foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ122
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
35339C249A236F8EA076FEF3AF1B7F2635E1C20FA6F395DBB8pimgpsh_fullsize_distr.jpg

Μακροχρόνια στοιχήματα για να...

L-Train
L-Train | Προγνωστικά NBA
23 Οκτ 2016 22:14

... κάνεις πλούσιες διακοπές. Διαβάζεις τα προγνωστικά NBA του L-Train, ποντάρεις τώρα, πληρώνεσαι τον Απρίλη, το Μάη και τον Ιούνη και κάνεις διακοπές πολυτελείας.

Καλησπέρα καλησπέρα και καλή μπασκετική (NBAική βασικά) σεζόν να έχουμε. Μου λείψατε, σας έλειψα και η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα τις μετρούσα one by one τις μέρες για να επιστρέψει και το NBA στη ζωή μας, αλλά και η στήλη.

Μια στήλη που μοιράζει κέρδη 3 χρόνια τώρα και σας υπόσχομαι ότι και φέτος έτσι θα συνεχίσουμε. Το καλοκαίρι παρακολούθησα αρκετό μπάσκετ, είδα ματσάκια στην preseasson, είδα reports για τους rookie και γενικότερα και reports από τα camp του Ιούλη και η δουλειά που έγινε ήταν ανώτερη σε σχέση με προηγούμενα χρόνια.

Το πρώτο κείμενο της σεζόν για τη στήλη δε θα μπορούσε να ήταν άλλο από τα μακροχρόνια στοιχήματα. Αυτά που πέρυσι μας πλήρωσαν πολύ καλά και που φέτος θα τα βγάλουμε από νωρίς για να προλάβουμε να μελετήσουμε πολλές επιλογές. Αρχικά έκανα μια σκέψη για να το σπάσω στα 2 (ομάδων, παιχτών), αλλά γιατί να μην τα έχετε όλα μαζεμένα σε ένα; Πήρα λοιπόν το κουπόνι του stoiximan με τα μακροχρόνια (και η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα έχει πολλές επιλογές) και ξεκίνησα το ξεψάχνισμα.

Ανοίξτε λοιπόν και σεις και πάμε να μελετήσουμε. Να ενημερώσω ότι παρακάτω έχουμε κείμενο σεντόνι και η διαλογή θα γίνει στο τέλος. Όποιος βαριέται λοιπόν το διάβασμα, scroll down και βουρ στο πινακάκι. Σίγουρα πάντως (όσοι δεν διαβάσετε το κείμενο) θα χάσετε και σκέψεις για επιλογές πολύ δυνατές, που απλά έμειναν εκτός στη διαλογή. Η επιλογή δική σας.

Γενικά στοιχήματα

Νικητής ΝΒΑ 2016-17 (μαζί με play-offs)

Φαβορί οι Warriors, 2ο φαβορί οι Cavs και τρίτο φαβορί οι Spurs. Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Στο 1.80 οι "πολεμιστές" είναι τίμια επιλογή. Για τέτοιο στοίχημα όμως, εγώ δεν παίζω τέτοιες αποδόσεις. Το 4.65 των Cavaliers είναι κάτι που θα επέλεγα πιο άνετα. Και πάντα υπάρχει και η επιλογή του Cashout. Στις "μπόμπες" της κατηγορίας βάζω τους Rockets. Οι "ρουκέτες" είναι μια από τις ομάδες που πιστεύω.

Νικητής περιφέρειας (με και χωρίς play-offs)

Θέλει προσοχή το τι θα ποντάρετε εδώ. Ο stoiximan έχει και τις 2 επιλογές.

Στην Ανατολή οι Cavs προσφέρονται στο 1.65 να βγουν πρώτοι στη regular, ενώ στο 1.60 δίνεται το να κερδίσουν και στους τελικούς της Ανατολής. Για το πρώτο δεν αξίζει το ρίσκο. Τι πρώτοι, τι δεύτεροι. Φαβορί θα παραμείνουν και το ξέρουν. Αν και μικρό, το 1.60 για το να τερματίσουν πρώτοι και στα play-offs είναι επιλογή. Το πήραμε και πέρυσι και μας πλήρωσε. Σε όποιον θέλει πολλά με λίγα, το 15άρι των Pacers και το 30άρι των Bulls για πρωτιά στη regullar νομίζω ότι μου αρέσουν περισσότερο. Επίσης στην ίδια κατηγορία εμφανίζει και το top4 για τους Pacers, μια επιλογή που μου αρέσει αρκετά, θα το ήθελα πάντως λίγο παραπάνω

Στη Δύση οι Warriors είναι φαβορί και στις 2 κατηγορίες. Στο 1.10 η πρωτιά στη regular, στο 1.35 να τερματίσουν πρώτοι και στα play-offs. Rockets και εδώ η έκπληξη. 50.00 η πρωτιά στη regular, 40.00 στα play-offs.

Νικητής Division (χωρίς play-offs)

Αφήνω στην άκρη τις Pacifc και Central για ευνόητους λόγους (αν και για τη 2η δεν είμαι και 100% σίγουρος, αλλά στις τόσες επιλογές, ας θεωρήσουμε δεδομένη την πρωτιά των Cavs. Και πάμε...

Atlantic. Ντέρμπι ανάμεσα σε Raptors (@2.10) και Celtics (@1.85) δίνουν οι αποδόσεις. Στην ανάλυση της Atlantic έγραψα ότι τους Celtics τους πιστεύω. Από την άλλη οι Raptors της τελευταίας 3ετίας έχουν το know how. Πάντως, αν έμπλεκα στην Atlantic θα πήγαινα για πολλά με λίγα με τους Knicks (@11.00). Έκαναν καλές κινήσεις, οπότε αξίζει η "κανονιά".

Northwest. Και χαμός και αμφιβολίες. Οι Thunder πλέον δεν είναι φαβορί. Εγώ σαν φαβορί θα έβαζα τους Blazers, οι book όμως τους έχουν τρίτους (@3.75), πίσω από Jazz (@3.30) και Thunder (@3.50) και κάπου με τρόμαξαν. Σίγουρα οι book κάνουν λάθη, αλλά σε τέτοιες μικρές διαφορές, μάλλον κάτι παραπάνω ξέρουν. Δύσκολη division, ένα ελαφρύ προβάδισμα δίνω στους Blazers, αλλά ως εκεί. Δε θα πάρω κάτι.

Southeast. Ίσως πιο ξεκάθαρο το τοπίο εδώ. Οι Heat δεν μπορούν. Οι Wizzards μάλλον αποδυναμώθηκαν, οι Hornets πρέπει να δουν πως θα δουλέψουν μετά τις προσθαφαιρέσεις και οι Magic μάλλον θα κινηθούν σε σχετικά πιο ρηχά νερά και δεν μπορούν να σκέφτονται πρωτιές. Τι μας έμεινε; Οι Hawks. Τα γεράκια μπορεί να έχασαν Teague και Horford, αλλά έτσι και αλλιώς ο πρώτος από πέρυσι έδειξε να απομακρύνεται από τη θέση βασικού και στη θέση του δεύτερου έφεραν τον Howard. Παίζοντας την πρωτιά τους, είναι σα να ποντάρουμε στο ότι ο Howard θα θυμηθεί να παίζει μπάσκετ. Στην ουσία το αν θα πιάσει ή όχι, θα παίξει καταλυτικό ρόλο στο αν τα "γεράκια" θα είναι φέτος ανταγωνιστικά. Εγώ τον πιστεύω. Εσείς;

Southwest. Κλείνουμε με την πιο "ζόρικη" division. Οι Spurs δίνονται στο 1.08 και κανονικά θα έπρεπε να μπει και η Southwest μαζί με τις Pacific και Central. Δεν το κάνω, γιατί εδώ έχουμε τους Rockets. Ακόμα και την πρωτιά να μην πάρουν, το 22.00 που πληρώνουν μπορεί να μπει στο "κόλπο" του cashout. Για όποιον παίζει έτσι, αξίζει.

Ειδικά στοιχήματα

Μόλις 1 επιλογή υπάρχει εδώ, αυτή του καλύτερου προπονητή. Νομίζω το 5.00 του Kerr είναι μια πολύ value επιλογή. Σε εκπλήξεις, μπαίνουν στο "κάδρο" ο McMillan (Pacers), o D΄Antoni (Rockets) και ο Hoiberg (Bulls).

 Στοίχηματα ομάδων

Συνολικές νίκες στην κανονική σεζόν (over/under)

Έναν μικρό χαμό έχει κάνει εδώ ο Stoiximan, αφού ούτε λίγο ούτε  πολύ, έχουμε under/over και για τις 30 ομάδες. Πάμε λοιπόν να δούμε τι έχουμε.

Με μια πρώτη ματιά έχουμε τις πολύ δυνατές επιλογές, αυτά που θα παίξουμε. Rockets over 43.5 (@2.00). Πέρυσι, σε μια πολύ κακή χρονιά έκαναν 41, Φέτος δε θα κάνουν 3 παραπάνω; Που και καλύτερη ομάδα έχουν, αλλά και περισσότερες λύσεις. Το ζήτημα είναι να μείνουν σχετικά υγιείς. Δεύτερο, με την πρώτη ματιά το Pelicans under 36.5 (@1.60). Βέβαια, επειδή εγώ δε μένω σε ησυχία, γιατί ψάχνω πάντα το καλύτερο για εσάς, η Vista το ίδιο στοίχημα το δίνει στο 1.85, οπότε θα το παίξουμε εκεί. Πέρυσι και με πολύ καλύτερη ομάδα ήταν στις 30 νίκες. Φέτος και με τις αποχωρήσεις των Anderson και Gordon, δεν ξέρω με ποιον τρόπο θα φτάσουν πάνω από το περσινό ρεκόρ. Και με τη Δύση ακόμα πιο ανταγωνιστική, όσον αφορά και τις θέσεις 9-15. Επίσης στα ξόφθαλμα σημεία, το over 45.5 (@1.83) των Pacers. Μισές νίκες είναι στο σύνολο των αγώνων και οι Pacers φέτος είναι πολύ πιο δυνατοί σε σχέση με πέρυσι, που έκαναν τον ίδιο αριθμό νικών (45). Το τελευταίο που μου άρεσε και πάλι με την πρώτη ματιά, είναι το over 40.5 (@1.87) των Bulls. Με τις προσθήκες των Rondo, Wade και MCW (εσχάτως) η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο και μπορεί να πάει πολύ καλά φέτος.

Σε δεύτερη ανάγνωση και για όποιον θέλει να ασχοληθεί, μπορεί να δει το under 34 των Heat. Οριακό βέβαια, γιατί και γω κάπου εκεί το τοποθετούσα και βλέπω ότι και οι book συμφωνούν μαζί μου, παρόλα αυτά οι αποδεκατισμένοι φέτος Heat, δεν είναι για πολλά. Οριακά πολλές είναι και οι νίκες των Clippers. Το line των 53.5 νικών μοιάζει μεγάλο. Βέβαια, είναι μια απρόβλεπτη ομάδα, για αυτό δεν είναι στην από πάνω παράγραφο. Μεγάλο και το line των 36 νικών για τους Magic. Στις 35 έφτασαν πέρυσι. Φέτος αποχώρησε και ο Oladipo. Under θα έπαιζα και εκεί. Μικρό το line για τους Lakers. 24.5 νίκες πιστεύω θα τις ξεπεράσουν. Θεωρώ ότι θα παν πολύ καλά φέτος οι Lakers. Θα φτάσουν κάπου στις 30 νίκες. 2-6 βέβαια το ρεκόρ τους στην preseason, αλλά έπαιξαν καλό μπάσκετ.

Έχουμε λοιπόν 4 πολύ καλά, που τα "ψάρεψα" με την πρώτη ματιά και ακόμα 4 που τα έψαξα λίγο παραπάνω, αλλά κάτι με "ξίνισε" στο τέλος. Στα υπόλοιπα, έτσι μια αναφορά θα γίνει στα Spurs over 58, Timberwolves under 41.5 και Blazers over 45.5.

Head2Head ομάδων

Από τις αγαπημένες κατηγορίες. Η κόντρα ανάμεσα στις ομάδες. Και πάλι ο Stoiximan δίνει ρέστα εδώ, αφού έχει πάρα πολλά head2head. Rockets vs Wizzards και το 1.87 για τη νίκη των πρώτων είναι από τα value της κατηγορίας. Το έχω χιλιοπει, τους φετινούς Rockets τους πιστεύω. Pacers vs Hawks έχουμε ντέρμπι, το 1.66 των Pacers το ήθελα λίγο πιο πάνω. Οριακά αποδεκτό. Οριακά αποδεκτό και το 1.62 των Bucks απέναντι στους Nuggets. Είναι φαβορί, κυρίως λόγω της πιο εύκολης περιφέρειας. Γλυκοκοιτάω και αξίζει πονταρίσματος το 2.20 των Lakers απέναντι στους Suns. Σε 2 περίπου ισάξιες ομάδες, το αουτσάιντερ πάντα είναι καλύτερη -στοιχηματική- επιλογή. Όπως επίσης και το 2.10 των Blazers κόντρα στους Jazz.

Είσοδος στα play-offs

Ακόμα μια κατηγορία που ιντριγκάρει, με επιλογές για όλες τις ομάδες. Πριν προχωρήσω στον Stoiximan, ψάχνοντας, βρήκα στη Vistabet ένα 2.45 για τους Thunder να μπουν στα play-offs. Ο Stoiximan δίνει στο 2.95 το να μην μπουν... Προχωράμε παρακάτω. Το 1.87 των Bulls είναι σίγουρα value. Και βλέπω μια τάση μη εμπιστοσύνης προς τους φετινούς Bulls, από τους books. Το βρίσκω λάθος. Διαβασμένοι βέβαια στο 1.66 των Rockets, value παρόλα αυτά και δε θα μείνει έξω. Διαβασμένα όλα τα υπόλοιπα, 1-2 οριακά στο 1.50 (αλλά δεν παίζω τέτοιες αποδόσεις) και όντως ντέρμπι κάποια 1.87 για είσοδο η μή των Timberwolves και Knicks.

Στοιχήματα παιχτών

MVP

Μια κατηγορία μόνη της αυτή η κατηγορία και πολύ δύσκολη σε πρόβλεψη. Γιατί οι παράμετροι είναι πολλοί. Το πως θα πάει η ομάδα, το πως θα πάει ο ίδιος ο παίχτης. Ακόμα και το αν θα παίξει στο 75% των αγώνων ο παίχτης. Η λογική λέει Westbrook. Θα κάνει τα πάντα φέτος. Το θέμα όμως είναι οι Thunder να τερματίσουν μέσα στην 5άδα. Curry, James, Durant πιο δύσκολο. Ο 1ος και ο 3ος θα μοιράζονται πόντους και επιθέσεις. Ο 2ος φέτος θα παίξει με περιορισμό στο χρόνο του στη regular. Δε θα το τερματίσει φέτος. Για να έχει δυνάμεις όταν πρέπει. Harden και George 2 καλά αουτσάιντερ, ενώ εντύπωση μου κάνει το 30άρι του Αντεντοκούνμπο, που τον τοποθετεί στην 12η θέση, μπροστά από πολλά βαριά "χαρτιά". Απίστευτο!

Rookie of the Year

Εδώ έχουμε το παράδοξο του ότι ROY μπορεί να βγει ένας...τριτοετής. Τι εννοούμε. 2 χρόνια draftαρισμένος ο Embiid, αλλά οι τραυματισμοί δεν τον άφησαν να παίξει λεπτό. Αν τελικά τα καταφέρει φέτος, θα θεωρείται η rookie του χρονιά. Για καλή του τύχη το No1 του φετινού draft, Ben Simmons τραυματίστηκε και είναι άγνωστο το πότε θα επιστρέψει. Ο Ingramm θα αργήσει να παίξει βασικός με τον Deng μπροστά του και τα νούμερα 3, 4 και 5 του φετινού draft δεν είναι αυτοί που τους περιμένεις να βγάλουν μάτια. Πολύ καλό φαβορί ο Embiid και σε πολύ καλή τιμή.

Πρώτος σκόρερ και πρώτος σκόρερ (Μ.Ο)

Νομίζω ότι ο Westbrook είναι ξεκάθαρο φαβορί. Ο James θα παίξει λίγο. Οι Curry και Durant θα μοιραστούν τους πόντους και ο Harden φέτος προορίζεται για τον άσο, οπότε θα δημιουργεί κιόλας. 1.70 και 2.40 οι αποδόσεις του στις 2 κατηγορίες. Cousins ένα καλό αουτσάιντερ και George ακόμα ένα.

Πρώτος ριμπάουντερ (Μ.Ο)

Jordan και Drummond θα δώσουν μάχη φέτος. Αν θυμηθεί τον παλιό καλό του εαυτό, καλή επιλογή είναι και ο Howard.

Πρώτος ασίστ, κλεψίματα, κοψίματα (Μ.Ο)

Πρώτος πασέρ και φέτος μπορεί να βγει ο Rondo. Με τους Wade, Buttler και Mirotic να σκοράρουν, γιατί όχι. Και ο Westbrook έχει καλές πιθανότητες αν και δεν έχει καλούς σκόρερ στην ομάδα. Επιλογή και εδώ, πάλι μια "ρουκέτα". Ο Harden μάλιστα, στα 2 ματς με Pelicans που είδα, είχε 26 ασίστ. Έχουν σκόρερ οι Rockets, φαβορί ο Harden. Στους "κλέφτες" δεν μπορώ να βρω κάποια σταθερά για να βγάλω νικητή. Στα κοψίματα ο Whiteside είναι το προφανές φαβορί, με πολύ καλό μάτι βλέπω το αουτσάιντερ που ακούει στο όνομα Gobert. Είναι ομάδα που παίζει άμυνα οι Jazz.

Καλύτερος αμυντικός της χρονιάς, Most improved player, Καλύτερος 6ος παίχτης.

Για καλύτερο αμυντικό, πιστεύω τον Whiteside φέτος. Πέρυσι θεωρώ πως το έχασε άδικα. Οι Heat φέτος, ότι καλό και αν κάνουν, θα το πετύχουν μέσα από την άμυνα τους. Είναι ομάδα που παίζει άμυνα, ο Whiteside είναι το μεγάλο φαβορί για πρώτος blocker, αν κατεβάζει και 8-10 ριμπάουντ Μ.Ο, πιστεύω ότι έχει πολλές πιθανότητες. Για most improved player τα έγραψα και στις αναλύσεις των Division. Russel (LAL, @ 7.00) και Αντεντοκούνμπο (MIL, @ 8.00) και για μένα υπάρχει και ο Booker, που δεν δίνεται βέβαια από τον Stoiximan. Καλύτερος 6ος παίχτης, το φαβορί είναι ο Crawford. Καλή επιλογή είναι και ο Gordon, ένας παίχτης που είναι εξαιρετικός σουτέρ και σκόρερ.

Μέσος όρος παιχτών

Κλείνουμε το μαραθώνιο γραφής και ανάγνωσης, με τους Μ.Ο πόντων. Οι 26 για τον Durant είναι πολλοί. Οριακά, αλλά είναι. Οι 17.5 του Fournier είναι οκ για over. Έφυγε ο Oladipo, θα σκοράρει αρκετά ο Γάλλος φέτος. Καλοί για over είναι και οι 13.5 του Embiid. Θα φάει "τάισμα" από τους υπόλοιπους, οπότε γιατί όχι. Και οι 17.5 του Russel παίζονται στο over. Είναι πλέον το πρώτο "βιολί" στους Lakers. Παίζει στο 2, άρα θα σουτάρει, οπότε θα σκοράρει κιόλας.

Και κάπου εδώ φτάσαμε στο τέλος και ήρθε η ώρα της διαλογής. Πριν προχωρήσω, να αναφέρω ότι η φιλοσοφία του site αλλάζει και άπαντες πρέπει να εναρμονιστούν. Το επίπεδο έχει ανέβει και μαζί και οι αποδόσεις. Με min όριο λοιπόν από φέτος το 1.70, κάποια καλά σημεία του 1.60-1.69 δε θα ποντάρονται στο πινακάκι πλέον. Κάποια τέτοια σημεία υπάρχουν και στο σημερινό κείμενο. Μπορεί, λοιπόν, να μην τα δείτε στο πινακάκι, αλλά εγώ θα ποντάρω τα εξής:

Cavaliers - Νικητές Ανατολής (μαζί με play-offs) @ 1.60 Rockets - Να μπουν στα play-offs @ 1.66

Και περνάμε τώρα στη διαλογή. Πολλές σκέψεις και πάρα πολλά σημεία. Εσείς μπορείτε να διαλέξετε ότι θέλετε και μπορείτε να παίξετε ότι και όπως θέλετε.

Τα παιχτών σχεδόν όλα έξω. Θα πάρω μόνο τον Embiid για ROY. Εκεί με τους πόντους έχουν ενδιαφέρον αυτά που έγραψα, αλλά δεν γίνεται να παίξουμε 40 στοιχήματα.

Στα των ομάδων θα ρίξουμε κάτι λίγα στο πρωτάθλημα των Cavs. Όχι Warriors. Και ας είναι φαβορί. Οι Hawks (νικητές division) είναι επίσης επιλογή μετά τη διαλογή. Θα παιχθεί και το 1.87 για την είσοδο των Bulls στα play-offs, όπως επίσης θα παιχθούν και οι Thunder για τα play-offs. Κάτι λίγα θα πάρει και το 5άρι του Kerr για COY. Rockets over 43.5, Pelicans under 36.5, Bulls over 40.5 και over 45.5 για τους Pacers. Και τέλος έχουμε και το head2head των Rockets απέναντι στους Wizzards.

11 στοιχήματα μείνανε. Ένας καλός αριθμός για μακροχρόνια. Φυσικά μέσα στη σεζόν, όλο και κάτι θα ξαναπαίξουμε, όταν θα έχουμε και καλύτερη εικόνα από τις ομάδες. Σημειώστε ότι τα σημεία θα μείνουν ανοιχτά για τις επόμενες 2 μέρες, αλλά μετά θα γυρίσουν σε longterm και δε θα φαίνονται στον πίνακα πάντα.

Διαβάστε μελετήστε και την Τρίτη το απόγευμα θα τα πούμε με το πρώτο κείμενο της χρονιάς. Καλή αρχή!!!

Προγνωστικά L-Train
ΩΡΑ
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΚΕΡΔΟΣ
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
15/04
00:00
Head to Head - Rockets - Wizzards Rockets 10.00 Rockets +8.70
1.87
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
15/04
00:00
Chicago Bulls - Over/Under Total Wins Over 40.5 10.00 Over 40.5 +8.70
1.87
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
15/04
00:00
Houston Rockets - Over/Under Total Wins Over 43,5 10.00 Over 43,5 +10.00
2.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
15/04
00:00
Chicago Bulls - Play-offs Yes 10.00 Yes +8.70
1.87
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
12/06
00:00
NBA Champion Cleveland Cavaliers 5.00 Warriors -5.00
4.65
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
22/04
00:00
Rookie of The Year Embiid 5.00 Brogdon -5.00
5.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
15/04
00:00
Oklahoma City Thunder - Play-offs No 50.00 Yes -50.00
2.95
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
15/04
00:00
Indiana Pacers - Over/Under Total Wins Over 45,5 10.00 Under 45,5 -10.00
1.85
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
15/04
00:00
New Orleans Pelicans - Over/Under Total Wins Under 36.5 10.00 Under 36,5 +8.50
1.85
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
15/04
00:00
Southeast Division Winner Atlanta Hawks 10.00 Wizzards -10.00
2.65
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
15/04
00:00
Oklahoma City Thunder - Play-offs Yes 50.00 Yes +72.50
2.45
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Head to Head - Rockets - Wizzards
15/04 | 00:00
Stake
10.00
Result
Rockets
Profit
+8.70
Σημείο:
Rockets
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Chicago Bulls - Over/Under Total Wins
15/04 | 00:00
Stake
10.00
Result
Over 40.5
Profit
+8.70
Σημείο:
Over 40.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Houston Rockets - Over/Under Total Wins
15/04 | 00:00
Stake
10.00
Result
Over 43,5
Profit
+10.00
Σημείο:
Over 43,5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Chicago Bulls - Play-offs
15/04 | 00:00
Stake
10.00
Result
Yes
Profit
+8.70
Σημείο:
Yes
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
NBA Champion
12/06 | 00:00
Stake
5.00
Result
Warriors
Profit
-5.00
Σημείο:
Cleveland Cavaliers
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Rookie of The Year
22/04 | 00:00
Stake
5.00
Result
Brogdon
Profit
-5.00
Σημείο:
Embiid
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Oklahoma City Thunder - Play-offs
15/04 | 00:00
Stake
50.00
Result
Yes
Profit
-50.00
Σημείο:
No
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Indiana Pacers - Over/Under Total Wins
15/04 | 00:00
Stake
10.00
Result
Under 45,5
Profit
-10.00
Σημείο:
Over 45,5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
New Orleans Pelicans - Over/Under Total Wins
15/04 | 00:00
Stake
10.00
Result
Under 36,5
Profit
+8.50
Σημείο:
Under 36.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Southeast Division Winner
15/04 | 00:00
Stake
10.00
Result
Wizzards
Profit
-10.00
Σημείο:
Atlanta Hawks
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Oklahoma City Thunder - Play-offs
15/04 | 00:00
Stake
50.00
Result
Yes
Profit
+72.50
Σημείο:
Yes
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
01/04
04:00
US Lover Finishing Position - Nate Lashley To Finish Top-30 5.00
3.50
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/03
22:30
Δούκας Εστρέλα Αμαδόρα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας 2 & Over 2,5 & Να σκοράρει ο Γκιόκερες (Bet Builder) 10.00
2.45
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/03
21:30
Hooper Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός 2 25.00
1.78
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/03
21:00
Καπίρης Μεντβέντεφ - Σίνερ 1 7.00
2.72
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/03
01:35
Γκαραγκάνης Τέξας Ρέιντζερς - Σικάγο Καμπς 2 10.00
1.98
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
To Finish Top-30
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
2 & Over 2,5 & Να σκοράρει ο Γκιόκερες (Bet Builder)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος