foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ292
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ολυμπιακοί Αγώνες - Ποδόσφαιρο, 3ος Όμιλος

Αφιερώματα | 01 Αυγ 2016 12:02
rio_2016_FOOTBALL.jpg

Ολυμπιακοί Αγώνες διεξάγονται κάθε 4 χρόνια και το τουρνουά του ποδοσφαίρου δε θα μπορούσε να λείπει από αυτούς. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2016 (Olympic Games 2016) διεξάγονται στο Rio (Rio 2016 η επίσημη ονομασία).

Το τουρνουά ποδοσφαίρου χωρίζεται στη φάση των Ομίλων και στη φάση των χιαστί αναμετρήσεων. Οι ομάδες που συμμετέχουν συνολικά είναι 16 κι από τον κάθε Όμιλο των 4 ομάδων, οι 2 πρώτες εξασφαλίζουν τη συμμετοχή τους στα προημιτελικά και έπειτα έχουμε τους ημιτελικούς, το μικρό και τον μεγάλο τελικό. Όλοι παίζουν με όλους στον όμιλο και στο Group C των Olympic 2016 συμμετέχουν η Γερμανία, τα Νησιά Φίτζι, το Μεξικό και η Νότια Κορέα.

Ολυμπιακοί Αγώνες - Ποδόσφαιρο, Οι ομάδες

Γερμανία

Η Γερμανία κατάφερε να κερδίσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο χάρη στην συμμετοχή της στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U-21 που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2015 στην Τσεχία. Αυτή θα είναι η έβδομη συνεχόμενη συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς, έχοντας κατακτήσει μία φορά το χρυσό μετάλλιο το 1976.

Το ρόστερ της Γερμανίας

Τερματοφύλακες: Χορν,Χουθ Αμυντικοί: Μπάουερ,Γκίντερ,Κλόστερμαν,Μαξ,Σούλε,Τόλγιαν Μέσοι: Λ.Μπέντερ, ΣβενΜπέντερ, Μπραντ, Κρίστιανσεν, Γκνάμπρι, Γκορέτζκα, Μέγιερ Επιθετικοί: Πέτερσεν, Πρέμελ, Σέλκε

Προπονητής: Στον πάγκο των “πάντσερ” βρίσκεται ο 65χρονος Χορστ Χρούμπες, ο οποίος βρίσκεται στο πάγκο των νέων της Γερμανίας από το 2000, ενώ πρώτη φορά θα έχει την ευκαιρία να οδηγήσει την ομάδα σε Ολυμπιακούς αγώνες.

Το αστέρι: Είναι ξεκάθαρο πως η ομάδα της Γερμανίας έχει πολλούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της, με τους νεαρούς όμως Μαξ Μέγιερ της Σάλκε και τον Τζούλιαν Μπραντ της Λεβαρκούζεν να ξεχωρίζουν. Αμφότεροι αγωνίζονται στο κέντρο, προέρχονται από γεμάτες χρονιές με τους συλλόγους τους, με ικανότητα στο σκοράρισμα αλλά κυρίως στην δημιουργία φάσεων.

Απουσίες: Δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι τρανταχτές απουσίες από μία τέτοια διοργάνωση, με τους ποδοσφαιριστές της Γκλάντμπαχ λόγω της συμμετοχής της ομάδας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ να αρνούνται το κάλεσμα για τους Ολυμπιακούς του Ρίο, αλλά αίσθηση ωστόσο προκάλεσε η απουσία του τερματοφύλακα της Λίβερπουλ, Λορίς Κάριους που δήλωσε «Δεν έχει σημασία για μένα η συμμετοχή μου στην εθνική».

Εκτίμηση: Είναι σαφές πως η Γερμανία έχει ένα από τα πιο ποιοτικά και πλήρη ρόστερ και δεν θα δυσκολευτεί να προκριθεί από τον όμιλό της. Άπαντες έχουν ως στόχο το μετάλλιο, δουλεύουν για αυτό και οι πιθανότητες είναι με το μέρος τους.

 

Μεξικό

Το Μεξικό νίκησε στον τελικό των προκριματικών την Ονδούρα με 2-0 και εξασφάλισε το εισιτήριο για την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, εκεί όπου καλείται να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου το 2012.

Το ρόστερ του Μεξικό

Τερματοφύλακες: Λαγιούντ,Ταλαβέρα Αμυντικοί: Αμπέλλα, Αγκίρε, Μόντες, Σαλθέντο, Σίλβα, Νίλο Μέσοι: Κισνέρος, Πιζάρο, Γκουζμάν, Γκουτιέρεζ, Πέρεζ, Λοθάνο, Γκονζάλεθ Επιθετικοί: Περάλτα, Τόρες, Μπουένο

Προπονητής: Στον πάγκο θα κάθεται ο 49χρονος Ραούλ Γκουτιέρεζ, ο οποίος έχει στο παρελθόν για 5 χρόνια καθίσει στον πάγκο και της εθνικής ομάδας του Μεξικού, ενώ το 2011 οδήγησε τους νεαρούς στον τελικό του παγκόσμιου κυπέλλου U-17, εκεί όπου ηττήθηκε με 3-0 από την Νιγηρία.

Το αστέρι: Σαφέστατα το μεγαλύτερο όνομα και πιο αναγνωρίσιμο σε αυτή την αποστολή είναι ο 32χρονος επιθετικός της Αμέρικα, Ορίμπε Περάλτα που συνολικά στην εθνική έχει 64 συμμετοχές και 32 τέρματα και ήταν αυτός που οδήγησε το Μεξικό στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, επιτυχία που θέλει να επαναλάβει.

Απουσίες: Το Μεξικό διαθέτει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές πολλοί εκ των οποίων λόγω Κόπα  Αμέρικα δεν μπορούν να συμμετέχουν στους αγώνες του Ρίο. Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε τελικά η άρνηση του επιθετικού της Λεβερκούζεν Ερνάντεζ να θέσει τον εαυτό του εκτός ομάδας, αν και αρχικά είχε δηλώσει την επιθυμία να ταξιδέψει με την αποστολή. Ο Τσιτσαρίτο δήλωσε « Αυτή τη στιγμή προέχει ο σύλλογος και αυτό είναι το καλύτερο και για μένα».

Εκτίμηση: Το Μεξικό καλείται να υπερασπιστεί το τίτλο του, αλλά παρόλο που ο κόουτς Γκουτιέρεζ ισχυρίζεται πως η ομάδα του είναι καλά προετοιμασμένη για αυτά τα παιχνίδια, ο δρόμος προς το τελικό είναι δύσκολος, αφού εφόσον περάσει στην επόμενη φάση μάλλον θα αντιμετωπίσει τους διοργανωτές.

 

Νότια Κορέα

Η Νότια Κορέα εξασφάλισε ένα από τα τρία εισιτήρια της Ασίας για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο φτάνοντας στον τελικό του AFC U-23 εκεί όπου ηττήθηκε από την Ιαπωνία με 2-3. Η Νότια Κορέα είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στους αγώνες του Λονδίνου το 2012, ενώ αυτή είναι η 9η συνεχόμενη συμμετοχή της.

Το ρόστερ της Νότιας Κορέας

Τερματοφύλακες: Κιμ, Γκου Αμυντικοί: Σιμ, Λι, Τσόι, Γιάνγκ, Παρκ, Γεόνγκ Μέσοι: Κιμ, Μουν, Σέουνγ, Λι Τσαν, Λ ιΤσανγκ, Παρκ, Γκβον Επιθετικοί: Σον, Σουκ, Χουάνγκ

Προπονητής: Προπονητής για την Νότια Κορέα είναι ο 45χρονος Σιν Ταε-Γιόνγκ οποίος είναι βοηθός της πρώτης ομάδας από το 2014, ενώ διατέλεσε και πρώτος προπονητής στην U-23 το 2015. Η ομοσπονδία του εμπιστεύτηκε την ολυμπιακή ομάδα και ο ίδιος υποστήριξε με δηλώσεις πριν την αναχώρηση για το Ρίο πως η ομάδα του έχει πιθανότητες να περάσει στην επόμενη φάση.

Το αστέρι: Πρόκειται για μία ομάδα με παίχτες που αγωνίζονται και στην Ευρώπη αλλά και στην Ασία, ιδιαίτερα ταλαντούχοι που κατά καιρούς έχουν απασχολήσει ή αγωνιστεί σε γνωστούς συλλόγους. Μεγαλύτερο όνομα είναι σίγουρα ο Σον που αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ και την Τότεναμ και πέρσι είχε 28 συμμετοχές και 4 τέρματα.

Απουσίες: Σημαντική απώλεια της τελευταίας στιγμής είναι ο νεαρός αμυντικός Σονγκ Τσου-Χουν που λόγω τραυματισμού δεν μπορεί να ταξιδέψει στο Ρίο. Είναι μόλις 22 ετών, αρκετά ψηλός (1.91) με καλή τεχνική και παρόλο που αγωνίζεται ακόμα στην πατρίδα του ήδη έχει απασχολήσει κάποιες ευρωπαϊκές ομάδες.

Εκτίμηση: Στα 7 φιλικά που έχει δώσει από το Μάρτιο και μετά έχει ηττηθεί μόλις σε ένα, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι της. Ωστόσο, μία διάκριση εφάμιλλη αυτής του Λονδίνου μάλλον είναι δύσκολη.

 

Φίτζι

Το Φίτζι πήρε το ένα εισιτήριο που δικαιούται η Ωκεανία για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο επειδή κατάφερε να τερματίσει πρώτο στον προκριματικό τουρνουά Ωκεανίας που διεξήχθη τον Ιούλιο του 2015 στην Παπούα της Νέας Γουινέας, επικρατώντας στον τελικό επί των νήσων Βανουάτου στα πέναλτι. Αυτή είναι και η πρώτη συμμετοχή των Φίτζι σε Ολυμπιακούς αγώνες.

Το ρόστερ των Νήσων Φίτζι

Τερματοφύλακες: Ταμανισάου,Ναϊντού Αμυντικοί: Μπαραβιλάλα,Ναϊντου,Ντρελόα,Σινγκ,Σιβόκι, Μέσοι: Τουϊβούνα, Βαραναβάλου, Τσάντ, Νακαλέβου, Τουρακαμπέσι Επιθετικοί: Κρίσνα, Κεμ, Χιούτζ, Βερένου, Ναμπένια, Βάκα

Προπονητής: Προπονητής της ομάδας από το 2015 είναι ο Νεοζηλανδός Φρανκ Φαρίνα γεννηθείς το 1964 και με συμμετοχές σε πολλές ομάδες της Ευρώπης. Έχει διατελέσει προπονητής κυρίως σε εθνικές ομάδες.

Το αστέρι: Ο παίχτης που ξεχωρίζει είναι ο επιθετικός Ρόι Κρίσνα, ο οποίος στα 28 του αγωνίζεται στη Γουέλινγκτον Φίνιξ, ομάδα της Νέας Ζηλανδίας και πέρσι αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ με 21 τέρματα.

Απουσίες: Το ρόστερ των Νήσων Φίτζι είναι πολύ φτωχό, δύσκολα θα μπορούσε κάποιος να αποτελεί σημαντική απουσία και δεν υπάρχει κάποιος τέτοιος, αφού ουσιαστικά όλοι αυτοί που έφεραν την ομάδα στο Ρίο συμμετέχουν κανονικά.

Εκτίμηση: Πιθανότατα μιλάμε για την πιο αδύναμη ομάδα από όλες, που κάνει την παρθενική της εμφάνιση σε Ολυμπιακούς αγώνες, θα κοιτάξει να το διασκεδάσει και δύσκολα μπορεί να πετύχει κάτι.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ