foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ48
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ! ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
Brazil-Costa-Rica-2-0.jpg

Διπλή επιλογή του 1.90 στον 5ο όμιλο

Το Over 2.5 στο Νιγηρία – Αργεντινή επιβεβαιώθηκε στο τέλος και με έναν τρόπο που προκάλεσε έξαλλους πανηγυρισμούς για την «Αλμπισελέστε», η οποία κυριολεκτικά σώθηκε την τελευταία στιγμή. Ναι μεν καλύτερη εμφάνιση σε σύγκριση με τα δύο πρώτα παιχνίδια, αλλά με τα ψέματα δεν πας μακριά. Θα δούμε βέβαια στην συνέχεια, ίσως αποδώσει καλύτερο ποδόσφαιρο, προφανώς και υπάρχουν οι δυνατότητες. Η Γαλλία είναι σίγουρα πολύ δύσκολη αντίπαλος αλλά ο Ντιντιέ Ντεσάμ φροντίζει ώστε η ομάδα του να είναι όσο το δυνατόν χειρότερη. Δεν θυμάμαι ξανά τόσο κακή συνεχιζόμενη διαχείριση από έναν προπονητή, αλλά επειδή δυστυχώς όλοι σχεδόν κρίνονται εκ του αποτελέσματος, ο Γάλλος τεχνικός είναι σε θέση να δηλώνει ικανοποιημένος και δικαιωμένος. Το χθεσινό 0-0 βέβαια με την Δανία αποτελεί ντροπή στην ιστορία του Μουντιάλ και τα έντονα γιουχαρίσματα σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα, για το αποκρουστικό θέαμα, θα έπρεπε να ενοχλήσουν και να ανησυχήσουν κάποιους.

Στα σημερινά... θα ασχοληθώ με τον 5ο όμιλο, τα παιχνίδια του οποίου διεξάγονται το βράδυ. Η δεύτερη αγωνιστική επεφύλασσε έντονες στιγμές στα τελευταία λεπτά. Η Βραζιλία νίκησε την Κόστα Ρίκα με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, η Ελβετία πέτυχε την ανατροπή με γκολ στην εκπνοή. Χαμένη της υπόθεσης η Σερβία η οποία μάλιστα είχε προηγηθεί της Ελβετίας αλλά η απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο ήταν κάκιστη. Βέβαια θα κάναμε διαφορετική κουβέντα σήμερα αν ο Μπριχ είχε καταλογίσει το καταφανέστατο πέναλτι πάνω στον Μίτροβιτς με το σκορ στο 1-1. Ο Γερμανός διαιτητής ωστόσο σφύριξε επιθετικό φάουλ και δεν δέχθηκε να συμβουλευτεί το VAR. Κωμικοτραγικά πράγματα και δεν είναι η πρώτη φορά που οι Σέρβοι γίνονται τα θύματα τέτοιων αποφάσεων και αντίστοιχα οι Ελβετοί που ευνοούνται. Το γεγονός μάλιστα ότι οι Τσάκα και  Σακίρι τιμωρήθηκαν μόνο με χρηματικό πρόστιμο για τον προκλητικό πανηγυρισμό τους είναι απλά ένα ακόμα χάδι στα αυτιά τους. Αυτά είναι μεγάλη κουβέντα βέβαια, πάμε στα στοιχηματικά...

Η Ελβετία λοιπόν σήμερα προκρίνεται ακόμα και με ισοπαλία, με νίκη διεκδικεί την πρώτη θέση ενώ δεν αποκλείεται να προκριθεί ακόμα και με ήττα. Θα επιδιώξει βέβαια την νίκη αλλά αυτό που την χαρακτηρίζει ως ομάδα είναι η αμυντική σταθερότητα και η πειθαρχία στα πλάνα του Πέτκοβιτς. Η Κόστα Ρίκα είναι αδιάφορη βαθμολογικά αλλά θέλει να αποχαιρετήσει το Μουντιάλ με ψηλά το κεφάλι και θα παίξει για το γόητρο. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι επίσης ποντάρουν στην σφιχτή άμυνα για να φτάσουν σε θετικό αποτέλεσμα και για αυτό θα ρισκάρω με το Under 1.5 των Ελβετών.

Το άλλο παιχνίδι, το οποίο και θα παρακολουθήσω, αναμένεται να έχει μεγαλύτερο θέαμα. Η Βραζιλία δεν αποδίδει ιδιαίτερα καλό ποδόσφαιρο έως τώρα, θα έλεγα μάλιστα πως το πρόβλημα είναι ο Νεϊμάρ. Υπερβολή να περνάει τόσο παιχνίδι από τα πόδια του, όταν υπάρχουν πολλοί ακόμα εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές να δημιουργήσουν παιχνίδι. Προτιμότερο θα ήταν να τοποθετηθεί εντός περιοχής ώστε να εξαντλεί την ενέργειά του και τις ντρίμπλες κοντά στο τέρμα. Θέλω να πιστεύω πως ο Τίτε τα βλέπει αυτά και δεν φοβάται να δώσει συμβουλές στον σταρ της «Σελεσάο». Θετικό στοιχείο ότι δεν τα παρατάει και ψάχνει το γκολ μέχρι το τέλος. Δεν ήρθε απέναντι στην Ελβετία, ήρθε δις κόντρα στην Κόστα Ρίκα και τώρα χρειάζεται ισοπαλία για να προκριθεί ενώ με νίκη θα είναι πιθανότατα και στην πρώτη θέση. Με ήττα βέβαια θα αποκλειστεί λογικά και την θέση της θα πάρει η Σερβία. Οι «Όρλοβι» έχουν δυνατό ρόστερ, σίγουρα μία πολύ δυνατή ενδεκάδα, αλλά τους λείπει ένας μεσοεπιθετικός με ευχέρεια στο σκοράρισμα και επιπλέον στο πρόσφατο παιχνίδι παρουσίασαν πρόβλημα στην φυσική κατάσταση στο δεύτερο μέρος. Και κόντρα στην Βραζιλία θα χρειαστεί να τρέξουν ακόμα περισσότερο και νομίζω πως αυτό θα αποτελέσει πρόβλημα. Μιλιβόγεβιτς και Μάτιτς είναι ηγετικές φυσιογνωμίες στο κέντρο αλλά αργοί και οι δύο και για αυτό υπάρχει σκέψη να τοποθετηθεί ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς ως αμυντικός μέσος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι το ίδιο δυνατός. Είναι ένας γρίφος για τον Κρστάγιτς ο οποίος θέλει να βρει τρόπο να εκμεταλλευτεί τις ικανότητες του Μίτροβιτς στην επίθεση και περιμένει από τους έμπειρους αμυντικούς να εξουδετερώσουν τα ατού της αντιπάλου.

Η πεποίθηση που έχω πριν την σέντρα της αναμέτρησης είναι ότι θα δούμε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Περιμένω κλειστό το πρώτο, με πολλές προσωπικές μονομαχίες, αρκετά φάουλ και λίγες φάσεις και ανοιχτό το δεύτερο, με ρίσκο και γκολ. Εξ ου και το ποντάρισμα θα γίνει στο Over 1.5 του δευτέρου μέρους.

Προγνωστικά Λυριτζής
ΩΡΑ
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΚΕΡΔΟΣ
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
27/06
21:00
Ελβετία - Κόστα Ρίκα Home Under 1.5 21.00 2-2 -21.00
1.90
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
27/06
21:00
Σερβία - Βραζιλία Over 1.5 sh 24.00 1 -24.00
1.90
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Ελβετία - Κόστα Ρίκα
27/06 | 21:00
Stake
21.00
Result
2-2
Profit
-21.00
Σημείο:
Home Under 1.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Σερβία - Βραζιλία
27/06 | 21:00
Stake
24.00
Result
1
Profit
-24.00
Σημείο:
Over 1.5 sh
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
16/04
22:15
Δούκας Φαμαλικάο - Σπόρτινγκ Λισαβόνας 2/2 & Over 2,5 (Bet Builder) 10.00
2.70
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
16/04
22:00
Φίλιος Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν Εμπαπέ Over 1,5 τελικές στην εστία & Λεβαντόβσκι Over 0,5 τελικές στην εστία 8.00
2.90
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
2/2 & Over 2,5 (Bet Builder)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Εμπαπέ Over 1,5 τελικές στην εστία & Λεβαντόβσκι Over 0,5 τελικές στην εστία
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος