foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ292
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

«Κλάσικο» Θεσσαλονίκης με παρέα και χωρίς άγχος για το φαγητό!

Μουντιάλ ειδήσεις | 19 Οκτ 2018 13:25
«Κλάσικο»-Θεσσαλονίκης-με-παρέα-και-χωρίς-άγχος-για-το-φαγητό.jpg

Η αγωνιστική δράση στη Superleague επιστρέφει και το ματς που αναμφίβολα ξεχωρίζει είναι το «κλάσικο» της Θεσσαλονίκης, Άρης - ΠΑΟΚ! Η δυναμική επιστροφή του Άρη στην κατηγορία σε συνδυασμό με τον πολύ καλό και σοβαρό ΠΑΟΚ μας κάνει να περιμένουμε ένα πολύ δυνατό ντέρμπι!

Όπως σε όλα τα τοπικά ντέρμπι, έτσι και σε αυτό, οι δυνατές μονομαχίες αναμένεται να έχουν κυρίαρχο ρόλο στο παιχνίδι. Το παιχνίδι συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των στοιχηματικών ιστοσελίδων, οι οποίες έχουν προσθέσει πολλά ειδικά στοιχήματα για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, όπως και σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, τα μεγάλα ντέρμπι τα απολαμβάνεις καλύτερα με παρέα και καλό φαγητό! Κάλεσε τους φίλους σου και για το φαγητό μην ανησυχείς! 11888 giaola app ή 11888.gr/food για γρήγορη και εύκολη παραγγελία!

Αποδόσεις νίκης και under/over

Ο ΠΑΟΚ είναι και βάσει αποδόσεων φαβορί για τη νίκη στο ντέρμπι, με την ομάδα του Λουτσέσκου να προσφέρεται κατά μέσο όρο στο 2.25. Από την μεριά τους, οι γηπεδούχοι οι οποίοι θα έχουν τη συμπαράσταση του φανατικού κοινού τους σήμερα δίνονται από τις πλατφόρμες έως και στο 4.00. Στα ντέρμπι, η ισοπαλία έχει πάντα τον πρώτο λόγο και η «μοιρασία» πληρώνει 3.20.

Όπως αναμενόταν, η ισοπαλία δείχνει το πιο πιθανό αποτέλεσμα με το πέρας του πρώτου ημιχρόνου (1.91), ενώ αν αυτή συνδυαστεί με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στα πρώτα 45 λεπτά, τότε η απόδοση ανεβαίνει στο 8.00.

Όσον αφορά τα γκολ, το under 2.5 έχει τον πρώτο λόγο (1.50), ενώ για αυτούς που ρισκάρουν, το over 2.5 πληρώνει έως και 2.60. Αμφότερες διαθέτουν πολύ δυνατές επιθέσεις και το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο το βρίσκουμε στον Stoiximan στο ικανοποιητικό 2.10.

Ειδικά Παικτών

Λένε πως τα μεγάλα παιχνίδια είναι για τους μεγάλους παίκτες, με τα «πρώτα βιολιά» των δύο συμπολιτών σήμερα να είναι αυτά που ο κόσμος περιμένει να δει. Πολύ καλές εντυπώσεις έχει δείξει μέχρι στιγμής ο φετινός Άρης, με τον Πορτογάλο Μπρούνο Γκάμα να εντυπωσιάζει. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πληρώνει 4.45, ενώ αν είναι αυτός που θα ανοίξει το σκορ, θα επιβεβαιώσει απόδοση 9.00. Σε παρόμοιες αποδόσεις (8.00 - 8.50) βρίσκουμε τα ενδεχόμενα να σκοράρουν πρώτοι οι Γιουνές και Ντιγκινί, αντίστοιχα.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ, πρώτο φαβορί όπως αναμενόταν είναι ο «κίλερ» Πρίγιοβιτς. Στο 3.25 βρίσκουμε το any time scorer του Σέρβου επιθετικού, ενώ στο 4.45 ακολουθούν Ζαμπά και Μπίσεσβαρ για τους φιλοξενούμενους. Για όσους ρισκάρουν ή έχουν κάποια έμπνευση, ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα combo: Σκόρερ και νικητής αγώνα. Για παράδειγμα, η νίκη ΠΑΟΚ με σκόρερ τον Πρίγιοβιτς δίνεται στο 3.85, ενώ η νίκη Άρη με σκόρερ τον Γιουνές είναι στο 7.50.

Κάρτες, κόρνερ και ειδικά στοιχήματα

Όπως όλα τα φετινά ντέρμπι της Superleague, έτσι και το σημερινό θα το διευθύνει ξένος διαιτητής. Ο Ιταλός Ντοβέρι θα είναι ο άρχοντας της σημερινής αναμέτρησης και περιμένουμε με ενδιαφέρον πως θα διαχειριστεί τις δυνατές μονομαχίες στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το πάθος αναμένεται να εμφανιστεί σήμερα πολλές φορές στον αγωνιστικό χώρο και το ενδεχόμενο να έχουμε περισσότερες από 4 κάρτες πληρώνει μόλις 1.15. Αν ξεπεραστεί το line των 7.5 καρτών, τότε θα επαληθευτεί απόδοση 1.75, ενώ το over 8.5 το βρίσκουμε στο 2.35.

Η εμφάνιση κόκκινης κάρτας δίνεται από τις πλατφόρμες σε απόδοση 2.60, ενώ αν συνδυαστεί και με τον καταλογισμό πέναλτι, τότε η απόδοση ανεβαίνει στο 8.00. Όσον αφορά τις κόκκινες ανά ομάδα, οι αποδόσεις κλίνουν υπέρ του Άρη να τη δεχτεί (4.15), ενώ το ίδιο στοίχημα για τον ΠΑΟΚ πληρώνει 4.75.

Ο τρόπος που αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ του δίνει προβάδισμα ώστε να είναι η ομάδα με τα περισσότερα κόρνερ (1.80). Σήμερα περιμένουμε αρκετές στημένες φάσεις, οι οποίες με τις στιγμιαίες διακοπές της κανονικής ροής του αγώνα δίνουν την ευκαιρία στους τηλεθεατές να απολαύσουν το γεύμα τους. Άλλωστε, αν θες να μην χάνεις «φάση» στο ματς ψάχνοντας από που θα παραγγείλεις, η λύση είναι μία! 11888 giaola τα γούστα! Απλώς κατέβασε το app ή μπες στο 11888.gr/food και παράγγειλε αυτό που επιθυμείς!

Τα ειδικά στοιχήματα δεν σταματούν όμως εδώ, αφού μπορείτε να βρείτε αγορές σχετικά με την ύπαρξη αυτογκόλ (12.00) ή όχι, ενώ στην ίδια απόδοση βρίσκουμε το ενδεχόμενο να υπάρξουν 2 πέναλτι στο ματς.

Τέλος, υπάρχει και το «τρελό στοίχημα» με τερματοφύλακα να σκοράρει, ενδεχόμενο που η απόδοσή του φτάνει στο 150.00!

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ