foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ57
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
Φεστιβάλ-επίθεσης-στο-Houston.png

Φεστιβάλ επίθεσης στο Houston

L-Train
L-Train | Προγνωστικά NBA
17 Οκτ 2018 19:17

Καλησπέριζω τον κόσμο που αγαπάει λίγο παραπάνω το μπάσκετ που έρχεται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Πρεμιέρα χθες, να πω την αλήθεια δεν έμεινα ικανοποιημένος. Άσχημα παιχνίδια και τα δύο, το ένα το είδα live κι έχασα τον ύπνο μου, το άλλο σε επανάληψη. Παιδιά, εκεί στο ΝΒΑ. Είστε η ελίτ του αθλήματος. Πάμε λίγο πιο επιθετικά και πιο εύστοχα. Κουπόνι γίγας, το πρώτο από τα πολλά στη regular, με ενθουσιασμό το κοιτάζω κι επιλέγω…

02:00 Charlotte Hornets (0-0) – Milwaukee Bucks (0-0)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5457

Έκαναν ωραία pre-season οι Hornets. Προσωπικά τους είδα σε δύο-τρια ματς, γιατί ήθελα να δω το γρήγορο στυλ παιχνιδιού του Borego. Κι αυτό που είδα μου ταιριάζει. Είναι στυλ ΝΒΑ. Γρήγορες επιθέσεις, σουτ και όσο το δυνατόν οργάνωση στις δύο πλευρές του παρκέ. Ομοίως κι οι Bucks. Πήραν παίχτες που έχουν σουτ και μπορεί να «ανοίγει» πλέον το γήπεδο. Κι είτε ο Γιάννης εφορμά, είτε υπάρχουν ελεύθερα σουτ, έπειτα από δύο-τρεις πάσες. Παίζει το over εδώ. Και βάση στατιστικής έχει καλές πιθανότητες, αλλά κι η ανάλυση των δύο ομάδων δεν δείχνει παιχνίδι υπομονής και άμυνας. Προς αυτή την κατεύθυνση και το over43.5p-reb-as του Γιάννη. Θα δούμε αρκετές επιθέσεις και από τις δύο ομάδες. Θα υπάρχουν χαμένα σουτ από Hornets, άρα πιθανά ριμπάουντ. Θα βρει χώρους να σκοράρει ο Γιάννης και τέλος θα μοιράσει και μπάλα στους περισσότερους σουτέρ που έχει η ομάδα. Ένα παιχνίδι, δύο bet, κρατάτε αυτό που θέλετε.

Betting Trends

*5 στα τελευταία 7 μεταξύ τους, επιβεβαιώνεται το over στο εκάστοτε line

*3-2 υπέρ των Bucks, με το εκάστοτε χάντικαπ, κόντρα στους Hornets

02:00 Detroit Pistons (0-0) – Brooklyn Nets (0-0)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5458

Η pre-season των Pistons μπορεί να είχε αρνητικό πρόσημο (2-3), αλλά κι ο Casey είναι νέος κόουτς και προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα. Στο τελευταίο ματς κόντρα στους Cavaliers το κατάφερε κι οι Pistons πέρασαν από το Ohio με 129-110. «Fifty-fifty» η pre-season των Nets (2-2), όπου η μια τους νίκη έγινε στην παράταση μέσα στο Detroit (110-108). Ζευγάρι που δίνει under εσχάτως, δίχως την παράταση και στο πιο πρόσφατο μεταξύ τους, εκεί έκατσε (102-102). Παίζει το under212.5 και νομίζω θα πήγαινα στο διπλό (+5.5). Είναι ακόμα νωρίς οι Pistons να παίξουν όπως οι Raptors του Casey. Κι οι Raptors τις πρώτες ημέρες του CoY 2018 στην ομάδα, δεν ήταν η ομάδα της τελευταίες τριετίας. Στις λεπτομέρειες θα κριθεί.

Betting Trends

*5-2 υπέρ των Nets, στα τελευταία 7 μεταξύ τους, μαζί με το εκάστοτε χάντικαπ

*5 στα τελευταία 7 μεταξύ τους, επιβεβαιώνεται το under στο εκάστοτε line

02:00 Indiana Pacers (0-0) – Memphis Grizzlies (0-0)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5459

Στο 50-50 η pre-season των Pacers (2-2), που –πάντως- πέραν του τελευταίου αγώνα, ήταν ανταγωνιστικοί στους τρεις πρώτους. Οι δύο ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους στην pre-season, με τους Grizzlies να επικρατούν εντός έδρας, στην παράταση, με 109-104 (94-94), ματς βέβαια στο οποίο οι Pacers πήγαν δίχως Oladipo. Κανονικά απόψε ο MIP της περσινής σεζόν, όπως γενικά όλη η ομάδα των «Ινδιάνων». Πλήρεις κι οι Grizzlies και για μένα δεν είναι τόσο μεγάλο αουτσάιντερ όσο δείχνει το +6.5 στο διπλό. Δε θα μπλέξω, γιατί οι Grizzlies είναι μια ομάδα που πρέπει να δω, για να έχω εμπεριστατωμένη άποψη. Εναλλακτικά, νομίζω ότι παίζεται κάποιο over στον Gasol. Έδειξε πολύ καλά στα φιλικά και νομίζω ότι γύρω του θα κινηθούν φέτος οι Grizzlies.

Betting Trends

*3 στα τελευταία 4 μεταξύ τους, επιβεβαιώνεται το over στο εκάστοτε line

02:00 Orlando Magic (0-0) – Miami Heat (0-0)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5460

Πρεμιέρα για τις δύο ομάδες της Florida με τοπικό ντερμπάκι. 2-3 το ρεκόρ των Magic στην pre-season, η μια νίκη κόντρα στη Flamengo. Όχι κάτι το αξιόλογο από τους «μάγους», μέτρια ματς, το μόνο που με εντυπωσίασε ήταν οι αποδόσεις του Vucevic. Το σκέφτηκα αρκετά, πριν μείνει εκτός, για το over15.5p. του. Στον αντίποδα οι Heat ξεκίνησαν με τρεις σερί ήττες στην pre-season, ήταν ανταγωνιστικοί και στα τρία πάντως, για να έρθει μετά ένα 3-0 και να τους φέρει στο 50-50. Ομάδα που σκοράρει πάρα πολύ οι Heat, δεν τους το χα ότι μπορεί να φτάσουν 112π. ΜΟ στα έξι ματς της pre-season. Και παρά το γεγονός ότι οι Magic δίνουν βαρύτητα στην άμυνα, η πρόσφατη προϊστορία τους επιβεβαιώνει το over. Δεν είναι μεγάλο το line κι έτσι όπως παίζουν οι Heat νομίζω ότι παίζεται το over. Δεν το ποντάρω για έναν και μόνο λόγο. Το πιο πρόσφατο μεταξύ τους (στην pre-season πριν 10 ημέρες) έληξε 90-89.

Betting Trends

*6 στα τελευταία 8 μεταξύ τους, επιβεβαιώνεται το over στο εκάστοτε line

*5-3 υπέρ των Magic, στα τελευταία 8 μεταξύ τους, μαζί με το εκάστοτε χάντικαπ

02:30 New York Knicks (0-0) – Atlanta Hawks (0-0)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5461

Ντέρμπι «ουραγών» από τα προσεχώς, αφού πιστεύω θα είναι από τους βασικούς διεκδικητές των τελευταίων θέσεων οι δύο τους. 3-2 οι Knicks στην pre-season, έκλεισαν με δύο ήττες. 2-3 οι Haws, που κέρδισαν μόνο εντός έδρας. Έχουν καλή προϊστορία εσχάτως κόντρα στους Knicks, είναι μια καλή αρχή για να πω ότι είναι φαβορί το +3.5 του διπλού. Υπάρχει η ποιότητα του rookie Young (Νο5 στο draft), που στην pre-season έδειξε έτοιμος για τα «γεράκια». Δε θα το πάρει μόνος του το ματς, αλλά εκτιμώ ότι θα «πουσάρει» αρκετά την ομάδα από την Ατλάντα. Ντερμπάκι, θα κριθεί στο όριο, φαβορί το + του διπλού. Γιατί όχι και over215.5. Δεν είναι ομάδες που αμύνονται επιμελώς.

Betting Trends

*5-2 υπέρ των Hawks στα τελευταία 7 μεταξύ τους, χωρίς το χάντικαπ (απλή νίκη)

02:30 Toronto Raptors – Cleveland CavaliersΚωδ. ΟΠΑΠ: 5462

Ως πέρυσι ντέρμπι. Πλέον οι Raptors δίνονται στο -12.5 κόντρα στους Cavaliers. Ανάξιο προσοχής, στα μάτια μου το καλύπτουν. Δε θα μπλέξω. Γενικά οι δύο τους, αν βγάλουμε τα ματς των play-offs, στη regular μας δίνουν εντυπωσιακά παιχνίδια. Αν δεν έχουν αλλάξει πολλά σε σχέση με πέρυσι (κι η pre-season αυτό έδειξε), οι Cavaliers παίζουν άμυνα με τα μάτια κι οι Raptors εντός έδρας σκοράρουν με ευκολία 110+. Στα over της βραδιάς κι αυτό ανάμεσα σε Raptors και Cavaliers, σε line 215.5 πόντων.

Betting Trends

*10 στα τελευταία 15 μεταξύ τους, επιβεβαιώνεται το over στο εκάστοτε line

*4η χειρότερη άμυνα πέρυσι οι Cavs, 4η καλύτερη επίθεση οι Raptors

03:00 Houston Rockets (0-0) – New Orleans Pelicans (0-0)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5463COSMOTE SPORT4HD

Δεν ξέρω με ποιον τρόπο οι Rockets απόψε δε θα βάλουν 180 πόντους (που λέει ο λόγος). Οι Pelicans στην pre-season ήταν τραγικοί αμυντικά. Δέχονταν περίπου 105 επιθέσεις/αγώνα, νούμερα που είναι εξωπραγματικά μεγάλο. Και παίζουν σήμερα απέναντι στην πλέον επιθετική ομάδα του πρωταθλήματος. Οι Rockets στην pre-season εκτελούσαν 50.4 τρίποντα/αγώνα. Θα μπορούσα να ποντάρω πάνω σε όλα τα over του αγώνα. Θα παίξω μόνο πάνω στον Davis και το over41.5. Δεδομένα θα έχει τη μερίδα του λέοντος από πλευράς Pelicans και σε ένα ματς που μπορεί να φτάσει κοντά στις 200 επιθέσεις, σίγουρα θα βρει και πόντους και ριμπάουντ. Εννοείται ότι δεν περιμένω κάτι από ασίστ. Οριακά έμεινε εκτός το over230.5 και το over25.0 εύστοχα τρίποντα και για τις δύο ομάδες.

Betting Trends

*5 στα τελευταία 8 μεταξύ τους, επιβεβαιώνεται το under στο εκάστοτε line

03:30 San Antonio Spurs (0-0) – Minnesota Timberwolves (0-0)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5464

Οι Spurs, ακόμα και πέρυσι που οι Timberwolves παρουσιάζονταν πιο δυνατοί, είχαν τον τρόπο τους. Τούτο μαρτυρά η πρόσφατη προϊστορία τους. Φέτος η regular τους βρίσκει με ολικό «λίφτινγκ», ενώ στην pre-season έχασαν όποιον δημιουργό είχαν. Πλην του Mills. Παρόλα αυτά σήμερα είναι το φαβορί, γιατί στη Minnesota ο οργανισμός έχει σημαντικότερα προβλήματα. Τα αναφέραμε στο μεγάλο αφιέρωμα και μένει απόψε να δούμε πως θα συνυπάρξουν στο παρκέ παίχτες που πριν λίγους μήνες οι σχέσεις τους ήταν για κλάματα. Bet πάνω στον άσο (-2.5) γίνεται, γιατί όχι κι η απλή νίκη για τους Spurs.

Betting Trends

*6-1 υπέρ των Spurs στα τελευταία 7 μεταξύ τους, χωρίς το χάντικαπ (απλή νίκη)

05:00 Sacramento Kings (0-0) – Utah Jazz (0-0)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5465

Στο μεταξύ τους στο Sacramento πριν λίγες ημέρες, οι Jazz πέρασαν με το εκκωφαντικό 132-93. Δεν ξέρω αν άλλαξαν πολλά από τότε, αλλά οι Jazz με τη νίκη αυτή ολοκλήρωναν αήττητοι την pre-season (5-0), με παραγωγή πόντων 123.8 ΜΟ. Το σύνολο του Quin Snyder έπαιξε τρομερά ως τώρα και πιστεύω ότι έτσι θα συνεχίσει. Φαβορί οι Jazz, βλέπω διψήφια διαφορά. Ήταν τόσο μεγάλη η παραγωγικότητά τους και τόσο πειστικές οι εμφανίσεις τους, που θα ποντάρω και στο over204.5 απόψε. Σε συνθήκη pre-season και δεν άφησαν το πόδι από το «γκάζι». Γιατί να το κάνουν τώρα; Και προσωπικά μου έδειξαν άλλο πρόσωπο σε σχέση με την αμυντική ομάδα που γνωρίζαμε τόσα χρόνια. Θα φανεί απόψε και λέω να πληρώσω για να το μάθω.

Betting Trends

*6-1 υπέρ των Jazz στα τελευταία 7 μεταξύ τους, χωρίς το χάντικαπ (απλή νίκη)

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

05:30 Los Angeles Clippers (0-0) – Denver Nuggets (0-0)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5466

Τα δεδομένα δείχνουν αποδυνάμωση του ρόστερ των Clippers, η pre-season τους πάντως «έγραψε» 5-0. Ναι, οι δύο νίκες ήταν κόντρα σε ομάδες εκτός ΝΒΑ, αλλά κι ένα 3-0 απέναντι σε Nuggets, Lakers και Timberwolves, είναι κάτι. Μοιάζει πιο απελευθερωμένη η ομάδα, μακριά από τους star, Griffin-Jordan-Paul, στην πρώτη σεζόν δίχως αυτούς. Καλή προετοιμασία έκαναν κι οι Nuggets, 4-1 το δικό τους ρεκόρ, μοναδική ήττα αυτή από τους Clippers. Ντέρμπι. Το πιο ντέρμπι από τα σημερινά ματς, μαζί με το επόμενο. Σε μια βραδιά με τόσα ματς, ίσως το άφηνα εκτός. Και βάση προϊστορίας, μοιρασμένες οι νίκες μεταξύ τους στα τελευταία επτά ματς.

05:30 Phoenix Suns (0-0) – Dallas Mavericks (0-0)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5467

Το Νο1 του φετινού draft, υποδέχεται το Νο3 του φετινού draft. Κατά πολλούς τα δύο μεγάλα φαβορί για το RoY φέτος, μένει να δούμε τι θα κάνουν στην επίσημη πρεμιέρα τους. Το πιο ντέρμπι της βραδιάς, όπως αποτυπώνεται και στις αποδόσεις, μικρό προβάδισμα στους Suns, λόγω έδρας και πρόσφατης προϊστορίας των δύο. Επιστρέφει ο Booker απόψε (δεν τον είδαμε στην pre-season των Suns), κάτι που μπορεί να μετριάσει κάπως το σκοράρισμα του Ayton. Από την άλλη, αν πάει να παίξει πάνω στον Doncic ο Booker, έχει μεγάλο πλεονέκτημα ο Σλοβένος επιθετικά, γιατί δεν τον λες και πρώτο αμυντικό τον Booker. Θα το αφήσω στην ησυχία του, θα είναι το ματσάκι που θα επιλέξω να δω απόψε. Doncic βλέπετε. Λατρεία.

Betting Trends

*6-1 υπέρ των Suns, στα τελευταία 7 μεταξύ τους, μαζί με το εκάστοτε χάντικαπ

*14-26 μετρούν οι Suns, κόντρα στο εκάστοτε χάντικαπ, στα τελευταία 40 ματς εντός

ΥΓ1 Προφανώς όσο προχωρούμε τη σεζόν, τα betting trends θα βελτιώνονται και δε θα αφορούν μόνο την πρόσφατη προϊστορία των δύο ομάδων, αλλά θα «παίζουμε» και φετινά στατιστικά. Προς ώρας δεν υπάρχουν, για αυτό πάμε σε κάτι από πέρυσι.

ΥΓ2 Δεν έγινε εκτενής αναφορά σε τραυματίες, αφενός γιατί ήταν πολλά τα ματς και θα χανόμασταν στο ρεπορτάζ, αφετέρου γιατί όπου με ενδιέφερε (και πόνταρα) δεν υπήρχαν. Τώρα, αν «σκαλώσατε» σε κάποιο σημείο και θέλετε report (αν και ξαναλέω δε θα αλλάξει πολύ το ποντάρισμα το ρεπορτάζ), αναμονή ως τις 10-11.

ΥΓ3 Συνοψίζω, τρία over κράτησα, αν ήθελα να πάω σε περισσότερα σημεία, έχει ακόμα δύο στο Rockets – Pelicans, υπάρχει ο άσος των Spurs, κάτι λίγο από το χάντικαπ των Jazz και το over στο Toronto και τη Charlotte.

Ημερήσιο Update ΤραυματισμώνCharlotte Hornets - Milwaukee BucksBucks– Thon Maker (knee) will play tonight.Bucks– D.J. Wilson (hamstring) will not play.
Detroit Pistons - Brooklyn Nets Pistons – Stanley Johnson (toe) questionable.Nets – Rondae Hollis-Jefferson (hip) questionable.Nets – DeMarre Carroll (ankle) will not play.Nets – Allen Crabbe (ankle) will not play.Nets – Shabazz Napier (hamstring) will not play.Nets – Alan Williams (ankle) will not play.Indiana Pacers - Memphis GrizzliesIND – Myles Turner (ankle) expected to play.Orlando Magic - Miami Heat Heat – James Johnson (illness) will not play.Heat – Dion Waiters (ankle) will not play.Heat – Wayne Ellington (ankle) unlikely to play.Heat – Justise Winslow (hamstring) doubtful.New York Knicks - Atlanta Hawks Knicks – Kristaps Porzingis (knee) will not play.Knicks – Courtney Lee (neck) not expected to play.Knicks – Emmanuel Mudiay (ankle) will not play.Hawks – John Collins (ankle) will not play.Hawks – Dewayne Dedmon (ankle) will not play.Hawks – Alex Len (back) probable.Hawks – Justin Anderson (leg) will not play.Hawks – Daniel Hamilton (shoulder) will not play.Toronto Raptors - Cleveland Cavaliers Raptors – Delon Wright (thigh) questionable.Raptors – Norman Powell (thigh) questionable.Cavaliers – J.R. Smith (elbow) will not play.Houston Rockets - New Orleans Pelicans Rockets – Brandon Knight (knee) will not play.Rockets – Marquese Chriss (ankle) will not play.Rockets – Zhou Qi (knee) will not play.Rockets – Nene (calf) will not play.Pelicans – Jahlil Okafor (ankle) probable.San Antonio Spurs - Minnesota Timberwolves Spurs – Dejounte Murray (knee) will not play.Spurs – Lonnie Walker (knee) will not play.Spurs – Derrick White (heel) will not play.Timberwolves – Justin Patton (foot) will not play.Sacramento Kings - Utah Jazz Kings – Bogdan Bogdanovic (knee) will not play.Kings – Kosta Koufos (hamstring) questionable.Phoenix Suns - Dallas Mavericks Suns – Devin Booker (hand) will play tonight.Mavericks – Harrison Barnes (hamstring) will not play.Mavericks – Dwight Powell (knee) likely to play.Mavericks – Dirk Nowitzki (ankle) will not play.Los Angeles Clippers - Denver Nuggets Nuggets – Isaiah Thomas (hip) will not play.Nuggets – Michael Porter Jr. (back) will not play.Nuggets – Jarred Vanderbilt (foot) will not play.

Προγνωστικά L-Train
ΩΡΑ
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΚΕΡΔΟΣ
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
18/10
02:00
Charlotte Hornets - Milwaukee Bucks Antetokounmpo over43.5p/as/reb 10.00 51 +8.70
1.87
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
18/10
03:00
Houston Rockets - New Orleans Pelicans Davis over41.5p/as/reb 10.00 56 +8.70
1.87
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
18/10
05:00
Sacramento Kings - Utah Jazz Over204.5 12.00 117-123 +10.56
1.88
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Charlotte Hornets - Milwaukee Bucks
18/10 | 02:00
Stake
10.00
Result
51
Profit
+8.70
Σημείο:
Antetokounmpo over43.5p/as/reb
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Houston Rockets - New Orleans Pelicans
18/10 | 03:00
Stake
10.00
Result
56
Profit
+8.70
Σημείο:
Davis over41.5p/as/reb
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Sacramento Kings - Utah Jazz
18/10 | 05:00
Stake
12.00
Result
117-123
Profit
+10.56
Σημείο:
Over204.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
02/05
02:00
L-Train New York Knicks - Philadelphia 76ers Πρόκριση 76ers 12.50
1.92
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/04
04:00
US Lover Best Position H2H - Hossler/Ryder vs Horschel/Alexander 1 5.00
2.20
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/04
04:00
US Lover Finishing Position - Taylor/Hadwin To Finish Top-10 5.00
3.25
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/04
04:00
US Lover Finishing Position - Sigg/Hadley To Finish Top-20 5.00
3.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/04
04:00
US Lover Finishing Position - Hoge/McNealy To Finish Top-5 5.00
6.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
27/04
20:00
Ραπτάκης Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1 6.00
1.70
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
26/04
01:00
US Lover Graham Barton - Draft Position Over 21.5 5.00
3.10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
26/04
01:00
US Lover First Round - Selected QB's Under 4.5 5.00
4.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
26/04
01:00
US Lover Brock Bowers - Draft Position Over 12.5 5.00
3.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
26/04
01:00
US Lover Taliese Fuaga - Draft Position Over 13.5 5.00
2.40
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
25/04
18:00
Καπίρης Μπλαντς - Ναδάλ 2 (-7.5 games) 8.00
1.93
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Πρόκριση 76ers
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
To Finish Top-10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
To Finish Top-20
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
To Finish Top-5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Over 21.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
5.00
Σημείο:
Under 4.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
5.00
Σημείο:
Over 12.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Over 13.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
2 (-7.5 games)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος