foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ292
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Copa America 2016: 2ος Όμιλος

Αφιερώματα | 23 Μαι 2016 09:59
copa-america.jpg

Ο 2ος όμιλος του Copa America απαρτίζεται από τις Βραζιλία, Εκουαδόρ, Αϊτή και Περού.

Οι ομάδες

 

Βραζιλία

Η εθνική ομάδα της Βραζιλίας συμμετέχει στη διοργάνωση για 35η φορά στην ιστορία της και μετράει 8 κατακτήσεις του τροπαίου ενώ άλλες 11 έχει τερματίσει στη δεύτερη θέση. Η τελευταία φορά που η Σελεσάο στέφθηκε πρωταθλήτρια Αμερικής ήταν το 2007, όταν μετά από ιδιαίτερα εμφατική πορεία έφτασε στον τελικό όπου και επιβλήθηκε της Αργεντινής με σκορ 3-0. Στην περσινή διοργάνωση δεν κατάφερε να προχωρήσει στην τελική τετράδα καθώς γνώρισε τον αποκλεισμό από την Παραγουάη στη διαδικασία των πέναλτι.

Το ρόστερ της Βραζιλίας

Τερματοφύλακες: Άλισον, Ντιέγκο Άλβες, Γκρόχε Αμυντικοί: Ντάνι Άλβες, Μιραντά, Φελίπε Λουίς, Μαρκίνιος, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Φάμπιο Τάβαρες, Κάιο, Ντάγκλας Σάντος Μέσοι: Λουίζ Γκουστάβο, Γουίλιαν, Ελίας Μέντες, Γκάνσο, Φελίπε Κουτίνιο, Κασεμίρο, Λούκας Λίμα, Ρενάτο Αουγκούστο, Λούκας Επιθετικοί: Χουλκ, Ολιβέιρα, Μπαρμπόσα

Προπονητής: Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Κάρλος Ντούνγκα κάθεται στο τιμόνι της ομάδας για δεύτερη φορά στην προπονητική του καριέρα. Είχε προηγηθεί η περίοδος 2006-2010 και χρειάστηκε ο ντροπιαστικός αποκλεισμός από τη Γερμανία στο μουντιάλ του 2014 έτσι ώστε να ξανακληθεί για να αναλάβει την καθοδήγηση της ομάδας.

Το αστέρι: Ο μεσοεπιθετικός της Τσέλσι Γουίλιαν παρά την άσχημη πορεία της ομάδας του πραγματοποίησε ιδιαίτερα παραγωγική χρονιά και πλέον πάνω του στρέφονται τα βλέμματα στη διοργάνωση που πλησιάζει. Έως τώρα έχει φορέσει συνολικά 35 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο και έχει βρει δίχτυα 6 φορές.

Απουσίες: Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό η μεγάλη απουσία ακούει στο όνομα Νεϊμάρ και η μη συμμετοχή του οφείλεται στην πρόσφατη συμφωνία μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ομοσπονδίας της Βραζιλίας. Οι δύο πλευρές αποφάσισαν την αποχή του Νεϊμάρ από το προσεχές Copa America προκειμένου να ενσωματωθεί με τη Σελεσάο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Εκτίμηση: Μια βαριά φανέλα όπως αυτή της Βραζιλίας δε μπορεί να στοχεύει σε τίποτα λιγότερο από την κατάκτηση του τροπαίου. Ωστόσο χωρίς τον Νεϊμάρ και με δεδομένη τη σαφή βελτίωση των υπόλοιπων ομάδων εκτιμάται ότι θα είναι υπέρβαση για τη Βραζιλία να προχωρήσει πέρα από τα ημιτελικά. 

 

Εκουαδόρ

H φετινή συμμετοχή του Εκουαδόρ είναι η 26η της ιστορία του στη διοργάνωση χωρίς ωστόσο να έχει καταφέρει να πετύχει κάποια αξιοσημείωτη διάκριση. Η καλύτερη θέση στην οποία έχει τερματίσει είναι η 4η και αυτό συνέβη δύο φορές, το 1959 και το 1993. Από την περσινή διοργάνωση στα γήπεδα της Χιλής έχει να θυμάται μόνο τις ενθαρρυντικές εμφανίσεις στη φάση των ομίλων, καθώς με μία νίκη και δύο ήττες δεν κατάφερε να προχωρήσει στους "8" ούτε ως ο καλύτερος τρίτος στον όμιλο.

Το ρόστερ του Εκουαδόρ

Τερματοφύλακες: Ντομίνγκεζ, Μπανγκουέρα, Ντριρ Αμυντικοί: Παρέδες, Εράζο, Αγιοβί, Ακιλέρ, Μίνα, Ραμίρεζ, Αρμπολέδα Μέσοι: Βαλένσια, Νομπόα, Μοντέρο, Αρόγιο, Μαρτίνεζ, Κρουέζο, Μένα, Γκαϊμπόρ, Λαρέα Επιθετικοί: Αγιοβί, Έ. Βαλένσια, Μπολάνιος, Κάθαρες

Προπονητής: Ο Βολιβιανός προπονητής Γκουστάβο Κιντέρος ανέλαβε την εθνική ομάδα του Εκουαδόρ το Μάρτιο του 2015 με κύριο στόχο να οδηγήσει την ομάδα στην τελική φάση του Μουντιάλ του 2018 και ως τώρα δείχνει να τα πηγαίνει περίφημα. Στο παρελθόν έχει καθίσει στον πάγκο της Έμελεκ και της Εθνικής Βολιβίας.

Το αστέρι: Ο Ένερ Βαλένσια στα 26 του χρόνια αποτελεί την αιχμή του δόρατος στην επίθεση της ομάδας. Σε 24 συμμετοχές έως τώρα με το εθνόσημο στο στήθος έχει βρει δίχτυα 14 φορές και φέτος στοχεύει να οδηγήσει την εθνική ομάδα της χώρας του σε μια μεγάλη διάκριση.

Απουσίες: To μεγάλο πλήγμα για το Εκουαδόρ είναι η απουσία του επιθετικού Φελίπε Καϊσέδο που έχει καταγράψει ως τώρα 18 γκολ σε 47 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του. Ο τραυματισμός του ήταν τελικά σοβαρότερος από τις αρχικές εκτιμήσεις με αποτέλεσμα να τον αφήσει εκτός Κόπα Αμέρικα.

Εκτίμηση: Το Εκουαδόρ έχει δείξει καλά δείγματα γραφής τα τελευταία χρόνια και έχει τα φόντα να πάρει την πρόκριση από τον δεύτερο όμιλο. Στη συνέχεια θα χρειαστεί μια υπέρβαση και μια διασταύρωση με ομάδα στα μέτρα του έτσι ώστε να συνεχίσει ακόμα περισσότερο στη διοργάνωση.

 

Αϊτή

Η Αϊτή ετοιμάζεται να ζήσει την εμπειρία του Κόπα Αμέρικα για πρώτη φορά στην ιστορία της καθώς δεν έχει βρεθεί ποτέ ξανά στα τελικά της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Το ρόστερ της Aϊτής

Τερματοφύλακες: Σέους, Πλάσιντ, Οντέλους Αμυντικοί: Άλσενατ, Τζερόμε, Αβέσκα, Γκορό, Τζάγκι, Κρίστιαν, Ζενεβού, Λαμπές Μέσοι: Αλεξάντρε, Μιγιέν, Μαρσελίν, Νόρντε, Λαφράνς, Μουστιβάρ, Χιλάιρε Επιθετικοί: Μαουρίς, Γουέριερ, Μπέλφορντ, Λουίς, Ναζόν,

Προπονητής: Προπονητής της ομάδας είναι ο Γάλλος Πατρίς Νεβό που ειδικεύεται στο να αναλαμβάνει εθνικές ομάδες μικρής εμβέλειας. Στο παρελθόν έχει καθίσει στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Μαυριτανίας, της Γουϊνέας και του (πρώην πλέον) Ζαΐρ.

Το αστέρι: Το αστέρι της ομάδας ακούει στο όνομα Ζαν Μαουρίς. Πρόκειται για έναν 24χρονο επιθετικό που από πέρσι αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Κίνας και συγκεκριμένα στην Σάι Γκον. Αξιοσημείωτο είναι το σύντομο πέρασμα του από την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ με την εθνική ομάδα της χώρας του μετράει 30 συμμετοχές έχοντας πετύχει 10 τέρματα.

Απουσίες: Ένας τραυματισμός στον αχίλλειο τένοντα στις αρχές του μήνα ήταν αυτός που στέρησε από τον επιθετικό της Καέν Χέρβ Μπαζίλε τη συμμετοχή του στη διοργάνωση. Η απουσία του αποτελεί σοβαρό πλήγμα για την επιθετική γραμμή της Αϊτής.

Εκτίμηση: Η Αϊτή αποτελεί μία από τις πιο αδύναμες ομάδες σε αυτό το τουρνουά και το μόνο στο οποίο μπορεί να στοχεύει είναι μια αξιοπρεπή εμφάνιση στη φάση των ομίλων, καθώς συνέχεια στη διοργάνωση είναι σχεδόν απίθανο να υπάρξει.

 

Περού

H εθνική ομάδα του Περού ετοιμάζεται για την 32η συμμετοχή της στη διοργάνωση, ενώ έχει αναδειχθεί νικήτρια δύο φορές στο παρελθόν, το 1939 και το 1975. Στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης έχει φτάσει 13 φορές συνολικά, από τις οποίες τις 8 κατέλαβε την 3η θέση. Μία από αυτές ήταν στο Copa America της Χιλής το περασμένο καλοκαίρι όπου το Περού επιβλήθηκε της Ουρουγουάης στον μικρό τελικό με σκορ 2-0.

Το ρόστερ του Περού

Τερματοφύλακες: Γκαλέσε, Πένι, Κασέδα Αμυντικοί: Ροντρίγκεζ, Ράμος, Κόρζο, Κεσπέδες, Τραούκο, Ρεβορέδο, Τάπια, Αμπράμ Μέσοι: Μπαλμπίν, Μπεναβέντε, Βίλτσεζ, Αλφάγκμε, Λουίζ ντα Σίλβα, Χόμπεργκ, Γιοτούν, Πόλο Επιθετικοί: Γκερέρο, Ρουιντίαζ, Φλόρες, Κουέβα

Προπονητής: Ο Αργεντίνος τεχνικός Ρικάρντο Γκαρέκα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας του Περού με στόχο να οδηγήσει τους "Ίνκας" στα γήπεδα της Ρωσίας που θα φιλοξενήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2018.

Το αστέρι: Αν και στα 32 του χρόνια πλέον ο Γκερέρο, συνεχίζει να αποτελεί ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η εθνική ομάδα του Περού. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνίζεται στη Φλαμένγκο της Βραζιλίας, ενώ με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του μετράει 26 γκολ σε 67 συμμετοχές.

Απουσίες: O τεχνικός της ομάδας αποφάσισε να προχωρήσει σε ανασύνταξη της ομάδας δίνοντας ευκαιρίες στο "νέο αίμα" της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό έμειναν εκτός 23άδας ο επιθετικός Τζέφερσον Φαρφάν (44 συμμετοχές, 11 γκολ) και ο μέσος Χουάν Μάνουελ Βάργκας (51 συμμετοχές, 3 γκολ).

Εκτίμηση: Θεωρώντας σίγουρη την πρόκριση της Βραζιλίας από τον όμιλο, το Περού καλείται να μονομαχήσει με το Εκουαδόρ για το δεύτερο εισιτήριο που θα οδηγήσει στην επόμενη φάση. Η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων δεν είναι τόσο μεγάλη έτσι ώστε να μην επιτρέπει στους Περουβιανούς να ονειρεύονται, ακόμα κι αν είναι το αουτσάιντερ μεταξύ των δύο.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ