foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ62
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Copa Africa 2017: 4ος Όμιλος

Αφιερώματα | 11 Ιαν 2017 13:11
Copa-Africa-2017-5-1-17.jpg

Ο 4ος όμιλος του Copa Africa απαρτίζεται από τις Γκάνα, Μάλι, Αίγυπτο και Ουγκάντα.

Οι ομάδες

 

Γκάνα

Η εθνική ομάδα της Γκάνας συμμετέχει στη διοργάνωση για 21η φορά στην ιστορία της και μετράει τέσσερις κατακτήσεις του τροπαίου, ενώ άλλες πέντε έχει τερματίσει στη δεύτερη θέση. Η τελευταία φορά πάντως που έφτασε σε κατάκτηση, ήταν το μακρινό 1982 και έκτοτε αναζητά την επιστροφή στην κορυφή. Στην αποστολή για το Copa Africa βρίσκεται και ο μέσος του Παναθηναϊκού, Γουακάσο.

Το ρόστερ της Γκάνα

Τερματοφύλακες: Νταούντα, Μπριχάμ, Οφόρι Αμυντικοί: Μπάμπα, Αμαρτέι, Γκουιμάχ, Αγκέιμαν, Αφούλ, Μπογιέ, Μενσάχ Μέσοι: Άκουαφ, Γιαντόμ, Όφορι, Τετέχ, Παρτέι, Γουακάσο Επιθετικοί: Ρ. Αγιού, Γκιάν, Τέκπετεϊ, Ατσού, Ασιφουάχ, Τ. Αγιού, Ατσεαμπόνγκ

Προπονητής: Ο πολύπειρος Ισραηλινός Αβραάμ Γκραντ, έχει αναλάβει τις τύχες της Εθνικής ομάδας της Γκάνας από το 2014 και στο προηγούμενο τουρνουά, έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση. Θέλει να πάρει τη ρεβάνς και να τα καταφέρει τώρα.

Το αστέρι: O επιθετικός της  Γουέστ Χαμ, Αντρέ Αγιού, ξεχωρίζει μεταξύ άλλων στο φετινό ρόστερ και τα τελευταία χρόνια είναι σταθερά στις κλήσεις και στο δυναμικό της Εθνικής Γκάνας. Έχει 54 συμμετοχές και 14 γκολ με το εθνόσημο.

 

Απουσίες: Ο μέσος της Γιουβέντους Ασαμόα δεν βρίσκεται στις κλήσεις του Γκραντ, καθώς δεν έχει επανέλθει στα γνωστά επίπεδα μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε και τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό.

Εκτίμηση: Μια βαριά φανέλα όπως αυτή της Γκάνας δε μπορεί να στοχεύει σε τίποτα λιγότερο από την κατάκτηση του τροπαίου. Έφτασε μια ανάσα στην περασμένη διοργάνωση από το να το σηκώσει και πάει ξανά με τον ίδιο στόχο. Είναι υποψήφια για τίτλο, ενδεχόμενο που στον Stoiximan αποδίδει 10 μονάδες.

 

Μάλι

H φετινή συμμετοχή του Μάλι είναι η 11η της ιστορία του στη διοργάνωση African Cup of Nations χωρίς ωστόσο να έχει καταφέρει να φτάσει στην κατάκτηση. Το μακρινό 1972 έφτασε μέχρι τον τελικό αλλά δεν τα κατάφερε. Από το 1994 και έπειτα, έχει καταφέρει να φτάσει πέντε φορές στα ημιτελικά. Ψάχνει τον πρώτο της τίτλο. Στην αποστολή βρίσκεται και ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, Ο. Κουλιμπαλί.

Το ρόστερ του Μάλι

Τερματοφύλακες: Ντιαρά, Σισοκό, Ντιακιτέ Αμυντικοί: Σ. Τραορέ, Χ. Τραορέ, Κονατέ, Γαγκουέ, Ο. Κουλιμπαλί, Σ. Κουλιμπαλί, Κονέ Μέσοι: Α. Τραορέ, Λ. Κουλιμπαλί, Μαχαμαντού Ν' Ντιαγέ, Μαμουτού Ν' Ντιαγέ, Σόου, Σ. Γιαταμπαρέ, Συλλά, Μπισούμα Επιθετικοί: Σακό, Κ. Κουλιμπαλί, Ντούμπια, Μαρέγκα, Μ. Γιαταμπαρέ

Προπονητής: Ο 64χρονος Γάλλος Αλαΐν Γκιρεσέ ανέλαβε τον Μάρτιο του 2015 και έκτοτε συνεχίζει το έργο του. Έχει ξανά καθίσει στον πάγκο του Μάλι τη διετία 2010 - 2012. Έχει εμπειρία από το τουρνουά, καθώς κατά το παρελθόν έχει δουλέψει σε Σενεγάλη και Γκαμπόν.

Το αστέρι: Μπορεί το ρόστερ να έχει πιο γνωστούς παίκτες, αλλά ο επιθετικός της Γκιμαράες, Μούσα Μαρέγκα, κάνει εξαιρετική σεζόν και πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν να... λάμψει σε αυτό το τουρνουά.

Απουσίες: Ο μέσος της Μίντλεσμπο, Αντάμα Τραορέ, ήταν στις αρχικές επιλογές, αλλά προτίμησε να αποχωρήσει από την ομάδα. Ουσιαστικά αυτή είναι η μοναδική σημαντική απουσία, αλλά από επιλογή του παίκτη.

Εκτίμηση: Είναι σε έναν δύσκολο όμιλο, αλλά θα παλέψει για την πρόκριση απέναντι σε Αίγυπτο και Γκάνα. Μοιρασμένες οι πιθανότητες να τα καταφέρει.

 

Αίγυπτος

Η Αίγυπτος είναι η πολυνίκης της διοργάνωσης με εφτά κατακτήσεις σε 22 συμμετοχές και η φετινή θα είναι η 23η φορά που θα βρεθεί στη τελική φάση του Copa Africa. Στα τρία πιο πρόσφατα τουρνουά, οι «φαραώ» δεν έδωσαν το παρών στη τελική φάση και θέλουν να τονίσουν σε όλους στη «μαύρη ήπειρο» ότι είναι οι κυρίαρχοι. Στην αποστολή βρίσκεται ο μεσοεπιθετικός του Παναιτωλικού, Ουαρντά.

Το ρόστερ της Αιγύπτου

Τερματοφύλακες: Ελσεναουΐ, Ελχανταρί, Αχμέντ Αμυντικοί: Εγκαζί, Φατί, Ελμοχαμαντί, Ντοουϊντάρ, Αλί Γκαμπρ, Χαφέζ, Σεφό, Σάαντ Μέσοι: Σαντ, Ουαρντά, Ι. Σαλάχ, Χασάν, Ελνενί, Γκαμπέρ, Ραμαντάν, Χαμέντ Επιθετικοί: Α. Χασάν, Μοχσέν, Μ. Σαλάχ

Προπονητής: Ο γνωστός σε όλους Έκτορ Ραούλ Κούπερ με την τεράστια καριέρα στους πάγκους, ανέλαβε τον Μάρτιο του 2015, με σκοπό να... αναστηλώσει την Αίγυπτο και να της δώσει την χαμένη «αίγλη» της. Το αν θα τα καταφέρει, θα φανεί κατά πολύ σε αυτό το τουρνουά.

Το αστέρι: Το αστέρι της ομάδας ακούει στο όνομα Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο 24χρονος κυνηγός της Ρόμα, θέλει να ηγηθεί της προσπάθειας των «Φαραώ» σε αυτό το Copa Africa και άπαντες περιμένουν πολλά από αυτόν.

Απουσίες: Ο αρχηγός Χοσάμ Γκάλι δεν βρίσκεται στις κλήσεις του Κούπερ, έπειτα από ένα περιστατικό που είχαν οι δύο άνδρες. Πάντως λείπει εδώ και περίπου ένα χρόνο από την ομάδα, αλλά δεν παύει να είναι πολύ σημαντικός παίκτης.

Εκτίμηση: Οι αλλεπάλληλες αποτυχίες της Αιγύπτου έχουν φέρει πίεση στην ομάδα και άπαντες θέλουν να δώσουν απαντήσεις σε αυτό το τουρνουά. Το ρόστερ είναι δυνατό και θα παλέψει για τον τίτλο, αλλά δεν είναι από τα πρώτα φαβορί, ωστόσο δείχνει ικανή να πάρει την πρωτιά στον όμιλο, στοίχημα που το βρίσκουμε στο 2,45 στην Interwetten.

Ουγκάντα

H εθνική ομάδα της Ουγκάντα ετοιμάζεται για την 7η συμμετοχή της στο Copa Africa, με την τελευταία φορά όμως που συμμετείχε στο τουρνουά, να είναι το μακρινό 1978. Έκτοτε δεν τα κατάφερε ξανά.

Το ρόστερ της Ουγκάντα

Τερματοφύλακες: Οντονγκάρα, Ομάρ, Ονυάνγκο Αμυντικοί: Ντένις, Σαφίκ, Ιγκούμα, Κιζίτο, Ισιντέ, Τζούκο, Γουακίρο, Ζοζέφ Μέσοι: Γουαλουσιμπί, Χασάν, Αουτσό, Κιζότο, Αζίρα, Ολόγια, Μαουέντζε Επιθετικοί: Μιγιά, Μάσα, Σαμπάν, Γιουνούς, Γκεοφρέι

Προπονητής: Ο 47χρονος Σέρβος Μιλουτίν Σρεντότζεβιτζ έχει αναλάβει από τον Μάιο του 2013 την Ουγκάντα και κατάφερε επιτέλους να την επαναφέρει σε μια μεγάλη διοργάνωση και αντιμετωπίζεται ως «ήρωας» στη χώρα. Παλαιότερα είχε κάτσει και στον πάγκο της Ρουάντα.

Το αστέρι: Αν και δεν είναι ακριβώς ο ορισμός «αστέρι», αλλά ο πορτιέρο της Μαμελόντι Σάντοους, Ονυάνγκο είναι εδώ και μια δεκαετία περίπου στην Εθνική ομάδα και είναι από τους παίκτες που ξεχωρίζουν.

Απουσίες: Δεν έχουν αναφερθεί τρανταχτές απουσίες για τον Σρεντότζεβιτζ, ο οποίος πήρε στην αποστολή σχεδόν όλους τους παίκτες που είχε και στα προκριματικά και κατάφεραν τη μεγάλη πρόκριση στα τελικά.

Εκτίμηση: Το απόλυτο αουτσάιντερ του ομίλου, αλλά και του τουρνουά γενικότερα. Ότι καταφέρει να αποκομίσει από τη διοργάνωση, κέρδος θα είναι.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ