foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ48
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ! ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
polter_1485289401-768x432.jpg

Αντεπίθεση η μία, «ξεφούσκωμα» η άλλη!

Χαιρετώ, χαιρετώ! Όσοι διάβασαν τις στήλες του Σ/Κ και είχαν παραπάνω έμπνευση από μένα πληρώθηκαν, μία η Κολωνία, μία η Άιντραχτ. Δύο διπλά που πλήρωναν πολύ, όμως καθαρά για λόγους διαχείρισης δεν επέλεξα κανένα από τα δύο. Σήμερα έχουμε επανέναρξη Zweite Liga και υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα να σχολιάσουμε. Ας τα δούμε αναλυτικά τα σημερινά παιχνίδια.

Το πρώτο χρονιά παιχνίδι είναι το Μπόχουμ – Ντούισμπουργκ. Τοπικό ντέρμπι χωρίς αντιπαλότητα, ίσα ίσα οι ομάδες διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Κοινά στοιχεία των δύο ομάδων είναι η σταθερότητα, βέβαια για την Μπόχουμ δεν ήταν και τόσο καλά τα πράγματα φέτος, αφού έψαχνε καιρό να βρει το «προπονητικό της λιμάνι». Πρώτο χαρακτηριστικό που έδωσε στην ομάδα της Μπόχουμ ο Ρασιγιέφσκι ήταν η αμυντική λειτουργία, εξού και τα πολλά under2,5 τον τελευταίο καιρό. Από την άλλη η Ντούισμπουργκ κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις καλές περιόδους της και με ένα πολύ καλό πλάνο πήρε πολύ σημαντικούς βαθμούς. Περιμένω ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, με το «Χ» να έχει τον πρώτο λόγο.

Εντελώς διαφορετικό είναι το παιχνίδι της Ίνγκολστατ με τη Σαντχάουζεν. Οι Βαυαροί –δεν είναι πια μυστικό- διαθέτουν το καλύτερο ρόστερ στην κατηγορία, καμία εντύπωση δεν θα μου κάνει αν πάρουν σερί όλα τα ματς και βγουν πρώτοι με διαφορά. Για να βρει όμως την ηρεμία της η ομάδα, πέρασε αρκετές τρικυμίες, μέχρι που ανέλαβε ο Λαϊτλ. Το ματς με τη Σαντχάουζεν πιστεύω θα το πάρει εύκολα, με την ομάδα του Κόζακ να έχει αποδυναμωθεί με τη φυγή του Χόελερ, ενώ δεν θα έχει και τον Κίστερ στην άμυνα της για σήμερα.

Παιχνίδι για τηλεθέαση και πιθανό live είναι αυτό της Νυρεμβέργης και της Ρέγκενσμπουργκ. Δύο ομάδες που έδωσαν βάρος στην επιθετική λειτουργία τους και προσέφεραν θέαμα σχεδόν σε όλα τους τα παιχνίδια. Ουσιαστικά τα πολλά γκολ είναι το αναμενόμενο, πληρώνει όμως λίγο.

Τέλος, το παιχνίδι που θα με απασχολήσει στοιχηματικά είναι αυτό της Κιλ με την Ουνιόν Βερολίνου. Για τους «πελαργούς» έχουν γραφτεί ακριβώς πως θα πάει η ιστορία από τον Σεπτέμβρη, τότε που κάλπαζε, μάλιστα Σεπτέμβρη είχαμε πληρωθεί και το διπλό της Πάουλι εκεί μέσα (5,00). Η Χόλσταϊν Κιλ δεν έχει (ακόμα) τις βάσεις για να ανέβει, της λείπουν πολλά για να μπορεί να παίξει Μπουντεσλίγκα. Πιθανό μάλιστα –αν ανέβει- να μετακομίσει σε άλλο γήπεδο, αφού το γήπεδο της έχει μόλις 11.000 θέσεις και δεν πληροί τις προδιαγραφές. Στόχος λοιπόν για την ίδια φέτος είναι η παραμονή γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να κοιτάξει παραπάνω. Πέραν αυτών και αγωνιστικά σήμερα πιστεύω θα έχει προβλήματα, αφού λείπουν τρεις πολύ καλοί παίκτες της, που καθοδηγούν όλη την άμυνα. Η Ουνιόν αντίθετα μετά από ένα πολύ μέτριο πρώτο πεντάμηνο θέλει να επανέλθει στη διεκδίκηση της ανόδου. Το αν θα τα καταφέρει δεν το ξέρω, ξέρω όμως ότι έχει εξαιρετικό ρόστερ και φυσικά τη φανέλα για να ξεκινήσει με το δεξί στο Κίελο. Το διπλό στο 3,60 έχει αξία με όλα τα παραπάνω δεδομένα.

Προγνωστικά Γερμανός
ΩΡΑ
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΚΕΡΔΟΣ
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
23/01
21:30
Χόλσταϊν Κίελ - Ουνιόν Βερολίνου 2 20.00 2-2 -20.00
3.60
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Χόλσταϊν Κίελ - Ουνιόν Βερολίνου
23/01 | 21:30
Stake
20.00
Result
2-2
Profit
-20.00
Σημείο:
2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
16/04
22:15
Δούκας Φαμαλικάο - Σπόρτινγκ Λισαβόνας 2/2 & Over 2,5 (Bet Builder) 10.00
2.70
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
16/04
22:00
Φίλιος Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν Εμπαπέ Over 1,5 τελικές στην εστία & Λεβαντόβσκι Over 0,5 τελικές στην εστία 8.00
2.90
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
2/2 & Over 2,5 (Bet Builder)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Εμπαπέ Over 1,5 τελικές στην εστία & Λεβαντόβσκι Over 0,5 τελικές στην εστία
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος