Menu

Novibet

Αξιολόγηση στοιχηματικής εταιρείας Novibet Novibet 620x207 25-11

Γιατί να παίξω

  • Πολύ καλό τμήμα εξυπηρέτησης
  • Άμεσες αναλήψεις εντός 24 ωρών
  • Ανανεωμένη πλατφόρμα και mobile site
  • Ανταγωνιστικές αποδόσεις, ασιατικά και πολλά ειδικά
  • 0% γκανιότα και Live Streaming
  • Μεγαλύτερα όρια μέσω του Bet Referral
Παίξε νόμιμα στη Novibet.gr
Novibet Screenshot

Η Novibet αποτελεί μία εκ των κορυφαίων αδειοδοτημένων στοιχηματικών εταιριών και λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα κάτω από την άδεια της Longflex Limited βάσει του άρθρου 50 § 12 Ν.4002/2011. H εταιρία ιδρύθηκε το 2010 και είναι αδειοδοτημένη από την πιο ακέραια και σεβαστή Αρχή, αυτή του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ αποτελεί μέλος της IBAS. Η ανανεωμένη πλατφόρμα της Novibet προσφέρει στους χρήστες …

Βαθμολογία Novibet
87/100

Αγορές
89/100
Αποδόσεις/Όρια
80/100
Live Βetting
79/100
Πληρωμές
87/100
Εξυπηρέτηση
94/100
Προσφορές
87/100
Mobile
91/100
Βαθμολογία Χρηστών: 4.15/5 ( 1 ψήφοι)
Παίξε νόμιμα στη Novibet με αγώνες χωρίς γκανιότα στην ανανεωμένη πλατφόρμα

Σχετικά με την εταιρεία Novibet

Η Novibet αποτελεί μία εκ των κορυφαίων αδειοδοτημένων στοιχηματικών εταιριών και λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα κάτω από την άδεια της Longflex Limited βάσει του άρθρου 50 § 12 Ν.4002/2011. H εταιρία ιδρύθηκε το 2010 και είναι αδειοδοτημένη από την πιο ακέραια και σεβαστή Αρχή, αυτή του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ αποτελεί μέλος της IBAS.

Η ανανεωμένη πλατφόρμα της Novibet προσφέρει στους χρήστες πρωτοποριακές λειτουργίες για τα ελληνικά δεδομένα. Mία από τις πλέον ενδιαφέρουσες υπηρεσίες είναι το «Bet Referral«, όπου ο παίκτης διαπραγματεύεται το μέγιστο όριο ενός στοιχήματος με τον trader της εταιρίας, ενώ οι «high rollers» παίκτες έχουν τον προσωπικό τους VIP agent!

Σημαντική προσθήκη στο προϊόν της Novibet είναι το Live Streaming σε NBA και Bundesliga, ενώ προσφέρει καθημερινά αγώνες με 0% γκανιότα και 100% price boost στα παρολί. Μεγάλη βελτίωση έγινε στα προσφερόμενα ειδικά στοιχήματα από την εταιρία , ενώ το μπάσκετ εμπλουτίστηκε με εναλλακτικές αγορές.

Εκτός από αθλητικό στοίχημα οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν καζίνο με το κορυφαίο live της Evolution και εικονικά παιχνίδια, ενώ η προσθήκη της NetEnt μαζί με τους υπάρχοντες provider όπως η Microgaming, ανεβάζει τα παιχνίδια σε πάνω από 450. Όλο οι νέοι παίκτες δικαιούνται 100% επιβράβευση, ενώ υπάρχει μία μεγάλη γκάμα προσφορών για νέα και υπάρχοντα μέλη κάθε εβδομάδα.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία Novibet

Η Novibet λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα από το 2011. Η εταιρία έχει υπαχθεί στις διατάξεις του Άρθρου 50, Παράγραφος 12 του νόμου 4002/2011 όπως ισχύει, και της έχει αποδοθεί από τις 30/12/2011 ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου 997522600 της Δ.Ο.Υ. Μεγάλων Επιχειρήσεων. 

Στόχος της Novibet είναι να παρέχει στους παίκτες, μια ευχάριστη εμπειρία από την ανανεωμένη πλατφόρμα τόσο σε pre-game και live στοίχημα, αλλά και από το άκρως ανανεωμένο mobile site. Το τμήμα support της εταιρείας είναι από τα κορυφαία στην Ελλάδα και προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση μέσω live chat αλλά και με email, τηλέφωνο, Skype αλλά και fax.

Άδεια στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η Novibet είναι αδειοδοτημένη από την πολύ απαιτητική αρχή του Ηνωμένου Βασιλείου και λειτουργεί υπό την εποπτεία της από το 2014. H UK Gambling Commosion (UKGC) είναι μία από τις εγκυρότερες αρχές παγκοσμίως, ενώ σίγουρα αποτελεί την πιο σεβαστή. Σημειώνεται πως η Novibet ήταν μέχρι και τον Απρίλιο του 2017 αδειοδοτημένη από την πολύ αυστηρή αρχή του Isle Of Man (Gambling Supervision Commission – GSC).

Ελεγμένο λογισμικό από την GLI

Το λογισμικό της Novibet έχει ελεγχθεί από την Gaming Laboratories International, ένα διεθνώς αναγνωρισμένο και ανεξάρτητο ελεγκτικό όργανο, το οποίο ειδικεύεται σε παροχή ανάλογων υπηρεσιών στο διαδικτυακό χώρο.

Thawte SSL certificate

Η Novibet χρησιμοποιεί το SSL Certificate της Thawte, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον τομέα της, για να κωδικοποιεί τα δεδομένα που στέλνουν οι παίκτες και να εξασφαλίζεται η ασφάλεια και προστασία των προσωπικών τους στοιχείων.

Μέλος της IBAS

Η Novibet είναι μέλος του κορυφαίου οργανισμού διαιτησίας ανάμεσα σε διαδικτυακές (online) εταιρίες και παίκτες, την IBAS. Η ΙΒΑS αποτελείται από μία επιτροπή κριτών - ειδικών που κατέχουν την απαραίτητη εμπειρία και κατάρτιση, για να παρέχουν έγκυρη διαιτησία. Σε περίπτωση που προκύψει οποιοδήποτε θέμα ανάμεσα σε ένα παίκτη και την εταιρία και, αφού προηγουμένως, έχουν εξαντληθεί όλοι τρόποι απευθείας επίλυσης του, ο παίκτης μπορεί να απευθυνθεί στην IBAS, την απόφαση της οποίας η Novibet είναι υποχρεωμένη να ακολουθήσει.

Παίξε νόμιμα στη Novibet με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site

 

Βασικές πληροφορίες

Ιστοσελίδα https://www.novibet.com
Ιδιοκτήτης Νovigroup Limited
Διεύθυνση PO Box 227, Clinch's House, Lord Street, Douglas, Isle of Man, IM99 1RZ
Iδρύθηκε 2010
Άδεια Ηνωμένο Βασίλειο
Eπίλυση Διαφορών IBAS

Εξυπηρέτηση Πελατών

Eλληνικό Support Ναι
Ωράριο επικοινωνίας 09:00 - 02:00
Εmail support@novibet.com
Tηλέφωνο +44 (20) 32900310
Live chat Ναι
Μήνυμα Λογαριασμού Ναι
Skype Ναι

Συναλλαγές

Τρόποι Kατάθεσης
visa visaelectron mastercard bank skrill skrill1tap paysafe viva vivaspots
Tρόποι Ανάληψης
visa visaelectron bank skrill viva

*Δείτε τις χρεώσεις, ελάχιστα ποσά και χρόνους συναλλαγών μεταφέροντας το ποντίκι πάνω στα αντίστοιχα εικονίδια

Στοιχήματα

Eλάχιστο Ποντάρισμα 0.10€
Μέγιστο Στοίχημα Διαφέρει
Mέγιστα Κέρδη 80,000€/στοίχημα
novibet_H καλύτερη στοιχηματική εταιρία