foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ110
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
Ντέρμπι-από-τα-προσεχώς.png

Ντέρμπι από τα προσεχώς

L-Train
L-Train | Προγνωστικά NBA
10 Οκτ 2018 18:26

Καλό απόγευμα στο φανατικό κοινό του NBA, που μας διαβάζει καθημερινά. Στήλη απόψε, πρόγραμμα σαν regular με ωραία ματσάκια και ιδανικό κλείσιμο. Επτά συν ένας αγώνες απόψε, αλλά ο τελευταίος είναι αυτό που λέμε, «The last but not least». Ντέρμπι από τα προσεχώς, με Lakers – Warriors.

Detroit Pistons – Washington WizardsΚωδ. ΟΠΑΠ: 5167

Δύο σερί ήττες οι Pistons, που δεν τα κατάφεραν και κόντρα στους Nets. Βγαίνουν αυτοματισμοί στο παρκέ, δουλειά Casey όλο αυτό, αλλά θέλει δουλίτσα η ομάδα. Και διόρθωση των λεπτομερειών. Στον αντίποδα οι Wizards, έτοιμη ομάδα, αποδίδουν πολύ καλύτερα. Κυρίως μέσα από την επίθεσή τους, βγάζουν τρομερή ενέργεια, σκοράρουν 110+ σε κάθε ματ και αισίως μετρούν δύο σερί νίκες και ρεκόρ 2-1 στη regular. Είναι νωρίς στη σεζόν να επιβάλλουν οι Pistons το ρυθμό τους, εκτιμώ ότι το ματς θα πάει σε γρήγορο tempo. Τον πρώτο λόγο για τη νίκη τον έχουν οι Wizards. Αν ακολουθήσουν στο ρυθμό οι Pistons, τότε παίζεται και το over215.5. Βλέπουμε και μια προσπάθεια από τον Drummond να σουτάρει τρίποντα (αν είναι δυνατόν), τουτέστιν ο Casey προσπαθεί να «ανοίξει» το γήπεδο όταν επιτίθενται οι Pistons. Κάτι που βοηθάει για μεγάλα σκορ.

Orlando Magic – Memphis GrizzliesΚωδ. ΟΠΑΠ: 5173

Καλοί αλλά και πάλι δεν έφτασαν ως τη λεπτομέρεια οι Magic, για να πάρουν το ματς κόντρα στους Heat. Όπως και κόντρα στους 76ers. Δύο ήττες και μια νίκη (αυτή κόντρα στη Φλαμένγκο) ως τώρα για την ομάδα του Orlando. Πολύ θετικά στοιχεία από τον Vucevic ως τώρα, καλός κι ο Gordon, ανύπαρκτη έως τώρα (αναμενόμενο) η περιφέρεια των Magic. Στον αντίποδα οι Grizzlies, έχουν ξεκινήσει θετικά, μετρούν δύο σερί νίκες κι αν συνεχίσουν υγιείς, αντιλαμβάνεται κανείς ότι μόνο κομπάρσοι δε θα είναι στη Δύση. Όπως πέρυσι. Άπαντες παρόντες για τους Grizzlies, επιστρέφουν οι Conley και Gasol που δεν αγωνίστηκαν στο τελευταίο. Ματιές στο +3.5 του διπλού.

Toronto Raptors – Brooklyn NetsΚωδ. ΟΠΑΠ: 5079

Δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα, 120-82 τους Melbourne United πριν τρία βράδια οι Raptors, που πάντως, στα σοβαρά ματς μετρούν ρεκόρ 1-1. Στο πρώτο είχαν κερδίσει βέβαια με άνεση τους Blazers. Εντός έδρας. Με μια πρώτη ματιά, ομάδα που δίνει ρυθμό στα παιχνίδια της, ο Nurse ακολουθεί πιστά το πλάνο του προκατόχου του, Casey. 90+ επιθέσεις στα παιχνίδια τους μέχρι τώρα και οι Nets. Δεδομένα πάμε για μεγάλο σκορ, εξ ου και το line των 220.5 πόντων. Μοιάζει μεγάλο, αλλά παίζεται το over σε απόδοση 1.90.

Atlanta Hawks – San Antonio SpursΚωδ. ΟΠΑΠ: 5174

Για ένα ημίχρονο άντεξαν στην Oklahoma οι Hawks, πριν ηττηθούν με 113-94 από τους Thunder. Είπαμε, τους λείπει ποιότητα και μοιραία θα μετρήσουν ήττες. Δύο σερί από δαύτες και λογικά απόψε πάνε και για τρίτη. Οι Spurs γνώρισαν την πρώτη τους ήττα προχθές, 93-108 από τους Rockets, αλλά πιστεύω ότι μεγαλύτερη ήττα για αυτούς είναι ο τραυματισμός του Murray. Ρήξη χιαστών και τέλος η σεζόν για αυτόν. Δεν τρέχει κάτι, ματς όπως το σημερινό μπορεί να τα πάρει ο Popovic. Έχουν λύσεις οι Spurs και φυσικά υπάρχει ο Mills που θα καλύψει σε μεγάλο βαθμό το κενό του Murray. Έρχονται κι από ήττα, οπότε υπάρχει ανάγκη για ανάκαμψη. Ο πρώτος λόγος στο διπλό, αν και με το χάντικαπ δε θα έμπλεκα.

Miami Heat – New Orleans PelicansΚωδ. ΟΠΑΠ: 5143

Έπειτα από τρεις σερί ήττες, ήρθε η ώρα νίκης και για τους Heat. 90-89 τους Magic, σε ένα ματς που κυριάρχησαν οι άμυνες και τα άστοχα σουτ. Ψάχνουν αγωνιστική ταυτότητα οι Pelicans, ακόμα και τώρα, που παίζουν κάκιστα στην άμυνα. Δεχόμενοι με ευκολία πάνω από 100 πόντους μετρούν τρεις ήττες. Τούτη τη στιγμή είναι η ομάδα που δέχεται τις περισσότερες επιθέσεις ανά αγώνα (104.3) με τεράστια διαφορά από την δεύτερη (Bucks με 98.3). Μοιραία όλα αυτά έχουν τοποθετήσει το line ψηλά. Αλλά… Οι Heat είναι ομάδα που βολεύονται και στο αργό τέμπο παιχνιδιού και όσο απουσιάζουν οι καλοί σουτέρ, δεν είναι τρομερά εύστοχοι. Με τον Dragic να μην παίζει ακόμα το maximum των λεπτών του, δεν υπάρχει πάντα δημιουργία. Ελπίζω και σε αντιστροφή της νοοτροπίας των Pelicans, για να δούμε απόψε λίγη άμυνα κι από αυτούς. Βάση των παραπάνω και με λίγη τύχη (πάντα χρειάζεται), κοιτάζω περισσότερο προς το under226.5. Ειρήσθω εν παρόδω, επιβεβαιώθηκε στο τελευταίο των Pelicans, όπου εκεί στην τέταρτη περίοδο άρχισαν να ρίχνουν «ξύλο» μπας και πάρουν το ματς (ήττα με 106-100 από τους Knicks).

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Chicago Bulls – Indiana PacersΚωδ. ΟΠΑΠ: 5158

Δύο σερί ήττες για τους Bulls εκτός έδρας. Κακή αμυντική συμπεριφορά πάντως και στα τρία ματς κι απόψε κόντρα σε μια ομάδα με πολλούς αυτοματισμούς, μάλλον δεν υπάρχει περίπτωση για κάτι καλό. 1-2 το ρεκόρ των «ταύρων», το ανάποδο για τους Pacers, που προχθές είχαν ένα «ήσυχο» βράδυ στην έδρα των Cavaliers. Συνεχίζει σε φόρμα ο Oladipo, ακολουθούν κι οι υπόλοιποι Pacers. Στις top ομάδες της Ανατολής σίγουρα δεν είναι, όμως είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος. Το ρεπορτάζ αναφέρει ίδια πεντάδα για τους «ινδιάνους» με αυτήν που ξεκίνησε προχθές κι είναι ομάδα οι Pacers, που κόντρα σε αουτσάιντερ μπορείς να εμπιστευτείς. Στο 1.70 το -2.5 του διπλού είναι καλό και το ποντάρουμε.

Portland Trail Blazers – Phoenix SunsΚωδ. ΟΠΑΠ: 5176

Ντέρμπι με τα όλα του προχθές στο Portland κι οι Blazers ηττήθηκαν με 112-123 από τους Jazz. Απόψε υποδέχονται τους Suns. Που προχθές πέρασαν με διπλό (τυπικά) από την έδρα των Warriors. 109-117 σε ακόμα μια σπουδαία εμφάνιση του Ayton. Που θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τον τίτλο του RoY. Θα δείξει. Μεγάλος φαβοριτισμός για τους Blazers, που να πω εδώ ότι, δεν έχουν ξεκουράσει ιδιαίτερα τους Lillard και McCollum. Κάποια στιγμή το περιμένω να συμβεί. Το σημερινό ρεπορτάζ δεν αναφέρει κάτι, αλλά να ξέρετε ότι η απόφαση του προπονητή για να ξεκουράσει έναν παίχτη, παίρνεται σχετικά αργά. Προ τεσσάρων ημερών οι Blazers πέρασαν με διπλό από την Arizona (93-115). Στην μοναδική τους νίκη στην pre-season. Αν παίξουν οι δύο που ανέφερα, ο άσος (-6.5) έχει τον πρώτο λόγο. Αλλά πριν ποντάρετε, περιμένετε.

Los Angeles Lakers – Golden State WarriorsΚωδ. ΟΠΑΠ: 5190

Δεν είναι κι η πιο εντυπωσιακή pre-season αυτή που διανύουν οι Lakers, ας όψεται το rotation που κάνει ο Walton. Στο τελευταίο, χωρίς LeBron, οι Lakers ηττήθηκαν άνετα από τους Clippers με 87-103 και μετρούν πλέον ρεκόρ στην pre-season, 1-3. Μια από τα ίδια και για Warriors, αλλά κι οι «πολεμιστές» δεν παρουσιάζονται πλήρεις. Δίχως Curry, δίχως Green, στο τελευταίο δίχως Thompson. Εν τέλει, ήττα στο τελευταίο με 109-117, ματς στο οποίο αποβλήθηκε ο Kerr. Προφανώς το σημερινό δεν θα έχει την αίγλη που θα έχει στη regular, αλλά σε πρώτη φάση το ρεπορτάζ δεν αναφέρει απουσίες. Πέραν των Cousins και Green για τους Warriors. Οπότε μια πρώτη «γεύση» θα πάρουμε. Στοιχηματικά τώρα το συγκεκριμένο. Επειδή είναι ντέρμπι, ασχέτως αν μιλάμε για pre-season, πιστεύω ότι θα δούμε «ξύλο». LeBron - Warriors είναι αυτό. Θα πήγαινα στο under231.5. Το line είναι αρκετά μεγάλο.

Ημερήσιο Status τραυματισμών

Pistons - WizzardsPistons – Jon Leuer (knee) will play tonight.Wizzards – Dwight Howard (back) will not play.Wizzards – Markieff Morris (abdomen) questionable.Wizzards – Thomas Bryant (ankle/knee) questionable.
Magic - GrizzliesMagic – Terrence Ross (foot) will not play.Magic – Timofey Mozgov (finger) questionable.Grizzlies – Kyle Anderson (heel) questionable.Grizzlies – Garrett Temple (ankle) will not play.Raptors - NetsRaptors – Norman Powell (thigh) will not play.Raptors – Fred VanVleet (hamstring) questionable.Raptors – Chris Boucher (back) questionable.Nets – Rondae Hollis-Jefferson (hip) will not play.Nets – DeMarre Carroll (rest) will not play.Nets – Allen Crabbe (ankle) will not play.Nets – Ed Davis (rest) will not play.Nets – Shabazz Napier (hamstring) will not play.Nets – Alan Williams (ankle) questionable.Hawks - SpursHawks – John Collins (ankle) will not play.Hawks – Dewayne Dedmon (ankle) will not play.Hawks – Justin Anderson (leg) will not play.Hawks – Daniel Hamilton (shoulder) will not play.Spurs – Dejounte Murray (knee) will not play.Spurs – Lonnie Walker (knee) will not play.Heat - PelicansHeat – Goran Dragic (knee) will not play.Heat – James Johnson (hernia) will not play.Heat – Dion Waiters (ankle) will not play.Heat – Wayne Ellington (ankle) expected to play.Heat – Derrick Jones Jr. (shoulder) expected to play.Pelicans – Anthony Davis (rest) will not play.Pelicans – Jrue Holiday (rest) will not play.Pelicans – E’Twaun Moore (rest) will not play.Pelicans – Jahlil Okafor (ankle) will not play.Pelicans – Alexis Ajinca (quads) will not play.Bulls - PacersBulls – Lauri Markkanen (elbow) will not play.Bulls – Omer Asik (inflammatory arthritis) will not play.Bulls – Denzel Valentine (ankle) will not play.Pacers – Cory Joseph (knee) will not play.Pacers – T.J. Leaf (calf) questionable.Blazers - SunsBlazers – Damian Lillard (rest) will not play.Blazers – Evan Turner (shoulder) will not play.Blazers – Moe Harkless (knee) probable.Suns – Devin Booker (hand) will not play.Suns – Mikal Bridges (elbow) questionable.Lakers - WarriorsLakers – Lonzo Ball (knee) will play tonight.Lakers – Josh Hart (hamstring) game-time decision.Lakers – Mo Wagner (knee) will not play.Warriors – Draymond Green (knee) will not play.Warriors – DeMarcus Cousins (Achilles) will not play.Warriors – Shaun Livingston (hip) questionable.

Προγνωστικά L-Train
ΩΡΑ
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΚΕΡΔΟΣ
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
11/10
02:30
Miami Heat - New Orleans Pelicans Under226.5 11.00 140-128 -11.00
1.90
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
11/10
03:00
Chicago Bulls - Indiana Pacers Pacers -2.5 13.00 104-89 -13.00
1.70
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Miami Heat - New Orleans Pelicans
11/10 | 02:30
Stake
11.00
Result
140-128
Profit
-11.00
Σημείο:
Under226.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Chicago Bulls - Indiana Pacers
11/10 | 03:00
Stake
13.00
Result
104-89
Profit
-13.00
Σημείο:
Pacers -2.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
02/05
02:00
L-Train New York Knicks - Philadelphia 76ers Πρόκριση 76ers 12.50
1.92
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
27/04
20:00
Ραπτάκης Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1 6.00
1.70
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
25/04
02:00
L-Train Boston Celtics - Miami Heat Jaquez Jr over 12.5 εκτελεσμένα σουτ 12.50
1.83
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
24/04
22:00
Ραπτάκης Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 1 & περισ. ριμπάουντ Μπαρτσελόνα & +20.5 Ολυμπιακός 5.00
1.95
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
24/04
20:00
Ραπτάκης Πίραμιντς - Νάσιοναλ Μπανκ 1 (-1 Α.Η.) 5.00
1.78
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
24/04
04:30
US Lover LA Angels - Baltimore Orioles Orioles -1.5 5.00
2.10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
24/04
02:30
L-Train Minnesota Timberwolves - Phoenix Suns Edwards over 19.5 εκτελεσμένα σουτ 10.00
1.78
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
24/04
02:30
Γκαραγκάνης Φλόριντα Πάνθερς - Τάμπα Μπέι Λάιτνινγκ Over 5,5 10.00
1.80
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Πρόκριση 76ers
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
12.50
Σημείο:
Jaquez Jr over 12.5 εκτελεσμένα σουτ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1 & περισ. ριμπάουντ Μπαρτσελόνα & +20.5 Ολυμπιακός
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1 (-1 Α.Η.)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
5.00
Σημείο:
Orioles -1.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Edwards over 19.5 εκτελεσμένα σουτ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος