foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ34
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
southeast.png

NBA 2016-17: Ανατ. Περιφέρεια, Southeast Division

L-Train
L-Train | Προγνωστικά NBA
16 Οκτ 2016 22:39

Φέτος η Southeast μοιάζει πιο “φτωχή” και πιο αδύναμη από ποτέ. Με τις προσθαφαιρέσεις του καλοκαιριού, έμειναν μόνο οι Hawks να κρατήσουν ψηλά το “λάβαρο” της Division στο NBA, με τις υπόλοιπες 4 να έχουν αυξημένες πιθανότητες να μην βρεθούν στην post-season. Στη μετά-Wade εποχή οι Heat και το μέλλον δεν προμηνύεται και τόσο ευοίωνο όπως τις προηγούμενες χρονιές. Οι Wizzards πέρυσι απογοήτευσαν και φέτος δεν προχώρησαν σε σημαντικές κινήσεις προκειμένου να γίνουν φαβορί. Ερωτηματικό οι Hornets, που έχασαν κάποιες σημαντικές μονάδες και τέλος έχουμε τους Magic που προχώρησαν σε κάποιες λάθος -στα μάτια μου- ενέργειες το καλοκαίρι, που θεωρώ ότι τους αποδυνάμωσαν.

Southeast Division NBA

Southeast Division NBA -  Οι ομάδες

Miami Heat

Τι έκαναν πέρυσι: Μια πολύ καλή χρονιά και επέστρεψαν στα play-offs, όπου δε συμμετείχαν πρόπερσι. Μάλιστα, επέστρεψαν και στην κορυφή της Southeast (48-34) έστω και σε ισοβαθμία με τους Hawks, τερμάτισαν από πάνω.

Τι κρατάνε: Ατομικά κυρίως επιτεύγματα και ειδικότερα τις επιδόσεις των Deng, Whiteside και Wade. Για τον 1ο και τον 3ο όμως, δεν υπάρχει κάποιο μελλοντικό κέρδος για τους Heat. Στα θετικά συγκαταλέγεται και η παρουσία του Winslow φέτος.

Τι θέλουν να ξεχάσουν: Το σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε με τον Cris Bosh και τα πνευμόνια του. Μάλιστα, υπάρχει πλέον μεγάλο ενδεχόμενο ο «δεινόσαυρος» να μην ξαναπατήσει τα παρκέ του NBA.

Αποχωρήσεις: Πολλές και στην ουσία η ομάδα διαλύθηκε. Ο Bosh μπορεί να μην ξαναπαίξει μπάσκετ. Ο Wade πήγε στους Bulls. Ο Deng πήγε στους Lakers. Ο Green στη Βοστόνη. Ο Johnson στους Jazz. Μιλάμε για μια 5άδα παιχτών, οι 3 βασικοί και οι 2 ήταν πρώτες επιλογές στον πάγκο.

Τα νέα πρόσωπα: Πολλά και όλα «αμφιβόλου ποιότητας». Δεν υπάρχει νόημα να γράφω τα ονόματα, έτσι όπως τα είδα, η σημαντικότερη προσθήκη ήταν αυτή του Waiters. Αυτό από μόνο του τα λέει όλα.

Ο σταρ: Έτσι όπως υφίσταται στις υπόλοιπες ομάδες, εδώ δεν υπάρχει. Λίγο μεγαλύτερης παιχτικής αξίας θεωρώ τον Dragic, που σίγουρα θα πάρει μεγάλο μέρος του παιχνιδιού των Heat πάνω του. Υπάρχει και ο Whiteside, που δεδομένα είναι από τα καλύτερα center στο NBA.

Πλεονεκτήματα: Δεν βρίσκεις πλεονεκτήματα σε αυτή την ομάδα των Heat. Η ομάδα, χωρίς περιτροπές, διαλύθηκε και τα θετικά στοιχεία έχουν εκλείψει.

Μειονεκτήματα: Η ομάδα διαλύθηκε και δεν έγιναν προσθήκες για να καλύψουν τα κενά. Προφανώς ο Riley θέλει να δει τι θα γίνει και με τον Bosh και ίσως του χρόνου ξεκινήσει η ανοικοδόμηση.

Προσδοκίες για φέτος: Με τις προσθαφαιρέσεις του καλοκαιριού, σίγουρα δεν μπορούν οι Heat να ελπίζουν σε play-offs. Έτσι όπως τη βλέπω τη δουλειά, θα παν για να χτυπήσουν ψηλά στο ερχόμενο draft. Οπότε οι πολλές ήττες και το tanking είναι μονόδρομος.

Atlanta Hawks

Τι έκαναν πέρυσι: Τίμιοι. Για ακόμα μια χρονιά η ομάδα της Georgia ήταν πολύ σοβαρή στη regular, τερμάτισε 4η (48-34) και βρέθηκε στην post-season. Εκεί πέρασε τους Celtics στον πρώτο γύρο με 4-2, ε και μετά έπεσε πάνω στους Cavs, οπότε αυτό ήταν και το τέλος του δρόμου (4-0).

Τι κρατάνε: Δεν μπορείς να πεις ότι υπήρξαν αρνητικά δεδομένα στη σεζόν που πέρασε. Οκ, πρόπερσι είχαν τερματίσει 1οι και με ρεκόρ 60-22, αλλά τελικά ηττήθηκαν στους τελικούς περιφέρειας με 4-0 από τους Cavs. Ε και φέτος, αν εξαιρέσουμε τη θέση (4οι) και το ρεκόρ (48-44) οι Hawks έφτασαν μέχρι τους Cavs στα play-offs όπου και αποκλείστηκαν και μάλιστα με το ίδιο σκορ. Σε ατομικό επίπεδο υπάρχει η εξέλιξη του Schroder, που φέτος θα είναι ο βασικός PG της ομάδας.

Τι θέλουν να ξεχάσουν: Από την άλλη όμως, το παραπάνω έχει και αρνητική ανάγνωση. Οι Hawks στην ουσία δεν εξελίχθηκαν. Δεν έκαναν το βήμα παραπάνω. Και αν δούμε και τα νούμερα, βάση του ρεκόρ μπορούμε να πούμε ότι έκαναν βήματα πίσω.

Αποχωρήσεις: 2 και καλές. Πολύ καλές. Ο βασικός center της ομάδας, Al Horford και ο βασικός PG της ομάδας, Jeff Teague, από του χρόνου θα είναι παίχτες σε άλλες πολιτείες.

Τα νέα πρόσωπα: Μπορεί ο Teague να καλύφθηκε εκ των έσω (Schroeder), αλλά για τη ρακέτα ήρθε στην ομάδα το Howard (που επέστρεψε στη γενέτειρα του). Ακόμα μια χρήσιμη προσθήκη είναι και αυτή του Jack, που θα δώσει λύσεις στην περιφέρεια.

Ο σταρ: Κάποτε θα ήταν ο Howard, έτσι όπως έχει καταντήσει τα τελευταία χρόνια, δύσκολα να πάρει τον τίτλο. Ανάμεσα σε Schroeder και Millsap θα διαλέξω το δεύτερο, που και πιο σταθερός είναι, αλλά κυρίως πιο έμπειρος. Εξάλλου ο άλλος, πέρυσι άρχισε να ξεχωρίζει μέσα στο παιχνίδι της ομάδας του.

Πλεονεκτήματα: Ξεκινάω από τον πάγκο, λέγοντας ότι υπάρχει ένας ικανός και αξιόλογος κόουτς. Δικό του δημιούργημα ότι βλέπουμε 3 χρόνια τώρα από τους Hawks. Η ομάδα έχει ομοιογένεια. Μπορεί να έφυγαν 2 από τους 5 βασικούς, αλλά έμειναν οι υπόλοιποι 3 και σίγουρα παίζει ρόλο και η ομοιογένεια στον πάγκο. Υπάρχουν λύσεις από τον πάγκο. Δεν υπάρχουν οι παίχτες κλάσεις, αλλά οι πολλοί ρολίστες μια χαρά μπορούν να κάνουν τη δουλειά. Τέλος, υπάρχει τεράστια ποικιλία στη ρακέτα και μπόλικες αξιόλογες λύσεις (Splitter, Humphries, Milsap, Howard).

Μειονεκτήματα: Ήταν 2 οι αποχωρήσεις, αλλά σίγουρα αυτοί που θα μπουν στα παπούτσια τους, δεν είναι ίδιας αξίας. Ειδικά στο Howard vs Horford, ο δεύτερος κερδίζει στο ζύγι και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.

Προσδοκίες για φέτος: Τα play-offs είναι δεδομένο ότι θα μπουν στους στόχους των Hawks και φέτος. Δεν έγιναν τρομερές αλλαγές, αυτό δε σημαίνει όμως ότι τα «γεράκια» δεν βλέπουν μακριά. Με όπλο την ομοιογένεια θα προσπαθήσουν να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου και τους τελικούς της περιφέρειας. Οτιδήποτε παραπάνω είναι υπέρβαση.

Charlotte Hornets

Τι έκαναν πέρυσι: Είχαν μια πολύ θετική παρουσία στο NBA και μετά την απογοητευτική σεζόν 14-15, επέστρεψαν πέρυσι στα play-offs. Τερμάτισαν 6οι με ρεκόρ 48-34 (ίδιες νίκες με τους 3ους Heat), κάτι που αποτελεί ρεκόρ στη σύγχρονη ιστορία τους (από τη σεζόν 04-05 όπου και επέστρεψαν στο NBA). Στα play-offs το προσπάθησαν, αλλά ηττήθηκαν με 4-3 από τους Heat.

Τι κρατάνε: Φυσικά όλη τους την παρουσία στη regular season και το γεγονός ότι πέτυχαν 48 νίκες. Ατομικά ξεχώρισε ο rookie Kaminsky, που φαίνεται να είναι μια εξαιρετική λύση για τη θέση 4.

Τι θέλουν να ξεχάσουν: Την μέτρια απόδοση του Jefferson. Υπήρξαν βέβαια και τραυματισμοί που τον άφησαν έξω σχεδόν από τα μισά παιχνίδια της ομάδας του.

Αποχωρήσεις: Έφυγαν σημαντικοί παίχτες, που είχαν επιρροή στο παιχνίδι των Hornets τα προηγούμενα χρόνια. Αρχικά ο Jefferson. Άσχετα με το γεγονός ότι πέρυσι έριξε τα νούμερα του, ήταν μονάδα για τους Hornets. Σε δεύτερη μοίρα οι Lee και Lin, με τον δεύτερο να κάνει εξαιρετική σεζόν μετά το all-star.

Τα νέα πρόσωπα: Βέβαια ο Jordan δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια και απέσπασε την υπογραφή κάποιων καλών παιχτών. O Roy Hibbert ήρθε από τους Lakers, με την ελπίδα ότι θα θυμηθεί παλιό καλό του εαυτό θα δώσει ποιότητα στη ρακέτα των Hornets. Πολύτιμη και η προσθήκη του Belinelli, που θα δυναμώσει το περιφερειακό σουτ. Και ο Sessions (Wizzards) είναι ένας παίχτης που μπορεί να δώσει λύσεις, ερχόμενος από τον πάγκο.

Ο σταρ: Batum και Walker. Πέρυσι συνύπαρξαν αρμονικά στη ομάδα, αμφότεροι μπορούν να κουβαλήσουν τους Hornets στα δύσκολα.

Πλεονεκτήματα: Ίδιος προπονητής εδώ και χρόνια, ίδια ομάδα με πέρυσι, κατά τα 4/5. Αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι και ο Jefferson πέρυσι ήταν βασικός στα μισά ματς, τότε έχουμε μια ίδια ομάδα με πέρυσι στο σύνολο της. Επίσης, βάση του depth chart, μιλάμε για μια ομάδα με μεγάλο βάθος στον πάγκο

Μειονεκτήματα: Ουσιαστικά μειονεκτήματα δεν υπάρχουν. Πλήρες ρόστερ, με αρκετές λύσεις στον πάγκο. Ίσως στη ρακέτα χρειάζεται ακόμα 1 παίχτης, αλλά όχι σε βαθμό που να πεις ότι η ομάδα είναι γυμνή. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι οι Hornets φέτος μπορούν να πάρουν το πρωτάθλημα. Μπορεί να υπάρχει πληρότητα, αλλά ουδείς παίχτης των Hornets είναι από τους αστέρες του NBA.

Προσδοκίες για φέτος: Με τις κινήσεις που έγιναν και με βάση την περσινή χρονιά, οι Hornets και φέτος θα ψάξουν την είσοδο τους στα play-offs. Αυτό είναι το ζητούμενο και γιατί όχι και το βήμα παραπάνω και η πρόκριση στο δεύτερο γύρο της post-season.

Washington Wizzards

Τι έκαναν πέρυσι: Μετά από 2 πολύ καλές σεζόν, πέρυσι οι Wizzards ήταν απογοητευτικοί και έμειναν στη 10η θέση της περιφέρειας. Με ρεκόρ 41-41 έμειναν εκτός play-offs και σχετικά νωρίς μάλιστα.

Τι κρατάνε: Τίποτα ουσιαστικό. Μερικά καλά παιχνίδια από τον Beal, στον οποίο θα στηρίξουν πολλά τις επόμενες σεζόν. Γενικά ήταν μια κακή χρονιά για τους Wizzards, κυρίως σε ομαδικό επίπεδο.

Τι θέλουν να ξεχάσουν: Όλη τη χρονιά. Τίποτε δεν πήγε καλά. Αρκετοί τραυματισμοί, κακό μπάσκετ και η ομάδα έμεινε εκτός play-offs.

Αποχωρήσεις: Έφυγαν κάποιοι σημαντικοί παίχτες. Ξεχωρίζει η φυγή του Nene, που αποδυναμώνει αρκετά τη ρακέτα των «μάγων». Sessions, Anderson, Dudley, Gooden και Temple οι λοιποί αποχωρήσαντες, που είχαν χρόνο συμμετοχής στους Wizzards.

Τα νέα πρόσωπα: Πολλά τα νέα πρόσωπα στο ρόστερ των «μάγων». Ελπιδοφόρος και σίγουρα θα βοηθήσει στην περιφέρεια ο Burke. Θα δώσει βοήθειες στη ρακέτα ο Manhimi. Ενδιαφέρον έχει να δούμε πως θα τα πάει ο Satoransky.

Ο σταρ: Αναμφίβολα το hot name στην πρωτεύουσα ήταν, είναι και θα είναι ο John Wall. Πέρυσι δεν ήταν τόσο καλός, παραμένει όμως το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο των Wizzards.

Πλεονεκτήματα: Υπάρχουν 2 πολύ καλοί παίχτες στην περιφέρεια (Beal, Wall) που μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω και να «κουβαλήσουν» τους Wizzards. Ο Morris πέρυσι έδειξε καλά σημάδια και φέτος θα παίξει καταλυτικό ρόλο στο παιχνίδι των Wizzards, καλύπτοντας επάξια και το κενό που άφησε ο Nene.

Μειονεκτήματα: Πέρυσι η ομάδα δεν είχε καμία πρόοδο εξέλιξης και φέτος πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή. Άλλαξαν σχεδόν όλα τα πρόσωπα στον πάγκο και αυτό θα επιφέρει ανομοιογένεια στο ρόστερ. Ερωτηματικό μέχρι να δέσει την ομάδα και να δούμε και τι θα παρουσιάσει, είναι και η παρουσία του Brooks στον πάγκο για 1η χρονιά.

Προσδοκίες για φέτος: Αρχικά να μπορέσει ο Brooks να κάνει τους Wizzards ομάδα. Προσωπικά δεν τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση σαν κόουτς, από τα χρόνια του στους Thunder, αλλά ίσως στην πρωτεύουσα να τα καταφέρει καλύτερα. Σε δεύτερη μοίρα θεωρώ ότι πρέπει να περάσει η συμμετοχή των «μάγων» στα play-offs.

Orlando MagicOrlando Magic

Τι έκαναν πέρυσι: Έπαιξαν σε ορισμένα παιχνίδια τρομερό μπάσκετ. Έκαναν κάποιες σημαντικές νίκες, ενώ και σε αρκετές από της ήττες τους μπορώ να πω ότι απέδωσαν εξαιρετικά. Εν κατακλείδι, με ρεκόρ 35-47 τερμάτισαν στην 11η θέση.

Τι κρατάνε: Το γεγονός ότι ο Oladipo έπαιξε σε αρκετά ματς σαν ηγέτης. Το κακό είναι ότι δεν θα τον δουν να το ξανακάνει στο γήπεδο τους. Εξέλιξη και βελτίωση στο παιχνίδι του είχε και ο Payton, ενώ παρόμοια ήταν και η παρουσία του Vucevic.

Τι θέλουν να ξεχάσουν: Δεν μπόρεσαν να κάνουν το βήμα παραπάνω σε σχέση με πρόπερσι και να φτάσουν στην 8άδα. Αν και στο πρώτο μισό της σεζόν έδειχναν ότι μπορούν να το καταφέρουν.

Αποχωρήσεις: Έχασαν σημαντικές μονάδες το καλοκαίρι οι Magic και δεν κατάλαβα ποτέ το σκεπτικό τους. Σημαντικότερη αποχώρηση αυτή του Oladipo, με σκοπό να έρθει ο Ibaka. Έφυγε και ο Ilyasova, καθώς και ο Jennings, 2 παίχτες που θα έδιναν λύσεις.

Τα νέα πρόσωπα: Ήρθαν αρκετοί παίχτες, 13 στο σύνολο και το rotation των Magic μεγάλωσε. Αρχικά ο Ibaka, που δίνει δύναμη στη ρακέτα των Magic. Ο Augustin από τους Nuggets είναι επίσης χρήσιμη προσθήκη, όπως και ο Green από τους Clippers. Τέλος και η προσθήκη του Biyombo θεωρώ ότι είναι σημαντική, ειδικά μετά την περσινή του χρονιά στους Raptors. New entry και η προσθήκη το κόουτς Vogel.

Ο σταρ: Με την φυγή του Oladipo, αναμφίβολα ο συγκεκριμένος τίτλος πηγαίνει στον Vucevic. Ο Μαυροβούνιος center, ίσως μαζί με τον Payton, είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο των Magic, αλλά και ο παίχτης που μπορεί να τους πάρει στις πλάτες του και στο σκοράρισμα, αλλά και στην άμυνα.

Πλεονεκτήματα: Ο βασικός κορμός αποτελείται από μικρούς παίχτες (πλην του Ibaka), που έχουν περιθώρια βελτίωσης. Κάτι που σημαίνει ότι όσο περνάει ο καιρός θα βλέπουμε τους Magic να γίνονται όλο και καλύτεροι. Επίσης είναι πολύ αθλητική ομάδα οι Magic και ο Vogel που είναι ένας ικανότατος προπονητής,  αρέσκεται να προπονεί παίχτες με αυτό το στυλ. Πολύ δυνατή ρακέτα, με την παρουσία των Ibaka και Vucevic στη βασική 5άδα και τους Green και Biyombo να έρχονται από τον πάγκο.

Μειονεκτήματα: Μπορεί να υπάρχουν κάποιοι καλοί παίχτες, αλλά όπως συμβαίνει σχεδόν σε όλες τις ομάδες της Southeast και οι Magic δεν έχουν κάποιον super-star. Και σε μια νεανική ομάδα όπως οι Magic, ένας τέτοιος παίχτης χρειαζόταν.

Προσδοκίες για φέτος: Και εδώ έχουμε νέο προπονητή και το πρώτο ζητούμενο είναι να μπορέσει να δέσει την ομάδα. Οι Magic έχουν ένα νεανικό σύνολο και αν ο Vogel μπορέσει να τους εμπνεύσει, δεν αποκλείεται να τους δούμε να παλεύουν για ένα εισιτήριο στην post-season.

L-Train

Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
01/04
04:00
US Lover Finishing Position - Nate Lashley To Finish Top-30 5.00
3.50
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/03
04:09
US Lover Iowa State - Illinois 2 5.00
2.05
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/03
01:35
Γκαραγκάνης Τέξας Ρέιντζερς - Σικάγο Καμπς 2 10.00
1.98
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/03
01:09
US Lover Arizona - Clemson Clemson +7.5 5.00
1.90
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
28/03
21:30
Hooper Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα 2 (-4.5) 17.50
1.92
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
28/03
21:30
Hooper Μπασκόνια - Εφές 1 (-3.5) 17.50
1.90
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
28/03
20:00
Ραπτάκης Αλ Νασρ - Χάτα 1 (-1.25 Α.Η.) 10.00
1.78
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
28/03
20:00
Hooper Ζαλγκίρις - Μιλάνο 1 17.50
1.72
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
To Finish Top-30
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
5.00
Σημείο:
2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
5.00
Σημείο:
Clemson +7.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
2 (-4.5)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
17.50
Σημείο:
1 (-3.5)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1 (-1.25 Α.Η.)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος