foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ34
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
Το-τελευταίο-πιάτο-του…-ορεκτικού.png

Το τελευταίο πιάτο του… ορεκτικού

L-Train
L-Train | Προγνωστικά NBA
12 Οκτ 2018 20:35

Κι έπειτα από ένα «ταξίδι» περίπου δύο εβδομάδων, φτάνουμε στο τέλος. Λάθος. Φτάνουμε στο τέλος της αρχής. Φινάλε απόψε στην pre-season και εν αναμονή πλέον του «κυρίως πιάτου». Περίπου τέσσερις μήνες υπομονή κάναμε, σε τέσσερις ημέρες επιστρέφουμε. 11 τα παιχνίδια απόψε στο πρόγραμμα, το ένα παντελώς αδιάφορο (Washington Wizards - Guangzhou Long-Lions). Από τα αμιγώς ματς του ΝΒΑ, ξεχωρίζει το τελευταίο της φετινής pre-season, αυτό ανάμεσα σε Warriors και Lakers.

02:00 Washington Wizards - Guangzhou Long-LionsΚωδ. ΟΠΑΠ:

Νωρίς-νωρίς το πιο αδιάφορο ματς της βραδιάς, με τους Wizards να έχουν ένα εύκολο «τεστ» πριν την πρεμιέρα. Ευκαιρία για τον Brooks να δει όλες τις επιλογές του προκειμένου να κρίνει και οριστικοποιήσει το βασικό rotation της ομάδας. Απλή ενημέρωση το γεγονός ότι απόψε θα ξεκουραστεί ο Wall, σίγουρα δεν είναι στοιχείο που θα κρίνει την αναμέτρηση. Δεν πατάει ούτε σήμερα παρκέ ο Howard, οπότε ο «Superman» θα κάνει ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα, στην regular. Το αφήνουμε στην τύχη του και πάμε παρακάτω.

02:00 Cleveland Cavaliers – Detroit PistonsΚωδ. ΟΠΑΠ: 5133

Μετά το 2-0 επί των Celtics, οι Cavaliers φιλοξένησαν τους Pacers. Για να ηττηθούν με χαρακτηριστική ευκολία (102-111). Κορυφαίος για τους «ιππότες» ο Hill, που «έγραψε» στατιστική σαν triple-double (10p/7as/6reb). Δεν πάει καλά η pre-season των Pistons, που μετρούν τρεις ήττες. Προσπαθεί ο Casey, θέλει να «βάλει» αυτοματισμούς στην ομάδα, αλλά δεν τα καταφέρνουν οι bench player προς το παρόν. Πολύ θετικά στοιχεία από τον Drummond, ενώ αξιοποιείται πολύ καλά κι ο Griffin. Πάντως, οι ήττες των Pistons είναι οριακές, παραμένουν το φαβορί κόντρα στους Cavaliers. Παίζεται το διπλό, με μια επιφύλαξη αναφορικά με το πόσο θα χρησιμοποιήσει τους αναπληρωματικούς του ο Casey.

02:00 Dallas Mavericks – Charlotte HornetsΚωδ. ΟΠΑΠ: 5250

Μια νίκη, μια ήττα ο απολογισμός των Mavericks στην Κίνα, στα δύο ματς με τους 76ers. Παιχνίδια που οι άνθρωποι των Τεξανών είδαν αυτά που ήθελαν από τον Doncic. Σταθερός στην απόδοσή του ο Σλοβένος, άφησε θετικές εντυπώσεις. Τρομερός και ο Smith Jr., που έδειξε ότι μπορεί να «δέσει» ιδανικά με τον Doncic στην περιφέρεια. Αρκετά καλή και κυρίως παραγωγική η pre-season των Hornetts, που μετρούν ρεκόρ 3-1, έχοντας σκοράρει 112 πόντους ΜΟ σε αυτά τα τέσσερα ματς. Αντί του χάντικαπ, προτιμότερο να μπλέξει κανείς με το line, κάνοντας ποντάρισμα στο over. Καλό το offensive rating των δύο, οι Mavs είναι στην τέταρτη θέση στο συγκεκριμένο τομέα, με τους Hornets να επιτρέπουν πάνω από 94/αγώνα. Πιο αμυντικοί οι Mavericks, αλλά το line των 217.5 επιτρέπει ποντάρισμα.

02:00 Orlando Magic – San Antonio SpursΚωδ. ΟΠΑΠ: 5488

Νίκη για τους Magic προχθές, κόντρα στους Warriors, η πρώτη σε τρία ματς κόντρα σε ομάδες του NBA. Αρκετή ενέργεια έβγαλε το σύνολο του Clifford στην άμυνα, στοιχείο κατατεθέν του πρώην κόουτς των Hornetts. Μέτρια βραδιά για τον Vucevic αυτή τη φορά (7p/11reb), δούλεψαν όμως οι δύο PF της ομάδας, Isaac και Gordon, μέτρησαν αμφότεροι 15 πόντους. Λίγα πράγματα και πάλι από την περιφέρεια. Σπουδαίο ματς στην Atlanta προχθές, εκεί όπου οι Spurs ηττήθηκαν από τον Young. Ο rookie των Hawks έπαιξε 30 λεπτά και σκόραρε 22 πόντους, με μερικά μεγάλα καλάθια στο τέλος της αναμέτρησης. Οι Spurs πρέπει να προσαρμοστούν άμεσα στη νέα τάξη πραγμάτων, που τους θέλει δίχως το βασικό τους PG. Λίγα πράγματα ο Mills, συμπαθητικός ο White, στο τέλος όμως είχε ήττα. Στους 211.5 το line, το χαμηλότερο της βραδιάς, αλλά το στυλ παιχνιδιού των δύο ομάδων κι η απουσία του καλού δημιουργού, Murray, στους Spurs, δίνουν προβάδισμα στο under. Επιπροσθέτως, εκτός κι οι White και Walker για Spurs, τουτέστιν θα δημιουργώ… εγώ στους Spurs.

02:30 New York Knicks – Brooklyn NetsΚωδ. ΟΠΑΠ: 5489

Rematch του μεταξύ τους προ μερικών ημερών. Είχαν κερδίσει σε εκείνο οι Knicks, οι οποίο έκαναν ένα καλό ξεκίνημα στην pre-season, με ρεκόρ 3-0, πριν ηττηθούν στο τελευταίο από τους Wizards με 98-110. Οι Nets από την άλλη έχουν ρεκόρ 1-2 στην pre-season, στο πιο πρόσφατο ηττήθηκαν άνετα από τους Raptors με 118-91. Μοιρασμένο το σετ, λογικό, αφού παρά το διαφορετικό τους ρεκόρ, οι δύο ομάδες ποιοτικά δε διαφέρουν πολύ. Από τα καλά no-bet της βραδιάς.

03:00 Miami Heat – Atlanta HawksΚωδ. ΟΠΑΠ: 5492

Βρήκαν το «πτώμα» των Pelicans, με την χειρότερη αμυντική συμπεριφορά που βλέπουμε έως τώρα στην pre-season και σκόραραν 140 πόντους προχθές. Σκόραραν όλοι οι Heat. Ακόμα κι ο Haslem, μπήκε έπαιξε εννιά λεπτά κι έβαλε πέντε πόντους. Οι Hawks, το γράψαμε και παραπάνω, με τον Young να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση, επιβλήθηκαν των Spurs με 130-127. Πολύ καλός ο Young σε όλη την pre-season, κάτι το οποίο αρέσει στους ανθρώπους των «γερακιών». Βρίσκουν ρυθμό οι Heat στα τελευταία ματς, μπαίνουν στο παιχνίδι και κάποιοι από τους τραυματίες, οπότε ο άσος με το χάντικαπ των -4.5 είναι δικαίως φαβορί. Εναλλακτικά πάμε και στο over217.5. Με τους Heat να παίζουν πιο επιθετικά στο τελευταίο ματς και με δεδομένο ότι η άμυνα των Hawks δεν είναι κι η πιο σταθερή της λίγκα, μπορούμε να δούμε ψηλό σκορ.

03:00 Memphis Grizzlies – Houston RocketsΚωδ. ΟΠΑΠ: 5491

Πλήρεις κόντρα στους Magic οι Grizzlies, αλλά μόνο ο Conley στάθηκε στο ύψος του ματς. Κακές γενικά οι «αρκούδες» στο ματς, αισίως 50% στην pre-season (2-2). Τελευταίο ματς κόντρα στους Rockets, από τους οποίους ηττήθηκαν με 131-115 στην πρεμιέρα. Πολύ γρήγορο μπάσκετ και αρκετά σουτ είδαμε από τις δύο ομάδες σε εκείνο το παιχνίδι, δεν αποκλείεται κι απόψε. Μάλιστα, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι απόψε ο Harden ίσως παίξει κοντά στα 30 λεπτά, καταλαβαίνει κανείς ότι θα δούμε αρκετά τρίποντα και κυρίως, εύστοχα τρίποντα. Προς το over227.5 οι ματιές.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

03:00 Chicago Bulls – Denver NuggetsΚωδ. ΟΠΑΠ: 5490

Εντυπωσιακή νίκη από τους Bulls προχθές, στο 104-89 επί των Pacers. 2/2 εντός, 0/2 εκτός, λέτε οι Bulls φέτος να κάνουν «κηδείες». Στον αντίποδα οι Nuggets ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες από τους Clippers, στο τελευταίο, με 109-103. Σε ένα ματς πάντως, που δεν χρησιμοποιήθηκαν αρκετά οι βασικοί της ομάδας. Με γνωστές απουσίες οι δύο ομάδες απόψε, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι θα αγωνιστούν αρκετά οι βασικοί των Nuggets απόψε. Κάτι σαν πρόβα «τζενεράλε» εν όψει της πρεμιέρας. Δεν έχουμε παρά να ποντάρουμε στο διπλό.

03:30 Milwaukee Bucks – Minnesota TimberwolvesΚωδ. ΟΠΑΠ: 5493

Και μετά αυτοί ήθελαν, αλλά εμείς δε θέλαμε και μετά εμείς θέλαμε, αλλά αυτοί όχι. Εν τέλει ο Butler τα γυρίζει, απόψε καλεί συμβούλιο ομάδας να πει στους συμπαίχτες του ότι τους αγαπάει και μένει και κάπως έτσι ξεκινούν οι Timberwolves τη σεζόν τους. «Μύλος». Πιο ιδανικά κυλούν τα πράγματα στους Bucks, που δουλεύουν εξαιρετικά με έναν νέο προπονητή, που έχει πράγματα να τους μάθει. Κι ακόμα και προχθές, με την απουσία του Γιάννη, οι Bucks στάθηκαν μια χαρά μέσα στην Oklahoma και ηττήθηκαν στην παράταση (119-115). Στο μεταξύ τους προ ημερών, οι Bucks πέρασαν από τη Minnesota με 107-125. Ανάμεσα σε μια ομάδα που δουλεύει ιδανικά και σε μια ομάδα που έχει θέματα στα αποδυτήρια, θα επιλέξω την πρώτη. Προφανώς. Ακόμα και στο -6.5, παίζεται ο άσος.

05:00 Portland Trail Blazers – Sacramento KingsΚωδ. ΟΠΑΠ:

Σαρωτικοί οι Blazers και στο δεύτερο ματς κόντρα στους Suns, επικράτησαν με 116-83. Πάει καλά απέναντι σε ομάδες χαμηλότερης δυναμικής η ομάδα από το Portland κι ως τέτοια λογίζονται και οι Kings. Χθες διασύρθηκαν από τους Jazz με 93-132. Κανένας ίχνος αμυντικής συμπεριφοράς, οι Jazz σκόραραν με οποιονδήποτε τρόπο. Σίγουρα θα πήγαινα στο over και ίσως και στο over πόντων για τους Blazers. Δεν έχουν ανοίξει αποδόσεις σε κάποια ελληνική πλατφόρμα και δυστυχώς προς ώρας δεν ποντάρουμε πουθενά.

05:30 Golden State Warriors – Los Angeles LakersΚωδ. ΟΠΑΠ: 5113

Το δεύτερο μεγάλο ντέρμπι μεταξύ τους, έστω και σε επίπεδο φιλικού. Στο πρώτο των δύο, οι Lakers έδειξαν πιο αποφασισμένοι και επικράτησαν με 123-113. Με τον LeBron να παίζει ελάχιστα και τα χαμόγελα για τους «λιμνανθρώπους» να έρχονται για τις θετικές εμφανίσεις των Ingram και Kuzma. Λογικά κι απόψε ντέρμπι θα δούμε. Δεν ξέρω αν θα πάμε σε τόσο χαλαρές άμυνες, αλλά βρίσκω τρομερά ψηλό το line των 234.5 πόντων. Ναι, 236 πόντοι μπήκαν στο πρώτο ματς, αλλά δεν είδαμε και καμία σοβαρή άμυνα. Όπως και σε εκείνο το ματς «έβλεπα» under, το ίδιο θα κάνω και τώρα και θα το ποντάρω κιόλας.

ΥΓ Τεράστιο κουπόνι, πάλι μας πήρε λίγο παραπάνω. Έτσι για να το συνηθίζετε και για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ημερήσιο Status τραυματισμών

Magic - Spurs Magic – Mo Bamba (wrist) questionable.Magic – Jonathon Simmons (personal) questionable.Magic – Terrence Ross (foot) questionable.Spurs – Dejounte Murray (knee) will not play.Spurs – Lonnie Walker (knee) will not play.Spurs – Derrick White (heel) will not play.
Wizards - Guangzhou Long-LionsWizards – Dwight Howard (back) will not play.Wizards – John Wall (rest) will not play.Mavericks - HornetsMavericks – DeAndre Jordan (personal) expected to play.Mavericks – Harrison Barnes (hamstring) will not play.Mavericks – Dirk Nowitzki (ankle) will not play.Cavaliers - Pistons Cavaliers – Kevin Love (foot) will not play.Cavaliers – Rodney Hood (ankle) questionable.Cavaliers – Cedi Osman (ankle) will not play.Cavaliers – David Nwaba (groin) questionable.Cavaliers – Isaiah Taylor (leg) will not play.Pistons – Reggie Jackson (groin) questionable.Pistons – Stanley Johnson (toe) game-time decision.Knicks - Nets Knicks – Enes Kanter (rest) will not play.Knicks – Kristaps Porzingis (knee) will not play.Knicks – Courtney Lee (neck) questionable.Nets – Rondae Hollis-Jefferson (hip) will not play.Nets – Allen Crabbe (ankle) will not play.Nets – Shabazz Napier (hamstring) will not play.Nets – Alan Williams (ankle) doubtful.Heat - Hawks Heat – James Johnson (hernia) will not play.Heat – Dion Waiters (ankle) will not play.Heat – Wayne Ellington (ankle) doubtful.Hawks – John Collins (ankle) will not play.Hawks – Dewayne Dedmon (ankle) will not play.Hawks – Justin Anderson (leg) will not play.Hawks  – Daniel Hamilton (shoulder) will not play.Bulls - Nuggets Bulls – Lauri Markkanen (elbow) will not play.Bulls – Omer Asik (inflammatory arthritis) will not play.Bulls – Denzel Valentine (ankle) will not play.Nuggets  – Isaiah Thomas (hip) will not play.Nuggets – Michael Porter Jr. (back) will not play.Nuggets  – Jarred Vanderbilt (foot) will not play.Grizzlies - Rockets Grizzlies – Garrett Temple (ankle) will not play.Rockets – Clint Capela (hand) expected to play.Rockets – Eric Gordon (Achilles) questionable.Rockets – Brandon Knight (knee) will not play.Rockets –Marquese Chriss (ankle) will not play.Rockets – Michael Carter-Williams (knee) questionable.Rockets – Zhou Qi (knee) will not play.Rockets – Nene (calf) will not play.Rockets – Isaiah Hartenstein (ankle) probable.Bucks - Timberwolves Bucks – Ersan Ilyasova (hamstring) questionable.Bucks – Thon Maker (knee) questionable.Bucks – D.J. Wilson (hamstring) will not play.Timberwolves – Andrew Wiggins (child birth) will not play.Timberwolves – Jimmy Butler (trade requests) will not play.Timberwolves – Justin Patton (foot) will not play.Blazers - Kings Blazers – Evan Turner (shoulder) probable.Blazers – Moe Harkless (knee) probable.Kings  – Bogdan Bogdanovic (knee) will not play.Kings – Kosta Koufos (hamstring) will not play.Warriors - Lakers Warriors – Draymond Green (knee) expected to play.Warriors – DeMarcus Cousins (Achilles) will not play.Lakers – Mo Wagner (knee) will not play.

Προγνωστικά L-Train
ΩΡΑ
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΚΕΡΔΟΣ
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
13/10
03:00
Chicago Bulls - Denver Nuggets Nuggets -2.5 13.00 93-98 +9.10
1.70
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
13/10
05:30
Golden State Warriors - Los Angeles Lakers Under234.5 11.00 224 +9.90
1.90
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Chicago Bulls - Denver Nuggets
13/10 | 03:00
Stake
13.00
Result
93-98
Profit
+9.10
Σημείο:
Nuggets -2.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Golden State Warriors - Los Angeles Lakers
13/10 | 05:30
Stake
11.00
Result
224
Profit
+9.90
Σημείο:
Under234.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
01/04
04:00
US Lover Finishing Position - Nate Lashley To Finish Top-30 5.00
3.50
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/03
04:09
US Lover Iowa State - Illinois 2 5.00
2.05
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/03
01:35
Γκαραγκάνης Τέξας Ρέιντζερς - Σικάγο Καμπς 2 10.00
1.98
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/03
01:09
US Lover Arizona - Clemson Clemson +7.5 5.00
1.90
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
28/03
21:30
Hooper Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα 2 (-4.5) 17.50
1.92
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
28/03
21:30
Hooper Μπασκόνια - Εφές 1 (-3.5) 17.50
1.90
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
28/03
20:00
Ραπτάκης Αλ Νασρ - Χάτα 1 (-1.25 Α.Η.) 10.00
1.78
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
28/03
20:00
Hooper Ζαλγκίρις - Μιλάνο 1 17.50
1.72
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
To Finish Top-30
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
5.00
Σημείο:
2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
5.00
Σημείο:
Clemson +7.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
2 (-4.5)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
17.50
Σημείο:
1 (-3.5)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1 (-1.25 Α.Η.)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος