foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ34
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
download-2.jpg

Το μειωμένο ρίσκο αυξάνει τις πιθανότητες για X

Διπλό ελληνικό ενδιαφέρον απόψε, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Χάποελ Μπέερ Σεβά και τον ΑΠΟΕΛ να φιλοξενείται από τη Ρόζενμποργκ. Θα ευχηθώ καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες αλλά στοιχηματικά είναι άλλα τα παιχνίδια που θα με απασχολήσουν.

Χθες για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League σημειώθηκαν πέντε ισοπαλίες και άλλοι δύο αγώνες κρίθηκαν στο γκολ. Καθόλου τυχαίο διότι ειδικότερα στις πρώτες μεταξύ τους αναμετρήσεις οι ομάδες δίνουν μεγάλη προσοχή στο να μη δεχθούν γκολ. Το Σαχτάρ – Γιούνγκ Μπόις δεν ήταν ένα από αυτά τα παιχνίδια και ήμουν βέβαιος πως η ελβετική ομάδα θα αναζητήσει το γκολ, αφού σίγουρα θα δεχόταν, αλλά η αποβολή του Σέρβου στόπερ Μίλοτις στο 55ο λεπτό της χάλασε τα πλάνα και τα δικά μου που ήθελα το GG.

Σήμερα το ενδιαφέρον μου σε πρώτη φάση πέφτει σε δύο παιχνίδια αλλά θα υπάρξει και ποντάρισμα στο live betting. Στις 20.30 λοιπόν η Άστρα Γκιούργκιου αντιμετωπίζει την Κοπεγχάγη. Οι φιλοξενούμενοι είναι σύνολο με πολύ μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία, έχοντας στο πρόσφατο παρελθόν μάλιστα πανηγυρίσει σημαντικές νίκες ειδικότερα μπροστά στο κοινό τους. Η ομάδα του Νορβηγού προπονητή Σολμπάκεν έχει δώσει τέσσερις αγώνες έως τώρα και το εκπληκτικό είναι ότι δεν έχει δεχθεί γκολ , την ίδια ώρα που έχει πετύχει 16! Βέβαια τα 9 εξ αυτών τα σημείωσε απέναντι στην αδύναμη Κρουσέιντερς στον προηγούμενο γύρο αλλά σίγουρα δείχνει υψηλό βαθμό ετοιμότητας το γεγονός ότι φιλοδώρησε με 3 την Λίνγκμπι και 4 την Έσμπιεργκ για το πρωτάθλημα.

Ο ρουμάνικος σύλλογος από την άλλη πλευρά έχει δώσει δύο επίσημους αγώνες και στον πρόσφατο δέχθηκε γερή σφαλιάρα εντός έδρας από την  Ντινάμο Βουκουρεστίου με σκορ 1-4. Είχε προηγηθεί νίκη επί της Κλουζ με 1-0 για το Σούπερ Καπ.  Η ομάδα του Σουμούντιτσα είναι ένα κράμα Βραζιλιάνων-Πορτογάλων και Ρουμάνων ποδοσφαιριστών και στην παρούσα φάση το πρόβλημα εντοπίζεται στην επίθεση λόγω του τραυματισμού του περσινού πρώτου σκόρερ Αλίμπετς και της ανετοιμότητας του έμπειρου Νικουλάε.

Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν και έχουν τον πρώτο λόγο αλλά θεωρώ ότι η πρόκριση θα κριθεί στην Κοπεγχάγη. Ο σύλλογος της Δανίας έχει αποδείξει πως ξέρει να κρατά το μηδέν στην άμυνα και οι γηπεδούχοι θα θωρακίσουν επίσης τη μεσαία και αμυντική γραμμή. Δεν αποκλείω το 0-0, πιο πιθανό το 1-1 αλλά η επιλογή μου θα είναι η ισοπαλία.

Ομοίως θα πράξω και στην κόντρα των Πορτογάλων προπονητών, Φερέιρα – Ζαρντίμ, στην Κωνσταντινούπολη. Η Φενέρμπαχτσε ξεκινά και τη φετινή σεζόν με πολλές φιλοδοξίες και σίγουρα με στόχο να μην επαναληφθεί ο περσινός γρήγορος αποκλεισμός από την Σαχτάρ  Ντόνετσκ στην ίδια φάση με τη φετινή. Ρόστερ πολλών δυνατοτήτων αλλά με αρκετές προσθαφαιρέσεις, γεγονός που απαιτεί χρόνο, και έναν προπονητή που τον ξέρουμε καλά από την θητεία του στον Ολυμπιακό και δεν μας έπεισε ποτέ ότι μπορεί να διαχειριστεί σωστά τα μεγάλα ονόματα. Η τουρκική ομάδα δεν μπορεί να είναι έτοιμη χωρίς επίσημο αγώνα και με απουσίες απόψε αλλά ποντάρει στην έδρα για θετικό αποτέλεσμα.

Από την άλλη υπάρχει νομίζω μεγαλύτερος σεβασμός στην δουλειά του Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος επίσης πέρασε από τον πειραϊκό σύλλογο και σίγουρα δεν απέτυχε απλά δεν μπόρεσε να ικανοποιήσει το κοινό αίσθημα ή τις απαιτήσεις της διοίκησης για θεαματικό ποδόσφαιρο. Στο Πριγκηπάτο ο Ζαρντίμ βρήκε την υγειά του και όπως είδαμε και πέρυσι, έχει δημιουργήσει μία ομάδα ιδιαίτερα μαχητική με έμφαση στην αμυντική λειτουργία. Τα φιλικά της είχαν αρκετά Over αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι στα επίσημα θα σφίξει και τα Under θα γίνουν και πάλι το αγαπημένο της σημείο.

Κοιτώντας τις ενδεκάδες κάποιος θα βρει πολλούς παίκτες με έφεση στο σκοράρισμα (Φαλκάο, Εμενίκε, Φερναντάο, Ζερμέν κτλ) αλλά η πεποίθησή μου είναι ότι οι δύο προπονητές θα παίξουν για τη νίκη με 1-0 και σε αυτές τις περιπτώσεις η ισοπαλία είναι πάντοτε πιο κοντά.

Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
18/04
04:30
L-Train Chicago Bulls - Atlanta Hawks DeRozan under 0.5 εύστοχο τρίποντο 8.00
2.56
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
18/04
01:50
US Lover Tampa Bay Rays - LA Angels Mike Trout Συνολικές Βάσεις - Over 1.5 5.00
2.25
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
17/04
22:40
US Lover Arizona D-Backs - Chicago Cubs 1 5.00
1.86
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
8.00
Σημείο:
DeRozan under 0.5 εύστοχο τρίποντο
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
5.00
Σημείο:
Mike Trout Συνολικές Βάσεις - Over 1.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος