foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ53
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
Gareth-Bale-Wales-009.jpg

Αλλαγή δεδομένων που ευνοεί το ρίσκο

Ξεφεύγει από τα όρια της πλάκας και του αστείου αυτό που συμβαίνει σε αυτό το Euro με την Πορτογαλία αλλά ταυτόχρονα φέρνει ξανά στην επιφάνεια μία αιώνια διαμάχη και αντιπαράθεση μεταξύ συναδέλφων, κατά πόσο η κριτική μας πρέπει να γίνεται επί του αποτελέσματος ή της εμφάνισης ειδικότερα σε διοργανώσεις εθνικών ομάδων, όπως το Euro.

Πραγματικά αυτό είναι μία μεγάλη κουβέντα και η κάθε πλευρά έχει το δικό της δίκιο. Την άποψή μου την έχω διατυπώσει ήδη σε προηγούμενα άρθρα και θα ξαναγράψω κάτι σχετικό ξανά στην ανάλυση του ερχόμενου ημιτελικού στον οποίο θα συμμετάσχει η Πορτογαλία με τη νικήτρια του αποψινού προημιτελικού...

Ουαλία λοιπόν ή Βέλγιο; Δύο εντελώς διαφορετικές ομάδες, με διαφορετική τακτική αλλά και πορεία. Δυο τους βρέθηκαν αντιμέτωπες και στον προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με την ομάδα του Κόουλμαν να αποσπά λευκή ισοπαλία στις Βρυξέλλες και να επικρατεί 1-0 στο Κάρντιφ. Αν μη τι άλλο εντυπωσιακό το γεγονός ότι κατάφερε να κρατήσει στο μηδέν το Βέλγιο σε δύο αγώνες! Αποτελεί όμως μέρος της τακτικής των Ουαλών, οι οποίοι έχουν σε απίστευτο βαθμό την τύχη με το μέρος τους σε αυτή την προσπάθεια. Το είχα γράψει και όταν ανέλυα το Ουαλία – Ρωσία και απλά θα το επαναλάβω. Το ποιος θα πετύχει πρώτος γκολ σε έναν αγώνα έχει στην πραγματικότητα 50-50% πιθανότητες. Ακόμα κι αν επιλέξεις να αγωνιστείς με 10 παίκτες πίσω από το κέντρο, οι πιθανότητες να βάλεις πρώτος γκολ σε μία αντεπίθεση ή από μία στημένη φάση παραμένουν υψηλές...Και η Ουαλία έχει ένα τρομερό ρεκόρ σε αυτή την στατιστική που το επιβεβαίωσε πολλές φορές στην προκριματική φάση και το επαναλαμβάνει συνεχώς στα γήπεδα της Γαλλίας. Η ομάδα του Κόουλμαν σκοράρει συνεχώς πρώτη και στη συνέχεια μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα το σκορ, διότι τη βολεύει η τακτική της μαζικής άμυνας και των γρήγορων αντεπιθέσεων με τους Μπέιλ και Ράμσεϊ να αποδεικνύονται εξαιρετικοί σε αυτόν τον ρόλο. Συνυπολογίζοντας και το γεγονός ότι ο Γκάρεθ Μπέιλ έδωσε δύο φορές το προβάδισμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ σε φάσεις που φέρει τεράστια ευθύνη ο αντίπαλος τερματοφύλακας, ε τότε μπορούμε σίγουρα να μιλήσουμε για μεγάλη ρέντα των Ουαλών, χωρίς να παραγνωρίζουμε το πάθος και την ομαδικότητα που παρουσιάζουν.

Το Βέλγιο είναι μία εντελώς διαφορετική ομάδα που στηρίζεται στις τεράστιες ατομικές ικανότητες πολλών παικτών, όπως επίσης και στην ταχύτητα αλλά και στο βάθος που διαθέτει το ρόστερ. Όταν μάλιστα η ομάδα του Βίλμοτς προηγηθεί νωρίς τότε ακολουθεί τριάρα όπως αυτή κόντρα στην Ιρλανδία αλλά και τεσσάρα, όπως αυτή απέναντι στην Ουγγαρία. Έμεινε πίσω στο σκορ μόνο απέναντι στην Ιταλία στην πρεμιέρα, οπότε και δεν κατάφερε να απαντήσει έχοντας να αντιμετωπίσει την πιο άρτια τακτικά ομάδα της διοργάνωσης.

Βασικό ζητούμενο λοιπόν απόψε θα είναι ποια ομάδα θα ανοίξει το σκορ. Θεωρώ όμως ότι το Βέλγιο έχει περισσότερες πιθανότητες απάντησης αν βρεθεί πίσω στο σκορ από την Ουαλία αλλά επίσης δεν μπορώ να παραβλέψω την φοβερή στατιστική των τυπικά γηπεδούχων αλλά και τις απουσίες που προέκυψαν για τους Κόκκινους Διαβόλους. Ο βασικός στόπερ, Βερμάλεν, είναι απόψε τιμωρημένος, και ο βασικός αριστερός μπακ, Βερτόνχεν, τραυματίστηκε και μάλιστα θα χάσει όλο το τουρνουά αν η ομάδα του προχωρήσει μέχρι τον τελικό. Θυμίζω πως το Βέλγιο ήρθε στη Γαλλία έχοντας να αντιμετωπίσει εκ των προτέρων τις σημαντικές απώλειες των Κομπανί και Λόμπαερτς στην άμυνα, οπότε απόψε οι λύσεις είναι περιορισμένες. Για τα αριστερά υπάρχει ο νεαρός Τζόρνταν Λουκάκου που είχε γεμάτη σεζόν με την Οστάνδη και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων και για το κέντρο της άμυνας ο επίσης νεαρός Ντεναγιέρ που αγωνίστηκε ως δανεικός στη Γαλατασαράι από τη Μάντσεστερ Σίτι αλλά και ο έμπειρος Σιμάν που πλέον αγωνίζεται στην Μόντρεαλ.

Εκτιμώ πως το Βέλγιο είναι πιο κοντά στην πρόκριση και κρίνω δίκαιη την απόδοση στο διπλό αλλά οι απουσίες που προέκυψαν σε συνδυασμό με τη φόρμα του Μπέιλ και τη ρέντα των Ουαλών άλλαξαν τα δεδομένα και με κάνουν να πιστεύω πως δεν θα καταφέρουν να διατηρήσουν το μηδέν στην άμυνα. Άρα το ενδεχόμενο του GG είναι πιθανό και για να το ρισκάρω ακόμα περισσότερο θα ποντάρω στο Over που βρίσκεται σε εξαιρετική απόδοση. Εξάλλου η Ουαλία πριν το 1-0 απέναντι στη Βόρειο Ιρλανδία, μέτρησε τρία Over στη φάση των ομίλων.

Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
02/05
02:00
L-Train New York Knicks - Philadelphia 76ers Πρόκριση 76ers 12.50
1.92
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
27/04
20:00
Ραπτάκης Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1 6.00
1.70
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
25/04
02:20
US Lover NY Yankees - Oakland Athletics Yankees -1.5 5.00
1.95
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
25/04
02:00
L-Train Boston Celtics - Miami Heat Jaquez Jr over 12.5 εκτελεσμένα σουτ 12.50
1.83
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Πρόκριση 76ers
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Yankees -1.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
12.50
Σημείο:
Jaquez Jr over 12.5 εκτελεσμένα σουτ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος