foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ56
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
1466545004499.jpg

Στείλτε τους για διακοπές!

Το ανέκδοτο με τη φάση των ομίλων ανήκει στο παρελθόν. Όλοι είδαν και έκριναν ότι το νέο σύστημα διεξαγωγής είναι αποτυχημένο και ευθύνεται για το κακό θέαμα στους περισσότερους αγώνες έως τώρα. Δεν είναι η στιγμή για αντι-προτάσεις αλλά είμαι βέβαιος πως η επόμενη τελική φάση Euro θα πρέπει και τελικά θα έχει σημαντικές αλλαγές.

Περιμέναμε κάποιες αδύναμες ομάδες να ευνοηθούν από το νέο σύστημα. Συνέβη στα προκριματικά, συνέβη και στη φάση των ομίλων, όπως π.χ με τη Βόρειο Ιρλανδία που προκρίθηκε με μία νίκη και γενικά παίζοντας αντιποδόσφαιρο όσο δεν πάει άλλο. Συνέβη όμως και με ένα από τα φαβορί, όχι τα πολύ δυνατά αλλά σίγουρα πρώτο στον όμιλό της...την Πορτογαλία! Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος προκρίθηκε με τρεις ισοπαλίες, άρα χωρίς νίκη! Και δεν δέχομαι «ναι αλλά και χωρίς ήττα», αφενός διότι όταν μιλάμε για κάτι θετικό όπως είναι η πρόκριση θα πρέπει πρωτίστως να εξετάσουμε την θετική πλευρά και στην στατιστική του ποδοσφαίρου βρίσκεται πάντοτε στη κορυφή ή νίκη και όχι η μη ήττα! Δεύτερον ο όμιλος στον οποίο συμμετείχε, δηλαδή ο έκτος, ήταν ο πιο βατός για ένα φαβορί, επομένως η 3η θέση μπορεί να θεωρηθεί μόνο ως αποτυχία!

Ανέλυσα κάποια πράγματα για τον έκτο όμιλο και τον Κριστάνο Ρονάλντο στο τελευταίο άρθρο μου, τώρα προτιμώ να ασχοληθώ με την ομάδα που με εντυπωσίασε, τη σημερινή αντίπαλο της Πορτογαλίας, την Κροατία.

Απόλαυση! Αυτό θα χρησιμοποιήσω ως βασική έκφραση και παρότι ο υπογράφων τη στήλη έχει προσωπικούς λόγους να μην γουστάρει τους Κροάτες. Σε ένα Euro όμως που το θέαμα ήταν δυσεύρετο έως τώρα η Κροατία αποτέλεσε τη φωτεινή εξαίρεση, το λαμπρό παράδειγμα!

Άριστα στημένη από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Άντε Τσάτσιτς, έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο όλη την ποιότητα που υπάρχει στο ρόστερ της. Στα δύο πρώτα παιχνίδια κόντρα σε Τουρκία και Τσεχία, ο μαέστρος της ομάδας, Λούκα Μόντριτς ηγήθηκε στη μεσαία γραμμή και καθοδήγησε όλη την ομάδα. Άξιος συμπαραστάτης του ο Ίβαν Ράκιτιτς και χάρη σε αυτούς τους δύο η Κροατία είναι η μόνη ομάδα σε αυτό το Euro μαζί με την Ισπανία που έβγαλε αρκετές ευκαιρίες με κάθετες μπαλιές. Σε όλες τις υπόλοιπες παρατηρούμε μονότονη ανάπτυξη από τα άκρα και προσπάθεια εκμετάλλευσης στημένων φάσεων.

Η Κροατία όμως τα πήγε περίφημα και στις πτέρυγες με τον Πέρισιτς κυρίως να οργιάζει. Και είναι τρομερό το γεγονός ότι η πορεία της είναι τόσο καλή παρότι ο βασικός φορ περιοχής, Μάριο Μάντζουκιτς, δεν έχει σκοράρει ακόμα! Ακόμα πιο αξιοθαύμαστο όμως είναι το γεγονός πως ο Τσάτσιτς στον τρίτο αγώνα κόντρα στην Ισπανία έκανε πέντε αλλαγές στο αρχικό σχήμα και όμως η ομάδα του πέτυχε ανατροπή κόντρα στην κάτοχο των δύο τελευταίων διοργανώσεων! Στοιχείο βέβαια που φανερώνει το βάθος στο ρόστερ της αλλά και το πόσο δεμένο σύνολο είναι το βαλκανικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα!

Και πραγματικά η πειθαρχία και η ομαδικότητα σε αυτό το Euro είναι ένας καθοριστικός παράγοντας επιτυχίας, διότι στο παρελθόν φαινόμενα ατομικισμού, βεντετισμού και κακών σχέσεων έπληξαν την εθνική ομάδα με ιδιαίτερα αρνητικές συνέπειες.

Κροατία λοιπόν και Πορτογαλία διασταυρώνουν απόψε τα ξίφη τους στο Λανς και παρότι σε έναν νοκ άουτ αγώνα τα πάντα μπορούν να συμβούν τα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας, δείχνουν επικράτηση, ίσως και άνετα, για την ομάδα του Τσάτσιτς. Να αναφέρω πως διαιτητής είναι ο Ισπανός, Κάρλος Βελάσκο, ο οποίος λόγω εθνικότητας προκαλεί μία σχετική ανησυχία στους Κροάτες αλλά η αλήθεια είναι πως στις δύο φορές που τους σφύριξε σε προκριματικά Euro, πέτυχαν ισάριθμες νίκες απέναντι σε Νορβηγία και Ισραήλ. Εξάλλου αν η Κροατία παρουσιαστεί το ίδιο συγκεντρωμένη απόψε, δεν θα θυμόμαστε καν τον διαιτητή στο τέλος της συνάντησης.

Θεωρώ απίθανο να υπάρξει τεράστια βελτίωση για την Πορτογαλία σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και το γεγονός ότι είχε και μία ημέρα ξεκούρασης λιγότερη, είναι επίσης εις βάρος της. Εκτιμώ πως το dnb στον άσο είναι γερό ποντάρισμα αλλά προσωπικά θα προτιμήσω την πρόκριση της Κροατίας στην κανονική διάρκεια. Και θα αισθανθώ μεγάλη χαρά να δω τα ξινά πρόσωπα ορισμένων Πορτογάλων (ονόματα δεν λέμε) την ώρα που οι Κροάτες θα γλεντούν για την πρόκριση στα προημιτελικά...

Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
02/05
02:00
L-Train New York Knicks - Philadelphia 76ers Πρόκριση 76ers 12.50
1.92
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
27/04
20:00
Ραπτάκης Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1 6.00
1.70
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
25/04
18:00
Καπίρης Μπλαντς - Ναδάλ 2 (-7.5 games) 8.00
1.93
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Πρόκριση 76ers
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
2 (-7.5 games)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος