foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ34
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ανταλλακτήρια στοιχημάτων: Οι επιλογές των Ελλήνων παικτών

Στις αρχές Δεκεμβρίου, τα δύο μεγάλα ανταλλακτήρια, η Betfair και η Betdaq, ανακοίνωσαν την αποχώρηση τους από την ελληνική αγορά και δημιούργηθηκε ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην αγορά. Παρότι έχουν περάσει αρκετοί μήνες, πολλοί παίκτες εξακολουθούν να ψάχνουν το ανταλλακτήριο που τους ταιριάζει.  Στο σημερινό άρθρο θα σας παρουσιάσουμε τα 4 ανταλλακτήρια που υπάρχουν στην αγορά nκαι τα οποία δέχονται Έλληνες παίκτες.

Τα "τεστάραμε"  και τα αξιολόγουμε. Η βαθμολογία προκύπτει βάσει των ακόλουθων κριτηρίων: Ιστοσελίδα (λειτουργικότητα, αξιοπιστία, εμφάνιση), Ρευστότητα , Πληρωμές, Εξυπηρέτηση.
 

Μatchbook.com

 Ιδρύθηκε το 2004 και το 2011 πέρασε στα χέρια Βρετανών επιχειρηματιών. Μέσα στον Ιούνιο λάνσαρε τη νέα σελίδα και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Στόχος του είναι να αποτελέσει την καλύτερη εναλλακτική της Betfair. 


Iστοσελίδα: Σε αντίθεση με την προηγούμενη έκδοση, η νέα είναι πολύ εύχρηστη. Βρίσκεις εύκολα και απλά το παιχνίδι που θέλεις.

Ρευστότητα: Πλέον έχει την καλύτερη ρευστότητα μεταξύ των τεσσάρων ανταλλακτηρίων. Η προμήθεια ανέρχεται είναι μηδενική στα ποδοσφαιρικά στοιχήμτα.

Εξυπηρέτηση: Αρκετά καλή εξυπηρέτηση, μας εξέπληξε ευχάριστα η ποιότητα απαντήσεων. Άμεση εξυπηρέτηση και μέσω του live chat. 
Πληρωμές: Προσφέρει όλες τις διαθέσιμες μεθόδους πληρωμής. Μεγάλο συν σε σχέση με το WBX, το γεγονός πως προσφέρει δυνατότητων συναλλαγών με ευρώ. 

Παρατηρήσεις: Η ρευστότητα είναι το Α και το Ω σε ένα ανταλλακτήριο. Λόγω της πολύ χαμηλής προμήθειας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κλασσικός μπουκμέϊκερ, στο ανταλλακτήριο ακόμα υστερεί.

Μεγάλο πλεονέκτημα: Η ρευστότητα στο live είναι μέτρια, ενώ το συνιστούμε σαν μπουκμέικερ. Στα μεγάλα πρωτάθληματα οι αποδόσεις είναι πολύ υψηλές, . Στο Matchbook δεν υπάρχουν όρια πονταρίσματος και στις prematch αγορές, η ρευστότητα καλύπτει και τους πιο απαιτητικούς παίκτες.

Βαθμολογία: 9/10 

WBX.com (Έχει προστεθεί στη blackist) Iδρύθηκε το 2002, όμως επίσημα ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2006. Έχει έδρα τη Βρετανία. Παρότι ξεκίνησε με περγαμηνές και επένδυσε μεγάλα κεφάλαια, δεν κατάφερε να αναταγωνιστεί τη Βetfair, όπως φιλοδοξούσε αρχικά, όμως η ρευστότητα του είναι αρκετά καλή, ειδικά στα μεγάλα πρωταθλήματα.

Iστοσελίδα: Eξαιρετική από κάθε άποψη. Λειτουργική, ξεκούραστη στο μάτι, βρίσκεις εύκολα την αγορά που ψάχνεις. 

Ρευστότητα: Έχει βελτιωθεί αισθητά μετά την έξοδο της Betfair από τις μη ρυθμισμένες αγορές. Καλύπτει το μέσο παίκτη ειδικά στα μεγάλα πρωταθλήματα. Επίσης το WBX έχει καλό "βάθος" στις ιπποδρομίες. Σε τένις, μπάσκετ η ρευστότητα είναι μικρή. H προμήθεια ανέρχεται σε 3%.

Εξυπηρέτηση: Αρκετά ποιοτική εξυπηρέτηση. Δεν διαθέτει live chat.

Πληρωμές (Update): Πλέον προσφέρει τη δυνατότητα κατάθεσης μέσω Paysafe, ενώ πρόσθεσε και το ευρώ ως διαθέσιμο νόμισμα.
 
Παρατηρήσεις: Έχει αρκετά καλή ρευστότητα ειδικά στις μεγάλες αγορές. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης της ρευστότητας στο μέλλον, ειδικά μετά την έξοδο των Betfair, Betdaq από μη ρυθμισμένες ή γκρίζες αγορές. Αυτή τη στιγμή το καλύτερο ανταλλακτήριο.

Βαθμολογία: 6/10 
Smarkets.com (Έχει προστεθεί στη blackist)
To Smarkets ιδρύθηκε το 2008 και εδρεύει στη Βρετανία.

Iστοσελίδα: Το interface είναι φτωχό και αρκετά ερασιτεχνικό. Με την πρώτη ματιά σε αποτρέπει και πρέπει να ρωτήσεις ξανά και ξανά για να το εμπιστευθείς. Παρ'oλ'αυτά το μενού είναι εύχρηστο και η λειτουργία της σελίδας αρκετά κατανοητή για το νέο παίκτη.

Ρευστότητα: Έχει την καλύτερη ρευστότητα από τα 4 ανταλλακτήρια στις ποδοσφαιρικές αγορές. Τα στοιχήματα ταιριάζονται σχετικά εύκολα στο live, ενώ στα συν και η χαμηλή μηδενική προμήθεια στα ποδοσφαιρικά στο.  Προσφέρονται όλα τα δημοφιλή αθλήματα, ενώ είναι το μόνο ανταλλακτήριο που στο τένις βρήκαμε τσάλεντζερ.

Εξυπηρέτηση: Το προσωπικό δεν είναι αρκετά εξειδικευμένο και αδυνατεί να απαντήσει επί της ουσίας σε θέματα που σχετίζονται με το ανταλλακτήριο. Οι ερωτήσεις μας όμως είχαν μεγάλο βαθμό δυσκολίας που δεν απασχολούν το μέσο παίκτη. Σε θέματα όμως που σχετίζονται με πληρωμές, KYC (ταυτοπροσωπεία) κλπ.  οι απαντήσεις ήταν γρήγορες και κατατοπιστικές. Διαθέτει live chat. 

Πληρωμές: Η γκάμα πληρωμών δεν καλύπτει το μέσο παίκτη. Δεν παρέχεται η δυνατότητα κατάθεσης μέσω καρτών Paysafe και Ukash, ενώ από τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια προσφέρεται μόνο η Skrill (Moneybookers). Mεγάλη καθυστέρηση στις αναλήψεις, ενώ κάθε επιπλέον ανάληψη στον ίδιο ημερολογιακό μήνα μέσω πιστωτικής κάρτας, Skrill ή με έμβασμα χρεώνεται 12€. 

Παρατηρήσεις: H ρευστότητα είναι αρκετά καλή. Εάν η εμφάνιση της σελίδας ήταν πιο "επαγγελματική" και υπήρχε η ανάλογη προβολή/προώθηση θα ανέβαινε επίπεδο. Ανεπίτρεπτη η πολιτική στις πληρωμές (δείχνει αδυναμία να απορροφήσει η πλατφόρμα τις χρεώσεις ή σκοπεύει να αποτρέψει απ'το να κάνουν οι παίκτες ανάληψη για να αυξήσει τη ρευστότητα).

Βαθμολογία: 6/10  Bettor.com

Ιδρύθηκε το 2003 ως ibetx και το 2010 μετονομάστηκε σε bettor με σκοπό την αναβάθμιση του brand name. Bρετανική πλατφόρμα με έδρα το Κουρακάο.

Iστοσελίδα: Θυμίζει περισσότερο αθλητικό blog παρά ιστοσελίδα στοιχήματος. Το μενού είναι εύχρηστο και κατανοητό.  

Ρευστότητα: Πολύ μικρό βάθος στις αγορές, δεν καλύπτει καν έναν αρχάριο παίκτη. Η προμήθεια ανέρχεται σε 1.5%.

Εξυπηρέτηση: Κάκιστο customer service, λάβαμε απάντηση μετά από δύο ημέρες με το οποίο μας προέτρεπαν να ανατρέξουμε στις συχνές ερωτήσεις.


Πληρωμές: Δεν προσφέρει τη δυνατότητα κατάθεσης μέσω Paysafe, όμως είναι διαθέσιμες όλες οι άλλες δημοφιλείς μέθοδοι πληρώμης. Υπάρχει χρέωση τόσο στις καταθέσεις όσο και στις αναλήψεις μέσω Neteller και καρτών που έχουν εκδοθεί εκτός Ηνωμένου Βασιλείου.

Παρατηρήσεις: Παρά την έλλειψη ρευστότητας, η πλατφόρμα δεν δείχνει ικανή να γίνει πιο ανταγωνιστική. Χρεώνει τόσο τις καταθέσεις όσο και τις αναλήψεις και δείχνει ότι δεν σέβεται τους παίκτες. Το γέγονος πως βρίσκεται στο χώρο από το 2003 και υπάρχουν παιχνίδια με ρευστότητα 50-100€ λέει πολλά.

Βαθμολογία: 1/10 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ