Menu

Novibet

Novibet: Παιχνίδια χωρίς γκανιότα κάθε μέρα, ανταγωνιστικές αποδόσεις και κορυφαίο support Παίξε νόμιμα στη Novibet

Αξιολόγηση στοιχηματικής εταιρείας Novibet Novibet 620x207 25-11

Γιατί να παίξω

  • Πολύ καλό τμήμα εξυπηρέτησης
  • Καταθέσεις με Paysafe και VIVA
  • Ανανεωμένη πλατφόρμα και mobile site
  • Ανταγωνιστικές αποδόσεις και μεγάλη γκάμα αγορών
  • Ασιατικά και πολλά ειδικά στοιχήματα 
  • Μεγαλύτερα όρια μέσω του Bet Referral
Παίξε νόμιμα στη Novibet.gr
Novibet Screenshot

Η Novibet αποτελεί μία εκ των κορυφαίων αδειοδοτημένων στοιχηματικών εταιριών και λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα κάτω από την άδεια της Longflex Limited βάσει του άρθρου 50 § 12 Ν.4002/2011. H εταιρία ιδρύθηκε το 2010 και είναι αδειοδοτημένη στο Bρετανικό Isle of Man, μία από τις πλέον απαιτητικές αδειοδοτούσες αρχές παγκοσμίως, ενώ αποτελεί μέλος της IBAS. Η ανανεωμένη πλατφόρμα της Novibet προσφέρει στους …

Βαθμολογία Novibet
84/100

Αγορές
88/100
Αποδόσεις/Όρια
76/100
Live Βetting
76/100
Πληρωμές
83/100
Εξυπηρέτηση
93/100
Προσφορές
87/100
Mobile
85/100
Βαθμολογία Χρηστών: 4.15/5 ( 1 ψήφοι)
Παίξε νόμιμα στη Novibet με αγώνες χωρίς γκανιότα στην ανανεωμένη πλατφόρμα

Σχετικά με την εταιρεία Novibet

Η Novibet αποτελεί μία εκ των κορυφαίων αδειοδοτημένων στοιχηματικών εταιριών και λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα κάτω από την άδεια της Longflex Limited βάσει του άρθρου 50 § 12 Ν.4002/2011. H εταιρία ιδρύθηκε το 2010 και είναι αδειοδοτημένη στο Bρετανικό Isle of Man, μία από τις πλέον απαιτητικές αδειοδοτούσες αρχές παγκοσμίως, ενώ αποτελεί μέλος της IBAS.

Η ανανεωμένη πλατφόρμα της Novibet προσφέρει στους χρήστες πρωτοποριακές λειτουργίες για τα ελληνικά δεδομένα. Mία από τις πλέον ενδιαφέρουσες υπηρεσίες είναι το «Bet Referral«, όπου ο παίκτης διαπραγματεύεται το μέγιστο όριο ενός στοιχήματος με τον trader της εταιρίας! Από τη νέα πλατφόρμα δε θα μπορούσε να λείπει και το ενισχυμένο παρολί, με τη διαφορά ότι οι χρήστες βλέπουν το μπόνους κατ’ευθείαν στο κουπόνι και τα κέρδη πιστώνονται άμεσα με τη διευθέτηση του στοιχήματος.

Εκτός από αθλητικό στοίχημα οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν καζίνο με το κορυφαίο live της Evolution και εικονικά παιχνίδια. Όλο οι νέοι παίκτες δικαιούνται 100% επιβράβευση, ενώ υπάρχει μία μεγάλη γκάμα προσφορών για νέους και υπάρχοντες παίκτες.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία Novibet

Η Novibet λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα από το 2011. Η εταιρία έχει υπαχθεί στις διατάξεις του Άρθρου 50, Παράγραφος 12 του νόμου 4002/2011 όπως ισχύει, και της έχει αποδοθεί από τις 30/12/2011 ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου 997522600 της Δ.Ο.Υ. Μεγάλων Επιχειρήσεων. 

Στόχος της Novibet είναι να παρέχει στους παίκτε, μια εύχρηστη πλατφόρμα, αξιόπιστο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και κορυφαίες υπηρεσίες σε ένα ασφαλές κι ευχάριστο περιβάλλον.

Άδεια από το Isle Of Man

Η Novibet είναι αδειοδοτημένη από το Gambling Commission του Isle Of Man και είναι υποχρεωμένη να διατηρεί όλα τα χρήματα που υπάρχουν στους λογαριασμούς των παικτών σε ξεχωριστό τραπεζικό λογαριασμό. Ο τελευταίος ελέγχεται από το Gambling Commission του IOM. Η Novibet οφείλει, όπως όλες οι αδειοδοτημένες εταιρίες, να υποβάλει το λογισμικό της σε ελέγχους από ανεξάρτητο ελεγκτικό όργανο. Έτσι διασφαλίζει διαρκώς ότι οι υπηρεσίες μας είναι αξιόπιστες και ασφαλείς. Επιπλέον, από το 2014 η εταιρία λειτουργεί υπό την εποπτεία του UK Gambling Commision, μία από τις εγκυρότερες αρχές παγκοσμίως. 

Ελεγμένο λογισμικό από την GLI

Το λογισμικό της Novibet έχει ελεγχθεί από την Gaming Laboratories International, ένα διεθνώς αναγνωρισμένο και ανεξάρτητο ελεγκτικό όργανο, το οποίο ειδικεύεται σε παροχή ανάλογων υπηρεσιών στο διαδικτυακό χώρο.

Thawte SSL certificate

Η Novibet χρησιμοποιεί το SSL Certificate της Thawte, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον τομέα της, για να κωδικοποιείε τα δεδομένα που στέλνουν οι παίκτες και να εξασφαλίζεται η ασφάλεια και προστασία των προσωπικών τους στοιχείων.

Μέλος της IBAS

Η Novibet είναι μέλος του κορυφαίου οργανισμού διαιτησίας ανάμεσα σε διαδικτυακές (online) εταιρίες και παίκτες, την IBAS. Η ΙΒΑS αποτελείται από μία επιτροπή κριτών - ειδικών που κατέχουν την απαραίτητη εμπειρία και κατάρτιση, για να παρέχουν έγκυρη διαιτησία. Σε περίπτωση που προκύψει οποιοδήποτε θέμα ανάμεσα σε ένα παίκτη και την εταιρία και, αφού προηγουμένως, έχουν εξαντληθεί όλοι τρόποι απευθείας επίλυσης του, ο παίκτης μπορεί να απευθυνθεί στην IBAS, την απόφαση της οποίας η Novibet είναι υποχρεωμένη να ακολουθήσει.

Παίξε νόμιμα στη Novibet με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site

 

Βασικές πληροφορίες

Ιστοσελίδα https://www.novibet.com
Ιδιοκτήτης Νovigroup Limited
Διεύθυνση PO Box 227, Clinch's House, Lord Street, Douglas, Isle of Man, IM99 1RZ
Iδρύθηκε 2010
Άδεια Isle of Man, Ηνωμένο Βασίλειο
Eπίλυση Διαφορών IBAS

Εξυπηρέτηση Πελατών

Eλληνικό Support Ναι
Ωράριο επικοινωνίας 09:00 - 02:00
Εmail support@novibet.com
Tηλέφωνο +44 (20) 32900310
Live chat Ναι
Μήνυμα Λογαριασμού Ναι
Skype Ναι

Συναλλαγές

Τρόποι Kατάθεσης
visa visaelectron mastercard bank skrill paysafe viva vivaspots
Tρόποι Ανάληψης
visa visaelectron bank skrill viva

*Δείτε τις χρεώσεις, ελάχιστα ποσά και χρόνους συναλλαγών μεταφέροντας το ποντίκι πάνω στα αντίστοιχα εικονίδια

Στοιχήματα

Eλάχιστο Ποντάρισμα 0.10€
Μέγιστο Στοίχημα Διαφέρει
Mέγιστα Κέρδη 80,000€/στοίχημα
novibet_H καλύτερη στοιχηματική εταιρία
stoiximan usps skin foxbet left
stoiximan usps skin foxbet right