foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ62
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Παρολί προγνωστικά

paroli-1200-x-600__VERSION_10__final.jpg

Το παρολί είναι ένας τρόπος να παίξετε στοίχημα, ο οποίος έχει τους λάτρεις του, αλλά και τους... εχθρούς του.

Βέβαια, σε όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να στοιχηματίσετε, θα βρείτε πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Σε αυτόν τον οδηγό θα δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για στοίχημα με παρολί.

Πότε αξίζει να ρισκάρετε και πότε όχι, ποιες είναι οι κατάλληλες αγορές και αποδόσεις, τι να εφαρμόσετε, αλλά και τι παγίδες να αποφύγετε. Επίσης θα βρείτε παρολί προγνωστικά στα ματς της μέρας.

Το παρολί της ημέρας

Παρολί Σημείο Απόδοση
Κάλιαρι - Γιουβέντους G/G (2.00) 3.66
Νις - Λοριάν Over 2.5 (1.83)
ΓΝΗΣΙΟ CASINO PROMO

🍒 x50 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

και 100+100 για τη συνέχεια
εφόσον κάνεις σήμερα ΕΓΓΡΑΦΗ

 *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

HOOPFELLAS LIVE SHOW @19:30
🟢 ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ PLAYOFFS ΤΗΣ EUROLEAGUE 🔴

* Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Τι είναι το παρολί στο στοίχημα

Παρολί σημαίνει ο συνδυασμός δύο ή περισσότερων αγώνων δίχως τη χρησιμοποίηση κάποιου συστήματος. Με άλλα λόγια επιλέγετε τρία παιχνίδια, ποντάρετε σε αυτά και το ποσό που ρισκάρετε πολλαπλασιάζεται με τις τρεις αποδόσεις. Από εκεί προκύπτει η συνολική επιστροφή. Θα πρέπει όμως να πιάσετε και τις τρεις επιλογές σας. Αν έστω και μία χαθεί, τότε το στοίχημα θεωρείται χαμένο.

Ας δούμε ένα παράδειγμα: Έχουμε επιλέξει ένα παρολί-τριάδα που περιλαμβάνει τον άσσο της Γιουβέντους, το διπλό της Μαν. Σίτι και το άσσο της Λυών. Στο πεδίο παρολί βλέπουμε πως η συνολική απόδοση είναι 2.74. Στο κουτάκι τοποθετούμε το ποσό που θέλουμε να ποντάρουμε. Έστω ότι βάζουμε 10€. Τα κέρδη από τα παρολί υπολογίζονται πολλαπλασιάζοντας το την απόδοση με το ποντάρισμα. Δηλαδή 2.74Χ10=27.40.

cta_box_bg
Τριπλή προσφορά* γνωριμίας, με 1 μήνα δωρεάν* Cosmote TV! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι είναι το Σούπερ Παρολί του ΟΠΑΠ

Η πλατφόρμα που έχει το επίγειο μονοπώλιο στην Ελλάδα, ο ΟΠΑΠ προσφέρει μία ιδιαίτερη προσφορά στους παίκτες που παίζουν παρολί. Κάθε ημέρα ξεχωρίζει κάποια συγκεκριμένα σημεία σε αγώνες και τα διαθέτει με ενισχυμένη απόδοση. Για παράδειγμα, επιλέγει τρεις νίκες οι οποίες πληρώνουν ξεχωριστά με τις προσφερόμενες αποδόσεις στο 3.45! Αν παίξετε σε αυτές τις τρεις νίκες μαζί, τότε η απόδοση ανεβαίνει κάπου στα επίπεδα του 4.00. Είναι μία ελκυστική περίπτωση, αρκεί να σας κάνουν οι αγώνες που έχει ξεχωρίσει η πλατφόρμα, διότι δεν έχετε εσείς το δικαίωμα επιλογής.

Στο διαδίκτυο όμως οι πλατφόρμες προσφέρουν κάτι παρόμοιο, αλλά πολύ πιο απελευθερωμένα, αφού διαλέγετε εσείς τους αγώνες που θέλετε και ανάλογα με το πόσους θα επιλέξετε παίρνετε πριμ επί της συνολικής απόδοσης.

Προσφορές* με παρολί

Τα παρολί έχουν γίνει πεδίο σκληρού ανταγωνισμού και γενναίων προσφορών ανάμεσα στις εταιρίες ώστε να προσελκύσουν νέους παίκτες. Η προσφορά αναφέρεται με παρόμοιες ονομασίες, αλλά λειτουργεί σχεδόν σε όλες τις πλατφόρμες με παρόμοιο τρόπο.

Στη Stoiximan θα το βρείτε ως Πριμ στο Παρολί, αλλά και ως Παρολίγο (επιστροφή σε περίπτωση που χαθεί ένα ματς), στη Sportingbet με την ίδια ονομασία το πρώτο και ως Επιστροφή το δεύτερο (Παρολί με επιστροφή στοιχήματος, πάλι σε περίπτωση μίας απώλειας).

Συμβουλές για τα παρολί και πότε αξίζει να παίξεις

  • Οι επιλογές που μπορείτε να συμπληρώσετε σε ένα παρολί σε κάποιες πλατφόρμες έχουν μέγιστο όριο (π.χ. 10 μάξιμουμ) σε άλλες είναι απεριόριστο. Στη δεύτερη περίπτωση θα πρέπει να δείτε τη μέγιστη δυνατή απόδοση που πληρώνει κάποια πλατφόρμα, ώστε να μη ρισκάρετε περισσότερο άνευ λόγου. Για παράδειγμα, αν ένας bookmaker πληρώνει μέγιστη απόδοση 1.000 δεν υπάρχει λόγος να βάλετε ματς σε παρολί που το γινόμενό τους είναι μεγαλύτερο του 1.000. Σε περίπτωση που έχετε ξεχωρίσει οκτώ ματς, καλό θα είναι να μην τα παίξετε όλα σε μία οκτάδα, αλλά να τα σπάσετε σε δύο τετράδες και ανάλογα να μοιράσετε και το ποντάρισμα. Αυτό σας βοηθά αρκετά, διότι αν χάσετε μόνο μία επιλογή σημαίνει ότι σίγουρα θα κερδίσετε με τη μία τετράδα. Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα μπορείτε να κερδίσετε και με λιγότερες εύστοχες προβλέψεις (ας πούμε πέντε ή έξι στις οκτώ), αφού μπορεί και τα δύο ή τα τρία χαμένα σημεία να είναι σε ένα παρολί. Ούτως ή άλλως είναι εξαιρετικά δύσκολο να πιάσετε οκτώ παιχνίδια.
     
  • Πολλοί μπερδεύουν τον τρόπο παιξίματος με παρολί με το κυνήγι των «σίγουρων» σημείων. Καταρχάς δεν υπάρχει σίγουρο σημείο στο στοίχημα. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Μην πέσετε στην παγίδα να βάλετε 10 σημεία του 1.20 για να βγάλετε απόδοση 6,19! Όσο πιθανό φαντάζει κάποιο από τα 10 να επαληθευτεί μόνο του, τόσο δύσκολο είναι να μην σπάσει κανένα και να πιάσετε και τα 10. Απλά μαθηματικά είναι. Επιλέξτε αποδόσεις από 1.40 και πάνω (καλύτερα ακόμη από 1.50 και πάνω) και μειώστε τα παιχνίδια.
cta_box_bg
Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
  • Καλό θα είναι να έχετε μία σταθερή λογική σε ένα παρολί. Δηλαδή συνδυάστε τις κατάλληλες αγορές. Παίξτε με έναν συγκεκριμένο προσανατολισμό. Φαβορί με φαβορί, εκπλήξεις με εκπλήξεις (όχι μεγάλες). Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε συνδυασμό πρωταθλημάτων και αγορών. Μπορείτε να κυνηγήσετε κάποια over στην Ολλανδία ή κάποια under στην Ελλάδα. Δεν είναι θέσφατο, αλλά καλό θα είναι να υπάρχει κάποια λογική αλληλουχία, για να ξέρετε περίπου τι έχετε στο μυαλό σας και να μην παλινδρομείτε σε χαοτικές καταστάσεις.
     
  • Ένας λόγος, ο κυριότερος, που κάποιοι παίζουν με παρολί είναι να ανέβει η απόδοση με έναν σεβαστό αριθμό παιχνιδιών. Οπότε οι πιθανότητες να κερδίσετε μειώνονται, αφού αυξάνεται η γκανιότα. Αφού αυτό γίνεται ούτως ή άλλως, τουλάχιστον παίξτε σε επιλογές με αποδόσεις που δεν είναι ιδιαίτερα υψηλές ανά σημείο. Αποφύγετε τα «Χ» και τις μεγάλες εκπλήξεις. Αν θέλετε να κάνετε κάτι τέτοιο καλύτερα παίξτε σε σύστημα με ζητούμενα, όχι σε παρολί.

Ας έχετε κατά νου και τα παρολί που προσφέρουν ορισμένες στοιχηματικές (όπως για παράδειγμα η Betsson) και είναι σε ενισχυμένες* αποδόσεις. Ουσιαστικά πρόκειται για τρία φαβορί, τα οποία καλούνται να κερδίσουν, με την συνολική τους απόδοση να είναι πολύ πιο υψηλή από ότι αν ποντάρετε τα σημεία αυτά ξεχωριστά. 

  • Πολλοί παίκτες επιθυμούν να συνδυάσουν pre-game με live γεγονότα σε παρολί. Για να είμαστε ειλικρινείς δεν είμαστε και ένθερμοι υποστηρικτές της συγκεκριμένης τακτικής. Για την ακρίβεια δεν βρίσκουμε τον λόγο να ακολουθηθεί μία τέτοια τακτική. Αν έχετε ξεχωρίσει τα παιχνίδια που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη, τότε μπορείτε να προσθέσετε το πολύ άλλο ένα παιχνίδι στο live και αυτό φυσικά εφόσον το παρακολουθείτε, αλλιώς δεν υπάρχει κανένα νόημα να παίξετε live σε ένα ματς. Οπότε αυτό προϋποθέτει ότι θα προλάβετε να παίξετε πριν μπει ένα γκολ που αλλάζει τα πάντα, ενώ θα έχετε και τις pre-game επιλογές σας σε αναμονή. Η μόνη περίπτωση που μπορούμε να πούμε ότι ενδεχομένως να αξίζει να κάνετε τον συνδυασμό, είναι να έχετε ξεχωρίσει ένα παιχνίδι που αρχίζει χρονικά μετά από το live που βλέπετε, οπότε να παίξετε ζωντανά και να προσθέσετε το ματς που ούτως ή άλλως θα παίζατε μετά. Σε περίπτωση που «περάσει» το live και έχετε κλείσει μία σεβαστή απόδοση, μπορείτε μετά να κάνετε και cash οut.
     
  • Κάθε επιλογή σας να τη βάζετε μόνο σε ένα παρολί σε περίπτωση που παίξετε περισσότερα. Κάθε ματς να χρησιμοποιείται μόνο μία φορά. Μην παρασύρεστε από την ψυχολογία σας, την ενδεχόμενη επιθυμία για ρεφάρισμα, ή τη συλλογική σας προτίμηση. Δεν έχει σημασία τι ομάδα είστε, ή τι θέλετε να έρθει στο ματς. Το μόνο που μετράει είναι τι σας δείχνουν τα δεδομένα και η ανάλυση που οι ίδιοι έχετε κάνει ή διαβάσατε από κάποιον που εμπιστεύεστε.
     
  • Στο παρολί μπορείτε να κάνετε και χρήση του Cash Out. Να αποφασίσετε δηλαδή αν σας συμφέρει ή όχι να κλείσετε νωρίτερα το στοίχημά σας. Αυτό φυσικά ποικίλει ανάλογα με τις περιπτώσεις. Αν έχετε παίξει μία πεντάδα και έχουν επιβεβαιωθεί τα τέσσερα σημεία, τότε ενδεχομένως να είναι μία ιδανική ευκαιρία για να χρησιμοποιήσετε το cash out. Αυτό συμβαίνει διότι η πλατφόρμα πιθανότατα θα σας προσφέρει ένα σεβαστό ποσό για κλείσιμο, ενώ δεν θα πάρετε και το ρίσκο για ένα ματς να τα χάσετε όλα. Αν όμως έχουν περάσει οι δύο από τις πέντε επιλογές, το κλείσιμο που θα σας δίνεται θα είναι πιθανότατα πενιχρό και δεν θα αξίζει το ρίσκο που έχετε ήδη πάρει κι ενώ έχουν περάσει δύο παιχνίδια. Η Stoiximan και η Novibet είναι δύο από τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες στην Ελλάδα, οι οποίες προσφέρουν cash out* τόσο σε μονά παιχνίδια όσο και σε παρολί, οπότε μπορείτε να τις δοκιμάσετε.
cta_box_bg
Premium Προσφορά* χωρίς κατάθεση στη Novibet ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα καλύτερα συστήματα για παρολί 

  • Ποντάρετε σταθερά και μην ενθουσιάζεστε. Μην ξεχνάτε ότι όσο περισσότερους αγώνες βάζετε σε ένα παρολί, τόσο λιγότερες πιθανότητες έχετε να κερδίσετε. Αυτό συμβαίνει και επειδή είναι περισσότερα τα ενδεχόμενα, αλλά και επειδή μεγαλώνει η απόδοση. Οπότε μείνετε σταθεροί στο ποντάρισμα που έχετε ορίσει με βάση το διαθέσιμο κεφάλαιο που έχετε προς ρίσκο.
  • Μακριά από τα μονοπάτια του διπλασιασμού. Με άλλα λόγια δεν παίζουμε με martingale (γενικότερα) πολύ περισσότερο στα παρολί. Ο διπλασιασμός είναι μία πολύ επικίνδυνη τακτική, η οποία σε ένα μεγάλο σερί χαμένων (κάτι όχι ιδιαίτερα απίθανο σε παρολί), μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες για όποιον το εφαρμόζει. 
  • Όσο κι αν ακούγεται οξύμωρο, το καλύτερο σύστημα για παρολί είναι να το αποφεύγετε και να παίζετε σε μονά αποδεκτά. Το λέμε με μία δόση χιούμορ, αλλά για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς αυτή είναι η αλήθεια. Όσο κρατάτε πιο χαμηλά την γκανιότα (κάτι που συμβαίνει παίζοντας μονά), τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να κερδίσετε.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
GR
Cash Out*
VAR Cashback
Αποδόσεις κάτω του 2.00
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ