foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ62
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ολυμπιακοί Αγώνες – Ποδόσφαιρο, 2ος Όμιλος

Αφιερώματα | 01 Αυγ 2016 12:03
rio_2016_FOOTBALL.jpg

Ολυμπιακοί Αγώνες διεξάγονται κάθε 4 χρόνια και το τουρνουά του ποδοσφαίρου δε θα μπορούσε να λείπει από αυτούς. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2016 (Olympic Games 2016) διεξάγονται στο Rio (Rio 2016 η επίσημη ονομασία).

Το τουρνουά ποδοσφαίρου χωρίζεται στη φάση των Ομίλων και στη φάση των χιαστί αναμετρήσεων. Οι ομάδες που συμμετέχουν συνολικά είναι 16 κι από τον κάθε Όμιλο των 4 ομάδων, οι 2 πρώτες εξασφαλίζουν τη συμμετοχή τους στα προημιτελικά και έπειτα έχουμε τους ημιτελικούς, το μικρό και τον μεγάλο τελικό. Όλοι παίζουν με όλους στον όμιλο και στο Group Β των Olympic 2016 συμμετέχουν η Κολομβία, η Ιαπωνία, η Σουηδία και η Νιγηρία.

Ολυμπιακοί Αγώνες - Ποδόσφαιρο, Οι ομάδες

Κολομβία

Έκτη φορά που συμμετέχει σε Ολυμπιακούς αγώνες η Κολομβία. Τελευταία φορά, στο μακρινό 1992, απογοήτευσε με δύο ήττες και μία ισοπαλία, μένοντας εκτός από τη φάση των ομίλων. Απέκλεισε στα προκριματικά την ομάδα των ΗΠΑ με συνολικό σκορ 3-2.

Το ρόστερ της Κολομβίας

Τερματοφύλακες: Μπονίγια, Ουρτάδο Αμυντικοί: Αγκιλάρ, Ντ. Μπαλάντα, Κ. Μπόρχα, Ματσάδο, Παλάσιος, Τεσίγιο Μέσοι: Κ. Μπαλάντα, Μπάριος, Λέρμα, Πέρες Επιθετικοί: Μ. Μπόρχα, Γκουτιέρες, Παμπόν, Πρεσιάδο, Ρεντερία, Ρόα

Προπονητής: Τον περασμένο Ιανουάριο η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κολομβίας, έδωσε τα ηνία της ομάδας στον Κάρλος Ρεστρέπο. Ο 55χρονος Κολομβιανός, από το 2012 βρισκόταν στον πάγκο της Κολομβίας U20. Δείχνει προτίμηση στο σύστημα 4-2-3-1, με στόχο να εκμεταλλευτεί τους εξτρέμ της ομάδας, ενώ όταν θέλει να παίξει επιθετικά, αυτό μετατρέπεται σε 4-3-3.

Το αστέρι: Ο παίκτης που θα ηγηθεί της προσπάθειας των Κολομβιανών για μια καλή πορεία στη διοργάνωση, είναι ο Τεόφιλο Γκουτιέρες. Ο 31χρονος επιθετικός της Σπόρτινγκ Λισαβώνας, είχε μια γεμάτη σεζόν με 11 γκολ σε 23 συμμετοχές. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε Τράμπζονσπορ, Κρους Ασούλ, Ρίβερ Πλέιτ.

Απουσίες: Μεγάλη απουσία από το ρόστερ της Κολομβίας αλλά και από ολόκληρη τη διοργάνωση, ο επιθετικός Χάμες Ροδρίγκες ο οποίος αγωνίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 25χρονος δεν ήταν στις επιλογές του προπονητή του. Απουσιάζει επίσης, ο μέσος της Ρεν και προϊόν της Πόρτο που τον έφερε στην Ευρώπη, Φερνάντο Κιντέρο.

Εκτίμηση: Διαθέτει ποιότητα στο ρόστερ της, αναμένεται να έχει μια αξιοπρεπή πορεία στη διοργάνωση. Συγκαταλέγεται στα φαβορί για να προκριθεί από τη φάση των ομίλων, δύσκολα θα αποτελέσει ευχάριστη έκπληξη.

 

Ιαπωνία

Συμμετέχει για έκτη φορά σε Ολυμπιακούς αγώνες δίνοντας σταθερά το "παρών" στις πρόσφατες διοργανώσεις. Η κορυφαία στιγμή της ήταν το 2012 στο Λονδίνο όταν τερμάτισε στην τέταρτη θέση. Έδωσε φιλικό με τη Βραζιλία U23 λίγες μέρες αφότου έφτασε στο Ρίο, ηττήθηκε με σκορ 2-0.

Το ρόστερ της Ιαπωνίας

Τερματοφύλακες: Κουσιμπίκι, Νακαμούρα Αμυντικοί: Φουτζιχάρου, Ιαουανάμι, Καμεκάουα, Μουρόγια, Σιοτάνι, Ουέντα Μέσοι: Έντο, Χαρακάουα, Ιντεγκούτσι, Μιναμίνο, Νακαζίμα, Οσίμα, Γιαζίμα Επιθετικοί: Ασάνο, Κορόκι, Κούμπο

Προπονητής: Υπό τις οδηγίες του Μακότο Τεγκουραμόρι θα παραταχθεί η Ιαπωνία, ο 48χρονος τεχνικός βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας από το 2014.

Το αστέρι: Ο 21χρονος επιθετικός Τακούμα Ασάνο, είναι το νέο μεγάλο αστέρι της Ιαπωνίας, που ανάγκασε τον Αρσέν Βενγκερ να τον φέρει στην Άρσεναλ, έπειτα από τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με τη Χιροσίμα στο πρωτάθλημα της χώρας του. Ήδη έχει σκοράρει τέσσερα τέρματα σε επτά εμφανίσεις φέτος.

Απουσίες: Δε βρίσκονται στην αποστολή παίκτες όπως ο μέσος της Ντόρτμουντ Σίνζι Καγκάουα που πραγματοποίησε γεμάτες σεζόν με την επάνοδό του στη Βεστφαλία, ο πρωταθλητής Αγγλίας με τη Λέστερ, επιθετικός, Σίνζι Οκαζάκι καθώς και ο μέσος Κεϊσούκε Χόντα της Μίλαν.

Εκτίμηση: Η Ιαπωνία είναι ομάδα με συνεχείς συμμετοχές στους Ολυμπιακούς αγώνες, έχει επίσης το πλεονέκτημα του προπονητή που βρίσκεται ήδη δύο χρόνια στην ομάδα. Θα δώσει μάχη για την πρόκριση, δεν αποκλείεται να αποτελέσει ευχάριστη έκπληξη.divider]

Νιγηρία

Η Νιγηρία συμμετέχει για έβδομη φορά σε διοργάνωση Ολυμπιακών αγώνων. Κορυφαία στιγμή της, το 1996, όταν και έγινε η πρώτη ομάδα από την Αφρική που κατέκτησε το χρυσό μετάλιο. Το 2000 έφτασε έως τη φάση των προημιτελικών, όπου και αποκλείστηκε από τη Χιλή. Ηττήθηκε από το Μεξικό U23 με σκορ 1-0, στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας.

Το ρόστερ της Νιγηρίας

Τερματοφύλακες: Ακπέγι, Ντάνιελ Αμυντικοί: Αμούζιε, Εκόνγκ, Εριμούγια, Μάντου, Σέχου, Σίνσερε, Ούντο Μέσοι: Αζουμπουΐκε, Ετέμπο, Μίκελ, Μουχάμεντ, Σαλιού Επιθετικοί: Ατζαγί, Εζέκιελ, Α. Ουμάρ, Σ. Ουμάρ

Προπονητής: Στο τιμόνι της ομάδας βρίσκεται ο Σαμσον Σιάσια. Ο 48χρονος Νιγηριανός πρώην διεθνής επιθετικός, έχει θητεύσει για δύο χρόνια στον πάγκο της Νιγηρίας U20 (2005-07), για μια τριετία στη Νιγηρία U23 (2007-10) και για ένα χρόνο στην ανδρών (2010-11).

Το αστέρι: Το αστέρι της ομάδας είναι αναμφίβολα ο αρχηγός Τζον Όμπι Μίκελ. Ο 29χρονος μέσος αγωνίζεται στην Τσέλσι από τη σεζόν 2006-07 και προέρχεται από μια χρονιά με 25 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ. Η εμπειρία του και οι παραστάσεις που διαθέτει από το κορυφαίο -ίσως- πρωτάθλημα στον κόσμο, αλλά και από το Τσάμπιονς Λιγκ, "λύνουν" τα χέρια του προπονητή Σιάσια αναφορικά με την καθοδήγηση της ομάδας εντός γηπέδου.

Απουσίες: Δε θα δώσουν το "παρών" οι επιθετικοί Οντιόν Ιγκάλο της Γουότφορντ, ο Κελέτσι Ιχεανάτσο  της Μάντσεστερ Σίτι και ο Άλεξ Αϊγουόμπι που αγωνίζεται στην Άρσεναλ. Ο λόγος είναι ότι δεν εξασφάλισαν άδεια από τις ομάδες τους.

Εκτίμηση: Δε συμπεριλαμβάνεται στα φαβορί για την κατάκτηση μεταλίου στη διοργάνωη, όμως θεωρείται μία υπολογίσιμη δύναμη, που θα διεκδικήσει επί ίσοις όροις την προκρισή της από τη φάση των ομίλων.

 

Σουηδία

Η Σουηδία συμμετέχει για τρίτη φορά στη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων. Στη δεύτερη συμμετοχή της, το 1992, αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την Αυστραλία.

Το ρόστερ της Σουηδίας

Τερματοφύλακες: Έρλαντσον, Λίντε Αμυντικοί: Κονάτε, Λούντκβιστ, Μιλόσεβιτς, Νίλσον, Σονγκό-Σούντμπεργκ, Χέντλουντ, Ούνε-Λάρσον Μέσοι: Αϊντάρεβιτς, Φράνσον, Καλίλι, Κουάισον, Σέμα, Τίμπλινγκ Επιθετικοί: Ισάκ, Λάρσον, Τάνκοβιτς

Προπονητής: Στον πάγκο της ομάδας κάθεται ο Χόκαν Έρικσον. O 56χρονος Σουηδός που από το 2011 κατέχει τα ηνία της Σουηδίας U21, επιλέχθηκε από την ομοσπονδία της χώρας του να οδηγήσει την ομάδα τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το αστέρι: Ο επιθετικός Μίκαελ Ισάκ, ο οποίος στα 23 του χρόνια αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της Ράντερς, σκοράροντας διψήφιο αριθμό τερμάτων την τελευταία διετία. Ολοκλήρωσε τη χρονιά με 12 γκολ σε 23 συμμετοχές, ήδη άνοιξε λογαριασμό στο φετινό πρωτάθλημα, έπειτα από τρεις εμφανίσεις.

Απουσίες: Δεν ήταν στις τελικές επιλογές του προπονητή του ο Βίκτορ Λίντελεφ της Μπενφίκα, ο Φίλιπ Ελάντερ  που είχε μια γεμάτη σεζόν με την Ελλάς Βερόνα και φυσικά ο μεγάλος επιθετικός Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς που αποχώρησε από την Παρί Σεν Ζερμέν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Εκτίμηση: Υπάρχει ταλέντο από τη μέση και μπροστά όμως δύσκολα θα καταφέρει να υπερκεράσει το εμπόδιο των υπόλοιπων ομάδων του ομίλου και να συνεχίσει στη διοργάνωση.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ