Menu

Goalbet

Αξιολόγηση στοιχηματικής εταιρείας Goalbet Goalbet Bonus 12/7

Γιατί να παίξω

  • Κορυφαίες αποδόσεις 
  • Πολύ καλή live betting πλατφόρμα και cash out
  • Ασιατικό χάντικαπ και οver/under
  • Δυνατότητα Live Streaming
  • Γρήγορες αναλήψεις
  • Καταθέσεις με Paysafe, VIVA, Upay
Παίξε νόμιμα στη Goalbet
Goalbet Screenshot

H Goalbet συμπεριλαμβάνεται στις 24 νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες που έχουν λάβει ΑΦΜ από την ελληνική κυβέρνηση και μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες στη χώρα μας βάσει του άρθρου 50 § 12 Ν.4002/2011. Η GoalBet ιδρύθηκε στις 27 Ιανουαρίου 2009 και η μητρική εταιρεία, GLB GmbH είναι αδειοδοτημένη στην Εσθονία.  Η Goalbet έχει δημιουργήσει και αναπτύξει μία …

Βαθμολογία Goalbet
88/100

Αγορές
91/100
Αποδόσεις/Όρια
97/100
Live Βetting
92/100
Πληρωμές
91/100
Εξυπηρέτηση
78/100
Προσφορές
86/100
Mobile
80/100
Βαθμολογία Χρηστών: 4.49/5 ( 6 ψήφοι)
Παίξε νόμιμα στη Goalbet στις καλύτερες αποδόσεις στο διαδίκτυο

Σχετικά με την εταιρεία Goalbet

H Goalbet συμπεριλαμβάνεται στις 24 νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες που έχουν λάβει ΑΦΜ από την ελληνική κυβέρνηση και μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες στη χώρα μας βάσει του άρθρου 50 § 12 Ν.4002/2011. Η GoalBet ιδρύθηκε στις 27 Ιανουαρίου 2009 και η μητρική εταιρεία, GLB GmbH είναι αδειοδοτημένη στην Εσθονία. 

Η Goalbet έχει δημιουργήσει και αναπτύξει μία ιδιόκτητη πλατφόρμα και αποτελεί πρωτοπόρο εταιρεία στο ποδοσφαιρικό στοίχημα, προσφέροντας στους παίκτες εκατοντάδες αγώνες καθημερινά και χιλιάδες διαφορετικές αγορές, στις κορυφαίες αποδόσεις. Εκτός από ποδόσφαιρο, η εταιρεία προσφέρει αθλητικό στοιχημα σε όλα τα γνωστά αθλήματα.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία Goalbet

Η Goalbet ιδρύθηκε στις 27 Ιανουαρίου 2009 στην Αυστρία. Χάρη στο τελευταίας γενιάς λογισμικό της και στα πλήρως ανταγωνιστικά ποσοστά, η εταιρία είναι ανάμεσα στις πρωτοπόρες εταιρίες δικτυακού στοιχήματος στον κόσμο, έχοντας υπόψην τον αριθμό των πελατών και τα αθλήματα σε προσφορά. Οι ενέργειες της GoalBet εγκρίνονται και ρυθμίζονται από την νομοθεσία της Δημοκρατίας της Αυστρίας, καθώς είναι από τις πιο εξελιγμένες σε οτι αφορά τα τυχερά παιχνίδια και το στοίχημα. Η Goalbet είναι πρωτοπόρος στην αγορά του δικτυακού στοιχήματος και συνεχώς βελτιώνει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της.

Η Goalbet έχει την τιμή να παρουσιάσει στους πελάτες της μια μεγάλη προσφορά σε μεγάλα γεγονότα του αθλητικού κόσμου. Η προσφορά αυτή ολοκληρώνεται από μια μεγάλη ποικιλία ειδικών στοιχημάτων. Γεγονότα που διεξάγονται 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα και χάρη στο δίκτυο των ειδικών σε σύνταξη πιθανοτήτων, είναι σε θέση να προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις της διεθνούς ποδοσφαιρικής αγοράς όπως και μια μεγάλη ποικιλία τύπων στοιχημάτων όπως γκολ/όχι γκολ, σκορ/όχι σκορ, συνολικά γκολ, αβαντάζ κτλ.

Ασφάλεια είναι μια λέξη κλειδί για την Goalbet. Όλη η δομή του υλικού και λογισμικού προστατεύεται με τις πιο προηγμένες και περίπλοκες τεχνολογίες. Για όλες τις καταθέσεις μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών και τραπεζικών λογαριασμών γίνονται μέσω του προηγμένου συστήματος συναλλαγών της Moneybookers που εξασφαλίζει ενα επίπεδο ασφαλείας που αντιστοιχεί στα διεθνή τραπεζικά δεδομένα. Όλα τα ευαίσθητα δεδομένα μεταφέρονται κρυπτογραφημένα μέσω SSL. Επιπλέον εγγυόάται στους πελάτες της μέγιστη μυστικότητα όσον αφορά στην ευρωπαϊκή νομοθεσία μυστικότητας και ασφάλειας, πως όλα τα δεδομένα από τις βάσεις δεδομένων της δεν μεταφέρονται κάτω από καμία συνθήκη σε τρίτους, ούτε τρίτοι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά.

Το ζωτικό σημείο και η βάση της επιτυχίας της Goalbet είναι η ευχαρίστηση των πελατών της. Η ευγένεια και φιλικότητα του πολύγλωσσου προσωπικού της είναι το κύριο στοιχείο της εξυπηρέτησης. Όλα τα αιτήματα και οι ερωτήσεις απαντώνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου ή εσωτερικού πίνακα μηνυμάτων το συντομότερο δυνατόν.

Παίξε νόμιμα στην Goalbet με τις καλύτερες αποδόσεις στο διαδίκτυο

 

Βασικές πληροφορίες

Ιστοσελίδα www.goalbetint.com
Ιδιοκτήτης GLB GmbH
Διεύθυνση GoalBet International Betting - Fuchselbachstrasse 7, 4060 Leonding, Austria
Iδρύθηκε 2009
Άδεια Koυρασάο, Ελλάδα, Αυστρία
Eπίλυση Διαφορών CIGA

Εξυπηρέτηση Πελατών

Eλληνικό Support Ναι
Ωράριο επικοινωνίας 09:00 - 24:00
Εmail info@goalbetint.com
Tηλέφωνο 801 700 7887
Μήνυμα Λογαριασμού Ναι

Συναλλαγές

Τρόποι Kατάθεσης
visa visaelectron mastercard bank neteller skrill paysafe moneysafe viva
Tρόποι Ανάληψης
visa visaelectron bank neteller skrill moneysafe viva

*Δείτε τις χρεώσεις, ελάχιστα ποσά και χρόνους συναλλαγών μεταφέροντας το ποντίκι πάνω στα αντίστοιχα εικονίδια

Στοιχήματα

Eλάχιστο Ποντάρισμα 0.10€
Μέγιστο Στοίχημα Διαφέρει
Mέγιστα Κέρδη 5.000€/μονά, 15.000€/παρολί
Goalbet