foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ35
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
Δύσκολη-έξοδος-για-τους-πρωτοπόρους.png

Δύσκολη έξοδος για τους πρωτοπόρους

L-Train
L-Train | Προγνωστικά NBA
07 Νοε 2018 13:14

Καλησπέρα λαέ του foxget.gr και αξιοθαύμαστο κοινό της στήλης του ΝΒΑ. Νωρίς-νωρίς απόψε, λογικό αφού έχουν βγει τα ρεπορτάζ από χθες και γράφουμε ένα διήμερο. 10 παιχνίδια σήμερα, αν δεν λανθάνω είναι το μεγαλύτερο κουπόνι ως τώρα, στη χρονιά. Καλό διάβασμα.

02:00 Cleveland Cavaliers (1-9) – Oklahoma City Thunder (5-4)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5349

Ότι θα ήταν δύσκολη η ζωή χωρίς LeBron το ξέραμε. Οι Cavaliers απλά επιβεβαιώνουν. Ήττα στο buzzer από τους Magic προχθές, 102-100 μέσα στο Orlando και σταθερά στον πάτο της Ανατολής οι «ιππότες». Που όσον αφορά το ρεπορτάζ τους, κλείσανε τον Drew μέχρι το τέλος της σεζόν, για πρώτο προπονητή. Υποδέχονται τους Thunder που βρίσκονται σε εξαιρετικό μομέντουμ, πέντε σερί νίκες, με τελευταία το 122-116 επί των Pelicans στην Oklahoma. Ευτυχώς ο Westbrook την «σκαπούλαρε» με έναν διάστρεμμα, θα χάσει βέβαια κάποια παιχνίδια. Δε λέει κάτι βέβαια αυτό, οι Thunder και δίχως Westbrook οφείλουν το διπλό. Αποδεκτό και το -6.5 του διπλού, παίζεται και το over220.5. Είναι εξαιρετικοί στην επίθεσή τους οι Thunder εσχάτως (σκοράρουν 122.4 όσο διαρκεί το 5-0), από την άλλη μιλάμε για την ομάδα με το χειρότερο def rating στη λίγκα, που δέχεται 116p/αγώνα.

02:00 Orlando Magic (4-6) – Detroit Pistons (4-5)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5350

Το να χάσεις από τους φετινούς Cavaliers είναι αυτοταπείνωση. Κι οι Magic, μια μέρα μετά το θρίαμβο επί των Spurs, δεν τη βίωσαν. Δια χειρός Fournier, που σούταρε με το άκουσμα της κόρνας της λήξης, επικράτησαν στο Orlando με 102-100. Δύο σερί νίκες εσχάτως κι οι υποδέχονται τους εξαιρετικά ντεφορμέ πλέον Pistons. 0-5 ρεκόρ για την ομάδα του Casey εσχάτως, τελευταία ήττα, εντός από τους Heat, με 115-120. Είναι πολύ κακοί αμυντικά οι Pistons φέτος κι εφόσον επιθετικά, τα «πρώτα βιολιά» της ομάδας δεν αποδίδουν πάντα καλά, οι Pistons μετρούν ήττες. Γενικά πρόκειται για δύο ομάδες που εκτελούν πάρα πολλές επιθέσεις, απλά δεν είναι παραγωγικές γιατί είναι και άστοχες. Είναι πάντως μικρό το line και νομίζω ότι έχει πιθανότητες το over210.5.

02:30 Atlanta Hawks (3-7) – New York Knicks (3-8)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5351

*New York Knicks – Atlanta Hawks: 126-107 (18/10)

Ήττα χθες βράδυ για Hawks, η πέμπτη στα τελευταία έξι. 113-102 μέσα στο Charlotte. Δύο σερί ήττες μετρούν οι Knicks, που ηττήθηκαν προχθές από τους Bulls στη Νέα Υόρκη, με 116-115. Από τις ομάδες που θα «παλέψουν» για την τελευταία θέση της Ανατολής φέτος. Πιο αξιόπιστη ομάδα οι Hawks, έχουν κι έναν παίχτη στα guard που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να πάρει παιχνίδια απέναντι σε αδύναμες ομάδες όπως οι Knicks, οπότε ο άσος είναι σε πρώτο πλάνο.

02:30 Miami Heat (4-5) – San Antonio Spurs (6-3)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5377

Whiteside απόντος, πήρε μπροστά η περιφέρεια και οι Heat πέρασαν μέσα από το Detroit προχθές (στην παράταση), με 120-115. Ήττα εκτός προγράμματος για Spurs πριν τρία βράδια, έβαλε τέλος και σε ένα σερί τεσσάρων νικών. Ηττήθηκαν εντός έδρας από τους Magic με 117-110. Απόψε θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, έχουν αν μη τι άλλο εξαιρετική παράδοση κόντρα στους Heat. Δε θα μπλέξω με σημείο νίκης, γιατί βρήκα μεγάλο ενδιαφέρον στο line. Οι Heat σκοράρουν 116.8p, ενώ εκτελούν 92 επιθέσεις και υπάρχει ευστοχία άνω του 40%. Spurs στους 112.4p. με 90 επιθέσεις/αγώνα κι ευστοχία επίσης άνω του 40%. Αμυντικά δε θα έλεγα ότι υπάρχει τρομερή συνέπεια, αφού επιτρέπουν 90 επιθέσεις αμφότερες, με ευστοχία που επίσης ξεπερνάει το 40%. Τέλος και στο def rating, οι Spurs είναι στο δεύτερο μισό του πίνακα, οι Heat οριακά στη μέση. 100% μικρό το line των 214.5 πόντων, παίζεται το over. Απουσίες υπάρχουν, αμφίβολος ο Whiteside, εκτός οι Gasol και Gay, αλλά πιστεύω ότι δεν είναι παίχτες που θα επηρεάσουν το σκοράρισμα των δύο ομάδων.

03:00 Indiana Pacers (7-4) – Philadelphia 76ers (6-5)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5378

Τέλος στο 3-0 που «έτρεχαν» οι Pacers, ήττα προχθές εντός από τους Rockets, με 98-84. Ήττα, εκτός προγράμματος, για 76ers πριν τρία βράδια, αφού διασύρθηκαν μέσα στο Brooklyn με 122-97 από τους Nets. Ότι είναι από τις ομάδες που δεν πείθουν οι 76ers, το χουμε ξαναπεί. Από την άλλη οι Pacers, εντός είναι πολύ δυνατοί, κι ας μετρούν δύο ήττες φέτος. Έχουν καταβάλει Celics, Grizzlies, Nets. Νομίζω ότι οι 76ers είναι σε αυτά τα «κυβικά», οπότε παίζεται ο άσος.

03:00 Memphis Grizzlies (5-4) – Denver Nuggets (9-1)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5379

Ωραία ομάδα οι Grizzlies, τους παρακολούθησα και προχθές κόντρα στους Warriors (ελέω στοιχήματος στους πολεμιστές, ξύπνησα κι είπα να το δω). Κάπου στην τρίτη περίοδο έχασαν τα «αυγά και τα πασχάλια» κι άνοιξε η διαφορά. Ήττα με 117-101 στο Okland, αλλά οι Griz παραμένουν με θετικό ρεκόρ. Σήμερα αντιμετωπίζουν την έτερη ομάδα που προπορεύεται στη Δύση. Εντυπωσιάζουν οι Nuggets, που έχουν βάλει πλώρη για τα play-offs φέτος. Προχθές υπέταξαν τους Celtics εντός έδρας, με 115-107. Δε θα είναι εύκολο πάντως το αποψινό για τους Nuggets, απέναντι σε μια ομάδα που παίζει πολύ δυνατά στη ρακέτα της κι είναι κι από τις καλές άμυνες του NBA. Παραδόξως κι οι Nuggets δείχνουν ότι φέτος έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ στο συγκεκριμένο τομέα. Εξ ου και το παιχνίδι τους απόψε έχει το μικρότερο line στο κουπόνι. Δύσκολη έξοδος για τους πρωτοπόρους, δύσκολο ματς για πρόβλεψη.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

03:00 New Orleans Pelicans (4-6) – Chicago Bulls (3-8)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5381

Το 4-0 του ξεκινήματος ανήκει στο μακρινό παρελθόν, οι Pelicans πλέον μετρούν ρεκόρ 0-6. Τελευταία ήττα το 122-116 μέσα στην Oklahoma. Απόψε υποδέχονται τους Bulls που έρχονται από νίκη μέσα στη Νέα Υόρκη, με 116-115 στην παράταση. Νίκη που έβαλε τέλος σε ένα σερί τεσσάρων ηττών. Τεράστιο φαβορί οι Pelicans απόψε, εγώ πάντως εύκολο άσο δε βλέπω. Για να είμαι ειλικρινής, στο συγκεκριμένο ματς, θα έψαχνα και τη «μπόμπα». 6.00 δίνει το διπλό και δε χάνουμε τίποτα να δοκιμάσουμε.

04:00 Utah Jazz (4-6) – Dallas Mavericks (3-7)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5382

Πολύ κακό σερί για Jazz, μια ομάδα που ξεκίνησε πολύ δυνατά στη σεζόν. Βέβαια, υπάρχει τώρα στα τρία τελευταία η δικαιολογία του τραυματισμού του Mitchell, αλλά και πάλι μιλάμε για μια ομάδα που έδειχνε ότι δεν εξαρτάται 100% από μονάδες. 124-111 πέρασαν προχθές οι Raptors από το Salt Lake, με τους Jazz να μετρούν τέσσερις σερί ήττες. Τέλος σε σερί έξι ηττών έβαλαν χθες βράδυ οι Mavericks, επικράτησαν των τακτικών «πελατών» τους, Wizards, με 119-110 (16-1 τους έχουν εσχάτως). Είναι back2back για Mavs, επιστρέφει κι ο Mitchell, ίσως ήρθε η ώρα για ανάκαμψη για Jazz. Μεγάλο μάλλον το χάντικαπ των -11.5 πόντων.

05:00 Sacramento Kings (6-4) – Toronto Raptors (10-1)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5383

Οι Kings πριν την ταπεινωτική ήττα από τους Bucks, με 144-107 μέσα στο Milwaukee, μετρούσαν ένα σερί 5-0. Τρομερό και ουδείς περίμενε τέτοιο ξεκίνημα από τους «βασιλιάδες». Καλή ομάδα, με αρκετούς αυτοματισμούς και παίχτες, όχι σταρ, αλλά ρολίστες, που πάντως εκτελούν επιμελώς το σχέδιο του coach στο παρκέ. Επέστρεψαν από την «τουρνέ» στην Ανατολή, όπου επέβαλαν τους «νόμους της Δύσης» (ρεκόρ 3-1) κι υποδέχονται απόψε τους πρωτοπόρους της Ανατολικής Περιφέρειας. Οι Καναδοί, μετρούν τέσσερις σερί νίκες, οι τρεις επί δυτικού εδάφους. Αφού είναι σε trip και από την πλευρά τους επιβάλλουν τους «νόμους της Ανατολής». Ομάδα φουλ επιθετική οι Raptors, 118p. (6η καλύτερη επίθεση), εκτελούν 92 επιθέσεις (4ο καλύτερο σκορ), 48.9% εντός πεδιάς (4οι στην κατηγορία). Κι όλα αυτά κόντρα στην ομάδα που εκτελεί τις περισσότερες επιθέσεις/αγώνα (93.8), ευστοχία στο 48.6% κι αμυντικά δέχεται 119 πόντους. Το μόνο που θεωρητικά δε συνηγορεί στο over225.5 (γιατί αυτό θα ποντάρουμε), είναι οι 108 πόντοι που δέχονται οι Raptors. Αλλά αν σκοράρουν αυτοί 125, τι μας νοιάζει να φάνε 101;

05:30 Los Angeles Lakers (4-6) – Minnesota Timberwolves (4-7)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5384COSMOTE SPORT4HD

Δεν μπόρεσαν να φανούν ανταγωνιστικοί οι Lakers πριν τρία βράδια, 121-107 από τους Raptors εντός έδρας. Δείχνουν πάντως να ηρεμούν κάπως τα πνεύματα στo LA, o «βασιλιάς» δεν έκανε λόγο για οργή και εκρήξεις, ο Magic στήριξε Walton. Να δούμε πόσο θα κρατήσουν όλα αυτά. Ηρεμία φαίνεται να επικρατεί και στους Timberwolves πλέον, ο Butler έχει αποδεχθεί το ρόλο του, τον «ξεκουράζει» ο Thibodeau παιχνίδι παρά παιχνίδι και περιμένει καρτερικά να πάρει το trade και να φύγει από τη Minnesota. Ήταν καλός πάντως προχθές ο Jimmy, στην ήττα των Timberwolves από τους Clippers με 120-109. Ερωτηματικό το αν θα παίξει ή όχι, απόψε. Πάντως, επειδή στο LA ενδιαφέρονται λίγο παραπάνω για μπάσκετ κι έχουν στο ρόστερ και τον LeBron, πιστεύω ότι απόψε μπορούν να μετρήσουν ακόμα ένα W.

Όλα τα νέα και τελευταίες ειδήσεις για το NBA εδώ

Ημερήσιο Update ΑπουσιώνCleveland Cavaliers - Oklahoma City Thunder Cavaliers – Kevin Love (toe) will not play.Cavaliers – Sam Dekker (ankle) will not play.Thunder – Russell Westbrook (ankle) will not play.Thunder – Andre Roberson (knee) will not play.
Orlando Magic - Detroit Pistons Magic – Jonathan Isaac (ankle) will not play.Magic – Timofey Mozgov (knee) questionable.Pistons – Luke Kennard (shoulder) will not play.Pistons – Reggie Bullock (ankle) game-time decision.Atlanta Hawks - New York Knicks Hawks – John Collins (ankle) will not play.Hawks – Kevin Huerter (personal) will not play.Hawks – Justin Anderson (leg) will not play.Knicks – Kristaps Porzingis (knee) will not play.Knicks – Courtney Lee (neck) will not play.Knicks – Lance Thomas (knee) questionable.Miami Heat - San Antonio Spurs Heat – Goran Dragic (knee) questionable.Heat – Hassan Whiteside (knee) expected to play.Heat – Dwyane Wade (personal) will not play.Heat – James Johnson (hernia) will not play.Heat – Dion Waiters (ankle) will not play.Spurs – Rudy Gay (heel) will not play.Spurs – Pau Gasol (foot) will not play.Spurs – Dejounte Murray (knee) will not play.Spurs – Lonnie Walker (knee) will not play.Spurs – Derrick White (heel) will play tonight.Indiana Pacers - Philadelphia 76ers 76ers – Robert Covington (back) game-time decision.76ers – Mike Muscala (nose) will not play.76ers – Jerryd Bayless (knee) will not play.76ers – Zhaire Smith (foot) will not play.Memphis Grizzlies - Denver Nuggets Grizzlies – Shelvin Mack (groin) probable.Grizzlies – Dillon Brooks (wrist) probable.Grizzlies – JaMychal Green (jaw) will not play.Grizzlies – Chandler Parsons (knee) will not play.Grizzlies – Omri Casspi (knee) will not play.Nuggets – Paul Millsap (ankle) probable.Nuggets – Will Barton (hip) will not play.Nuggets – Isaiah Thomas (hip) will not play.Nuggets  – Michael Porter Jr. (back) will not play.Nuggets – Jarred Vanderbilt (foot) will not play.New Orleans Pelicans - Chicago Bulls Pelicans – Elfrid Payton (ankle) questionable.Bulls – Lauri Markkanen (elbow) will not play.Bulls – Denzel Valentine (ankle) will not play.Bulls – Kris Dunn (knee) will not play.Bulls – Bobby Portis (knee) will not play.Utah Jazz - Luka Doncic Doncic – Luka Doncic (ankle) probable.Doncic – Dirk Nowitzki (ankle) will not play.Doncic – Devin Harris (hamstring) will not play.Sacramento Kings - Toronto Raptors Kings – Bogdan Bogdanovic (knee) will play tonight.Raptors – Kawhi Leonard (foot) expected to play.Los Angeles Lakers - Minnesota Timberwolves Timberwolves – Jimmy Butler (general soreness) expected to play.Timberwolves – Jeff Teague (knee) will not play.Timberwolves – Justin Patton (foot) will not play.Lakers – Mo Wagner (knee) will not play.

Προγνωστικά L-Train
ΩΡΑ
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΚΕΡΔΟΣ
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
08/11
05:00
Sacramento Kings - Toronto Raptors Over225.5 8.00 104-113 -8.00
1.91
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
08/11
03:00
New Orleans Pelicans - Chicago Bulls Bulls 2.50 107-98 -2.50
6.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
08/11
02:30
Miami Heat - San Antonio Spurs Over214.5 8.00 95-88 -8.00
1.91
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
08/11
02:00
Orlando Magic - Detroit Pistons Over210.5 8.00 96-103 -8.00
1.91
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Sacramento Kings - Toronto Raptors
08/11 | 05:00
Stake
8.00
Result
104-113
Profit
-8.00
Σημείο:
Over225.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
New Orleans Pelicans - Chicago Bulls
08/11 | 03:00
Stake
2.50
Result
107-98
Profit
-2.50
Σημείο:
Bulls
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Miami Heat - San Antonio Spurs
08/11 | 02:30
Stake
8.00
Result
95-88
Profit
-8.00
Σημείο:
Over214.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Orlando Magic - Detroit Pistons
08/11 | 02:00
Stake
8.00
Result
96-103
Profit
-8.00
Σημείο:
Over210.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
02/05
02:00
L-Train New York Knicks - Philadelphia 76ers Πρόκριση 76ers 12.50
1.92
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
18/04
22:00
Γκαραγκάνης ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ 1 & Over 1,5 10.00
2.15
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
18/04
22:00
Δούκας Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 1 & Over 1,5 & Over 1,5 κόρνερ 1ο ημ. Φενέρ & Over 4,5 κόρνερ Φενέρ (Bet Builder) 10.00
2.95
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
18/04
22:00
Δούκας ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ Over 0,5 1o ημ. & Over 2,5 (Bet Builder) 10.00
2.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
18/04
22:00
Φίλιος Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός Να σκοράρει ο Ελ Κααμπί 8.00
4.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
18/04
22:00
Μητσέας Σε όλα (4) τα ματς του Europa League (18/4) Over 2,5 10.00
8.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
18/04
22:00
Μητσέας Σε όλα (4) τα ματς του Europa League (18/4) Γκολ πριν το 30:00 10.00
10.50
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
18/04
21:15
US Lover Michael Smith - Luke Littler Under 6.5 180's 5.00
1.90
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
18/04
21:00
Δούκας Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 1 (-1 Α.Η.) 10.00
2.05
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
18/04
20:10
US Lover Detroit Tigers - Texas Rangers 2 5.00
1.93
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
18/04
18:30
Καπίρης Καρμπαγές - Τσιτσιπάς Over 10,5 στο 1ο σετ 5.00
4.10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Πρόκριση 76ers
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1 & Over 1,5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1 & Over 1,5 & Over 1,5 κόρνερ 1ο ημ. Φενέρ & Over 4,5 κόρνερ Φενέρ (Bet Builder)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Over 0,5 1o ημ. & Over 2,5 (Bet Builder)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Να σκοράρει ο Ελ Κααμπί
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Γκολ πριν το 30:00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
5.00
Σημείο:
Under 6.5 180's
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1 (-1 Α.Η.)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Over 10,5 στο 1ο σετ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος