foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ48
ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΔΩΡΕΑΝ* ΘΕΑΜΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
Από-ένα-ντέρμπι-σε-κάθε-περιφέρεια.png

Από ένα ντέρμπι σε κάθε περιφέρεια

L-Train
L-Train | Προγνωστικά NBA
14 Δεκ 2018 13:30

Καλησπερίζω το κοινό της στήλης μας. Χθες είδαμε ένα one-man show από τον James Harden, ο «μούσιας» ήταν μια ομάδα μόνος του και καθάρισε για λογαριασμό των Rockets. Σήμερα στο κουπόνι έχουμε εννιά ματς, ξεχωρίζουν τα δύο ντέρμπι στα πάνω «ράφια», Ανατολής και Δύσης. Για πάμε…

02:00 Boston Celtics (17-10) – Atlanta Hawks (6-21)Κωδ. ΟΠΑΠ:

*24/11 Atlanta Hawks – Boston Celtics: 96-114

Σε φόρμα πλέον οι Celtics, δείχνουν να αφήνουν πίσω το κακό ξεκίνημα στο πρώτο τέταρτο της σεζόν και πλέον είναι σε winning mode. Επικράτησαν προχθές εκτός έδρας των Wizards στην παράταση, με 130-125 και πλέον μετρούν επτά διαδοχικές νίκες. Σήμερα υποδέχονται τους Hawks, που προχθές βράδυ ηττήθηκαν μέσα στο Dallas με 114-107. Δύσκολα να δούμε έκπληξη σήμερα, το πιο πιθανό ότι οι Celtics καλύπτουν το -12.5 του άσου. Ίσως «τραβηγμένο» το line για τους πόντους των Celtics. Νομίζω παίζεται το under119.5. Ακολουθεί πιο ζόρικο ματς αύριο στο Detroit, δεν πιστεύω να πάνε με τέρμα το «γκάζι» απόψε.

02:00 Charlotte Hornets (14-13) – New York Knicks (8-21)Κωδ. ΟΠΑΠ:

*10/12 New York Knicks – Charlotte Hornets: 107-119

Στα ανεβάσματά τους εσχάτως οι Hornets, με τρεις σερί νίκες είναι και πάλι σε mode play-offs. Είναι στην έκτη θέση, έρχονται από σπουδαία νίκη προχθές εντός έδρας κόντρα στους Pistons (108-107) και σήμερα έχουν εύκολο ματς για να φτάσουν τις τέσσερις διαδοχικές νίκες. Τίποτα δεν κάνουν οι Knicks και πάλι, πέντε σερί ήττες, προχθές ηττήθηκαν κι από τους Cavaliers με 113-106. Διευρύνεται το σερί και των δύο απόψε λογικά, με το χάντικαπ δεν μπλέκω.

02:30 Cleveland Cavaliers (7-21) – Milwaukee Bucks (18-9)Κωδ. ΟΠΑΠ:

*11/12 Milwaukee Bucks – Cleveland Cavaliers: 108-92

Έχουν βρει το «γιατρικό» για τος Bucks οι «ελίτ» ομάδες του πρωταθλήματος κι οι Bucks εσχάτως δεν πείθουν. Με τον Γιάννη να κλείνεται πολύ καλά στα τελευταία ματς και τους υπόλοιπους να μην ευστοχούν στα τρίποντα, οι Bucks έχουν δύο ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Στο πιο πρόσφατο έχασαν με κατεβασμένα χέρια μέσα στην Indianapolis, 113-97, με τον Γιάννη να κάνει season low με 12 πόντους. Σήμερα πηγαίνουν μέσα στο Cleveland, με τους «ιππότες» να έχουν δύο νίκες στα τρία τελευταία. Προχθές κέρδισαν εντός έδρας τους Knicks με 113-106. Η λογική λέει ότι σήμερα οι Bucks θα το πάρουν το ματσάκι. Δεν μπορώ όμως να τους εμπιστευτώ επιθετικά και για το over και για το -9.5 του διπλού.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

02:00 Brooklyn Nets (11-18) – Washington Wizards (11-17)Κωδ. ΟΠΑΠ:

*17/11 Washington Wizards – Brooklyn Nets: 104-115*2/12 Washington Wizards – Brooklyn Nets: 102-88

Απλά παίρνουν αυτά που δικαιούνταν στα προηγούμενα παιχνίδια οι Nets, που εσχάτως μετρούν τρεις διαδοχικές νίκες. Οι δυο εξ αυτών κόντρα σε 76ers και Raptors. Πάλι πήγαν να χάσουν δικό τους ματς στο τελευταίο, πριν «λυγίσουν» τους 76ers, εκτός έδρας, με 127-124. Σήμερα υποδέχονται τους Wizards. H ομάδα της πρωτεύουσας έχει αρνητικό σερί και πάλι, έχοντας τρεις σερί ήττες. 130-125 από τους Celtics στην πρωτεύουσα, στο τελευταίο. Οι Nets όλη τη χρονιά παίζουν ωραία μπασκετάκι και τους αδικεί το ρεκόρ. Το ίδιο είχα πει κι είχα ποντάρει Nets και στο μεταξύ τους στις 2/12. Τότε δεν τα κατάφεραν. Σήμερα είναι εντός έδρας και βοηθάει κι η φόρμα (τότε οι Nets είχαν και σερί ηττών). «Δίκαιος» ο άσος στο 1.80.

02:30 Philadelphia 76ers (19-10) – Indiana Pacers (18-10)Κωδ. ΟΠΑΠ:

*8/11 Indiana Pacers – Philadelphia 76ers: 94-100

Το πρώτο ντέρμπι για σήμερα, που μας έρχεται από την Ανατολή. Φανταστικοί Pacers προχθές, στην επιστροφή Oladipo στο παρκέ, επικράτησαν άνετα εντός έδρας των Bucks με 113-97. Είναι πλέον σε σερί οχτώ αγώνων και «φλερτάρουν» κανονικά πια με την πρώτη τετράδα στην Ανατολή. Πηγαίνουν απόψε στη Philadelphia, την μέχρι πρότινος καλύτερη έδρα του πρωταθλήματος. Κι αυτό γιατί, οι 76ers έκαναν και δεύτερη ήττα προχθές στη Philadelphia, από τους Nets (124-127). Ίσως φταίει κι η απουσία του Butler, με το ρεπορτάζ να τον δίνει κι απόψε αμφίβολος. Όπως με ερωτηματικό είναι κι η κατάσταση του Muscala. Παίχτη χρήσιμου στο rotation της ομάδας. Με το ρεπορτάζ να μην είναι οριστικό, το χάντικαπ των Pacers είναι στο +4.5. Λογικά ο book υπολογίζει ότι ο Butler θα παίξει. Αν τελικά δεν παίξει, πιστεύω το σετ θα μοιραστεί. Εγώ θα απέχω και δε θα ρισκάρω.

03:00 Memphis Grizzlies (16-11) – Miami Heat (11-16)Κωδ. ΟΠΑΠ:

Εξαιρετική άμυνα από τους Grizzlies στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης κόντρα στους Blazers και νίκη με 92-83 εντός έδρας. Δεν είναι το «τρένο» που ήταν στα πρώτα 20 ματς, προσπαθούν όμως να παραμείνουν σταθεροί οι Griz. Απόψε υποδέχονται τους Heat που προχθές διασύρθηκαν μέσα στη Utah με 111-84. Είναι εκτός ο Dragic, επιστρέφει ο Whiteside απόψε, που χει να παίξει μια βδομάδα. Θα υπάρχει ματσάρισμα στη ρακέτα, αλλά η περιφέρεια των Griz δεν κοντράρεται εύκολα. Πιστεύω επιβεβαιώνεται και το -5.5 του άσου. Είναι πάρα πολύ χαμηλά τα Line, αξίζει να ρισκάρει κανείς είτε στο over203.5, είτε στο over103.5 των Grizzlies.

05:00 Denver Nuggets (18-9) – Oklahoma City Thunder (17-9)Κωδ. ΟΠΑΠ:

*25/11 Oklahoma City Thunder – Denver Nuggets: 98-105

Το δεύτερο ντέρμπι της βραδιάς, αυτό ανάμεσα στους πρωτοπόρους της Δύσης. Παρά τις πολλές απουσίες τους και την κούραση από το ταξίδι στην Ανατολή, οι Nuggets ήταν εξαιρετικοί στο εντός έδρας ματς με τους Grizzlies προχθές και τους κέρδισαν με 105-99. Είχαν τρεις μέρες ξεκούρασης κι απόψε υποδέχονται τους Thunder. Που παρουσιάζουν μια αστάθεια στα τελευταία τρία ματς, όπου μετρούν δύο ήττες. 118-114 στη Νέα Ορλεάνη προχθές το βράδυ. Millsap, Harris και Barton συνεχίζουν εκτός για Nuggets, επιστρέφει όμως ο Murray. Πλήρεις από την άλλη οι Thunder, που για μένα είναι το φαβορί. Είναι σταθεροί και νομίζω ότι μπορούν να εκμεταλλευτούν και τις απουσίες των Nuggets. Μοιρασμένο το σετ, οριακό φαβορί το διπλό κι είναι «τίμιο» το 1.85.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

05:00 Portland Trail Blazers (15-13) – Toronto Raptors (23-7)Κωδ. ΟΠΑΠ:

Δύο ματς εκτός, δυο σερί ήττες για Blazers. Πρώτα μέσα στο Houston και μετά μέσα στο Memphis (92-83). Tο παράδοξο ότι και στα δύο κέρδιζαν στο πρώτο μέρος και δεν άντεξαν ως το τέλος. Σήμερα υποδέχονται την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Και βάση ρεκόρ και βάση των όσων βλέπουμε στο παρκέ από τους Raptors. Πήγαν μέσα στο LA, διέλυσαν τους Clippers με 99-123. ΜΙΑ μέρα μετά, σε back2back, πήγαν στην έδρα των Warriors. Τους διέσυραν με 93-113. Το βασικότερο όλων. Τα δύο αποτελέσματα αυτά, χωρίς τον Leonard στο παρκέ. Σήμερα σίγουρα δε θα έχουν τον Valanciunas και είναι ακόμα αμφίβολος ο Leonard. Θεωρητικά οι Blazers έχουν καλές πιθανότητες απόψε. Με μπόλικη δόση ρίσκου, θα πάω στον άσο. Και ταξίδια εκτός έδρας και χωρίς τον βασικό center και με Leonard αμφίβολο, αν παίξει θα έρχεται από τραυματισμό. Αν δεν χάσουν και σήμερα οι Raptors, τότε, πότε;

05:00 Sacramento Kings (15-12) – Golden State Warriors (19-10)Κωδ. ΟΠΑΠ:

*25/11 Golden State Warriors – Sacramento Kings: 117-116

Στο Sacramento φέτος τρελαίνουν κόσμο. Μαζί με τους Mavericks οι πιο overachiever ομάδες της χρονιάς (ίσως και Clippers). Δεύτερη σερί νίκη προχθές και πέμπτη στα έξι τελευταία, στο 141-130 επί των Timberwolves εντός έδρας. Σήμερα υποδέχονται τους Warriors. Που μετά από θετικό σερί τεσσάρων νικών, έβγαλαν πολλές παθογένειες στην άμυνα τους, ήταν και τραγικά άστοχοι και δικαίως ηττήθηκαν από τους Raptors με 113-93 (εντός έδρας). Πλήρεις πηγαίνουν στο Sacramento και η λογική λέει ότι θα βγάλουν αντίδραση. Δε θα διαλύσουν τον αντίπαλο, αλλά δεν πιστεύω ότι θα χάσουν. Ψιλό-παράλογο πάντως και το -8.5 για το διπλό. Από την άλλη φοβάμαι και να πάρω το +8.5 για τους Kings. Που πάντως το βλέπω πιο πιθανό.

Όλα τα νέα και τελευταίες ειδήσεις για το NBA εδώ

Ημερήσιο Update ΑπουσιώνBoston Celtics - Atlantic Hawks Celtics – Gordon Hayward (illness) will play tonight.Celtics – Al Horford (knee) will not play.Celtics – Jaylen Brown (illness) questionable.Celtics – Guerschon Yabusele (ankle) will not play.Celtics – Jabari Bird (personal) will not play.Hawks – Taurean Prince (ankle) will not play.Hawks – Alex Poythress (ankle) will not play.Hawks – Omari Spellman (hip) will not play.Hawks – Jeremy Lin (back) will play tonight.Hawks – Miles Plumlee (knee) will not play.
Charlotte Hornets - New York Knicks Hornets – Michael Kidd-Gilchrist (personal) probable.Knicks – Kristaps Porzingis (knee) will not play.Knicks – Damyean Dotson (shoulder) will not play.Knicks – Trey Burke (knee) will not play.Knicks – Lance Thomas (knee) will not play.Knicks – Allonzo Trier (hamstring) will not play.Brooklyn Nets - Washington Wizards Nets – Allen Crabbe (knee) questionable.Nets – Caris LeVert (foot) will not play.Nets – Treveon Graham (hamstring) will not play.Wizards – Otto Porter Jr. (knee) questionable.Wizards – Dwight Howard (glute) will not play.Cleveland Cavaliers - Milwaukee BucksCavaliers – Kevin Love (toe) will not play.Cavaliers – John Henson (wrist) will not play.Cavaliers – Tristan Thompson (foot) will not play.Cavaliers – J.R. Smith (trade requests) will not play.Philadelphia 76ers - Indiana Pacers 76ers – Jimmy Butler (groin) questionable.76ers – Mike Muscala (illness) questionable.76ers – Markelle Fultz (shoulder) will not play.76ers – Zhaire Smith (foot) will not play.76ers – Justin Patton (foot) will not play.Memphis Grizzlies - Miami Heat Grizzlies – Mike Conley (hamstring) probable.Grizzlies – Chandler Parsons (knee) will not play.Grizzlies – Dillon Brooks (knee) will not play.Heat – Goran Dragic (knee) will not play.Heat – Hassan Whiteside (personal) will play tonight.Heat – Dwyane Wade (illness) questionable.Heat – Justise Winslow (calf) probable.Heat – Tyler Johnson (hip) probable.Heat – Dion Waiters (ankle) will not play.Denver Nuggets - Oklahoma City Thunder Nuggets – Jamal Murray (leg) probable.Nuggets – Gary Harris (hip) will not play.Nuggets – Paul Millsap (toe) will not play.Nuggets – Will Barton (hip) will not play.Nuggets – Isaiah Thomas (hip) will not play.Nuggets – Michael Porter Jr. (back) will not play.Nuggets – Jarred Vanderbilt (foot) will not play.Thunder – Andre Roberson (knee) will not play.Portland Trail Blazers - Toronto Raptors Blazers – Anfernee Simons (illness) questionable.Raptors – Kawhi Leonard (hip) questionable.Raptors – Jonas Valanciunas (thumb) will not play.Raptors – Norman Powell (shoulder) will not play.Sacramento Kings - Golden State Warriors Warriors – DeMarcus Cousins (Achilles) will not play.Warriors – Damian Jones (chest) will not play.Warriors – Andre Iguodala (hip) questionable.Warriors  – Shaun Livingston (hip) will not play.

Προγνωστικά L-Train
ΩΡΑ
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΚΕΡΔΟΣ
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
15/12
05:00
Portland Trail Blazers - Toronto Raptors Blazers 11.00 128-122 +14.30
2.30
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Portland Trail Blazers - Toronto Raptors
15/12 | 05:00
Stake
11.00
Result
128-122
Profit
+14.30
Σημείο:
Blazers
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
16/04
22:15
Δούκας Φαμαλικάο - Σπόρτινγκ Λισαβόνας 2/2 & Over 2,5 (Bet Builder) 10.00
2.70
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
16/04
22:00
Φίλιος Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν Εμπαπέ Over 1,5 τελικές στην εστία & Λεβαντόβσκι Over 0,5 τελικές στην εστία 8.00
2.90
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
16/04
22:00
Μητσέας Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν Λεβαντόβσκι & Εμπαπέ: Να σκοράρουν ή να δώσουν ασίστ (Super Ενισχυμένη* Απόδοση) 20.00
3.50
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
16/04
20:00
Hooper Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μπασκόνια 1 & Μπασκόνια (+16.5) 17.50
1.91
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
2/2 & Over 2,5 (Bet Builder)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Εμπαπέ Over 1,5 τελικές στην εστία & Λεβαντόβσκι Over 0,5 τελικές στην εστία
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Λεβαντόβσκι & Εμπαπέ: Να σκοράρουν ή να δώσουν ασίστ (Super Ενισχυμένη* Απόδοση)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1 & Μπασκόνια (+16.5)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος