Menu

Novibet

Αξιολόγηση στοιχηματικής εταιρείας Novibet Novibet 620x207 25-11

Γιατί να παίξω

  • Πολύ καλό τμήμα εξυπηρέτησης
  • Άμεσες αναλήψεις εντός 24 ωρών
  • Ανανεωμένη πλατφόρμα και mobile site
  • Ανταγωνιστικές αποδόσεις, ασιατικά και πολλά ειδικά
  • 0% γκανιότα και Live Streaming
  • Μεγαλύτερα όρια μέσω του Bet Referral
Παίξε νόμιμα στη Novibet.gr
Novibet Screenshot

Η Novibet αποτελεί μία εκ των κορυφαίων αδειοδοτημένων στοιχηματικών εταιριών και λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα κάτω από την άδεια της Longflex Limited βάσει του άρθρου 50 § 12 Ν.4002/2011. H εταιρία ιδρύθηκε το 2010 και είναι αδειοδοτημένη στο Bρετανικό Isle of Man, μία από τις πλέον απαιτητικές αδειοδοτούσες αρχές παγκοσμίως, ενώ αποτελεί μέλος της IBAS. Η ανανεωμένη πλατφόρμα της Novibet προσφέρει στους …

Βαθμολογία Novibet
86/100

Αγορές
89/100
Αποδόσεις/Όρια
78/100
Live Βetting
79/100
Πληρωμές
87/100
Εξυπηρέτηση
94/100
Προσφορές
87/100
Mobile
90/100
Βαθμολογία Χρηστών: 4.15/5 ( 1 ψήφοι)
Παίξε νόμιμα στη Novibet με αγώνες χωρίς γκανιότα στην ανανεωμένη πλατφόρμα

Σχετικά με την εταιρεία Novibet

Η Novibet αποτελεί μία εκ των κορυφαίων αδειοδοτημένων στοιχηματικών εταιριών και λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα κάτω από την άδεια της Longflex Limited βάσει του άρθρου 50 § 12 Ν.4002/2011. H εταιρία ιδρύθηκε το 2010 και είναι αδειοδοτημένη στο Bρετανικό Isle of Man, μία από τις πλέον απαιτητικές αδειοδοτούσες αρχές παγκοσμίως, ενώ αποτελεί μέλος της IBAS.

Η ανανεωμένη πλατφόρμα της Novibet προσφέρει στους χρήστες πρωτοποριακές λειτουργίες για τα ελληνικά δεδομένα. Mία από τις πλέον ενδιαφέρουσες υπηρεσίες είναι το «Bet Referral«, όπου ο παίκτης διαπραγματεύεται το μέγιστο όριο ενός στοιχήματος με τον trader της εταιρίας, ενώ οι «high rollers» παίκτες έχουν τον προσωπικό τους VIP agent!

Σημαντική προσθήκη στο προϊόν της Novibet είναι το Live Streaming σε NBA και Bundesliga, ενώ προσφέρει καθημερινά αγώνες με 0% γκανιότα και 100% price boost στα παρολί. Μεγάλη βελτίωση έγινε στα προσφερόμενα ειδικά στοιχήματα από την εταιρία , ενώ το μπάσκετ εμπλουτίστηκε με εναλλακτικές αγορές.

Εκτός από αθλητικό στοίχημα οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν καζίνο με το κορυφαίο live της Evolution και εικονικά παιχνίδια, ενώ η προσθήκη της NetEnt μαζί με τους υπάρχοντες provider όπως η Microgaming, ανεβάζει τα παιχνίδια σε πάνω από 450. Όλο οι νέοι παίκτες δικαιούνται 100% επιβράβευση, ενώ υπάρχει μία μεγάλη γκάμα προσφορών για νέα και υπάρχοντα μέλη κάθε εβδομάδα.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία Novibet

Η Novibet λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα από το 2011. Η εταιρία έχει υπαχθεί στις διατάξεις του Άρθρου 50, Παράγραφος 12 του νόμου 4002/2011 όπως ισχύει, και της έχει αποδοθεί από τις 30/12/2011 ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου 997522600 της Δ.Ο.Υ. Μεγάλων Επιχειρήσεων. 

Στόχος της Novibet είναι να παρέχει στους παίκτες, μια ευχάριστη εμπειρία από την ανανεωμένη πλατφόρμα τόσο σε pre-game και live στοίχημα, αλλά και από το άκρως ανανεωμένο mobile site. Το τμήμα support της εταιρείας είναι από τα κορυφαία στην Ελλάδα και προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση μέσω live chat αλλά και με email, τηλέφωνο, Skype αλλά και fax.

Άδεια από το Isle Of Man

Η Novibet είναι αδειοδοτημένη από το Gambling Commission του Isle Of Man και είναι υποχρεωμένη να διατηρεί όλα τα χρήματα που υπάρχουν στους λογαριασμούς των παικτών σε ξεχωριστό τραπεζικό λογαριασμό. Ο τελευταίος ελέγχεται από το Gambling Commission του IOM. Η Novibet οφείλει, όπως όλες οι αδειοδοτημένες εταιρίες, να υποβάλει το λογισμικό της σε ελέγχους από ανεξάρτητο ελεγκτικό όργανο. Έτσι διασφαλίζει διαρκώς ότι οι υπηρεσίες μας είναι αξιόπιστες και ασφαλείς. Επιπλέον, από το 2014 η εταιρία λειτουργεί υπό την εποπτεία του UK Gambling Commision, μία από τις εγκυρότερες αρχές παγκοσμίως. 

Ελεγμένο λογισμικό από την GLI

Το λογισμικό της Novibet έχει ελεγχθεί από την Gaming Laboratories International, ένα διεθνώς αναγνωρισμένο και ανεξάρτητο ελεγκτικό όργανο, το οποίο ειδικεύεται σε παροχή ανάλογων υπηρεσιών στο διαδικτυακό χώρο.

Thawte SSL certificate

Η Novibet χρησιμοποιεί το SSL Certificate της Thawte, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον τομέα της, για να κωδικοποιεί τα δεδομένα που στέλνουν οι παίκτες και να εξασφαλίζεται η ασφάλεια και προστασία των προσωπικών τους στοιχείων.

Μέλος της IBAS

Η Novibet είναι μέλος του κορυφαίου οργανισμού διαιτησίας ανάμεσα σε διαδικτυακές (online) εταιρίες και παίκτες, την IBAS. Η ΙΒΑS αποτελείται από μία επιτροπή κριτών - ειδικών που κατέχουν την απαραίτητη εμπειρία και κατάρτιση, για να παρέχουν έγκυρη διαιτησία. Σε περίπτωση που προκύψει οποιοδήποτε θέμα ανάμεσα σε ένα παίκτη και την εταιρία και, αφού προηγουμένως, έχουν εξαντληθεί όλοι τρόποι απευθείας επίλυσης του, ο παίκτης μπορεί να απευθυνθεί στην IBAS, την απόφαση της οποίας η Novibet είναι υποχρεωμένη να ακολουθήσει.

Παίξε νόμιμα στη Novibet με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site

 

Βασικές πληροφορίες

Ιστοσελίδα https://www.novibet.com
Ιδιοκτήτης Νovigroup Limited
Διεύθυνση PO Box 227, Clinch's House, Lord Street, Douglas, Isle of Man, IM99 1RZ
Iδρύθηκε 2010
Άδεια Isle of Man, Ηνωμένο Βασίλειο
Eπίλυση Διαφορών IBAS

Εξυπηρέτηση Πελατών

Eλληνικό Support Ναι
Ωράριο επικοινωνίας 09:00 - 02:00
Εmail support@novibet.com
Tηλέφωνο +44 (20) 32900310
Live chat Ναι
Μήνυμα Λογαριασμού Ναι
Skype Ναι

Συναλλαγές

Τρόποι Kατάθεσης
visa visaelectron mastercard bank skrill skrill1tap paysafe viva vivaspots
Tρόποι Ανάληψης
visa visaelectron bank skrill viva

*Δείτε τις χρεώσεις, ελάχιστα ποσά και χρόνους συναλλαγών μεταφέροντας το ποντίκι πάνω στα αντίστοιχα εικονίδια

Στοιχήματα

Eλάχιστο Ποντάρισμα 0.10€
Μέγιστο Στοίχημα Διαφέρει
Mέγιστα Κέρδη 80,000€/στοίχημα
novibet_H καλύτερη στοιχηματική εταιρία