foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ292
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
Προϊστορία-φετινή-και-όχι-μόνο.png

Προϊστορία, φετινή και όχι μόνο

L-Train
L-Train | Προγνωστικά NBA
12 Νοε 2018 18:38

Καλησπέρα στην παρέα του site και το αναγνωστικό κοινό της στήλης. 10άρι το κουπόνι απόψε, βγάζει επιλογές για ποντάρισμα, που θα τις βασίσω στην προϊστορία και την παράδοση που έχει χτιστεί. Φέτος, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια. Για πάμε…

02:00 Washington Wizards – Orlando MagicΚωδ. ΟΠΑΠ: 5579

*Orlando Magic – Washington Wizards: 117-108 (10/11)

Πριν τρία βράδια οι δύο ομάδες έπαιξαν και πάλι, με τους Wizards να είναι για κλάματα, πολύ άστοχοι και τους Magic να παίρνουν μια σχετικά εύκολη νίκη. Το επόμενο βράδυ οι Magic πήγαν μέσα στο Miami και παρότι μετρούσαν σερί ηττών και κακών εμφανίσεων, κέρδισαν. Δεν με πείθουν πάντως οι Wizards. Και το ματς που κέρδισαν προχθές στην Americans Airlines Arena το πήραν επειδή ήταν τραγικοί οι Heat στην τέταρτη περίοδο. Αν κάτι έπρεπε να διαλέξω σε αυτό το ματς, θα ήταν το διπλό +6.5.

02:30 Miami Heat – Philadelphia 76ersΚωδ. ΟΠΑΠ: 5580

Σε ένα ματς που ήλεγχαν για περίπου 35΄, τελικά κατάφεραν να χάσουν οι Heat. 116-110 πέρασαν από το Miami οι Wizards, με τους Heat να μετρούν πλέον δύο σερί ήττες. Υποδέχονται απόψε τους 76ers, που προχθές ηττήθηκαν στην παράταση από τους Grizzlies με 112-106. Ήταν η δεύτερη διαδοχική παράταση κι αυτό το off ήρθε στο κατάλληλο σημείο. Είναι με την ομάδα ο Butler, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν παίζει απόψε. Κάτι που σημαίνει ελλιπές ρόστερ και σήμερα για τους 76ers. Θα παίξουν αυτοί που έπαιξαν στο Memphis, ήδη οι Covington και Saric είναι εκτός ομάδας. Ντέρμπι το ματς, αν και η πρόσφατη προϊστορία δείχνει 76ers.

02:30 Toronto Raptors – New Orleans PelicansΚωδ. ΟΠΑΠ: 5581COSMOTE SPORT4HD

Για ένα ημίχρονο το πήγαν σε χαλαρούς ρυθμούς το ματς κόντρα στους Knicks και ήταν ντέρμπι. Μετά οι Raptors πάτησαν το «γκάζι» και η διαφορά άνοιξε για το τελικό 128-112. Δεν παίζονται οι Raptors, καλύτερο ρεκόρ στο NBA, έξι σερί νίκες, τρίτη καλύτερη επίθεση και τέταρτο καλύτερο ποσοστό ευστοχίας. Υποδέχονται απόψε τους Pelicans, των δύο σερί νικών. Επίτευγμα που προήλθε από τη βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας των «πελεκάνων». 119-99 τους Suns προχθές εντός έδρας. Εντός οι Καναδοί δεν παίζονται. Όσο βελτιωμένοι και αν είναι οι Pelicans στην άμυνά τους, δε θα περάσουν εύκολα απόψε. Στο -8.5 ο άσος ποντάρεται. Εναλλακτικά παίζεται και το over118.5 των Raptors. Ίσως  παιζόταν και το over229.5, αλλά θα ήταν καλύτερο ένα bet εκεί αν δεν ήταν αμφίβολοι οι Mirotic και Payton.

03:00 Memphis Grizzlies – Utah JazzΚωδ. ΟΠΑΠ: 5583

*Utah Jazz – Memphis Grizzlies: 84-92 (23/10)*Utah Jazz – Memphis Grizzlies: 100-110 (3/11)

Υποδέχθηκαν τους κουρασμένους 76ers οι Grizzlies προχθές και χρειάστηκαν το εξτρά πεντάλεπτο για να κάμψουν την αντίστασή τους (112-106). Πιο άνετα οι Jazz, δίχως παράταση κι έχοντας τον έλεγχο της αναμέτρηση, επιβλήθηκαν των Celtics με 123-115 εντός έδρας και μετρούν δύο σερί νίκες (όσες κι οι Grizzlies). Δεν θα είναι εύκολο για τους Jazz απόψε, κόντρα σε μια ομάδα που φέτος τους έχει πάρει τον αέρα. Πλήρεις οι Grizzlies, παίζει κανονικά κι ο Rubio για Jazz. Αουτσάιντερ οι Grizzlies, αλλά με την προϊστορία που έχουν φτιάξει φέτος κόντρα στους Jazz και το γεγονός ότι εντός μετρούν πέντε σερί εντός έδρας νίκες, κάνει value το ποντάρισμα στον άσο. Safe επιλογή το +3.5 του άσου.

03:00 Minnesota Timberwolves – Brooklyn NetsΚωδ. ΟΠΑΠ: 5584

Αλλαγή σελίδα για τους Timberwolves, όσον αφορά στην υπόθεση Butler, καμία διαφορά όμως στο αγωνιστικό κομμάτι. Βέβαια, στο τελευταίο τους παιχνίδι, πήγαν με τον Butler στο Sacramento και ηττήθηκαν άνετα από τους Kings με 121-110. Απόψε οι «λύκοι» υποδέχονται τους Nets, που προχθές δεν τα κατάφεραν κι ηττήθηκαν από τους ελλιπείς Warriors, με 116-100. Πάντως πριν από αυτό, οι Nets μετρούσαν νίκες επί των 76ers, των Suns και των Nuggets. Λογικά απόψε θα δούμε ένα βελτιωμένο «πρόσωπο» των Timberwolves. Βέβαια, υπάρχουν απουσίες. Είναι εκτός ο Teague, αμφίβολοι οι Rose και Wiggins. Λογικά οι Saric και Covington δεν θα αγωνιστούν, οπότε είναι κάπως αποδυναμωμένο το ρόστερ των «λύκων» απόψε. Είναι και σε ένα σχετικά καλό φεγγάρι οι Nets, οπότε δε θα ρίσκαρα με τον άσο του φαβορί. Με τόσο λαό εκτός για Timberwolves, αξία θα χε κάποιο over για Towns, έλα όμως που είναι κλειστά ακόμα τα στοιχήματα παιχτών.

03:00 Oklahoma City Thunder – Phoenix SunsΚωδ. ΟΠΑΠ: 5585

*Oklahoma City Thuder - Phoenix Suns: 117-110 (29/10)

Τέλος στο σερί επτά νικών που «έτρεχαν», μπήκε για Thunder κι από μια ομάδα αουτσάιντερ. Ηττήθηκαν μέσα στο Dallas προχθές οι «αστραπές», με 111-96. Παραμένει εκτός ο Westbrook κι απόψε, η λογική λέει όμως ότι οι Thunder μπορούν να «καταφέρουν» τους Suns και χωρίς αυτόν. Οι «ήλιοι» μετρούν τρεις σερί ήττες, προχθές έχασαν μέσα στη Νέα Ορλεάνη με 119-99. Παίζεται και το -8.5 για τον άσο, ενώ στα ειδικά παιχτών αξίζει το over19.5 του Schroder.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

03:00 Chicago Bulls – Dallas MavericksΚωδ. ΟΠΑΠ: 5582

Αν έχαναν από τους Cavaliers θα ήταν άξιοι της μοίρας τους οι Bulls. Έβγαλαν ένα –δύο σωστές άμυνες στο τέλος και τελικά γλύτωσαν το «κάζο». Όχι ότι τοπ ομάδα οι Bulls, αλλά οι φετινοί Cavaliers δε βλέπονται. 99-98 το τελικό αποτέλεσμα κι απόψε έρχονται στο Chicago οι Mavericks. Ακόμα μια σούπερ εμφάνιση από Doncic και νίκη με 111-96 επί των Thunder, για Mavericks. Aπό τις αδύναμες ομάδες των δύο περιφερειών, απόψε τον πρώτο λόγο πιστεύω ότι τον έχουν οι Mavericks, καθώς είναι ομάδα Δυτικής Περιφέρειας. Υπάρχουν κάποιοι καλοί ρολίστες κι ένα νεαρός που δείχνει ότι μπορεί να κουβαλήσει την ομάδα. Παίζεται και το over212.5, καθώς οι άμυνες και των δύο ομάδων επιτρέπουν πάρα πολλές επιθέσεις.

05:00 Sacramento Kings – San Antonio SpursΚωδ. ΟΠΑΠ: 5586

Σε «καμπή» στα τελευταία παιχνίδια οι Kings, μετρούν πλέον τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα ματς. Πιο πρόσφατο το 101-86 με το οποίο έχασαν από τους Lakers, εντός έδρας. Απόψε υποδέχονται τους Spurs, που παρότι δίχως Gasol και Gay προχθές, κατέβαλαν το εμπόδιο των Rockets εντός έδρας, με 96-89. Απόψε επιστρέφει ο Gay, o Gasol δε θα ακολουθήσει την ομάδα στο trip. Η προϊστορία λέει 12-0 υπέρ των Spurs εσχάτως, δεν βρίσκω λόγο να μην ακολουθήσουμε. Εξάλλου, βλέπουμε ότι οι Kings είναι σε φάση «κοιλιάς» εσχάτως και δείχνουν να ξεφουσκώνουν σιγά-σιγά, μετά το τρελό τους ξεκίνημα.

05:30 Los Angeles Clippers – Golden State WarriorsΚωδ. ΟΠΑΠ: 5587

Σούπερ Clippers, με Lou Williams στο τέλος να βάζει ένα τρομερό buzzer, έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια, επικράτησαν των Bucks με 128-126 εντός έδρας. Απόψε υποδέχονται τους Warriors που προχθές κέρδισαν σχετικά εύκολα τους Nets, με 116-100. Συνθήκη δύσκολη για τους Warriors απόψε, που πηγαίνουν με αμφίβολους τους Curry και Green στο LA. Ρεπορτάζ δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, αλλά ως τώρα αναφέρονται κι οι δύο αμφίβολοι. Με αυτούς εκτός οι Clippers μπορούν να μας δώσουν ντέρμπι και να το παλέψουν το ματσάκι. Δεν αξίζει να ποντάρει κανείς όμως, αν δεν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ.

ΥΓ Δεν είναι σε καλό φεγγάρι ο L-Train, βλέπουμε ότι έχουν έρθει σερί ατυχίες. Όπως το προηγούμενο διάστημα ήταν σερί οι επιτυχίες. Μελέτη, υπομονή και τύχη και θα γυρίσουμε και πάλι στα ταμεία.

Όλα τα νέα και τελευταίες ειδήσεις για το NBA εδώ

Ημερήσιο Update ΑπουσιώνWashington Wizards - Orlando Magic Magic – Aaron Gordon (ankle) questionable.Magic  – Jonathan Isaac (ankle) will not play.Magic – Timofey Mozgov (knee) will not play.
Miami Heat - Philadelphia 76ers Heat – Dwyane Wade (personal) will not play.Heat – James Johnson (hernia) will not play.Heat – Dion Waiters (ankle) will not play.76ers – Jimmy Butler (trade) will not play.76ers – Mike Muscala (nose) will play tonight.76ers – Zhaire Smith (foot) will not play.76ers – Justin Patton (foot) will not play.Toronto Raptors - New Orleans Pelicans Raptors – Norman Powell (shoulder) will not play.Pelicans – Nikola Mirotic (ankle) probable.Pelicans – Elfrid Payton (ankle) unlikely to play.Chicago Bulls - Dallas Mavericks Bulls – Lauri Markkanen (elbow) will not play.Bulls – Denzel Valentine (ankle) will not play.Bulls – Kris Dunn (knee) will not play.Bulls – Bobby Portis (knee) will not play.Mavericks – Dirk Nowitzki (ankle) will not play.Mavericks  – Wesley Matthews (hamstring) will not play.Memphis Grizzlies - Utah Jazz Grizzlies – JaMychal Green (jaw) will not play.Grizzlies – Chandler Parsons (knee) will not play.Grizzlies – Dillon Brooks (knee) will not play.Grizzlies – Omri Casspi (knee) doubtful.Jazz – Ricky Rubio (back) probable.Jazz – Raul Neto (hamstring) will not play.Minnesota Timberwolves - Brooklyn Nets Timberwolves – Andrew Wiggins (quad) game-time decision.Timberwolves – Jeff Teague (knee) unlikely to play.Timberwolves – Jerryd Bayless (knee) will not play.Nets  – Treveon Graham (hamstring) will not play.Oklahoma City Thunder - Phoenix Suns Thunder – Russell Westbrook (foot) will not play.Thunder – Andre Roberson (knee) will not play.Sacramento Kings - San Antonio Spurs Kings – Kosta Koufos (calf) will not play.Spurs – Rudy Gay (heel) will play tonight.Spurs – Pau Gasol (foot) not expected to play.Spurs – Jakob Poeltl (ankle) probable.Spurs – Dejounte Murray (knee) will not play.Spurs – Lonnie Walker (knee) will not play.Los Angeles Clippers - Golden State Warriors Clippers – Avery Bradley (ankle) questionable.Clippers – Luc Mbah a Moute (knee) questionable.Warriors – Stephen Curry (groin) will not play.Warriors – Draymond Green (toe) expected to play.Warriors – DeMarcus Cousins (Achilles) will not play.Warriors – Shaun Livingston (foot) will play tonight.

Προγνωστικά L-Train
ΩΡΑ
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΚΕΡΔΟΣ
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
13/11
03:00
Memphis Grizzlies - Utah Jazz Grizzlies +3.5 9.00 88-96 -9.00
1.95
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
13/11
05:00
Sacramento Kings - San Antonio Spurs Spurs 10.00 104-99 -10.00
1.70
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Memphis Grizzlies - Utah Jazz
13/11 | 03:00
Stake
9.00
Result
88-96
Profit
-9.00
Σημείο:
Grizzlies +3.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Sacramento Kings - San Antonio Spurs
13/11 | 05:00
Stake
10.00
Result
104-99
Profit
-10.00
Σημείο:
Spurs
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
02/05
02:00
L-Train New York Knicks - Philadelphia 76ers Πρόκριση 76ers 12.50
1.92
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
20/04
17:00
Καπίρης Τσιτσιπάς - Λάγιοβιτς Σκορ 2-2 μετά το 4ο γκέιμ 6.00
2.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
20/04
13:30
Δούκας Ιστανμπούλσπορ - Καραγκιουμρούκ Over 3 20.00
2.45
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
20/04
10:00
F1Addict Να τερματίσει μέσα στους πρώτους έξι (Προκριματικά): O.Piastri 10.00
2.25
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
20/04
10:00
F1Addict Head to Head: S.Perez vs M.Verstappen (Προκριματικά): S.Perez 8.00
6.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
20/04
06:00
F1Addict Να τερματίσει στην πρώτη δυάδα (Sprint): L.Norris 10.00
2.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
20/04
06:00
F1Addict Νικητής αγώνα Sprint: M.Verstappen vs Υπόλοιποι πιλότοι: Υπόλοιποι πιλότοι 8.00
2.50
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
20/04
02:00
L-Train Miami Heat - Chicago Bulls Highsmith over 12.5π+ασ+ριμπ. 10.00
2.02
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Πρόκριση 76ers
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Σκορ 2-2 μετά το 4ο γκέιμ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Υπόλοιποι πιλότοι
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
10.00
Σημείο:
Highsmith over 12.5π+ασ+ριμπ.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος