foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ124
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
Ματσάρες-στη-Δύση.png

Ματσάρες στη Δύση

L-Train
L-Train | Προγνωστικά NBA
05 Νοε 2018 17:04

Καλησπέρα στον λαό του Site και τους αναγνώστες της στήλης. Εννιά ματς απόψε στο κουπόνι, εμείς θα ποντάρουμε σε τρία από αυτά και κοιτάμε με ενδιαφέρον τα τελευταία παιχνίδια, όπου έχουμε ματσάρες (όχι ακριβώς ντέρμπι) στη Δύση. Για πάμε να τα δούμε….

02:00 Indiana Pacers –Houston RocketsΚωδ. ΟΠΑΠ:

Με τον Oladipo να πετυχαίνει πέντε πόντους στο φινάλε, μεταξύ αυτών και το νικητήριο τρίποντο, οι Pacers επικράτησαν στην Indianapolis των Celtics, με 102-101. Τρεις σερί νίκες και υποδέχονται απόψε του Rockets, που επιτέλους δείχνουν ότι ξυπνούν. Εξαιρετικά δεν αποδίδουν, αλλά εκμεταλλευόμενοι το εύκολο πρόγραμμα έκαναν νίκες επί Nets και Bulls (στο τελευταίο, με 96-88 στο Chicago). Σήμερα δε θα είναι το ίδιο εύκολο. Οι Pacers και ειδικά εντός, βγάζουν τρομερή ενέργεια. Δύσκολο ως προς το σημείο νίκης το ματς, προτιμώ το under. Από τις ομάδες που αμύνονται σωστά οι Pacers κι οι Rockets δεν έχουν βρει ακόμα επιθετική χημεία στο 100%.

02:00 Detroit Pistons – Miami HeatΚωδ. ΟΠΑΠ:

Ντεφορμέ εσχάτως οι Pistons, τέσσερις σερί ήττες πλέον, μετά το 109-99 από τους 76ers στη Philadelphia. Κακοί αμυντικά στο διάστημα αυτό κι απόψε κοντράρονται με μια ομάδα που εκμεταλλεύεται τις αμυντικές αδυναμίες του αντιπάλου, αλλά κι οι ίδιοι είναι σε κακό μομέντουμ λόγω του ότι δέχονται πόντους με το «τσουβάλι». Τρεις σερί ήττες, 123-118 από τους Hawks στην Atlanta. Συνθήκη που καθορίζει ποντάρισμα εδώ, δίνονται προς ώρας αμφίβολοι οι Whiteside και Dragic για Heat. Είναι ακόμα νωρίς για να ξέρουμε, αλλά αν δεν παίξουν, οι Pistons είναι το απόλυτο φαβορί για νίκη.

02:00 Orlando Magic – Cleveland CavaliersΚωδ. ΟΠΑΠ:

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Οι Magic των τεσσάρων διαδοχικών ηττών, χθες πέρασαν από το San Antonio με το διπλό (117-110). Σήμερα υποδέχονται τη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος, με τους Cavaliers να μετρούν δύο σερί ήττες εσχάτως. Πιο πρόσφατη, το 126-94 από τους Hornets στο Charlotte. Δικαίως φαβορί οι Magic, δεν ξέρω πόσο θα επηρεάσει το αυθημερόν ταξίδι στο Texas και πίσω στη Florida, συν το γεγονός ότι είναι back2back. Βρίσκω χαμηλό το line για παιχνίδι των Cavaliers βέβαια, αλλά και πάλι δεν μπορώ να εμπιστευτώ το over, γιατί κι οι Magic δεν είναι ότι μπορούν να μείνουν σταθεροί σε ευστοχία σε διάρκεια αγώνα. Αν έπαιρνα κάτι πάντως από το ματς, το over212.5 θα ήταν.

02:30 New York Knicks – Chicago BullsΚωδ. ΟΠΑΠ:

Ντέρμπι ουραγών, με τους Knicks να έρχονται από ήττα χθες βράδυ στην Washington, 108-95 από τους Wizards. Οι Bulls από πλευράς τους μετρούν τέσσερις σερί ήττες, προχθές το βράδυ η πιο πρόσφατη, 96-88 οι Rockets στο Chicago. Μέτριες ομάδες και οι δύο, οι Bulls πάντως δείχνουν ότι έχουν ένα κάποιο αγωνιστικό πλάνο. Την ώρα που στη Νέα Υόρκη παίζουν με «αλχημείες» σε κάθε ματς. Νομίζω και σε τιμές αουτσάιντερ, το διπλό έχει αξία. Ακόμα καλύτερα το +2.5 στο 1.90.

03:00 Oklahoma City Thunder – New Orleans PelicansΚωδ. ΟΠΑΠ:

Το κακό ξεκίνημα των Pelicans αποτελεί μακρινό παρελθόν, 0-5 εσχάτως με τελευταία την ήττα μέσα στο San Antonio με 109-95. Ανάποδα πηγαίνουν οι Thunder, που ξεκίνησαν με σερί ηττών και πλέον μετρούν τέσσερις διαδοχικές νίκες. 134-111 μέσα στην Washington προχθές τους Wizards. O Davis έχει επιστρέψει στο παρκέ, αγωνιστικά δείχνει πιο αδύναμος προς ώρας. Πέραν αυτού πάντως, φαίνεται ότι τους προδίδει κι η άμυνα τους Pelicans και με τους Thunder να ανεβαίνουν σιγά-σιγά στην επίθεσή τους, βλέπω να επικρατούν εύκολα απόψε. Όσο καλός κι αν εμφανιστεί ο Davis. Προς τον άσο (-3.5) θα πήγαινα.

04:00 Utah Jazz – Toronto RaptorsΚωδ. ΟΠΑΠ:

Super – Raptors εχθές. Με τον Nurse να επιλέγει να αφήνει εκτός τον Leonard χθες βράδυ (δεν έχει ενημερωθεί το status του παίχτη για σήμερα) και τους Καναδούς να περνούν σαν «άνεμος» από το LA, 121-107 τους Lakers. Προβλήματα και για τους Jazz, που μετρούν τρεις σερί ήττες. 103-88 μέσα στο Denver προχθές. Όσο για το «προβλήματα και…» που ανέφερα παραπάνω, ο Mitchell έχει χτυπήσει και θα μείνει εκτός για μια τετράδα-πεντάδα αγώνων. Δίχως Mitchell οι Jazz είναι μεγάλο αουτσάιντερ. Από την άλλη όμως κι οι Raptors δίνουν back2back σήμερα, σε μια ζόρικη έδρα και δεν έχει επιβεβαιωθεί αν θα παίξει ή όχι ο Leonard. Στην άκρη μέχρι να βγει ρεπορτάζ.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

04:00 Denver Nuggets – Boston CelticsΚωδ. ΟΠΑΠ:

Σε ωραία φόρμα οι Nuggets, τέσσερις σερί νίκες, προχθές επικράτησαν εντός των Jazz με 103-88. Ανάποδα η δουλειά για Celtics, που μετρούσαν τέσσερις σερί νίκες πριν ηττηθούν στο τελευταίο από τους Pacers, 102-101 στην Indianapolis. Από τις καλύτερες (έχει το καλύτερο def rating) άμυνες του πρωταθλήματος οι Celtics. Δεν επιχειρούν πολλές επιθέσεις στο transition, δεν επιτρέπουν όμως κιόλας. Μικρό το όριο, τηρουμένων των αναλογιών, όμως πιο εύκολα έπαιζα το under207.5. Με χάντικαπ δεν μπλέκω, γιατί πιστεύω θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

05:30 Golden State Warriors – Memphis GrizzliesΚωδ. ΟΠΑΠ:

Οι πρωταθλητές έχουν το καλύτερο σερί στο NBA τούτη τη στιγμή. Επτά σερί νίκες, τελευταία επί των Timberwolves εντός έδρας, με 116-99. Τρομερός Curry, οδηγεί προς ώρας τους «πολεμιστές», που διαθέτουν με διαφορά την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Υποδέχονται απόψε τους Grizzlies. Μια από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος. Οι οποίοι χθες, ναι μεν επέτρεψαν 102 πόντους Suns, ηττήθηκαν όμως (102-100). Back2back για τους Grizzlies, πόσο να κρατήσουν χαμηλά τους Warriors, που δεν παίζονται εσχάτως. Θα βγάλουν και κούραση, οπότε πάμε στο over. Οριακά παίζεται και το over220.5, αλλά θεωρώ πιο εύκολο το over117.5 των Warriors.

05:30 Los Angeles Clippers – Minnesota TimberwolvesΚωδ. ΟΠΑΠ:

Τέλος στο σερί δύο ηττών για Clippers, πέρασαν από το Orlando, 120-95 τους Magic. Επιστρέφουν απόψε «σπίτι» και υποδέχονται τους Timberwolves που χθες βράδυ ηττήθηκαν με κατεβασμένα χέρια στο Portland. 111-81 από τους Blazers. Πάρα πολύ κακές οι συνθήκες στους Timberwolves, που και αγωνιστικά δεν ανταποκρίνονται επαρκώς, αμυντικά δεν στέκονται καθόλου καλά κι έχουν και τα εσωτερικά τους θέματα. Χθες ο Butler δεν έπαιξε, με το ρεπορτάζ να αναφέρει «ξεκούραση». Σήμερα επιστρέφει, αλλά συνεχίζουν να παίζουν δίχως τους Teague και Rose οι Timberwolves. Και back2back και με δύο βασικά PG εκτός και με όλα τα υπόλοιπα που ανέφερα παραπάνω, ευκαιρία για νίκη για τους Clippers. Παίζεται και το -5.5 του άσου.

Όλα τα νέα και τελευταίες ειδήσεις για το NBA εδώ

Ημερήσιο Update ΑπουσιώνDetroit Pistons - Miami Heat Pistons – Reggie Bullock (ankle) questionable.Pistons – Luke Kennard (shoulder) will not play.Heat – Goran Dragic (toe) expected to play.Heat – Hassan Whiteside (knee) will not play.Heat – James Johnson (hernia) will not play.Heat – Dion Waiters (ankle) will not play.
Indiana Pacers - Houston Rockets Pacers – Thaddeus Young (illness) expected to play.Pacers – Alize Johnson (illness) questionable.Rockets – Eric Gordon (hip) will not play.Rockets – Brandon Knight (knee) will not play.Rockets  – Nene (calf) will not play.Orlando Magic - Cleveland Cavaliers Magic – Jonathan Isaac (ankle) questionable.Magic – Timofey Mozgov (knee) doubtful.Cavaliers – Kevin Love (toe) will not play.New York Knicks - Chicago Bulls Knicks – Kristaps Porzingis (knee) will not play.Knicks – Kevin Knox (ankle) will not play.Knicks – Courtney Lee (neck) will not play.Bulls – Lauri Markkanen (elbow) will not play.Bulls – Denzel Valentine (ankle) will not play.Bulls – Kris Dunn (knee) will not play.Bulls – Bobby Portis (knee) will not play.Oklahoma City Thunder - New Orleans Pelicans Thunder– Andre Roberson (knee) will not play.Pelicans – Anthony Davis (elbow) probable.Pelicans – Elfrid Payton (ankle) will not play.Pelicans – Darius Miller (quads) probable.Denver Nuggets - Boston Celtics Nuggets – Paul Millsap (ankle) questionable.Nuggets – Will Barton (hip) will not play.Nuggets – Isaiah Thomas (hip) will not play.Nuggets – Michael Porter Jr. (back) will not play.Nuggets – Jarred Vanderbilt (foot) will not play.Celtics – Daniel Theis (foot) will not play.Celtics – Jabari Bird (personal) will not play.Utah Jazz - Toronto Raptors Jazz - Donovan Mitchell (ankle) will not play.Raptors – Kawhi Leonard (foot) questionable.Golden State Warriors - Memphis Grizzlies Warriors – DeMarcus Cousins (Achilles) will not play.Warriors – Andre Iguodala (rest) will not play.Warriors – Shaun Livingston (foot) will not play.Grizzlies – JaMychal Green (jaw) will not play.Grizzlies – Chandler Parsons (knee) will not play.Grizzlies – Omri Casspi (knee) will not play.Los Angeles Clippers - Minnesota Timberwolves Clippers – Luc Mbah a Moute (calf) doubtful.Timberwolves – Jeff Teague (knee) questionable.Timberwolves – Derrick Rose (ankle) questionable.Timberwolves – Justin Patton (foot) will not play.

Προγνωστικά L-Train
ΩΡΑ
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΚΕΡΔΟΣ
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
06/11
02:30
New York Knicks - Chicago Bulls Bulls +2.5 8.00 115-116 +7.20
1.90
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
06/11
05:30
Golden State Warriors - Memphis Grizzlies Warriors over117.5 8.00 117-101 -8.00
1.85
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
06/11
03:00
Oklahoma City Thunder - New Orleans Pelicans Thunder -3.5 8.00 122-116 +7.20
1.90
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
New York Knicks - Chicago Bulls
06/11 | 02:30
Stake
8.00
Result
115-116
Profit
+7.20
Σημείο:
Bulls +2.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Golden State Warriors - Memphis Grizzlies
06/11 | 05:30
Stake
8.00
Result
117-101
Profit
-8.00
Σημείο:
Warriors over117.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Oklahoma City Thunder - New Orleans Pelicans
06/11 | 03:00
Stake
8.00
Result
122-116
Profit
+7.20
Σημείο:
Thunder -3.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
30/03
23:00
Ραπτάκης Εσπεράνς - ASEC Μιμόσας 1 (-1 Α.Η.) 25.00
1.75
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
30/03
02:40
US Lover Houston - Duke Houston -3.5 5.00
1.90
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/03
22:30
Δούκας Εστρέλα Αμαδόρα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας 2 & Over 2,5 & Να σκοράρει ο Γκιόκερες (Bet Builder) 10.00
2.45
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/03
21:30
Hooper Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός 2 25.00
1.78
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/03
21:00
Καπίρης Μεντβέντεφ - Σίνερ 1 7.00
2.72
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/03
17:00
Φίλιος Χάντερσφιλντ - Κόβεντρι 2 (-0,25 Α.Η.) 10.00
2.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/03
17:00
Μητσέας Νόριτς - Πλίμουθ 1 & Over 1,5 (Bet Builder*) 20.00
1.80
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/03
17:00
Μητσέας Νόριτς - Πλίμουθ 1 & Να σκοράρει: Σάρτζεντ 10.00
2.80
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1 (-1 Α.Η.)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
5.00
Σημείο:
Houston -3.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
2 & Over 2,5 & Να σκοράρει ο Γκιόκερες (Bet Builder)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
2 (-0,25 Α.Η.)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1 & Over 1,5 (Bet Builder*)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1 & Να σκοράρει: Σάρτζεντ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος