foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ122
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
belgium-players-celebrate-59543.jpg

Ευνοήθηκε και πρέπει να το εκμεταλλευτεί

Τι αμαρτίες πληρώνουμε Θέε μου για να βλέπουμε όλα αυτά τα αίσχη σε αυτό το Euro; Ξέρετε, μπορεί για κάποιους το Euro 2016 να αποτελεί μία ευκαιρία θερινής χαλάρωσης αλλά για εμάς που ασχολούμαστε επαγγελματικά με την ανάλυση αγώνων, τέτοιες διοργανώσεις απαιτούν πάρα μα πάρα πολλές ώρες εργασίας...Και πιστέψτε με, όταν έχεις ξοδέψει και τα τελευταία αποθέματα ενέργειας για να παρέχεις στους αναγνώστες τις απαραίτητες πληροφορίες προς ενημέρωση και στοιχηματισμό, τότε η παρακόλουθηση αγώνων όπως οι χθεσινοί σε στέλνουν σε ψυχολόγο.

Και δεν είναι μόνο ότι είμαστε αναγκασμένοι να παρακολουθούμε όλη αυτή την αηδία που ονομάζεται Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2016, είναι και τα αποτελέσματα στο τέλος που στην πλειοψηφία τους απλά δεν αντέχονται...Δεν είναι δυνατόν η  Πορτογαλία να βρίσκεται στα προημιτελικά χωρίς νίκη σε κανονική διάρκεια και έχοντας αγωνιστεί χθες ως Βόρειος Ιρλανδία! Δεν είναι δυνατόν να έχουμε ήδη δύο παρατάσεις στους τρεις πρώτους αγώνες, και να μην ολοκληρώνεται ισόπαλο λόγω ενός αυτογκόλ η αναμέτρηση αυτή που και να έπαιζαν 3 ώρες, γκολ δεν θα έμπαινε! Δεν καταπίνεται εύκολα να περιμένεις διπλό την Πολωνία και να ισοφαρίζεται στο τέλος με το πιο όμορφο γκολ που έχουμε δει έως τώρα στο Euro! Δεν αντέχεται να έχουμε πάλι χθες τρία Under, με κάκιστο θέαμα...Είναι πολλά ρε γαμώτο!

Έχω αρκετούς φίλους-γνωστούς που το είπαν και μάλλον το εννοούν «Τέλος το Euro για μένα, δεν βλέπω άλλο , δεν ποντάρω άλλο»...Από τη μία τους καταλαβαίνω από την άλλη πιστεύω ότι αφού αντέξαμε έως εδώ, να κάνουμε υπομονή και με τη λογική και διαύγεια που μας έχει απομείνει να προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε αυτή τη διοργάνωση σίγουρα χωρίς απώλειες και γιατί όχι με ένα καλό κέρδος! Υπάρχουν ακόμα αρκετά παιχνίδια! Αλλά ας κάνουμε και μία ευχή, μία προσευχή, να δούμε κάτι διαφορετικό στη συνέχεια διότι φτάσαμε στο σημείο τα Under 2.5 να προσφέρονται σε αντίστοιχες αποδόσεις Football League και τα Over 2.5 να αγγίζουν το 3.00!!!

Το χειροκρότημα, το μπράβο και την τιμή που έπρεπε να αποδώσω στην Ουγγαρία, τα έκανα όλα σε ένα πρόσφατο άρθρο μου. Σήμερα λέω ότι ήρθε η ώρα, η ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης να ολοκληρώσει μία καταπληκτική για αυτήν πορεία. Θα παλέψει και απόψε είναι σίγουρο αλλά εκτιμώ ότι δεν μπορεί να τα βάλει με το Βέλγιο...

Η ομάδα του Μαρκ Βίλμοτς ευνοήθηκε τελικά από την ήττα της πρεμιέρας κόντρα στην Ιταλία για δύο λόγους. Αφενός το αποτέλεσμα εκείνο και η κριτική που ακολούθησε την βοήθησαν να αποδώσει πολύ καλύτερα στα άλλα δύο παιχνίδια με αντιπάλους τις Ιρλανδία και Σουηδία. Κόντρα στην Ιρλανδία το Βέλγιο ήταν απολαυστικό, προσφέροντας θέαμα και ουσία, ενώ κόντρα στη Σουηδία θα μπορούσε να έχει καθαρίσει πολύ πιο εύκολα και σίγουρα έπαιξε ρόλο ότι η ισοπαλία του εξασφάλιζε την δεύτερη θέση. Αφετέρου λοιπόν εκείνη η ήττα έφερε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην 2η θέση και αντίπαλο στους 16 την Ουγγαρία και όχι την Ισπανία που διασταυρώθηκε με την πρώτη του ομίλου, την Ιταλία!

Ακόμα και για αυτούς που δεν ασχολούνται καθημερινά με το ποδόσφαιρο και το στοίχημα ή δεν έχουν πολλές γνώσεις για το διεθνές ποδόσφαιρο, μπορούν εύκολα να αναγνωρίσουν όλους τους ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα και τον πάγκο του Βελγίου και αυτό δεν είναι απλό πράγμα. Το Βέλγιο έχει γιγαντωθεί χάρη στην άνοδο των ποδοσφαιριστών του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και φυσικά έχουν αυξηθεί και οι απαιτήσεις. Η ομάδα ήρθε στη Γαλλία μάλιστα με σημαντικές απώλειες στην άμυνα αλλά οι Αλντερβέιρελντ, Βερτόνχεν, Βερμάλεν αποδίδουν όλο και καλύτερα. Η μεσαία γραμμή είναι γεμάτη ποιότητα, ταλέντο, δύναμη, ταχύτητα. Ο Ντεμπελέ είναι αμφίβολος σήμερα αλλά οι Βίτσελ και Ναϊνγκολάν καλύπτουν με επιτυχία το ανασταλτικό κομμάτι και από κει και πέρα υπάρχουν ποδοσφαιριστές-σταρ!

Η μεγάλη δύναμη των Βέλγων είναι τα άκρα της επίθεσης διότι Ντε Μπρούινε, Αζάρ, Μέρτενς δεν έχουν μαζεμένους οι άλλες ομάδες και το ζήτημα είναι να τραβήξει περισσότερο ο Λουκάκου ως φορ περιοχής. Μπατσουαγί και  Μπέντεκε είναι πάντοτε έτοιμοι να δώσουν λύσεις, όπως και ο Οριγκί αλλά το κλειδί της επιτυχίας το κρατά ο επιθετικός της Έβερτον. Κόντρα στη Σουηδία βαριόταν, και αυτό είναι το πιο επιεικές που μπορώ να γράψω. Δυστυχώς για το Βέλγιο διαθέτει αρκετές ισχυρές προσωπικότητες, παίκτες με τουπέ και υφάκι αλλαζονικό και εκεί είναι που χρειάζεται η παρέμβαση του Βίλμοτς για να διατηρηθούν οι ισορροπίες αλλά και η χημεία.

Η Ουγγαρία θα παίξει με θράσσος και σήμερα αλλά θα δυσκολευτεί πολύ στο να πάρει αρκετή κατοχή. Το Βέλγιο θα προσπαθήσει εξ αρχής να κυριαρχήσει και να μην επιτρέψει στο παιχνίδι να εξελιχθεί σε θρίλερ. Πιστεύω ότι μπορεί να μετατρέψει τη νίκη-πρόκριση σε απλή υπόθεση με απόδοση ανάλογη που είχε απέναντι στην Ιρλανδία, η οποία μάλιστα ως αντίπαλος έχει κοινά χαρακτηριστικά με την Ουγγαρία. Δεν είναι σε σούπερ απόδοση το διπλό αλλά είναι η υψηλότερη στα σημερινά φαβορί.

Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
01/04
04:00
US Lover Finishing Position - Nate Lashley To Finish Top-30 5.00
3.50
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/03
22:30
Δούκας Εστρέλα Αμαδόρα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας 2 & Over 2,5 & Να σκοράρει ο Γκιόκερες (Bet Builder) 10.00
2.45
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/03
21:30
Hooper Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός 2 25.00
1.78
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/03
21:00
Καπίρης Μεντβέντεφ - Σίνερ 1 7.00
2.72
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/03
01:35
Γκαραγκάνης Τέξας Ρέιντζερς - Σικάγο Καμπς 2 10.00
1.98
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
To Finish Top-30
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
2 & Over 2,5 & Να σκοράρει ο Γκιόκερες (Bet Builder)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος