foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ54
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
simata-paok-aek-osfp-pao.jpg

Αλήθειες για τους τέσσερις ισχυρούς

Η χθεσινή ημέρα δεν ξεκίνησε καλά, αφού αρχικά χάθηκαν το Over στο Σαν Σίρο και το live ποντάρισμα στο Σάντεσθ Πιθχουάν αλλά η συνέχεια ήταν εξαιρετική και υπήρξε σημαντικό κέρδος χάρη στο GG στο Χάντερσφιλντ – Λιντς τον συνδυασμό άσο&Over 1.5 της Φρανκφούρτης καθώς επίσης και τρία live πονταρίσματα στα παιχνίδια των Κιέβο, ΠΑΟΚ και Ρεάλ Σοθιεδάδ! Σήμερα δεν υπάρχει κάτι που να με εξιτάρει, τουλάχιστον πριν την σέντρα των αγώνων. Θα περιμένω στο live να δω αν δημιουργηθεί κάποια στοιχηματική ευκαιρία. Βρίσκω όμως τον χρόνο σήμερα να καταθέσω την προσωπική μου άποψη για τις παραδοσιακά ισχυρές ομάδες της Super League, όπως τις είδα μετά την ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και φυσικά έχοντας γνώση των δρώμενων ως συντάκτης των αναλύσεων κάθε αγωνιστικής της Super League στο foxbet.gr από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα, αυτό το γνωρίζουν και οι αντίπαλοί του, και αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία από εδώ και στο εξής είναι η πορεία στο Europa League. Θυμίζω ότι οι ερυθρόλευκοι θα κληθούν εντός Φεβρουαρίου να αντιμετωπίσουν την Οσμανλίσπορ για τη φάση των 32 της διοργάνωσης. Φυσικά στόχος του πειραϊκού συλλόγου είναι και η κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά κακά τα ψέματα, η πορεία στην Ευρώπη θα είναι αυτή που θα καθορίσει στο τέλος το μέγεθος της επιτυχίας ή αποτυχίας αντίστοιχα στην φετινή σεζόν. Η πώληση του Σέρβου αμυντικού μέσου Λούκα Μιλιβόγεβιτς ήταν αναπόφευκτη με τα χρήματα που έβαλε στο ταμείο του ο Ολυμπιακός αλλά ταυτόχρονα είναι δεδομένο πως μειώθηκε η ποιότητα στην μεσαία γραμμή, αφενός διότι δεν αντικαταστάθηκε (κάτι που πρακτικά ήταν αδύνατο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα αλλά και την συγκεκριμένη χρονική περίοδο), αφετέρου διότι οι επιλογές εκ των έσω δεν είναι της ίδιας κλάσης. Βέβαια μπορεί σε 2 χρόνια παίκτες όπως ο Ανδρούτσος να αποδειχθούν καλύτεροι του Μιλιβόγεβιτς αλλά αυτό μένει να αποδειχθεί. Ανέβηκε όμως το επίπεδο στις πτέρυγες διότι Σισοκό και Παρέδες είναι έμπειροι ποδοσφαιριστές και πολύ πιθανό σύντομα να πάρουν και φανέλα βασικών αντί των Φιγκέιρας και Ντε λα Μπέγια που είναι καλοί αλλά όχι κάτι το εξαιρετικό. Ο Πάουλο Μπέντο θα βρίσκεται συνεχώς υπό αμφισβήτηση αλλά δεν αποκλείεται να κερδίσει το προσωπικό στοίχημα. Αυτό που του πιστώνεται είναι η ενεργή παρουσία πολλών νεαρών ποδοσφαιριστών και απομένει να δούμε πως θα εξελιχθεί και η προσωπική κόντρα που έχει με συγκεκριμένους, όπως ο Τσόρι Ντομίνγκεζ. Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός πλέον μοσχοπουλάει παίκτες και ταυτόχρονα παίρνει ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από τα σημαντικότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Δεν πρόκειται να είναι φαβορί κόντρα σε καμία ομάδα στο φετινό Europa League αλλά σε διπλές αναμετρήσεις, όλα γίνονται.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην χειρότερη θέση από τις παραδοσιακά ισχυρές ομάδες και ξεκάθαρη ευθύνη για αυτό έχει η διοίκηση και συγκεκριμένα ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο ισχυρός άνδρας των πρασίνων αναλώθηκε όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι στο πως θα καταστρέψει τον αιώνιο αντίπαλο μέσω πραγματικών ή τηλεοπτικών δικών και όχι στο πως θα χτίσει έναν ανταγωνιστικό σε Ελλάδα και Ευρώπη Παναθηναϊκό ξανά. Το εγχείρημα απέτυχε, η ομάδα αυτήν την στιγμή έχει ελλείψεις σχεδόν σε όλες τις θέσεις και αν δεν ήταν η βαριά φανέλα και η ιστορία που κουβαλά το τριφύλλι, τότε η βαθμολογική θέση θα ήταν πιο χαμηλή. Το καλοκαίρι πίστευα ότι ο φετινός Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει ψηλά αν στηριχθεί ο προπονητής, τότε ήταν ο Στραματσιόνι αλλά και το ρόστερ. Ωστόσο ο Γιάννης Αλαφούζος προτίμησε να επιδοθεί σε έναν πόλεμο εξουσίας, τον οποίο έχασε και στην πορεία χάθηκε και η μπάλα για τον αθηναϊκό σύλλογο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι προπονητής που δουλεύει αλλά η μεγαλύτερη πληγή πλέον είναι η χαμένη νοοτροπία νικητή αλλά και ένα μη δικαιολογημένο αίσθημα αδικίας που έχει περάσει σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Επιπλέον ο σύλλογος αρχίζει να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και η σιγή στο πρόσφατο μεταγραφικό παζάρι σε συνδυασμό με το ξεφόρτωμα παικτών, είναι κινήσεις που δείχνουν ότι ο Αλαφούζος έχει σκεφτεί σοβαρά την αποχώρηση και επιθυμεί το deal να γίνει με τον Παναθηναϊκό χωρίς χρέη, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα παραδώσει ένα ρόστερ που θα χρειαστεί ριζική αναδόμηση.

Ο ΠΑΟΚ άργησε αλλά βρήκε τον δρόμο του και το μέλλον είναι γεμάτο υποσχέσεις αν ο Σαββίδης συνεχίζει να ενισχύει το ρόστερ αλλά και ταυτόχρονα να στηρίζει τους ανθρώπους που ξέρουν ποδόσφαιρο και όχι το τι θέλει ο κάθε οπαδός, ο κάθε εξυπνάκιας και ο κάθε γυρολόγος παράγοντας. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου του Βορρά έμαθε από τα λάθη του και φαντάζομαι πως στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης αντιλαμβάνονται πλέον το πόσο ανόητη ενέργεια υπήρξε η περσινή η μη συμμετοχή στον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ θα είχε τώρα 38 βαθμούς, θα ήταν ο μόνος με ελάχιστες αλλά πραγματικές ελπίδες να κυνηγήσει τον Ολυμπιακό, έχοντας και το μεταξύ τους παιχνίδι στην Τούμπα, και σίγουρα από την αρχή του πρωταθλήματος θα είχε μπει με άλλη ψυχολογία. Βέβαια με το μομέντουμ που έχει, μπορεί να αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για την 2η θέση και να μπει στην διαδικασία των play offs ως το απόλυτο φαβορί. Επιπλέον η Σάλκε δεν είναι αξεπέραστο εμπόδιο και την δεδομένη στιγμή ο ΠΑΟΚ δείχνει ικανός να προσθέσει μία ευρωπαϊκή επιτυχία στην ιστορία του. Η πώληση του Γκάρι Ροντρίγκεζ φάνηκε να αποτελεί πισωγύρισμα προς στιγμήν αλλά η απόκτηση των Πέντρο Ενρίκε και Πρίγιοβιτς ήταν κινήσεις που απέδειξαν πως υπάρχει όραμα για έναν ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ πετάει στα σύννεφα αυτήν την στιγμή λόγω των πρόσφατων εντυπωσιακών αποτελεσμάτων μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μανόλο Χιμένεθ αλλά αν υπνωτιστεί από την παρούσα κατάσταση θα προσγειωθεί και πάλι πολύ απότομα. Έγραψα πριν για την προβληματική νοοτροπία που δημιουργήθηκε στον Παναθηναϊκό...Στην ΑΕΚ υπάρχει προβληματική νοοτροπία εδώ και πολλά χρόνια και χειροτερεύει. Στην αρχή της σεζόν δημιουργούνται εκ των έσω προσδοκίες που δεν μπορούν να υλοποιηθούν απλά και μόνο επειδή ο σύλλογος κουβαλά μεγάλη ιστορία. Δεν μπορεί με αυτό το ρόστερ να μπαίνουν στο πρωτάθλημα οι κιτρινόμαυροι πιστεύοντας ότι είναι το φαβορί για τον τίτλο. Με τέτοιες ψευδαισθήσεις έρχονται γρήγορα οι μεγάλες απογοητεύσεις. Ας σκεφτεί ο καθένας πόσο διαφορετικό θα ακουγόταν από επίσημα χείλη στην Ένωση «Βασικός στόχος είναι η έξοδος στο Champions League και αν η χρονιά εξελιχθεί ιδανικά, τότε να πάρουμε και το πρωτάθλημα»...Πόσο άγχος λιγότερη, πόση μικρότερη πίεση θα υπήρχε σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο. Αλλά επαναλαμβάνω η κατάσταση χειροτερεύει διότι διευρύνονται τα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα και η ανυπομονησία σε συνδυασμό με την έλλειψη λογικής δημιουργούν ένα καταστροφικό κράμα. Ακόμα και πριν από λίγες ημέρες που πραγματοποιήθηκε μία καλή μεταγραφική κίνηση με τον ερχομό του Αραούχο, ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάστηκε είναι πιθανό να εξελιχθεί ζημιογόνος για την ομάδα. Διότι ο Αργεντινός επιθετικός έχει ταλέντο αλλά έχει επίσης και προβληματικό χαρακτήρα και αναζητά και ο ίδιος ένα νέο ξεκίνημα. Δεν είναι όμως ο καλύτερος επιθετικός που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα ούτε ο παίκτης που σφάζονταν για χάρη του η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα. Και το γράφω αυτό διότι και πάλι δημιουργήθηκαν λάθος προσδοκίες. Η ΑΕΚ θα πρέπει να διασφαλίσει την συμμετοχή στα play offs και να κοιτάξει να χτίσει έναν καλό κορμό παικτών με τον ίδιο προπονητή για την επόμενη σεζόν.

Υπόσχομαι ότι στο άμεσο μέλλον θα υπάρξουν ξεχωριστά κείμενα για τις υπόλοιπες ομάδες της Super League αλλά και ένα για την Football League που έχει φέτος εξαιρετικό ενδιαφέρον. Και φυσικά πολύ σύντομα θα ανέβει νέα στήλη με στοιχηματικές προτάσεις! Επίσης με μεγάλο ενδιαφέρον θα αναμένω την γνώμη σας για τους ισχυρούς του ελληνικού πρωταθλήματος στο ποστάρισμα που θα γίνει στην σελίδα του foxbet.gr στο facebook.

Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
02/05
02:00
L-Train New York Knicks - Philadelphia 76ers Πρόκριση 76ers 12.50
1.92
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
27/04
20:00
Ραπτάκης Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1 6.00
1.70
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
25/04
18:00
Καπίρης Μπλαντς - Ναδάλ 2 (-7.5 games) 8.00
1.93
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Πρόκριση 76ers
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
2 (-7.5 games)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος