foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ34
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
wizards.jpg

Το απόρθητο Verizon Center δίνει τη λύση

L-Train
L-Train | Προγνωστικά NBA
06 Ιαν 2017 21:00

Καλησπέρα στην παρέα του NBA. Πολλά και χθες τα ματσάκια στο πρόγραμμα του NBA, πήρα την απόφαση να δω μόνο ένα και πέρασε. Θα το κάνω και σήμερα. Σίγουρα έτσι δεν κάνεις περιουσίες, αλλά και όταν δε σε πάει φροντίζεις να μην το ζορίζεις, για να μην χάσεις περιουσίες.

Τα απολύτως απαραίτητα λοιπόν χθες οι Raptors και πήραν το ματς κόντρα στους Jazz. To πιο "άρρωστο" - έξυπνο - τρελό buzzer της χρονιάς πήγε να βάλει χθες ο Belinelli, δυστυχώς όμως ήταν εκπρόθεσμο. Ακόμα μια νίκη για τους Hawks (σερί 5-0), που βέβαια προέβησαν σε μια δίχως λογική κίνηση χθες βράδυ και Pacers (σερί 4-0), διαστημικός Westbrook στο Houston (με 49π.), αλλά δεν έφτανε. Επιβλητικοί οι Spurs στο Denver, γύρισε ο Lillard - χωνί και πάλι η άμυνα των Blazers. Το πήραν το ματς με την επίθεση τους. Αυτή είναι η ιστορία της χθεσινής βραδιάς, πάμε να δούμε τι έχουμε για σήμερα.

Έκαναν ένα mini trip στη Δύση οι Wizzards, μέτρησαν 2 ήττες και απόψε επιστρέφουν "σπίτι". Υποδέχονται τους Timberwolves που βρίσκονται σε ταξίδι στην Ανατολή. Προχθές έχασαν από τους 76ers. Ανεξαρτήτως Wolves, οι "μάγοι" στο Verizon Center εσχάτως είναι ανίκητοι. 8 σερί νίκες μαρτυρούν πολλά, στα 7 πιο πρόσφατα έχουν σκοράρει πάνω από 107 πόντους. 110.8π σκοράρουν όσο τρέχουν αυτό το 8-0 και νικούν με 8.8π. διαφορά Μ.Ο. Ειρήσθω εν παρόδω, πρόκειται για την ομάδα με το καλύτερη συμπεριφορά εντός έδρας στα τελευταία 14 ματς. Πολύ καλό το -5.5 για τον άσο, περιμένω τους Wizzards να ανεβάζουν τη διαφορά έως και διψήφια νούμερα.

Μετά την άνετη επικράτηση επί των Thunder, οι Rockets απόψε ταξιδεύουν στο Orlando. Τραγικοί οι Magic στη Florida, διαμορφώνουν χειρότερο ρεκόρ από ότι στα εκτός έδρας (7-12 εντός, 9-9 εκτός). Εντός, εκτός οι Rockets παραμένουν σταθεροί φέτος, σερί 6-0 τρέχουν δεν πιστεύω ότι θα δυσκολευτούν να πάρουν τη νίκη απόψε. Καλύπτουν και ένα χάντικαπ της τάξεως των -5.5 πόντων. Οι 121.8π. που σκοράρουν εσχάτως οι Rockets και οι 108.6 που σκοράρουν οι Magic, προδιαθέτουν για ματς με υψηλό σκορ. Βοηθούν και οι άμυνες των 2 ομάδων που δέχονται 110.8π και 106.8 αντιστοίχως, στο διάστημα αυτό. Εύκολο βράδυ, παρά τις απουσίες τους, είχαν προχθές οι Cetltics απέναντι στους Jazz. Υποδέχονται απόψε τους 76ers, οι οποίοι έρχονται από νίκη προχθές, εντός έδρας κόντρα στους Wolves. Προφανώς θέμα φαβορί δεν τίθεται, λογική η μικρή απόδοση στον άσο, παίζεται πάντως και με -12.5 πόντους στο χάντικαπ, στηριζόμενος στη λογική του ότι οι Celtics είναι μια σταθερή ομάδα.

Αν και ζορίστηκαν, εν τέλει τα κατάφεραν οι Warriors προχθές και επικράτησαν των Blazers με 125-117. Απόψε υποδέχονται τους Grizzlies και κάπου πιστεύω ότι αδικεί το χάντικαπ τις "αρκούδες". Ίσως απορρέει από το γεγονός ότι μετρούν 2 κολλητές ήττες εσχάτως και ρεκόρ 1-4 στα 5 τελευταία εκτός. Χάνουν οριακά με διψήφιες διαφορές, πιστεύω ότι αν αμυνθούν λίγο καλύτερα απόψε, μπορούν να στηρίξουν το +13.5 για το διπλό.

korver nba cavs 6/1/2017

Για τους Bucks και το Γιάννη τα έχουν πει τόσοι όλες αυτές τις μέρες, απόψε έχουμε home2home για Bucks και Kicks. Με τον ηγέτη τους σε μεγάλη μέρα, οι Bucks πέρασαν από τη Νέα Υόρκη, απόψε θέλουν να ντουμπλάρουν τις νίκες τους. Εσχάτως ντεφορμέ οι Knicks, με 6 σερί ήττες, από την άλλη τρέχουν ρεκόρ 4-2 στο ίδιο διάστημα οι Bucks. Σε πρώτο πλάνο ο άσος, έως -3.5 πόντους παίζεται και το χάντικαπ. Στο Brooklyn οι Nets υποδέχονται τους Cavaliers, με το ματς να μην χρίζει ιδιαίτερης ανάλυσης. Μετά την ήττα από τους Bulls οι Cavs θα ψάξουν το ξέσπασμα. Επιστρέφει -κατά πάσα πιθανότητα- ο Irving και ακόμα πιο δεδομένη είναι η επιστροφή του Love, οπότε ακόμα και το -13.5 για το διπλό είναι πολύ πιθανό να καλυφθεί από τους Cavs.

Οι Heat μετά το απρόσμενο τους διπλό μέσα στο Sacramento (μετρούσαν 6 σερί ήττες πιο πριν), απόψε φιλοξενούνται από τους Lakers. Μπορεί να είναι back2back για τους Lakers, αλλά αυτό δε λέει κάτι. Το να κάνουν 2η σερί νίκη οι Heat μοιάζει απίθανο. Παρά την κούραση τους οι Lakers, έχουν το προβάδισμα νίκης. Και κλείνουμε με την αναμέτρηση των King με τους Clippers. Έδωσαν 2 ματς εντός έδρας οι Clippers και κατάφεραν 2 σημαντικές νίκες, κυρίως ψυχολογίας. Αντιθέτως δείχνουν ντεφορμέ εσχάτως οι Kings, με ρεκόρ 2-3 στα 5 τελευταία και 3 ήττες στα 4 πιο πρόσφατα. Θα το ΄ριχνα το διπλό σήμερα, αλλά είναι αμφίβολος ο Paul, οπότε κρατήθηκα. Το αφήνω στην ησυχία του. Είναι καλό για live πάντως το ματς, αν αρχίζει και βγαίνει το παιχνίδι στους Clippers (με ή χωρίς Paul), να το ποντάρεις εκεί το διπλό.

Αμφιταλαντεύτηκα ανάμεσα σε 2-3 σημεία. Δε θα ανοιχτώ και θα πάω safe. Μόνο Wizzards θα πάρω. Έρχονται από 2 σερί ήττες, είναι σε πολύ καλή κατάσταση εσχάτως για κάνουν και 3η στη σειρά και δη από τους Wolves. Τα άλλα 2 σημεία που μου άρεσαν, είναι οι Bucks και οι Rockets, με τα χάντικαπ. Δε θα το ανοίξω. Αν η κάβα έγραφε αρκετά +, θα τα έπαιζα. Τώρα όχι. Ένα και καλό.

ΥΓ Έγραψα στην εισαγωγή για μια λάθος κίνηση των Hawks χθες βράδυ. Έδωσαν χθες με ανταλλαγή τον Korver στους Cavs. Κίνηση που τους αποδυναμώνει αισθητά στην περιφέρεια και δείχνει ότι μάλλον φέτος δε θα πάνε για πολλά. Αντιθέτως, με την προσθήκη αυτή οι Cavs καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό το κενό του Smith (θα αργήσει να επιστρέψει) και σίγουρα βάζουν έναν τρομερό σουτέρ στη μηχανή τους.

Καλή τύχη σε ότι και αν επιλέξετε.

L-Train

Προγνωστικά L-Train
ΩΡΑ
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΚΕΡΔΟΣ
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
07/01
02:00
Washington Wizzards - Minesota Timberwolves Wizzards -5.5 19.00 112-105 +19.38
2.02
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Washington Wizzards - Minesota Timberwolves
07/01 | 02:00
Stake
19.00
Result
112-105
Profit
+19.38
Σημείο:
Wizzards -5.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
18/04
04:30
L-Train Chicago Bulls - Atlanta Hawks DeRozan under 0.5 εύστοχο τρίποντο 8.00
2.56
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
18/04
01:50
US Lover Tampa Bay Rays - LA Angels Mike Trout Συνολικές Βάσεις - Over 1.5 5.00
2.25
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
17/04
22:40
US Lover Arizona D-Backs - Chicago Cubs 1 5.00
1.86
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
8.00
Σημείο:
DeRozan under 0.5 εύστοχο τρίποντο
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
5.00
Σημείο:
Mike Trout Συνολικές Βάσεις - Over 1.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος