foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ62
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
VORBEREITUNG.jpg

Το restart της Bundesliga (μέρος 2ο)

Μόλις μία ημέρα απέμεινε μέχρι να ανοίξει εκ νέου τις πύλες της η Bundesliga. Διαβάσατε από χθες τι ετοιμάζουν οι έξι πρώτες της βαθμολογίας. Περνάμε σήμερα στην επόμενη εξάδα ομάδων που θα ριχτούν στη μάχη. Μερικές για την έξοδο στην Ευρώπη. Άλλες για να ξεφύγουν μια και καλή από τα μπλεξίματα στον δεύτερο γύρο.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

ΘΕΣΗ: 7η, 25 β., 32-23

U/O: 5/12

G/NG: 15/2

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ Α’ ΓΥΡΟ: Ολοκλήρωσε τη χρονιά με 6 σερί ισοπαλίες, ρεκόρ συλλόγου για τη Χόφενχαϊμ. Συνολικά μετρά 10 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα. «Μουδιασμένο» ξεκίνημα με 2 νίκες στα 7 πρώτα παιχνίδια. Επηρεάστηκε από την ευρωπαϊκή πορεία της, όπου αποκλείστηκε, όπως και από το Κύπελλο.«Έμπλεξε» γενικά με τις ισοπαλίες. Πιο ασταθής στην άμυνα απ’ ότι πέρυσι, ενώ έχει και αρκετές απώλειες βαθμών εντός έδρας. Ποιοτικό σύνολο, με άφθονες επιλογές στην επίθεση.

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΤΣ: 4η αγωνιστική, Χόφενχαϊμ – Ντόρτμουντ 1-1. Στη μεστή αρχή της, η Χόφενχαϊμ θα μπορούσε εύκολα να είχε σπάσει νωρίτερα το σερί της Ντόρτμουντ. 1-0 ο Ζοέλιντον στο 44’, αποβολή Ντόρτμουντ στο 76’, τελικές προσπάθειες 17-8 για τη «Χόφε», αλλά 1-1 ο Πούλισιτς (84’). Μοιραίος στο 92’ ο Μπελφοντίλ, με χαμένο πλασέ από τα 2 μέτρα!

ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΑΤΣ: 12η αγωνιστική, Χέρτα – Χόφενχαϊμ 3-3. Χειρότερο με την έννοια πως προηγήθηκε με 3-1 και δεν φρόντισε να το «καθαρίσει». Από το Βερολίνο ξεκίνησε το σερί των ισοπαλιών της. Το 3-1 υπήρχε μέχρι το 71’, το 3-2 μέχρι το 87’. Δεν παραβλέπονταν τα αμυντικά λάθη της και εν τέλει τα «πλήρωσε».

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: Γερμανία

ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ: Σιν Τρούιντεν 5-2, Άντερλεχτ 2-3 (αμφότερα σε ισπανικό έδαφος)

ΗΡΘΑΝ: ---

ΕΦΥΓΑΝ: Τσούμπερ (27, Μ, Στουτγκάρδη), Γκρίφο (25, Μ, Φράιμπουργκ), Φελίπε Πίρες (23, Μ-Ε, Παλμέιρας), Ακπογκούμα (23, Α, Αννόβερο), Κόμπελ (21, Τ, Άουγκσμπουργκ)

ΤΙ ΘΕΛΕΙ: 3η-4η θέση

ΤΙ ΠΕΡΙΜΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ: 4η-6η θέση

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ: Άλλη μία χρονιά στην οποία η Χόφενχαϊμ μπαίνει στη σεζόν με τις ίδιες προϋποθέσεις. Εκτός Ευρώπης, εκτός Κυπέλλου. Η… ξεκούραση της χάρισε πέρυσι ένα γερό ντεμαράζ στον β’ γύρο και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ακριβώς αυτό ετοιμάζει και τώρα. Είναι το τελευταίο εξάμηνο του Γιούλιαν Νάγκελσμαν στον πάγκο του συλλόγου (μετακομίζει στη Λειψία). Ο ίδιος τόνισε ότι: «θέλω να βάλω μία κορώνα σε τρία υπέροχα χρόνια». Προτίμησε να μείνει (και πάλι) στη Γερμανία και πήγε απλά αυθημερόν στην Ισπανία για τα δύο φιλικά ματς. Μεταγραφές γιοκ, ίσα-ίσα που έκανε ξεσκαρτάρισμα ο Νάγκελσμαν. Μάλλον κακώς έφυγε ο Τσούμπερ. Στόχος, εφικτός, η Ευρώπη. 

ΧΕΡΤΑ

ΘΕΣΗ: 8η, 24 β., 26-27

U/O: 7/10

G/NG: 10/7

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ Α’ ΓΥΡΟ: Αιφνιδίασε αρκετούς με το εκρηκτικό ξεκίνημά της. Τέσσερις νίκες στις έξι πρώτες αγωνιστικές. Περίπατος μέσα στο Γκελζενκίρχεν (2-0, νίκη μετά από 14 χρόνια στο συγκεκριμένο γήπεδο), σούπερ νίκη εντός με 2-0 κόντρα στην Μπάγερν. Μόλις μία ήττα στα 9 πρώτα ματς. Κάπου εκεί κουράστηκε, την «διάβασαν» καλύτερα και άρχισαν οι απώλειες στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου. Από την 7η αγωνιστική και μετά πέτυχε μόνο δύο νίκες και 14 γκολ. Αντί να γεύεται το ευρωπαϊκό άρωμα, έμεινε χαμένη στη μέση του πουθενά.

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΤΣ: 4η αγωνιστική, Χέρτα – Γκλάντμπαχ 4-2. Σίφουνας. Σαφώς το καλύτερο ματς του πρώτου γύρου. «Καθάρισε» σαν αυγό την Γκλάντμπαχ. Μπορούσε και περισσότερα γκολ, όπως και πιο άνετη επικράτηση. Το 0-1 έγινε μέσε σε πέντε λεπτά 2-1. Το 3-1, 3-2 και εν τέλει 4-2 στο 73’. Δεν έπιασε ξανά τέτοια απόδοση στο πρώτο μισό της περιόδου.

ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΑΤΣ: 15η αγωνιστική, Στουτγκάρδη – Χέρτα 2-1. Δική της ευθύνη η ήττα, μιας και δεν βρήκε ποτέ ρυθμό στο γήπεδο. Κόντρα στη ροή του ματς προηγήθηκε με τον Μίτελστεντ (38’), εντούτοις στο δεύτερο ημίχρονο… ξέχασε να μπει στο γήπεδο. Ο Γκόμεζ την «εκτέλεσε» με δύο γκολ στο 64’ και 76’. Καμία αντίδραση. Ψόφια πράγματα.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: Γερμανία

ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ: Μπίλεφελντ 4-1, Γκλάντμπαχ 0-1, Φορτούνα Ντ. 1-3

ΗΡΘΑΝ: ---

ΕΦΥΓΑΝ: Έσβαϊν (28, Μ-Ε, Άουγκσμπουργκ)

ΤΙ ΘΕΛΕΙ: 6η θέση

ΤΙ ΠΕΡΙΜΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ: 7η-9η θέση

ΠΡΟΓΝΩΣΗ: Γεγονός είναι πως είδαμε μία κλασική Χέρτα. Μία σούπερ, μία μέτρια. Οι αρκετοί τραυματισμοί την «πόνεσαν» από ένα σημείο και μετά. Έκανε καλή δουλειά ο κόουτς Παλ Ντάρνταϊ. Στα 6 γκολ ο Ιμπίσεβιτς, της «βγήκε» ο Ντιλροσούν, εκ των κορυφαίων οι Γιάρσταϊν και Λαζάρο. Έμεινε στη Γερμανία για την προετοιμασία της. Κακό Telekom-Cup, με τον τεχνικό διευθυντή, Μίχαελ Πρέετς να τα βάζει με τους παίκτες του. Καμία ενίσχυση, καμία σημαντική απώλεια. Περιμένει την αποθεραπεία των τραυματιών. Υπέρβαση δεν βλέπουμε εφικτή.

 

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

ΘΕΣΗ: 9η, 24 β., 26-29

U/O: 6/11

G/NG: 11/6

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ Α’ ΓΥΡΟ: Κινήθηκε σίγουρα κάτω από τις δυνατότητές της. Ουραγός την 3η αγωνιστική μετά από την τρίτη σερί αποτυχία. Ακολούθησαν δύο νίκες, που ήταν οι μοναδικές στις οκτώ πρώτες στροφές. Τότε δοκίμασε σύστημα με 3 στόπερ ο Χάικο Χέρλιχ, το οποίο απέτυχε παταγωδώς. Γενικά μέτρια η συνεργασία του κόουτς με τους παίκτες. Υπό συνεχή αμφισβήτηση. Ζόρια και στην Ευρώπη, όπου δεν έπεισε. Η τελευταία 6άδα αγώνων περιελάμβανε μόνο μία ήττα, εξ’ ου και η είσοδό της στο πρώτο μισό της βαθμολογίας.

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΤΣ: 9η αγωνιστική, Βέρντερ Βρ. – Λεβερκούζεν 2-6. Έπαιξε ένα φοβερό 60λεπτο με αντίπαλο την Ντόρτμουντ, αλλά κατάφερε να χάσει το προβάδισμα (2-0 σε 2-4). Έτσι πάμε στην 6άρα που έριξε στη Βρέμη. Βρήκε και τα έκανε βέβαια, με τον αντίπαλο να αλλάζει άμυνα και να είναι ξέφραγο αμπέλι. Γκολ και δύο ασίστ ο Μπελαραμπΐ, δύο γκολ ο Χάβερτς.

ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΑΤΣ: 11η αγωνιστική, Λειψία – Λεβερκούζεν 3-0. Το απόλυτο… μηδέν για την Μπάγερ. Στο υποτιθέμενο ντέρμπι των Ευρωπαίων (αμφότερες είχαν την ίδια κούραση στα μέσα Νοεμβρίου), η Λεβερκούζεν… αφανίστηκε από τους «ταύρους». Γκολ στο 27’, στο 68’ και στο 85’. Έξι τελικές η Μπάγερ. Καμία τύχη κόντρα στη συμπαγή άμυνα του αντιπάλου.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: Γερμανία

ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ: Τβέντε 4-0, Τσβόλε 3-1, Πρόισεν Μίνστερ 4-2

ΗΡΘΑΝ: ---

ΕΦΥΓΑΝ: ---

ΤΙ ΘΕΛΕΙ: 5η-6η θέση

ΤΙ ΠΕΡΙΜΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ: 3η-5η θέση

ΠΡΟΓΝΩΣΗ: Ότι είδαμε στον πρώτο γύρο, μπορεί να ανατραπεί μέσα σε μία.. βραδιά από τη Λεβερκούζεν. Διότι (επιτέλους) επήλθε η αλλαγή προπονητή, με τον Πέτερ Μπος (πρώην Ντόρτμουντ και Άγιαξ) να διαδέχεται τον Χάικο Χέρλιχ. Επιβεβλημένη και σωστή αλλαγή. Με τέτοιο υλικό είναι στη μέση του πουθενά. Πάει στο 4-3-3, με ισχυρό κέντρο και πολύ παιχνίδι από τα πλάγια. Αν δεν έχει πάλι εμμονές ο Ολλανδός κόουτς με το να παίζει η άμυνα ψηλά, τότε μόνο κερδισμένη μπορεί να βγει η Μπάγερ. Έμεινε στη Γερμανία για την προετοιμασία. Διαθέτει καλό ρόστερ, σωστά δεν ενισχύθηκε. Μένει αρχικά εκτός λόγω τραυματισμού ο Πάνος Ρέτσος.

 

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.

ΘΕΣΗ: 10η, 22 β., 28-29

U/O: 6/11

G/NG: 15/2

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ Α’ ΓΥΡΟ: Ίδιες νίκες εντός και εκτός έδρας. Σταθερή στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές. Από την 9η αγωνιστική και την 6άρα της Λεβερκούζεν άρχισαν οι αστάθειες. Έξι ήττες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία νίκη μέχρι το τέλος της χρονιάς. Όταν λείπει ένας εκ των Βελΐκοβιτς ή Μοϊσάντερ από το κέντρο άμυνας, είναι δεδομένο ότι θα δεχτεί γκολ. Άξιζε καλύτερης τύχης, καθώς ενισχύθηκε σημαντικά το καλοκαίρι. Κακή εκμετάλλευση των ευκαιριών και αδικαιολόγητοι χαμένοι βαθμοί. Σε γενικές γραμμές, πάντως, πρόσφερε και εντυπωσιακό θέαμα. Ενίοτε…

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΤΣ: 8η αγωνιστική, Σάλκε – Βέρντερ 0-2. Πριν από τον κατήφορό της, πέρασε με «διπλό» από το Γκελζενκίρχεν. Το αντίθετο απ’ αυτό που γράψαμε επάνω. Εδώ ήταν τέρας αποτελεσματικότητας. Τρεις ευκαιρίες, δύο γκολ, ένα χαμένο τετ α τετ. Κατοχή μπάλας δική της, κερδισμένες μονομαχίες δικές της. Μόλις η δεύτερη φορά που κράτησε το… μηδέν στην άμυνα.

ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΑΤΣ: 9η αγωνιστική, Βέρντερ Βρ. – Λεβερκούζεν 2-6. Όλοι βγήκαν… οφσάιντ σ’ αυτό το παιχνίδι. Είχε απουσίες στην άμυνα η Βέρντερ και ο κόουτς Κόφελντ αποφάσισε να αλλάξει σχήμα και έβαλε τρεις πίσω. Καταδικασμένη πριν καν ξεκινήσει το ματς. Εξάρα στο… κεφάλι από τη Λεβερκούζεν και μετά δεν συνήλθε ποτέ έως το τέλος του πρώτου γύρου.  

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 2-13/1 Γιοχάνεσμπουργκ, Νότια Αφρική

ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ: Κάιζερ Τσιφς 1-0, Μπίντβεστ Βιτς 2-2

ΗΡΘΑΝ: Σμιντ (18, Μ, Σάλτσμπουργκ)

ΕΦΥΓΑΝ: Ντρόμπνι (39, Τ, Φορτούνα Ντ.), Κάιντς (26, Μ, Κολωνία δανεικός)

ΤΙ ΘΕΛΕΙ: 6η θέση

ΤΙ ΠΕΡΙΜΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ: 6η-8η θέση

ΠΡΟΓΝΩΣΗ: Μπήκε στη σεζόν με «ολόκληρη» προετοιμασία από τον 36χρονο προπονητή, Φλόριαν Κόφελντ. Ανάλογα ξεκίνησε, μιας και είχε κάνει καλές μεταγραφές. Κάπου τον έχασε το δρόμο της. Πήγε για προετοιμασία πολύ… νότια. Λογικό να μην ενισχυθεί, καθώς το καλοκαίρι είχε ανοίξει η κάνουλα και με το παραπάνω. Έρχονται ορισμένοι καλοί πιτσιρικάδες που θα ανεβάσουν τον ανταγωνισμό στα ενδότερα του ρόστερ. Αποθεραπεύτηκε και ο Μπάρτελς. Παραμένει ομάδα έτοιμη για την Ευρώπη. Δεν διαφοροποιήθηκαν οι στόχοι της. Χρειάζεται να γίνει πιο έξυπνη, πιο αποφασιστική, πιο killer στα παιχνίδια της. Η ευρωπαϊκή έξοδος είναι ρεαλιστικός στόχος. Με σταθερότητα και την εμπειρία των αστεριών της, όλα γίνονται.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

ΘΕΣΗ: 11η, 21 β., 21-25

U/O: 10/7

G/NG: 10/7

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ Α’ ΓΥΡΟ: Τίμια παρουσία για τη Φράιμπουργκ. Οι 21 βαθμοί είναι βάλσαμο για την ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ. Οτιδήποτε είναι πάνω από την 16η θέση είναι ευχής έργον. Μεγάλο αουτσάιντερ που επιβεβαίωσε το ρόλο του. Στο 3-4-2 εντός έδρας. Το μικρό κάστρο στο Μπράισγκαου απέτρεψε να φύγουν νικητές από εκεί, μεταξύ άλλων, οι Λειψία, Σάλκε, Λεβερκούζεν, Γκλάντμπαχ, ενώ απέσπασε ισοπαλία στο Μόναχο από την Μπάγερν. Μαχητική, παθιασμένη και όπως πάντα, με ελάχιστα μέσα, κατάφερε πολλά.

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΤΣ: 9η αγωνιστική, Φράιμπουργκ – Γκλάντμπαχ 3-1. Πειστική νίκη κόντρα στην 3η της βαθμολογίας. Και τότε ήταν στα φόρτε της η Μπορούσια. Το 1-0 ο Πέτερσεν στο πρώτο λεπτό με πέναλτι. Απάντησε η Γκλάντμπαχ (20’ πέν.). Δύναμη η Φράιμπουργκ στο β’ μέρος. Εντύπωση προκάλεσε η σταθερότητα στην άμυνά της. Τα γκολ οι Βάλντσμιντ (57’) και Χέλερ (94’).

ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΑΤΣ: 15η αγωνιστική, Φορτούνα Ντ. – Φράιμπουργκ 2-0. Αποκαρδιωτική εμφάνιση για τη Φράιμπουργκ. Ότι καλό έχτιζε κόντρα στους μεγάλους, το διέλυσε με τους μικρούς. Δεν είναι μόνο ότι έχασε με 2-0 από τη Φορτούνα και από δύο στημένες φάσεις. Είναι ότι ηττήθηκε με άνεση και χωρίς καν να προβάλλει αντίσταση. Δύο και λίγα ήταν…

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 7-13/1 Σοτογκράνδε, Ισπανία

ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ: Μάιντς 2-2 (δύο ματς, ίδιο σκορ)

ΗΡΘΑΝ: Γκρίφο (25, Μ, Χόφενχαϊμ δανεικός)

ΕΦΥΓΑΝ: ---

ΤΙ ΘΕΛΕΙ: 13η- 15η θέση

ΤΙ ΠΕΡΙΜΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ: 13η- 15η θέση

ΠΡΟΓΝΩΣΗ: Θαύματα κάνει πάλι ο Κρίστιαν Στράιχ (συμπλήρωσε 7ετία στο τιμόνι) με την ομάδα από το Μπράισγκαου. Βρίσκεται μακριά από μπλεξίματα. Αυτό είναι το βασικότερο και ο στόχος είναι να παραμείνει έτσι και στον δεύτερο γύρο. Πολύ σταθερή ομάδα. Έκανε ζημιές σε πολλούς «μεγάλους» της κατηγορίας. Έμπειροι παίκτες που γνωρίζουν την κατηγορία και απέδωσαν τα δέοντα στο πρώτο μισό. Αρκείται με λίγα, καθώς και τα μέσα της είναι ελάχιστα. Σπάνια… καβαλάει το καλάμι. Κινείται και για τη δημιουργία νέου γηπέδου, άρα αρκετό χρήμα πάει προς τα εκεί. Μεγάλο κέρδος θα πάρει από τον Γκρίφο. Μία και καλή η μεταγραφή της. Θα σωθεί. Με άνεση.

 

ΜΑΪΝΤΣ

ΘΕΣΗ: 12η, 21 β., 17-22

U/O: 9/8

G/NG: 10/7

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ Α’ ΓΥΡΟ: Αναπάντεχη καλή η πορεία της. Κυρίως λόγω του νεαρού ρόστερ της. Έβγαλε τον πρώτο γύρο με 11άδες που είχαν μέσο όρο ηλικίας 22,8 χρόνια. Κατέβαζε κάθε αγωνιστική το ρεκόρ της. Τα νεούδια του Σάντρο Σβαρτς όρθωσαν ανάστημα και η… μισή δουλειά έγινε, με τους 21 βαθμούς έπειτα από 17 αγωνιστικές. Διασύρθηκε μόνο σε δύο παιχνίδια. Έφτασε στο χείλος του γκρεμού τις Ντόρτμουντ και Μπάγερν. Ενθουσιώδης η εικόνα της. Θαρραλέα. Δεν περίμενε τον αντίπαλο. Έπαιζε η ίδια ποδόσφαιρο.

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΤΣ: 11η αγωνιστική, Φράιμπουργκ – Μάιντς 1-3. Μπορούσαμε να βάλουμε ακόμα και τις ισχνές ήττες από Μπάγερν ή Ντόρτμουντ. Εντυπωσίασε, ωστόσο, με την άνεση που πέρασε από την έδρα της Φράιμπουργκ, εκεί όπου σκόνταψαν ακόμα και οι «μεγάλοι» της κατηγορίας. Το 2-0 ήρθε μέχρι το 18’ και μετά έκανε διαχείριση για το τελικό 3-1.

ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΑΤΣ: 8η αγωνιστική, Γκλάντμπαχ – Μάιντς 4-0. Όπως προαναφέραμε, ήταν ένα από τα ελάχιστα ματς στα οποία δεν έδειξε να έχει τύχη η Μάιντς. Ένα γκολ στο δεύτερο μέρος και κατάρρευση στο δεύτερο ημίχρονο, δεχόμενη άλλα τρία. Εφιάλτης η έξοδος στο Μενχενγκλάντμπαχ. Η δεύτερη 4άρα, καθώς ακολούθησε και το 1-4 με τη Λειψία.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 6-13/1 Εστεπόνα, Ισπανία

ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ: Σταντάρ Λιέγης 2-3, Φράιμπουργκ 2-2 (δύο ματς, ίδιο σκορ)

ΗΡΘΑΝ: ---

ΕΦΥΓΑΝ: ---

ΤΙ ΘΕΛΕΙ: 13η- 15η θέση

ΤΙ ΠΕΡΙΜΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ: 13η- 15η θέση

ΠΡΟΓΝΩΣΗ: Το ερώτημα είναι, πόσο καλύτερα μπορεί να τα πάει στο δεύτερο μισό της σεζόν; Χρειάζεται άλλους τόσους για να φτάσει τους περιβόητους 40 βαθμούς για τη σωτηρία. Ο 40χρονος Σβαρτς της έχει δώσει μία ταυτότητα. Στηρίζεται απ’ όλο το περιβάλλον της Μάιντς και η ομάδα κερδίζει ολοένα και περισσότερους φίλους. Κυρίως με τον τρόπο παιχνιδιού της. Από τη στιγμή που ο τεχνικός διευθυντής Ρούβεν Σρέντερ πέτυχε διάνα το καλοκαίρι με τις μεταγραφές, δεν υπάρχει λόγος να ξοδευτεί τον Ιανουάριο. Είναι η 10η σεζόν της στη μεγάλη κατηγορία. Η παραμονή θα επιτευχθεί αν συνεχίσει με ανάλογο δυναμικό τρόπο, όπως στο φινάλε του ’18. Αν κρίνουμε από το νεανικό σύνολο που διαθέτει, αντοχές θα βρει στη διαδρομή προς το ζητούμενο.

Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
02/05
02:00
L-Train New York Knicks - Philadelphia 76ers Πρόκριση 76ers 12.50
1.92
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
27/04
20:00
Ραπτάκης Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1 6.00
1.70
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
25/04
02:00
L-Train Boston Celtics - Miami Heat Jaquez Jr over 12.5 εκτελεσμένα σουτ 12.50
1.83
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
24/04
22:00
Ραπτάκης Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 1 & περισ. ριμπάουντ Μπαρτσελόνα & +20.5 Ολυμπιακός 5.00
1.95
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
24/04
02:30
L-Train Minnesota Timberwolves - Phoenix Suns Edwards over 19.5 εκτελεσμένα σουτ 10.00
1.78
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
24/04
02:30
Γκαραγκάνης Φλόριντα Πάνθερς - Τάμπα Μπέι Λάιτνινγκ Over 5,5 10.00
1.80
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
23/04
22:00
Φίλιος Λέστερ - Σαουθάμπτον 1 8.00
2.10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
23/04
22:00
Hooper Ρεάλ Μαδρίτης - Μπασκόνια Μπασκόνια Over 26.5 εκτελεσμένα τρίποντα 25.00
1.72
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
23/04
22:00
Μητσέας Άρσεναλ - Τσέλσι G/G & 2+ κάρτες η κάθε ομάδα (Ενισχυμένη* Απόδοση) 20.00
3.80
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
23/04
21:00
Ραπτάκης Αλ Χιλάλ - Αλ Αίν 1 & Over 2,5 5.00
1.73
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
23/04
20:30
Δούκας Ανκαραγκουτσού - Μπεσίκτας 1 (0.0 Α.Η.) 10.00
1.95
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
23/04
20:30
Hooper Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ Γουέιντ Μπόλντουιν Over 2.5 λάθη 20.00
1.86
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
23/04
20:30
Hooper Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ Ματίας Λεσόρ Over 3.5 εύστοχες βολές & Κέντρικ Ναν Over 2.5 εύστοχες βολές 15.00
3.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
23/04
12:46
US Lover LA Angels - Baltimore Orioles Orioles -1.5 5.00
2.10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Πρόκριση 76ers
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
12.50
Σημείο:
Jaquez Jr over 12.5 εκτελεσμένα σουτ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1 & περισ. ριμπάουντ Μπαρτσελόνα & +20.5 Ολυμπιακός
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Edwards over 19.5 εκτελεσμένα σουτ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Μπασκόνια Over 26.5 εκτελεσμένα τρίποντα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
G/G & 2+ κάρτες η κάθε ομάδα (Ενισχυμένη* Απόδοση)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1 & Over 2,5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1 (0.0 Α.Η.)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Γουέιντ Μπόλντουιν Over 2.5 λάθη
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Ματίας Λεσόρ Over 3.5 εύστοχες βολές & Κέντρικ Ναν Over 2.5 εύστοχες βολές
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
5.00
Σημείο:
Orioles -1.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος