Menu

Magicbet

Αξιολόγηση στοιχηματικής εταιρείας Magicbet Magicbet 620x207 5/11

Γιατί να παίξω

  • Εύκολη και γρήγορη ιστοσελίδα
  • Γρήγορες αναλήψεις
  • Πολύ καλή εξυπηρέτηση
  • Ασιατικά χάντικαπ στο Live
  • Καταθέσεις με Paysafe, Moneysafe και Beecash
  • Μεγάλη γκάμα αγορών και κορυφαία Live betting πλατφόρμα
Παίξε νόμιμα στη Magicbet..gr
Magicbet Screenshot

Η Magicbet είναι μία νέα νόμιμη στοιχηματική εταιρεία και μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες στην Ελλάδα βάσει του άρθρου 50 § 12 Ν.4002/2011. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2014, όμως οι άνθρωποι που την τρέχουν έχουν μεγάλη εμπειρία στο χώρο από bookmakers κολοσσούς όπως o William Hill και o Betvictor. Η Magicbet λειτουργεί με αδειοδότηση Μάλτας υπό …

Βαθμολογία Magicbet
68/100

Αγορές
75/100
Αποδόσεις/Όρια
69/100
Live Βetting
69/100
Πληρωμές
80/100
Εξυπηρέτηση
75/100
Προσφορές
76/100
Mobile
30/100
Βαθμολογία Χρηστών: 4.18/5 ( 2 ψήφοι)
Παίξε νόμιμα στη Magicbet με μοναδικές προσφορές

Σχετικά με την εταιρεία Magicbet

Η Magicbet είναι μία νέα νόμιμη στοιχηματική εταιρεία και μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες στην Ελλάδα βάσει του άρθρου 50 § 12 Ν.4002/2011. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2014, όμως οι άνθρωποι που την τρέχουν έχουν μεγάλη εμπειρία στο χώρο από bookmakers κολοσσούς όπως o William Hill και o Betvictor. Η Magicbet λειτουργεί με αδειοδότηση Μάλτας υπό την B2B Gaming Services Ltd.

Η Magicbet τρέχει πάνω στην πλατφόρμα της B2B όμως έχει τη δική της ταυτότητα. H ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί με κριτήριο την απλότητα και την εύκολη πλοήγηση και το μενού είναι πολύ λειτουργικό. Οι αποδόσεις είναι από τις πλέον ανταγωνιστικές ειδικά στα μεγάλα πρωταθλήματα και θα βρείτε τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα.  Ένα από τα σημαντικά πλεονέκτηματα της Magicbet είναι η κορυφαία πλατφόρμα για Live Στοίχημα που παρέχεται από την Sbtech, όπου θα βρείτε εκατοντάδες γεγονότα καθημερινά και χιλιάδες αγορές να στοιχηματήσετε. Εκτός από στοίχημα η Magicbet προσφέρει καζίνο και παιχνίδια.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία Magicbet

H Magicbet είναι μία νέα εταιρία στο χώρο, την τρέχουν όμως έμπειρα στελέχη με πάνω από 10ετία προϋπηρεσίας σε μεγάλες εταιρίες. Το ισχυρό οικονομικό "background" της εταιρίας εγγυάται την αξιοπιστία της, ενώ όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται μέσω της B2B. Υπάρχει η δυνατότητα συναλλαγών με όλες τις δημοφιλείς μεθόδους (κάρτες, paysafecard, neteller, skrill), ενώ οι αναλήψεις είναι πολύ γρήγορες ειδικά στα ηλεκτρονικά πορτοφόλια. Το τμήμα εξυπηρέτησης λειτουργεί καθημερινά 11:00-23:00 μέσω email.

Η συμβατική σχέση μεταξύ του εγγεγραμμένου παίκτη και B2B Gaming Services Ltd και διέπεται από τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις και από τους νόμους της Μάλτας. Με την εγγραφή B2B Gaming Services ΕΠΕ που υποδηλώνουν την πλήρη αποδοχή και την κατανόηση των παρακάτω Όρους και Προϋποθέσεις. Η συμφωνία αυτή καθορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη συμβατική σχέση μεταξύ B2B Gaming Services Ltd και κάθε πρόσωπο που εγγράφεται στην εταιρεία, που είναι γνωστή ως παίκτης. Κάθε άτομο απαιτείται να αποδεχθεί αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την εγγραφή για ένα λογαριασμό και δεσμεύεται από τους καθ 'όλη την ύπαρξη της σχέσης.

Όλοι οι πελάτες της magicbet.gr πρέπει να είναι τουλάχιστον 21 ετών ή μεγαλύτεροι. Οποιοσδήποτε πελάτης δύναται να ελεγχθεί κατά την υποβολή της αίτησής του προκειμένου να αποδείξει την ενηλικιότητά του. Η magicbet.gr διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει αποδεικτικά έγγραφα της ηλικίας  και έγγραφα για επαλήθευση της κατοικίας εντός 3 μηνών για κάθε πελάτη. Οι λογαριασμοί δύναται να ανασταλούν όσο εκκρεμεί η διευκρίνιση.

Παίξε νόμιμα στη Magicbet με πολλούς τρόπους κατάθεσης και άμεσες αναλήψεις

 

Βασικές πληροφορίες

Ιστοσελίδα www.magicbet.gr
Ιδιοκτήτης B2B Gaming Services Ltd
Διεύθυνση Apartment 21, Suite 41, Charles Court, St Luke’s Road, Pieta PTA 1027, Malta
Iδρύθηκε 2014
Άδεια Μάλτα, Ελλάδα
Eπίλυση Διαφορών LGA

Εξυπηρέτηση Πελατών

Eλληνικό Support Ναι
Ωράριο επικοινωνίας 09:00 - 24:00
Εmail service@magicbet.com
Live chat Ναι
Μήνυμα Λογαριασμού Ναι

Συναλλαγές

Τρόποι Kατάθεσης
neteller skrill paysafe moneysafe beecash
Tρόποι Ανάληψης
neteller skrill paysafe moneysafe

*Δείτε τις χρεώσεις, ελάχιστα ποσά και χρόνους συναλλαγών μεταφέροντας το ποντίκι πάνω στα αντίστοιχα εικονίδια

Στοιχήματα

Eλάχιστο Ποντάρισμα 0.50€
Μέγιστο Στοίχημα Διαφέρει
Mέγιστα Κέρδη 15.000€/στοίχημα