foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ62
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
Φουλ-δράση-πολλές-επιλογές.png

Φουλ δράση, πολλές επιλογές

L-Train
L-Train | Προγνωστικά NBA
10 Νοε 2018 17:42

Καλησπέρα στο κοινό της στήλης, που και σήμερα είναι εδώ να διαβάσει το «σεντόνι» μου. Κείμενο μεγάλο αφού τα ματς πολλά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. 10 τον αριθμό, επιλογές υπάρχουν, να πούμε ότι βλέπουμε Γιάννη στην COSMOTE TV από νωρίς, αφού έχει Clippers – Bucks στις 22:30 και πάμε παρακάτω…

22:00 Toronto Raptors (11-1) – New York Knicks (4-8)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5356

Τέσσερα ματσάκια έπαιξαν στην Δύση οι Raptors, τους έδειξαν τι εστί Ανατολή και γύρισαν. 4-0 ρεκόρ, τελευταία νίκη το 114-105 μέσα στο Sacramento. «Αχνιστοί» οι Raptors, πλέον με το καλύτερο ρεκόρ στο NBA. Υποδέχονται τους Knicks, που επίσης έρχονται από διπλό, 112-107 μέσα στην Atlanta. Εντάξει, δεν χρίζει ιδιαίτερης ανάλυσης το ματς, οι Raptors απόψε έχουν ένα εύκολο και ήσυχο απόγευμα. Παίζεται ο άσος με -14.5 στο χάντικαπ.

22:30 Los Angeles Clippers (6-5) – Milwaukee Bucks (9-2)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5365COSMOTE SPORT4HD

Ξεκινώντας από τους φιλοξενούμενους, οι Bucks προχθές διέσυραν τους πρωταθλητές Warriors. Δεν είναι μόνο το σκορ (134-111), δεν είναι μόνο το εκτός έδρας, είναι και το ότι το έκαναν με τον Γιάννη να παίζει 29 μόλις λεπτά και να κάθεται στον πάγκο από τα τέλη της τρίτης περιόδου. Buldenhozer κοίτα τι έχεις φτιάξει. Πηγαίνουν απόψε στο LA, οι Clippers ηττήθηκαν προχθές από τους Blazers στο Oregon με 116-105. Κακή ομάδα δεν τους λες, παίζουν αρκετά καλά, αλλά με την ψυχολογία που έχουν οι Bucks, πιστεύω ότι έχουν τον προβάδισμα για τη νίκη. Δε θα έμπλεκα με χάντικαπ, το line είναι λίγο «τσιμπημένο» (στους 232.5, έχει πάντως πιθανότητες το over, under δεν παίζουμε σχεδόν ποτέ), οπότε πάω σε παίχτες. Στον παίχτη. Ο Γιάννης προχθές έπαιξε λίγο. Ξεκουράστηκε. Απόψε αντίπαλο στη ρακέτα θα έχει τον πολύ αργό Marjanović. Αμυντικός ογκόλιθος. Σουτ πολλά θα γίνουν, οπότε υπάρχει έδαφος και για σκορ και για ριμπάουντ. Ασίστ σταθερά βρίσκει, οπότε πάω στο over45.5p/as/reb.

02:00 New Orleans Pelicans (5-6) – Phoenix Suns (2-9)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5366

Τέλος στο σερί των έξι ηττών για Pelicans, που επικράτησαν εντός των Bulls με 107-98. Σε ένα ματς που για πρώτη φορά φέτος επέτρεψαν λιγότερους από 100 πόντους. Για τους Suns τα λέει όλα το ρεκόρ. Στον πάτο της Δύσης (ας είναι καλά οι Cavaliers και δεν είναι στον πάτο του πρωταθλήματος), αν και προχθές εντός έδρας με τους Celtics το πίστεψαν το ματς. 15 πόντους μπροστά, στα μέσα της τέταρτης περιόδου. Τελικά ισοπαλία και στην παράταση ήττα. Ανίκανοι! Ευκαιρία και για δεύτερη νίκη στη σειρά για Pelicans, δεν μπλέκω με χάντικαπ, πολύ καλή περίπτωση το over227.5. Τρέχουν σουτάρουν οι Pelicans, τρέχουν σουτάρουν οι Suns, αν είναι και λίγο εύστοχοι, το έχουν το over.

03:00 Miami Heat (5-6) – Washington Wizards (2-9)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5406

Έκατσα χθες να δω το ποντάρισμά μου! Και γέλασα με την ψυχή μου. Παίχτες που δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στις δύο πλευρές του παρκέ. Σουτ υπό ότι να ναι προϋποθέσεις. Κι ένας προπονητής που αναρωτιέμαι πως καταφέρνει κι έχει δουλειά. Για τον οποίο βέβαια τα χω πει πολλές φορές, αλλά δεν ξέρω τι δε βλέπει ο GM των Wizards. Ήττα λοιπόν χθες βράδυ για τους Wizards, 117-108 μέσα στο Orlando. Από ήττα έρχονται κι οι Heat, που δεν τα κατάφεραν εντός έδρας χθες βράδυ και έχασαν από τους Pacers με 110-102. Με βάση αυτό που είδα χθες, σήμερα οι Heat αν δεν κερδίσουν είναι άξιοι της μοίρας τους. Έτσι όπως παίζουν οι Wizards εσχάτως, είναι για κλάματα. Τα είπα και παραπάνω. Μια χαρά ο άσος στο 1.75, βλέπω ότι οι book συνεχίζουν να πιστεύουν στο συνονθύλευμα του Brooks. Άσος.

03:00 Memphis Grizzlies (6-4) – Philadelphia 76ers (8-5)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5369

Οι Grizzlies φέτος είναι υγιείς και τα καταφέρνουν περίφημα. Υποδέχθηκαν τους Nuggets πριν τρία βράδια και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 89-87. Είναι τέσσερα σερί ματς εντός έδρας αήττητοι. Υποδέχονται τους 76ers, που έρχονται από νίκη, 133-132 χθες βράδυ τους Hornets, στην παράταση. Έπαιξαν και εξτρά πεντάλεπτο χθες βράδυ οι 76ers, οι άλλοι μετρούν τρεις μέρες ξεκούρασης, οπότε ο άσος είναι σε πρώτο πλάνο. Στο 1.75 ο άσος είναι μια χαρά.

03:00 Chicago Bulls (3-9) – Cleveland Cavaliers (1-10)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5367

Οι «ταύροι» ταξίδεψαν στη Νέα Ορλεάνη πριν τρία βράδια, ηττήθηκαν εύκολα με 107-98 από τους Pelicans. Επιστρέφουν απόψε σπίτι κι υποδέχονται τη χειρότερη ομάδα του ΝΒΑ. Τέταρτη σερί ήττα για τους Cavaliers το ίδιο βράδυ, 95-86 από τους Thunder, εντός έδρας. Η διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν είναι μεγάλες, αλλά οι Bulls παρουσιάζουν κάτι καλό μέσα στο παρκέ. Έστω επιθετικά υπάρχει ένα σχέδιο. Οι Cavs είναι αξιοθρήνητοι, οπότε πιστεύω εύκολα-δύσκολα ο άσος θα επιβεβαιωθεί.

03:30 Golden State Warriors (10-2) – Brooklyn Nets (6-6)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5416

Πριν το ματς ήξεραν ότι δε θα παίξει ο Green. Κατά τη διάρκεια του ματς τραυματίστηκε κι ο Curry, οπότε η συνθήκη ζόρισε πάρα πολύ για τους πρωταθλητές. Οι Bucks δε φάνηκαν διατεθειμένοι να τους χαριστούν και έτσι είδαμε αυτό το 134-111 με το οποίο πέρασαν τα «ελάφια» από το Okland. Απόψε έρχονται οι Nets, οι οποίοι δίνουν back2back απόψε. Χθες βράδυ η ομάδα από το Brooklyn πήγε κι έβγαλε διπλό μέσα στο Denver (112-110). Το ακόμα πιο απίθανο; Μετράει σερί 3-0. Δεν ξέρω αν έχουν κάνει τέτοιο νικηφόρο σερί οι Nets τα τελευταία χρόνια. O Curry δεν παίζει απόψε. Ο Green το ίδιο. Στο +6.5 το χάντικαπ για το διπλό. Δεν ξέρω. Το σκέφτομαι. Θα πήγαινα στο over του Durant, αλλά δεν έχει βγει ακόμα line. No bet εδώ, λόγω συνθηκών.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

03:30 San Antonio Spurs (6-4) – Houston Rockets (4-6)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5417

Διχως Gasol και δίχως Gay προχθές οι Spurs, δεν τα κατάφεραν μέσα στο Miami. Ήττα με 95-88 και πλέον μετρούν αρνητικό σερί δύο αγώνων. Απόψε υποδέχονται τους Rockets και στο απουσιολόγιο παραμένουν οι Gasol και Gay. Οι Rockets προσπαθώ να καταλάβω αν έχουν βρει τα πατήματά τους ή αν απλά εκμεταλλεύτηκαν το εύκολο πρόγραμμα στην Ανατολή. Γιατί το 3-0 στο trip ακολούθησε μια κακή εμφάνιση και ήττα με 98-80 από τους Thunder εκτός. Δε θα πόνταρα σε σημείο νίκης. Αν και δεν το συνηθίζω, εδώ βλέπω το under. Οι Rockets έχουν το χειρότερο ποσοστό εντός πεδιάς, από τους Spurs λείπει ένας ικανός σκόρερ κι ένας παίχτης ρακέτας που μπορεί να γίνει διψήφιος, οπότε ναι. Το under210.5 έχει πιθανότητες.

04:00 Dallas Mavericks (3-8) – Oklahoma City Thunder (7-4)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5449

Δύσκολο έργο είχαν εξ αρχής οι Mavericks μέσα στη Utah, οπότε φυσιολογικά ήρθε κι η ήττα με 117-102 από τους Jazz στο Salt Lake. Επιστρέφουν απόψε σπίτι κι υποδέχονται τους Thunder. Θυμάστε εκείνο το 0-4 στο ξεκίνημα για τους Thunder. Ε, πλέον μετρούν 7-0. Τρομεροί. Με άνεση και χωρίς Westbrook προχθές, τους Rockets, με 98-80. Μοιρασμένο σετ, δεν κατάλαβα ποτέ το λόγο γιατί. Οι Thunder μετρούν σερί 7-4. Έχουν βρει πατήματα. Σταρ υπάρχει για να πάρει φάσεις πάνω του. Διπλό!

05:00 Sacramento Kings (7-5) -– Los Angeles Lakers (5-6)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5450

Έχουν πάρει φόρα και δε σταματούν οι Kings. 121-110 χθες βράδυ τους Timberwolves και συνεχίζουν να μένουν σε τροχιά play-offs. Ακόμα λίγα παιχνίδια και θα μιλάμε για κάτι που γίνεται στοχευμένα κι όχι κατά λάθος. Lakers απόψε, με τους Λεμπρόνηδες να έρχονται από νίκη επί των Timberwolves, πριν τρία βράδια, με 114-110 εντός. Το μεταξύ τους στην pre-season πήγε στους 250 πόντους. Από τότε δεν έχουν αλλάξει και πολλά στις δύο ομάδες. Εξ ου και το μεγάλο line απόψε. Στους 239.5. Είναι υπερβολικά μεγάλο στα μάτια μου και πιστεύω ότι απόψε θα κάτσει πιο χαμηλά η μπίλια. Καλή επιλογή το under εδώ.

ΥΓ Από 10άρι κουπόνι, έχω τσεκάρει έξι σημεία. Έμειναν εκτός ο Γιάννης (over45.5p/as/reb), το over227.5 στους Pelicans και το under239.5 στο LA. Παίζω μόνο τα τρία σημεία νίκης! Forza!

Όλα τα νέα και τελευταίες ειδήσεις για το NBA εδώ

Ημερήσιο Update ΑπουσιώνToronto Raptors - New York Knicks Raptors - Norman Powell (shoulder) will not play.Knicks – Kristaps Porzingis (knee) will not play.Knicks  – Courtney Lee (neck) will not play.
Los Angeles Clippers - Milwaukee Bucks Clippers - Avery Bradley (ankle) will not play.Clippers – Luc Mbah a Moute (knee) will not play.Bucks – D.J. Wilson (hamstring) will not play.New Orleans Pelicans - Phoenix SunsPelicans - Nikola Mirotic (ankle) questionable.Pelicans – Elfrid Payton (ankle) game-time decision.Miami Heat - Washington Wizards Heat – Goran Dragic (knee) questionable.Heat – Dwyane Wade (personal) will not play.Heat – James Johnson (hernia) will not play.Heat – Dion Waiters (ankle) will not play.Chicago Bulls - Cleveland Cavaliers Bulls – Lauri Markkanen (elbow) will not play.Bulls – Denzel Valentine (ankle) will not play.Bulls – Kris Dunn (knee) will not play.Bulls – Bobby Portis (knee) will not play.Cavaliers – Kevin Love (toe) will not play.Cavaliers – Sam Dekker (ankle) will not play.Cavaliers - George Hill (shoulder) will not play.Cavaliers - Cedi Osman (back) will not play.Memphis Grizzlies - Philadelphia 76ers Grizzlies - Shelvin Mack (groin) probable.Grizzlies – JaMychal Green (jaw) will not play.Grizzlies – Chandler Parsons (knee) will not play.Grizzlies - Omri Casspi (knee) will not play.76ers  – Mike Muscala (nose) will not play.76ers – Zhaire Smith (foot) will not play.San Antonio Spurs - Houston Rockets Spurs – Pau Gasol (foot) will not play.Spurs – Rudy Gay (foot) will not play.Spurs – Dejounte Murray (knee) will not play.Spurs – Lonnie Walker (knee) will not play.Spurs – Derrick White (heel) will not play.Rockets – Eric Gordon (hip) questionable.Rockets - Carmelo Anthony (illness) will not play.Rockets - Michael Carter-Williams (illness) questionable.Rockets – Brandon Knight (knee) will not play.Rockets – Nene (calf) will not play.Golden State Warriors - Brooklyn Nets Warriors – Stephen Curry (groin) will not play.Warriors – Draymond Green (toe) will not play.Warriors – DeMarcus Cousins (Achilles) will not play.Warriors – Shaun Livingston (foot) will not play.Nets – Treveon Graham (hamstring) will not play.Dallas Mavericks - Oklahoma City Thunder Mavericks – Dirk Nowitzki (ankle) will not play.Mavericks – Devin Harris (hamstring) will play tonight.Thunder – Russell Westbrook (foot) will not play.Thunder – Andre Roberson (knee) will not play.Sacramento Kings - Los Angeles Lakers Lakers - Lonzo Ball (ankle) game-time decision.Lakers – Mo Wagner (knee) will not play.

Προγνωστικά L-Train
ΩΡΑ
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΚΕΡΔΟΣ
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
11/11
03:00
Memphis Grizzlies - Philadelphia 76ers Grizzlies 9.00 112-106 +6.75
1.75
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
11/11
03:00
Miami Heat - Washington Wizards Heat 9.00 110-116 -9.00
1.75
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
11/11
04:00
Dallas Mavericks - Oklahoma City Thunder Thunder 9.00 111-96 -9.00
1.85
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Memphis Grizzlies - Philadelphia 76ers
11/11 | 03:00
Stake
9.00
Result
112-106
Profit
+6.75
Σημείο:
Grizzlies
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Miami Heat - Washington Wizards
11/11 | 03:00
Stake
9.00
Result
110-116
Profit
-9.00
Σημείο:
Heat
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Dallas Mavericks - Oklahoma City Thunder
11/11 | 04:00
Stake
9.00
Result
111-96
Profit
-9.00
Σημείο:
Thunder
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
02/05
02:00
L-Train New York Knicks - Philadelphia 76ers Πρόκριση 76ers 12.50
1.92
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
19/04
21:30
Hooper Μπασκόνια - Βίρτους Μπολόνια Κόντι Μίλερ ΜακΙντάιρ Over 10.5 πόντοι 25.00
1.98
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
19/04
20:00
Δούκας Μπεσίκτας - Ανκαραγκουτσού Σκορ οποιαδήποτε στιγμή: 1-1 10.00
2.75
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
19/04
20:00
Δούκας Μπεσίκτας - Ανκαραγκουτσού G/G 10.00
1.80
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
19/04
17:00
Καπίρης Ντίας Ακόστα - Τσιτσιπάς Over 6,5 άσοι 5.00
2.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
19/04
10:30
F1Addict Ηead to Head (Προκριματικών Sprint): Hamilton vs Russell: L.Hamilton 8.00
2.25
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
19/04
10:30
F1Addict Περιθώριο Νίκη (Κατατακτήριων Sprint): Από 0.000 έως 0.100 8.00
3.50
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
19/04
10:30
F1Addict Ποια ομάδα θα βάλει δύο πιλότους στην τριάδα; Ferrari 8.00
2.75
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
18/04
21:15
US Lover Michael Smith - Luke Littler Under 6.5 180's 5.00
1.90
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Πρόκριση 76ers
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Κόντι Μίλερ ΜακΙντάιρ Over 10.5 πόντοι
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Σκορ οποιαδήποτε στιγμή: 1-1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Over 6,5 άσοι
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Από 0.000 έως 0.100
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
5.00
Σημείο:
Under 6.5 180's
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος