, 3-2 στο Πλοκ τότε και έκτοτε 0-3-3, μπήκε άσχημα στην επανέναρξη με 3άρα υποδεχόμενη τη Ζαγκλέμπιε. Υπ’ ατμόν ο Κόστα Ρούνιαιτς, θα κριθεί στα επόμενα 2-3 ματς. Μονάχα 18/41 φετινούς της βαθμούς ήρθαν εντός Στσέτσιν. Λογικά προλαβαίνει ο… δικός μας στόπερ Τριανταφυλλόπουλος, παροπλισμένος ο ως πέρυσι παίκτης του Πανιώνιου, χαφ Σπιριντόνοβιτς, εκτός ο βασικός μπακ Λασίτσκι.

Η Κρακόβια δεν ήταν κακή, στην υποδοχή της Γιαγκελόνια, θα μπορούσε να σκοράρει αλλά στο 88’ δέχθηκε γκολ μαχαιριά, λύγισε 1-0 και μετρά, μαζί με τα προ διακοπής, πέντε συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα ενώ στις τελευταίες οκτώ εξορμήσεις της νίκησε μόνο την, εκ των ουραγών, Αρκα. Τιμωρημένος ο χαφ Χάνκα, εκτός ο μπακ Ντάτκοβιτς για την ομάδα του άλλοτε τεχνικού του Αρη, Μίχαλ Προμπίερζ, γυρίζουν ο στόπερ Σίπλακ και ο μέσος Φιόλιτς.

🏟️ 9-6-11 η παράδοσή τους συνολικά, επιμέρους 4-5-3 στο Στσέτσιν αλλά με μόνο δύο άσους στα τελευταία 10.

🦊 Υψηλά τιμώμενο το σετ, λογικό μιας και είναι αμφίρροπο. Εχω την αίσθηση ότι η 3άρα στο τελευταίο θα αφυπνίσει την Πόγκον, που έχει περισσότερες λύσεις από την Κρακόβια –αλλά θέλει κάλυψη το σημείο.

Σε κακό timing η διακοπή

🇵🇹 Μποαβίστα εναντίον Μορεϊρένσε στο άδειο, ελέω πανδημίας, «Εστάδιο ντο Μπέσα» για την πορτογαλική Primeira Liga.

⚫⚪ 🆚 🟢 Προ της διακοπής η Μποαβίστα μετρούσε 3-2-5 μέσα στο 2020, δεν κινδυνεύει αλλά σε όλη τη σεζόν στερείται σταθερότητας ενώ ούτε η αλλαγή τεχνικού τον Δεκέμβριο, με τον Ντάνιελ Ράμος αντί του Λίτο Βιδιγάλ, απέδωσε. Εκτός ο τιμωρημένος φορ Στοΐλκοβιτς, εκτός ο αμυντικός Λούκας. Η Μορεϊρένσε προ του lockdown μετρούσε 3-3-0, ανάμεσά τους και ισοπαλία με την Μπενφίκα στο «Λουζ», δεν κινδυνεύει εξίσου, εξ ου και δεν θα πληγεί επειδή θα κλείσει τη σεζόν αγωνιζόμενη στο γήπεδο της γειτονικής Γκιμαράες.

🏟️ Μόλις τρία διπλά έχει βγάλει, ως «ζευγάρι», σε 21 ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (και κανένα στα τελευταία 8), 5-3-1 η παράδοσή τους στο «Μπέσα», άσοι και τα τρία τελευταία, under 2,5 τα 6/9.

🦊 Δεν... βγαίνει από κάπου να κυνηγήσεις τα γκολ αλλά το ότι θα δώσουν ματς ύστερα από τρεις μήνες, και σε άδειο γήπεδο, βοηθά. Επιλογή το ασιατικό over 2 με επιστροφή πονταρίσματος σε ακριβώς δύο γκολ.

⚽ ⚽ Δυάδα (απόδοσης 3.44) 🇵🇱 🇵🇹

⏩ 21:00 Πόγκον – Κρακόβια: 1 dnb 🦊 1.86. (Betshop)
⏩ 23:15 Μποαβίστα – Μορεϊρένσε: Over 2 AH 🦊 1.85. (Betshop)

Το διπλό του ΟΦΗ στο Χαριλάου που… έριξε τον Αρη

🇬🇷 Αρης εναντίον ΟΦΗ στο άδειο, ελέω πανδημίας, «Κλεάνθης Βικελίδης» και στην πρεμιέρα των play offs της Super League 1.

🟡⚫ Ο Αρης έφτασε στη διακοπή μόνο με μια νίκη στα τελευταία επτά επίσημα, επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι για το Κύπελλο, όπου περιμένει τέλη του μήνα την ΑΕΚ στην ημιτελική ρεβάνς της ήττας του με 2-1 στο ΟΑΚΑ. Ερώτημα αν (ελλείψει Παναθηναϊκού) όντως βγει Ευρώπη ελέω των οικονομικών του «ατασθαλιών». Στα της Θεσσαλονίκης φέτος δεν σκόραρε, στο πρωτάθλημα, μόνο με την ΑΕΚ (έβαλε γκολ στα 12/13). Τιμωρημένος ο εξαιρετικός χαφ Ματίγια, ίσως τον καλύψει ο Βέλεθ, εκτός αποστολής οι… φευγάτοι Ντιγκινί, Σούντγκρεν και ο παροπλισμένος -ελέω δικαστικών εκκρεμοτήτων- Ντουρμισάι.

⚫⚪ Ο ΟΦΗ μπήκε, δίκαια, στα play offs αν και… ξεφούσκωσε στον β’ γύρο: είχε κάνει 7 νίκες σε 14 αγωνιστικές και κατόπιν μονάχα 3 στις επόμενες 12 (!), στο τέλος της regular season βελτιώθηκε αμυντικά, κρατώντας το «μηδέν» στα τρία από τα τελευταία πέντε. Εκτός «Γεντί Κουλέ» δέχθηκε γκολ και στα 13 παιχνίδια της κανονικής περιόδου συλλέγοντας μονάχα 8 εκτός έδρας, μόνο οι ουραγοί Παναιτωλικός και Πανιώνιος είχαν χειρότερη συγκομιδή. Μόνα του διπλά φέτος στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού και στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου. Νοκ άουτ τέθηκε οι εξτρέμ Βαζ και Τσιλιανίδης, πάγια εκτός ο μέσος Φερέιρα, αποδεσμεύτηκε ο μέσος Ντίνας.

🏟️ Στο 37-14-27 η παράδοσή τους συνολικά και, επιμέρους, 27-7-5 στη Θεσσαλονίκη, ο ΟΦΗ δεν ηττήθηκε στα φετινά (3-1 και 1-1). Στη συμπρωτεύουσα ο Αρης έχει 6-3-0 στα τελευταία 9, τελευταίο διπλό ήταν τον Σεπτέμβριο του 2003 με 2-1 αλλά τότε είχε διεξαχθεί στο γήπεδο του Μακεδονικού, με τον Ζντένεκ Σκάζνι στον πάγκο των «ομιλιτών» και γκολ των Αδάμου και Ρουμπάκη, ο Αρης του Μάκη Κατσαβάκη έπαιζε με Κολτσίδα, Κυζερίδη, Διγκόζη, Πασσαλή, Αμπελά κλπ. Η, δε, τελευταία νίκη του ΟΦΗ στο «Βικελίδης» έλαβε χώρα στις 4 Μαΐου 1997, με γκολ του Νίκου Νιόπλια στο 38’ με φάουλ και στο 58’ με σουτ, μείωσε ο Νεϊζίνιο στο 64’. Εκείνη τη χρονιά μάλιστα ο ΟΦΗ τερμάτισε στην 3η θέση, ισόβαθμος του ΠΑΟΚ και πίσω από Ολυμπιακό και ΑΕΚ με αποτέλεσμα να μετάσχει στο Κύπελλο UEFA. Αρχικά απέκλεισε την Ρέικιαβικ, κατόπιν τη Φέρεντσβαρος και έμεινε εκτός από την, ισχυρή τότε, Οσέρ.

Ωστόσο το ματς ήταν επεισοδιακό και, πρακτικά, ο ΟΦΗ του αείμνηστου Ευγένιου Γκέραρντ… έριξε τον Αρη (αν και απέμεναν τρεις αγωνιστικές, ήταν πια απίθανο να σωθεί), μαζί με Εδεσσαϊκό και Καστοριά, στη Β’ Εθνική. Μετά το ματς ο Νιόπλιας ήταν έξαλλος ζητώντας «να μου εξηγήσουν πώς κάποιες ομάδες μεταμορφώθηκαν και από έναν άσχημο πρώτο γύρο δεν χάνουν παιχνίδι στο δεύτερο» αναφορικά με τη μάχη της Ευρώπης. Στον, δε, Αρη του Γιώργου Φοιρού οι οπαδοί τα έβαλαν με τον προπονητή, με τον Χρήστο Καρκαμάνη επειδή έμεινε… όρθιος στο φάουλ του Νιόπλια ενώ ο ραδιοσχολιαστής Απόστολος Αβδελάς ΕΡΑ Σπορ γλίτωσε στο τσακ τον ξυλοδαρμό από 15-20 παρευρισκόμενους.

Το κορυφαίο όμως έγινε κατά τη διάρκεια εκείνου του ματς: τα μεγάφωνα στου Χαριλάου ανακοίνωναν… λανθασμένο αποτέλεσμα στον αγώνα ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (έληξε 1-2), πληροφορούσαν δηλαδή πως κέρδιζε η «Ενωση» να μην επηρεαστούν οι παίκτες του ΟΦΗ και προσπαθήσουν περισσότερο για τη νίκη, η οποία με ήττα του ΠΑΟΚ δεν θα τους ήταν απαραίτητη! 

🦊 Στοιχηματικά, μετά από τόση αποχή δεν… πιάνεται εύκολα. Τα εξωαγωνιστικά θέματα του Αρη είναι σημαντικά αλλά, συχνά, τέτοια συσπειρώνουν τους παίκτης ενώ ο ΟΦΗ μακριά από την Κρήτη πήρε λιγοστούς, για τη φετινή που πορεία, βαθμούς. Το μόνο που κράτησα είναι το να μπει γκολ στο τελευταίο 15λεπτο του ματς, διάστημα που μάλιστα ο Αρης δεν έχει σκοράρει φέτος στο «Βικελίδης» (ενώ ο ΟΦΗ έχει δεχθεί, ως φιλοξενούμενος, 10 από τα συνολικά του 19 γκολ ως φιλοξενούμενος!).

⏱️ Goal’s time, αξία 🇬🇷

⏩ 21:30 Αρης – ΟΦΗ: Over 0,5 στο 75:00 – λήξη 🦊 2.10. (Netbet)

Εννέα χρόνια χωρίς άσο

🇰🇷 Σέονγκναμ εναντίον Νταεγού αύριο, Κυριακή, στο άδειο, ελέω πανδημίας, «Τάντσον» για την K- League 1 της Νότιας Κορέας.

⚫ 🆚 🔵 Με γκολ του Κις στο 89’ η Σέονγκναμ επικράτησε 1-0 στη Σεούλ, ήταν τυχερή στο τέλος αλλά γενικώς δεν κινδύνεψε και άρχισε μετά το 60’ να απειλεί μια στο τόσο – και της βγήκε. Στο 2-2-0 ο φετινός της απολογισμός, μόνο με την Ιντσεον έχει παίξει εντός, είχε μείνει στο 0-0 ενάντια σε μια πολύ κλειστή άμυνα. Η Νταγού παραμένει χωρίς νίκη στη σεζόν (0-3-1), έμεινε στο 1-1 υποδεχόμενη τη Σανγκγιού, είχε την κατοχή της μπάλας αλλά χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα ενώ δέχθηκε σχεδόν άμεσα την ισοφάριση.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🏟️ 5-4-0 για την Νταεγού στα τελευταία 9 μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας, 7-7-5 συνολικά. Χωρίς άσο στη Σέονγκναμ από τον Αύγουστο του ’11, 0-2-4 έκτοτε.

🦊 Εκ διαμέτρου αντίθετο το ξεκίνημα των δύο ομάδων, παραδόξως αουτσάιντερ ο άσος και η καλή παράδοση της Νταεγού, δεν το δικαιολογεί.

Draw no bet 🇰🇷

⏩ 7/6, 13:00 ΣέονγκναμΝταεγού: 1 dnb 🦊 1.94. (Sportingbet)

Νίκος Μποζιονέλος 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ