foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ250
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
warriors-championship-parade.jpg

Ο απολογισμός, οι πρωταθλητές και ένα... καυτό καλοκαίρι

L-Train
L-Train | Προγνωστικά NBA
30 Ιουν 2017 11:16

Καλησπέρα - Καλημέρα στην παρέα, αναλόγως πότε διαβάζετε το κείμενο! Γεια και χαρά αγαπητοί μπασκετικοί (και μη) ομοϊδεάτες. Καιρό έχουμε να τα πούμε, έπειτα από μια ξεκούραση που ήταν απαραίτητη μπαίνουμε και πάλι δυναμικά στη νέα σεζόν. Ναι καλά διαβάσατε. Νέα σεζόν, γιατί στο NBA η δράση αρχίζει από τη νύχτα του draft.

Δε θα πούμε βέβαια στο παρόν κείμενο πολλά για το draft, πολλά περισσότερα σε επόμενα post, θα ασχοληθούμε λίγο παραπάνω σήμερα με τον απολογισμό της χρονιάς και τους πρωταθλητές Warriors. Και δυο κουβέντες για το "καυτό" καλοκαίρι που έρχεται, όσον αφορά τη FA. Πάμε να ξετυλίξουμε όμως το κουβάρι.

Οι Πρωταθλητές...

Το δίχως άλλο, αναμενόμενο! Εμείς οι υπόλοιποι που ποντάραμε - λέγαμε για Cavs ήταν κοινό μυστικό πως κυνηγούσαμε "φαντάσματα". Ας μη γελιόμαστε. Όταν στην ομάδα που την περασμένη σεζόν έκανε 73-9 στη regular προστίθεται ο Durant, μόνο με θαύμα μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα. Το πήραν λοιπόν οι Warriors και δίκαια, αφού έπαιξαν το καλύτερο μπάσκετ στα play-offs. Και μπράβο τους! Και ότι καλό είχα να πω για τους πρωταθλητές, είναι ως εδώ. Γιατί ενός καλού, μύρια κακά έπονται θα πω εγώ!

Οι Warriors πήραν φέτος το πρωτάθλημα, γιατί απλά ήταν μια superteam. Δεν έγινε δηλαδή κάτι απρόβλεπτο. Δεν υπήρχε καν ανταγωνισμός. Δεν ήταν η ομάδα του προπονητή. Που χτιζόταν χρόνια και έφτασε στο top επίπεδο, ίδρωσε και τελικά κατάφερε να φτάσει ψηλά. Ήταν 7 παιχταράδες, που έπαιξαν στο 70% Μ.Ο των δυνατοτήτων τους (άλλοι λίγο παραπάνω, άλλοι λίγο παρακάτω) και πήραν την κούπα. Μια SUPERTEAM. Και θα ρωτήσει τώρα κάποιος "Που είναι το κακό;"

nba warriors champions 30/6/2017

Το κακό είναι ότι πλέον, οι ομάδες που θα χρειαστεί να χτυπήσουν πρωτάθλημα, θα προσπαθήσουν να φτιάξουν superteams. Πριν καλά καλά κάτσει η σκόνη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι Cavs μιλούσαν με τον George, τον Anthony, τον Wade, τον Cousins να δουν πως μπορούν να γεμίσουν all-star την ομάδα. Οι Spurs πολιορκούσαν τον Paul, για τον οποίο εν τέλει "ξεπουλήθηκαν" οι Rockets για να τον τοποθετήσουν δίπλα στον Harden. Και τώρα λέει το παλεύουν και για Griffin. Οι Lakers φέτος φτιάχνουν χώρο για να πάρουν 3 all-star στην ερχόμενη FA. Αν στο "κάδρο" βάλουμε και το γεγονός ότι αρκετοί παίχτες σε μεγάλη ηλικία, στο βωμό του να πάρουν δαχτυλίδι θα μπουν σε ομάδες - wannabe superteams - για ένα κομμάτι ψωμί, καταλαβαίνει κανείς ότι πάμε σε μια λίγκα που θα υπάρχει ενδιαφέρον μόνο στους τελικούς περιφερειών.

Προφανώς και πάντα έτσι γινόταν στο NBA και το ενδιαφέρον στη regular ήταν λιγότερο από ότι στα play-offs, αλλά φέτος ακόμα και κει είδαμε μια κατάσταση όχι και τόσο ωραία. Σκεφτείτε ότι ήταν τόσα λίγα τα ματς που έγιναν στην post-season, που το NBA έχασε κέρδη από εισιτήρια που δεν πουλήθηκαν και μείωσε το Salary Cap των ομάδων κατά 3Μ για την ερχόμενη σεζόν.

carmelo- anthony & paul george 30/6/2017

Δε λέω ότι οι Warriors έκαναν κακό στο άθλημα. Ότι τους δόθηκε το πήραν. Και καλά έκαναν. Ούτε ότι οι Αμερικάνοι θα σταματήσουν να παρακολουθούν με την ίδια ζέση το άθλημα. Απλά, η έλλειψη ανταγωνισμού θα "ξενερώσει" αρκετό από το τηλεοπτικό κοινό και αν πάει σε βάθος χρόνου αυτό, ίσως τότε υπάρξει και μια "αναταραχή" και στις κερκίδες των γηπέδων (όχι όλων).

Το καυτό καλοκαίρι που έρχεται...

Και είναι σε συνάρτηση του παραπάνω. Είπαμε, οι Warriors έδειξαν το δρόμο και μοιραία ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν τον ακολουθούν. Δεν είναι σίγουρα η πιο ενδεδειγμένη λύση και δε σου εγγυάται 100% ότι θα παίρνεις πρωταθλήματα σερί. Οι Rockets πάντως ξεκίνησαν. Η προσθήκη του Paul με "αντίτιμο" μια πεντάδα δείχνει ότι οι Rockets φέτος θα προσπαθήσουν να πάνε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρυσι. Με το μόνο τρόπου που μπορούν. Να πάρουν ένα δυο all-star.

Οι Cavs έφτασαν μια ανάσα από το να φέρουν στο Cleveland τους George και Athony, απλά καμιά από τις εμπλεκόμενες ομάδες δεν ήθελε να "φορτωθεί" με το συμβόλαιο του Love. Όπως και να χει, αν μείνει ο LeBron, οι Cavs θα κινηθούν για την απόκτηση all-star (μπορεί όχι μόνο ενός).

paul and harden 30/6/2017

Εν κατακλείδει, περιμένω στην FA να γίνει χαμός, τόσο με τις υπογραφές των συμβολαίων, όσο και με τα trades που θα ολοκληρωθούν. Θα μιλήσουμε πιο αναλυτικά και σε επόμενο post και θα πούμε και λίγα πραγματάκια και για το draft που προηγήθηκε. 

Ο απολογισμός μιας κακής χρονιάς...

Τα είχε όλα η φετινή χρονιά. Και ήταν η πρώτη που η στήλη τερμάτισε με κόκκινο πρόσημο. Αρκετά λάθη δικά μου, κυρίως στον τρόπο παιξίματος, αλλά και μπόλικη γκίνια. Τρεις φορές μέσα στη σεζόν άνοιξα το ποντάρισμα πολύ και τις τρεις είχα απίστευτη χασούρα. Και τις τρεις φορές ακολούθησε συντηρητικό παίξιμο και είχαμε 100% επιτυχία. Είτε δεν άνοιγα το ποντάρισμα, είτε το τραβούσα λίγο παραπάνω το ρίσκο, η στήλη θα μπορούσε να έχει τελειώσει με θετικό πρόσημο. Είπαμε. Κακό παίξιμο!

Κακό παίξιμο σε συνδυασμό με γκίνια. Πρέπει φέτος να χάθηκαν τα περισσότερα ματς κόντρα στο λογικό ποντάρισμα. Όσο λογικό μπορεί να θεωρηθεί βέβαια το στοίχημα. Αλλά και το ποντάρεις πέντε ή δέκα φορές σερί μια ομάδα, είτε σε νίκη, είτε σε ήττα και να σου φέρνει συνέχεια το ανάποδο αποτέλεσμα.

Στο ρεζουμέ, ήταν μια κακή χρονιά, που στο φινάλε της όμως έβγαλε έναν "λαγό"! Τα ειδικά στοιχήματα παιχτών! Δεν κράτησα στατιστικό (αν κάποιος το έκανε ας μου στείλει ένα μήνυμα), αλλά πρέπει σε αναλογία να ήταν πάνω από το 70% κερδισμένα. Μπορεί και παραπάνω! Ήταν αυτά που στο τέλος έσωσαν την κάβα και μείωσαν τη χασούρα! Και φυσικά, αποτέλεσαν και παρακαταθήκη για το μέλλον!

Και κάπως έτσι ολοκληρώνεται η σεζόν 16/17 για τον L-Train και αρχίζει η νέα, με περισσότερο ΝΒΑ, περισσότερο μπάσκετ και φυσικά το απαιτούμενο ποντάρισμα. Με την ελπίδα η νέα χρονιά να μας δώσει ότι μας στέρησε η φετινή!

Καλά να είστε και θα τα ξαναπούμε σύντομα!

L-Train

Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
02/05
02:00
L-Train New York Knicks - Philadelphia 76ers Πρόκριση 76ers 12.50
1.92
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
20/04
10:00
F1Addict Head to Head: S.Perez vs M.Verstappen (Προκριματικά): S.Perez 8.00
6.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
20/04
10:00
F1Addict Να τερματίσει μέσα στους πρώτους έξι (Προκριματικά): O.Piastri 10.00
2.25
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
20/04
06:00
F1Addict Νικητής αγώνα Sprint: M.Verstappen vs Υπόλοιποι πιλότοι: Υπόλοιποι πιλότοι 8.00
2.50
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
20/04
06:00
F1Addict Να τερματίσει στην πρώτη δυάδα (Sprint): L.Norris 10.00
2.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
20/04
02:00
L-Train Miami Heat - Chicago Bulls Highsmith over 12.5π+ασ+ριμπ. 10.00
2.02
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Πρόκριση 76ers
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Υπόλοιποι πιλότοι
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
10.00
Σημείο:
Highsmith over 12.5π+ασ+ριμπ.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος