foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ71
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Over 1.5: Πως παίζεται (+Προγνωστικά Ημέρας)

over-1-5-1200-x-600__VERSION_10__final.jpg

Μια αρκετά αγαπητή και δημοφιλής αγορά για τους παίκτες του στοιχήματος, είναι το over 1.5 goals.

Και μπορεί να πρόκειται για ένα στοίχημα, που όσοι ασχολούνται ξέρουν ότι έχει χαμηλή απόδοση στον pre-game στοιχηματισμό, αλλά υπό κατάλληλες συνθήκες στο live μπορούμε να τη βρούμε σε τιμές πιο αποδοτικές για εμάς. Στον παρακάτω οδηγό θα μάθουμε το πως παίζεται το over 1.5 και κάποιες στρατηγικές (over 1.5 strategy) προκειμένου να έχουμε καλύτερες πιθανότητες κέρδους ✌ από το συγκεκριμένο στοίχημα. Αρχικά όμως ας δούμε ποια είναι τα Over 1,5 που αξίζει να προσέξουμε από τη σημερινή ημέρα.

Δείτε παρακάτω ποια είναι τα over 1.5 προγνωστικά που αφορούν το σημερινό πρόγραμμα: 

Αγώνας Επιλογή Απόδοση
Αντβέρπ - Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ Over 1.5 1.30
Κάλμαρ - Γκάις Over 1.5 1.36

* Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Over 1.5 τι σημαίνει

Τι είναι το over 1.5: Πρόκειται για ένα στοίχημα, από την αγορά διπλής επιλογής «under over 1.5», κατά το οποίο χρειαζόμαστε τουλάχιστον δύο γκολ για να θεωρηθεί κερδισμένο. Τα μόνα σκορ που δεν μας «πληρώνουν» κατά την επιλογή της αγοράς αυτής είναι τρία (0-0, 1-0, 0-1). Όπως αντιλαμβάνεστε λοιπόν οι πιθανότητές μας για να «πιάσουμε» ένα στοίχημα over 1.5 είναι πάρα πολλές, αφού αντιστοιχούν σε όλα τα υπόλοιπα σκορ.

Τι δεν είναι αποδοτικό: Στο πως παίζεται το over 1 5 αξίζει να αναφέρουμε ότι ΔΕΝ έχει καμία αξία και δεν είναι αποδοτικό το να παίζουμε σύστημα over 1.5. Το αναφέρουμε στους περισσότερους οδηγούς μας το σύστημα και πάντα λέμε ότι ένας τέτοιος τρόπος παιχνιδιού απαιτεί μεγάλες αποδόσεις. Όπερ σημαίνει ότι εδώ δεν έχει εφαρμογή.

Αξίζουν τα μεγάλα παρολί; Αντί του συστήματος, χρήση στο πως παίζεται το over1.5, βρίσκουν τα μεγάλα παρολί. Δεν ενδείκνυται ως τρόπος παιχνιδιού γιατί αυξάνει τη γκανιότα, αλλά πολλές φορές οι «παίχτες» του στοιχήματος αποφασίζουν να φτιάξουν ένα παρολί με 10-15 σημεία όβερ1.5. Ένα παρολί 15 αγώνων, με σημεία μέσης απόδοσης στο 1.30, μας δίνουν μια απόδοση κοντά στο 50 (περίπου 51).

ΒΑΣΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤο να παίζεις στο συγκεκριμένο στοίχημα (όπως και όλα τα over) έχει το μεγάλο πλεονέκτημα του να ελπίζεις σε γκολ, ανεξάρτητα από το ποια ομάδα θα το πετύχει (υπάρχουν κι εξαιρέσεις, θα δούμε παρακάτω). Είναι ένα στοίχημα που βάση στατιστικής επιβεβαιώνεται σε ένα 70%-80% κι αν είσαι καλά «διαβασμένος», αυτή η στατιστική μπορεί να σου δώσει ένα μεγάλο σερί που θα αποφέρει κέρδος. Παρόλα αυτά, σίγουρα υπάρχουν κάποια πραγματάκια που πρέπει να δεις πριν αποφασίσεις να επιλέξεις το συγκεκριμένο στοίχημα.

H κορυφαία 🏆 στοιχηματική για Over 1.5

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι πρέπει να μελετήσεις πριν παίξεις το στοίχημα ακριβές σκορ

Δες τις αποδόσειςΜε τη στατιστική να το επιβεβαιώνει κοντά στο 75%, είναι δεδομένο ότι οι στοιχηματικές δε θα σου δώσουν αποδόσεις πάνω από 1.50 (και πολύ βάζουμε). Οπότε «ζύγισε» καλά τις επιλογές σου, αν αποφασίσεις να παίζεις pre-game το συγκεκριμένο bet και παίρνε σχετικά «fair» αποδόσεις.

Τσέκαρε τη συμπεριφορά των ομάδωνΠέρα από τη στατιστική (που θα δούμε παρακάτω), να τσεκάρεις και την «συμπεριφορά» των ομάδων, όσον αφορά την αποδοτικότητά τους. Για παράδειγμα, μπορεί μια ομάδα να έχει στατιστική που να λέει ότι σκοράρει 2 γκολ/αγώνα (ΜΟ), αλλά να χάνει πολλά γκολ και να χρειάζεται 20-25 ευκαιρίες για να τα πετύχει. Μια τέτοια ομάδα θα μας «βγάλει έξω από τα ρούχα μας», όταν την έχουμε ποντάρει και παρακολουθούμε στο παιχνίδι της να χάνει το ένα γκολ μετά το άλλο.

Προσοχή στο ρεπορτάζΠάντα το ρεπορτάζ παίζει ρόλο όταν επιλέγουμε ένα στοίχημα. Για το over 1.50 πρέπει να κοιτάξουμε αν στο ματς που μας ενδιαφέρει είναι διαθέσιμοι και παίζουν οι τοπ σκόρερς των ομάδων. Γκολ θέλουμε, οπότε δεν μπορεί να λείπουν αυτοί που τα βάζουν.

Over 1.5 στοιχήματα

Εναλλακτικά με το over 1.5 goal υπάρχουν τέσσερις επιλογές κατά τις οποίες και πάλι ζητάμε τουλάχιστον δύο γκολ και θα τις βρούμε σχεδόν όλες σε καλύτερες αποδόσεις. Αναφερόμαστε στα over 1.5 γηπεδούχου (ή φιλοξενούμενου), το όβερ 1,5 ημίχρονο, τα συνδυαστικά όβερ1.5 και το ασιατικό.

Over 1.5 γηπεδούχουΠρόκειται για ένα bet στο οποίο ζητάμε το να πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ η γηπεδούχος ομάδα. Όπως αναφέραμε και παραπάνω μπορούμε να επιλέξουμε και το over 1.5 φιλοξενούμενου, αλλά με δεδομένο ότι για τον γηπεδούχο παίζει ρόλο πάντα και ο παράγοντας έδρα που δίνει εξτρά ώθηση (ακόμα κι αν μιλάμε για αουτσάιντερ), έχει καλύτερες πιθανότητες να επιβεβαιωθεί. Το συγκεκριμένο στοίχημα, σε ματς όπου το όβερ 1.50 είναι σε απόδοση στο 1.40, μπορεί να το βρούμε και σε τιμές πάνω του 2.00. Οπότε αποτελεί μια πολύ καλή εναλλακτική αν πιστεύουμε «διαβάζοντας» το ματς, ότι και το συνολικό over1.5 μπορεί να επιβεβαιωθεί από τη γηπεδούχο ομάδα.

  • Μια εναλλακτική προσέγγιση στο «πως παίζω το over5 γηπεδούχου» προκειμένου να πάρω ακόμα καλύτερη απόδοση (θα το δούμε αναλυτικά και παρακάτω για το όβερ 1.5) είναι να ποντάρω στα γκολ της γηπεδούχου ομάδας στο live. Εκεί κατά το 20-25 είναι ένα καλό χρονικό διάστημα κι η απόδοση έχει ανέβει αισθητά. Και υπάρχουν «μπροστά» σχεδόν 65-70 λεπτά για να «ζητήσετε» δύο γκολ από τον γηπεδούχο.
cta_box_bg
Τριπλή προσφορά* γνωριμίας, με 1 μήνα δωρεάν* Cosmote TV! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Over 1.5 ημίχρονοΜια επιλογή που και πάλι σχετίζεται με τουλάχιστον δύο γκολ σε ένα ματς, είναι το over 1.5 ημίχρονο. Στην περίπτωση αυτή «ζητάμε» τα γκολ να μπουν στο πρώτο μέρος. Πλέον υπάρχει και σχετικό bet για το δεύτερο ημίχρονο, αλλά το σύνηθες στοίχημα που είναι παρεμφερές με το over 1.5 goal (και παίζουν οι περισσότεροι) είναι αυτό για το πρώτο μέρος. Και πάλι για ένα ματς που η απόδοση για το over 1.50 είναι στο 1.40 περίπου, το over 1.50 ημιχρόνου μπορεί να το βρούμε σε αποδόσεις κοντά στο 3.50 (σίγουρα πάνω από 3.00). Τη συγκεκριμένη επιλογή μπορούμε να την κάνουμε αν από τη μελέτη μας για το ματς, έχει προκύψει ότι οι δύο ομάδες μπαίνουν δυνατά στα παιχνίδια τους και σκοράρουν περισσότερα γκολ στο πρώτο μέρος.

▷ Συνδυαστικό οβερ1.5Αρκετά προσφιλή πλέον στους «παίχτες» του στοιχήματος είναι και τα συνδυαστικά bet, που έχουν το όβερ1.5. Βασικότερη επιλογή είναι με το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα (1+over 1.5, Χ+over 1.5, 2+over 1.5), πλέον σε κάποια γεγονότα το βρίσκουμε και με το αποτέλεσμα ημιχρόνου. Όπως γίνεται αντιληπτό, για να θεωρηθεί κερδισμένο το στοίχημα εδώ, χρειαζόμαστε τουλάχιστον δύο γκολ και να επιβεβαιωθεί και το τελικό αποτέλεσμα που έχουμε ποντάρει. Δεύτερη κατηγορία είναι αυτή που σχετίζεται με τα γκολ κι έχουμε τα G/G+over1.5 και N/G+over1.5. Για την πρώτη περίπτωση πρέπει να μπουν τουλάχιστον δύο γκολ και παράλληλα να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, ενώ στη δεύτερη περίπτωση θέλουμε τουλάχιστον δύο γκολ, αλλά να σκοράρει μόνο η μια ομάδα.

Ασιατικό όβερ1.5Εκτός από τα συνδυαστικά με το αποτέλεσμα ημιχρόνου ή το τελικό (1 over 1.5 κλπ), και τα γκολ, έχουμε και κάποιες πλατφόρμες οι οποίες δίνουν το over1.5 σε ασιατικό bet. Είτε το over1.0 1.5 (όβερ1.25), είτε το over 1.5 2.0 (όβερ1.75). Στον οδηγό μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα ασιατικά under/over.

cta_box_bg
Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οver 1.5 στρατηγική

Συνεχίζοντας τον οδηγό, πάμε να δούμε κάποιες στρατηγικές (over 1.5 tips) που μπορούμε να ακολουθούμε για να φτιάξουμε καλύτερες πιθανότητες κέρδους όταν παίζουμε στο over 1.5 στοίχημα.

#1 Στρατηγική ➜ Στατιστικά Over 1 5

Το σημαντικότερο στο κάθε είδους στοίχημα είναι να ξεκινάμε με τη στατιστική. Στην σχετική ενότητα των αναλύσεων για τα ματς της ημέρας μπορείτε να βρείτε άφθονα στατιστικά που αφορούν είτε το πρωτάθλημα που σας ενδιαφέρει (συνολικά), είτε συγκεκριμένα τις δυο ομάδες που απαρτίζουν το ζευγάρι του αγώνα. Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς, τα πληρέστατα στατιστικά δεδομένα για κάθε ματς, αποτελούν τον καλύτερο σας «σύμμαχο» στον δρόμο προς το... ταμείο!

#2 Στρατηγική ➜ Live bet over 1.5

Όλη η ουσία του οδηγού βρίσκεται εδώ. Μιλάμε για μια από τις καλύτερες συνθήκες για ποντάρισμα στο over0.5 και το over1.5 goals. Είναι το live-betting κι η ευκαιρία που έχεις να πάρεις μεγαλύτερη απόδοση σε ένα στοίχημα που πριν το ματς έχεις 70-80% πιθανότητα να πιάσεις.

Αφού έχεις κάνει τη μελέτη σου κι έχεις αποφασίσει το ματς που θα ποντάρεις, επιλέγεις να ρισκάρεις μη… ποντάροντας από την αρχή του αγώνα. Η απόδοση για το όβερ1.5 είναι στο 1.20-1.40 οπότε αποφασίζεις να παίξεις το όβερ1.5 στο live, όπου η τιμή θα ανέβει όσο το ματς παραμένει στο 0-0.

  • Γιατί ρίσκο;

Γιατί πολύ απλά, εφόσον θέλεις να περιμένεις να ανέβει η απόδοση του over1.5 κατά τη διάρκεια του αγώνα, μπορεί στο διάστημα που θα αφήσεις το ματς να εξελιχθεί, να μπει ένα πρώτο γκολ κι έπειτα το «πουλάκι πέταξε».

  • Πόσο να περιμένω;

Πρακτικά δεν μπορεί κανείς να σου πει πόσο πρέπει να περιμένεις. Η βασική αρχή είναι ώσπου να πιάσεις την απόδοση που έχεις αποφασίσει εσύ (βάση μελέτης και value betting) να αγοράσεις το over1.5. Γιατί δεν είναι όλες οι αποδόσεις το ίδιο. Για παράδειγμα, σε ένα ματς που το όβερ1.5 πριν το παιχνίδι ήταν στο 1.10 (92% πιθανότητα επιβεβαίωσης) και είναι στο 0-0 ως το ημίχρονο κι η απόδοση έχει πάει στο 1.60, έχει μεγαλύτερη δυναμική κι αξία να το αγοράσεις από ένα over1.5 που ήταν πριν το ματς στο 1.40 (71% πιθανότητα επιβεβαίωσης) κι έχει πάει στο 1.60 στο 30 (με το σκορ στο 0-0). Μιλάμε για δύο ίδια στοιχήματα (over 1.5), ίδιας -σε εξέλιξη- απόδοσης, που όμως πριν το ματς είχαν άλλες πιθανότητες επιβεβαίωσης από τον book.

cta_box_bg
Premium Προσφορά* χωρίς κατάθεση στη Novibet ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αξίζει το ποντάρισμα στο over1.5;

Από τη στιγμή που και βάση στατιστικής επιβεβαιώνεται κοντά στο 75%, μάλλον ναι! Δεν είναι απλό κι ούτε θα σας πούμε ότι το στοίχημα over1.5 είναι σίγουρα λεφτά στην τσέπη. Θέλει «μελέτη» και πολύ προσοχή, όπως κι αν αποφασίσεις να το ποντάρεις (pre-game, live-betting). Στη μια περίπτωση παίρνεις μικρότερη τιμή, στην άλλη κινδυνεύεις να το χάσεις, περιμένοντας στο live την απόδοση. Εναλλακτικά όπως είδαμε και παραπάνω, το όβερ1.5 έχει κι άλλες αγορές τις οποίες μπορούμε να πάρουμε.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι για κάποιον που κυνηγάει τα goal και θεωρεί πάντα unfair στοιχήματα που οι τιμές τους είναι κάτω από 1.50, υπάρχει και το over2.5. Η πιο δημοφιλής αγορά στο χώρο του goal betting, που αν κι έχει μικρότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης, πληρώνει σε αποδόσεις που είναι αποδεκτές από το μεγαλύτερο μέρος των «παιχτών» του στοιχήματος.

Καλύτερες στοιχηματικές με over 1.5

Όπως και σε κάθε στοίχημα, έτσι κι εδώ είναι βασικό να δούμε σε ποια πλατφόρμα θα βρούμε τις καλύτερες τιμές για τη συγκεκριμένη αγορά. Κάτι ακόμα που πρέπει να κοιτάμε είναι και η διακύμανση των αποδόσεων για το over1.5 και στο live-betting (best odds for over 1.5 goals – live bet). Αν είμαστε από τους «παίχτες» που έχουμε αποφασίσει να ακολουθήσουμε το συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, είναι βασικό το να δούμε σε πιο χρονικό διάστημα οι πλατφόρμες αρχίζουν να ανεβάζουν σημαντικά την απόδοση.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
GR
Cash Out*
VAR Cashback
Αποδόσεις κάτω του 2.00
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ