foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ34
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
Euro-2016-Venues-2.jpg

Έχει ποτιστεί με Χ ο αγωνιστικός χώρος

Στο Βελοντρόμ ανοίγει η αυλαία της προημιτελικής φάσης του Euro 2016. Πολωνία και Πορτογαλία διεκδικούν το πρώτο εισιτήριο για τα ημιτελικά και εμείς αναζητούμε τον τρόπο με τον οποίο θα βγάλουμε κέρδος από μία άκρως αμφίρροπη αναμέτρηση, ανοικτή σε κάθε αποτέλεσμα.

Υπάρχει ένας κοινός παρανομοναστής και ένα «αλλά» στη συγκριση των δύο ομάδων βάσει της παρουσίας τους στα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια. Καμία από τις δύο ομάδες δεν έθελξε με την απόδοσή της, αμφότερες προτίμησαν να ρίξουν το βάρος στην αμυντική λειτουργία και το 3-3 των Πορτογάλων με την Ουγγαρία ήταν εξαίρεση στον κανόνα της τακτικής που ακολούθησαν. Πρακτικά εξάλλου το σκορ ανέβηκε τόσο πολύ διότι οι Πορτογάλοι βρέθηκαν να το κυνηγούν τρεις φορές, οπότε ήταν αναγκασμένοι και οι ίδιοι να σκοράρουν και να μην αποκλειστούν.

Το «αλλά» έχει να κάνει με την παρουσία των δύο ομάδων στην προημιτελική φάση, διότι η δική μου άποψη είναι ότι η Πορτογαλία έχει βρεθεί εδώ εκμεταλλευόμενη διάφορες συγκυρίες και ουσιαστικά χωρίς να το αξίζει. Αγνοεί τη νίκη σε κανονική διάρκεια αγώνα και απέναντι στην Κροατία επιστρατεύτηκε η πλέον αποκρουστική τακτική στο βωμό φυσικά της πρόκρισης. Ο Φερνάντο Σάντος εξάλλου ήταν κατηγορηματικός όταν ρωτήθηκε σχετικά « Πληρώνομαι για να οδηγήσω την ομάδα σε επιτυχίες και όχι για να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο»...

Και φυσικά ουδείς μπορεί να τον κατηγορήσει για αυτή τη δήλωσή του. Εξάλλου συνολικά το Euro στερείται καλού θεάματος και δεν είναι αναγκασμένη η  Πορτογαλία να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Ακόμα όμως και με αυτή την ωφελιμιστική τακτική το ιβηρικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει απογοητεύσει σχεδόν σε όλους τους πίνακες στατιστικής και είχε αναμφίβολα την τύχη με το μέρος του για να φτάσει έως εδώ.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι επειδή, κατά την προσωπική μου άποψη, δεν άξιζε να έχει προκριθεί στα προημιτελικά θα αποκλειστεί απόψε. Το αντίθετο μάλιστα...Είτε ακολουθώντας την ίδια τακτική, είτε εκμεταλλευόμενη περισσότερο την ποιότητα κάποιων παικτών στο ρόστερ η Πορτογαλία έχει θεωρητικά ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης, λίγο μικρότερο από αυτό που δείχνουν οι αποδόσεις.

Το ζήτημα είναι όμως, εμείς τι κάνουμε; Πώς θα βγάλουμε άκρη σε αυτόν τον αγώνα; Θεωρώ πως πρέπει απόψε να εμπιστευτούμε τους αριθμούς και να έχουμε στο μυαλό μας την εικόνα των ομάδων από τα προηγούμενα παιχνίδια για να καταλήξουμε σε ένα σημείο. Η Πολωνία δεν δέχθηκε γκολ στη φάση των ομίλων, είχε δύο νίκες με 1-0 και την λευκή ισοπαλία κόντρα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια, Γερμανία. Δέχθηκε το πρώτο γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα απέναντι στην Ελβετία και αυτό με έναν απίθανο τρόπο. Το σχέδιο του Νάβαλκα για νίκη με 1-0 είχε ουσιαστικά βγει και πάλι αλλά ο  Σακίρι φρόντισε να το καταστρέψει με μη αναμενόμενο τρόπο.

Η Πορτογαλία είχε τον έλεγχο απέναντι σε Ισλανδία και Αυστρία αλλά παρουσιάστηκε κάκιστη στην τελική προσπάθεια. Για τον αγώνα με την Ουγγαρία έκανα αναφορά παραπάνω και το παιχνιδι με την Κροατία είναι η επιτομή του «ψάχνω τη νίκη με μισό-μηδέν». Με τον Φερνάντο Σάντος στην τεχνική ηγεσία εξάλλου η Πορτογαλία είχε στα προκριματικά επτά νίκες, όλες με ένα γκολ διαφορά και τέσσερις εξ αυτών με σκορ 1-0!

Μοιάζει λοιπόν δεδομένο ότι οι δύο ομάδες θα παραταχθούν απόψε με στόχο τη νίκη με 1-0 αλλά αυτό το πλάνο μπορεί φυσικά να αλλάξει αν υπάρξει γκολ πολύ νωρίς. Το σίγουρο είναι ότι το μηδέν στην άμυνα αποτελεί τη βασική επιδίωξη και όποια προηγηθεί θα παίξει για να διασφαλίσει το προβάδισμα και όχι για να καθαρίσει την πρόκριση. Η Πορτογαλία όμως έχει πρακτικά τέσσερις σερί ισοπαλίες σε αυτό το Euro και υπολογίζοντας τον χαμένο ημιτελικό κόντρα στην  Ισπανία το 2012 στα πέναλτι, φτάνουμε στις πέντε. Η Πολωνία έχει ήδη δύο στα γήπεδα της Γαλλίας και είχε άλλες δύο σε τρεις αγώνες στο προηγούμενο Euro. Τα αναφέρω όλα αυτά για να δείξω πως υπάρχει μία ροπή προς την ισοπαλία για τα δύο αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα που ξεφεύγει απλά από την τακτική που αναμένεται να ακολουθήσουν απόψε. Και συνεχίζω...

Τελευταία φορά οι δύο ομάδες συναντήθηκαν σε φιλικό αγώνα το 2012 που έληξε 0-0 ενώ είχε προηγηθεί το 2-2 στο Ντα Λουζ το 2007 για τα προκριματικά του Euro 2008. Αλλά η ισοπαλία έχει κι άλλη μία ιδιαίτερη πιθανότητα εμφάνισης απόψε, σίγουρα σημαντική για αυτούς που πιστεύουν στη μοίρα, στα σημάδια, στα γούρια κτλ...Το Βελοντρόμ φιλοξενεί τον πέμπτο αγώνα σε αυτό το Euro. Εδώ διεξήχθησαν η νίκη της Γαλλίας επί της Αλβανίας με 2-0, με δύο γκολ στην εκπνοή, η νίκη της Πολωνίας επί της Ουκρανίας με 1-0, με τους Ουκρανούς να χάνουν απίστευτες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν και οι ισοπαλίες με 1-1 στις αναμετρήσεις Αγγλία – Ρωσία, με το γκολ του Παβλιουτσένκο στις καθυστερήσεις, και Ισλανδία – Ουγγαρία με την ισοφάριση με αυτογκόλ του Σάβαρσον στο 88ο λεπτό! Θέλω να πω ότι το γήπεδο στη Μασσαλία έχει ήδη δύο ισοπαλίες σε τέσσερις συαναντήσεις και θα μπορούσε να έχει σίγουρα και τρίτη...Αλλά για τους λάτρεις αυτού του είδους της στατιστικής θα το πάω λίγο παραπέρα, οι υπόλοιποι συγχωρήστε με και κατανοήστε ότι σε ένα Euro που έχουμε δει πολλά περίεργα και άσχημα για τους παίκτες του στοιχήματος αποτελέσματα, οφείλω να ερευνώ τα πάντα...

Το Βελοντρόμ λοιπόν είναι έδρα της Μαρσέιγ, η οποία πραγματοποίησε μία απογοητευτική σεζόν πέρυσι με συνέπεια να τερματίσει στην 13η θέση με 18 ισοπαλίες σε 38 αγώνες. Το εξής αξιοσημείωτο όμως είναι ότι οι 11 εξ αυτών σημειώθηκαν σε αυτό το γήπεδο, σε σύνολο 19 εντός έδρας αναμετρήσεων! Και θα μου πείτε... Είναι δυνατόν να ποντάρουμε απόψε στην ισοπαλία επειδή η Μαρσέιγ έφερνε φέτος Χ σε πολλά παιχνίδια;...Ασφαλώς και δεν μπορεί να είναι αυτός ο λόγος. Τις πιθανότητες Χ τις ανέλυσα όταν έγραφα για την τακτική και την εικόνα των δύο ομάδων έως τώρα. Τα υπόλοιπα περνούνε σε μεταφυσικό επίπεδο και την τάση του Βελοντρόμ να μετονομαστεί σε Χ Ground! Αλλά όταν έχεις δει την Ισλανδία να αποκλείει την Αγγλία και να δίνει συνέχεια στην κατάρα-αφέλεια των Λιονταριών, τότε τα βάζεις όλα μέσα στο παιχνίδι...

Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
01/04
04:00
US Lover Finishing Position - Nate Lashley To Finish Top-30 5.00
3.50
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/03
04:09
US Lover Iowa State - Illinois 2 5.00
2.05
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/03
01:35
Γκαραγκάνης Τέξας Ρέιντζερς - Σικάγο Καμπς 2 10.00
1.98
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/03
01:09
US Lover Arizona - Clemson Clemson +7.5 5.00
1.90
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
To Finish Top-30
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
5.00
Σημείο:
2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
5.00
Σημείο:
Clemson +7.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος