foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ124
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Κύπελλο Συνομοσπονδιών 2017: Ρόστερ, αστέρια και ηχηρές απουσίες

Τελευταίες Ειδήσεις | 14 Ιουν 2017 10:45
Confederations-Cup-2017-Κύπελλο-Συνομοσπονδιών-Ρωσίας-13-6-17.jpg

Το Κύπελλο Συνομοσπονδιών 2017 είναι η διοργάνωση που θα απασχολήσει όλους τους ποδοσφαιρόφιλους αυτό το καλοκαίρι, με τα παιχνίδια στα γήπεδα της Ρωσίας να είναι το προοίμιο για το Παγκόσμιο Κύπελλο της επόμενης χρονιάς.

Για κάτι παραπάνω από δύο εβδομάδες το Confederations Cup θα μας κρατάει παρέα με τα 16 συνολικά παιχνίδια της διοργάνωσης να υπόσχονται θέαμα, καθώς οι περισσότεροι Ομοσπονδιακοί τεχνικοί έχουν επιλέξει να καλέσουν (και) νεαρούς παίκτες. Ωστόσο, τα «αστέρια» δεν είναι λίγα, με τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Αλέξις Σάντσεζ και Τζουλιάν Ντράξλερ να ξεχωρίζουν.

Στον παρακάτω αναλυτικό οδηγό μπορείτε να δείτε τα ρόστερ των ομάδων του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, με τις συμμετοχές των παικτών στις αντίστοιχες Εθνικές ομάδες όπως και τις ομάδες που αγωνίστηκαν στην ποδοσφαιρική σεζόν 2016-17. Παράλληλα, αναφέρονται τα «αστέρια», οι μεγάλοι απόντες των 8 χωρών αλλά και εκτίμηση για την πορεία τους στο στοίχημα Κύπελλο Συνομοσπονδιών 2017. Επίσης, εδώ μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης αλλά και τις βαθμολογίες του Confedereations Cup.

Ο 1ος όμιλος του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών 2017 απαρτίζεται από τις Μεξικό, Νέα Ζηλανδία, Πορτογαλία και Ρωσία.

Οι ομάδες του 1ου ομίλου

 

Μεξικό

Παρόν στα έξι από τα εννέα περασμένα Confederations ήταν το Μεξικό, που περιμένει την έναρξη της διοργάνωσης για να πιστωθεί επισήμως και την δέκατη συμμετοχή. Όσον αφορά αυτές (σ.σ τις διοργανώσεις) που είχαν διεξαχθεί πριν αναλάβει η FIFA την διεξαγωγή τους, δεν είχε προκριθεί και είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά αντιστοίχως (1992-1995). Από το 1997 και μετά έλειψε μόλις σε 2 από τις 7, ενώ το 1999 είχε πάρει την πρωτιά μέσα στην έδρα του. Έκτοτε καλύτερη παρουσία αυτή στα ημιτελικά (4ο) το 2005.

Πως προκρίθηκε στο Confederations Cup 2017: Το Μεξικό χρειάστηκε να κατακτήσει έναν τίτλο για να πάρει το εισιτήριό του για τη διοργάνωση της Ρωσίας, αυτόν του Gold Cup, που ήταν και ο έβδομος στην ιστορία του. Στον τελικό του 2015 είχε επικρατήσει της Τζαμάικα με σκορ 3-1.

Το ρόστερ:

Θέση Ονοματεπώνυμο Ηλικία Συμμ. Γκολ Ομάδα
 Τ  Οτσόα  31  80  0 Γρανάδα
 Τ  Κότα  29  1  0 Γουαδαλαχάρα
 Τ  Ταβαλέρα  34  26  0 Τολούκα
 Α  Μάρκες  38  139  18 Άτλας
 Α  Μορένο  29  79  2 PSV Αϊντχόφεν
 Α  Λαγιούν  28  51  5 Πόρτο
 Α  Ρέγιες  24  45  1 Εσπανιόλ
 Α  Αραούχο  25  15  2 Σάντος Λαγκούνα
 Α  Αλανίς  28  16  1 Γουαδαλαχάρα
 Α  Σαλσέδο  23  11  0 Φιορεντίνα
 Α  Ρέγιες  26  4  0 Άτλας
 Μ  Γκουαρδάδο  30  136  24 PSV Αϊντχόφεν
 Μ  Ερέρα  27  54  4 Πόρτο
 Μ  Ακίνο  27  43  0 Τίγκρες
 Μ  Φαμπιάν  27  35  8 Άιντραχτ Φρανκφούρτης
 Μ  Χόναθαν ντος Σάντος  27  24  0 Βιγιαρεάλ
 Μ  Νταμ  24  6  1 Τίγκρες
 Ε  Τζιοβάνι ντος Σάντος  28  96  18 ΛΑ Γκάλαξι
 Ε  Ερνάντες  29  92  47 Μπάγερ Λεβερκούζεν
 Ε  Περάλτα  33  56  23 Αμέρικα
 Ε  Βέλα  28  55  17 Σοσιεδάδ
 Ε  Χιμένες  26  52  11 Μπενφίκα
 Ε  Λοθάνο  21  16  2 Πατσούκα

Προπονητής: Χουάν Κάρλος Οσόριο – Από τον Οκτώβριο του 2015 βρίσκεται στο τιμόνι της «Τρι» ο Χουάν Κάρλος Οσόριο, έχοντας προηγουμένως εργαστεί σε αρκετούς συλλόγους. Έκτοτε μετράει μόλις δύο ήττες σε 23 παιχνίδια, ανάμεσά τους το πολύ βαρύ 7-0 από την Χιλή, το οποίο φυσικά είχε χαρακτηρίσει «ντροπή». Παράλληλα, για την ώρα είναι σε πολύ καλό δρόμο να εξασφαλίσει για την ομάδα του μία θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Όλα αυτά, συγκεντρωτικά, δεν κατάφεραν να διατηρήσουν την ομάδα του στην ίδια θέση στην βαθμολογία της FIFA, με το ανεβασμένο Περού να «σκαρφαλώνει» στην 15η θέση ξεπερνώντας και την Ουρουγουάη (στην 17η το Μεξικό, με μικρή πτώση στους πόντους του).

Το αστέρι: Γενικά μετράει παίκτες που ανά διαστήματα έχουν κάνει τον… χαμό τους, αλλά κανείς τους δεν έχει καταφέρει να κάνει και το «μπαμ». Εξαιρουμένης της «παλιοσειράς» Ράφα Μάρκες, ξεχωρίζουν και οι Κάρλος Βέλα – Τζιοβάνι και Χόναθαν Ντος Σάντος, αλλά μεγάλο όνομα θα μπορούσε ξεκάθαρα να χαρακτηριστεί ο Χαβιέρ «Τσιτσαρίτο» Ερνάντες. Μάλιστα πρόσφατα έγινε και ο πρώτος σκόρερ της ιστορίας της ομάδας (47 γκολ), σκοράροντας στη φιλική ήττα επί της Κροατίας για να ξεπεράσει τον Χάρεντ Μπορχέτι.

Απουσίες: Ο Οσόριο είχε κατασταλάξει στους παίκτες που ήθελε να πάρει μαζί του, αλλά αναγκάστηκε να κάνει μια μικρή αλλαγή στην τελική επιλογή. Ο Χεσούς Μανουέλ Κορόνα της Πόρτο τραυματίστηκε και έμεινε εκτός αποστολής πριν το ματς με τις ΗΠΑ για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Σημαντική απώλεια καθώς πρόκειται για έναν χαρισματικό παίκτη που προέρχεται από καλή σεζόν. Τη θέση του πήρε ο Γιούργκεν Νταμ (6/1) της Τίγρες.

Εκτίμηση: Το Μεξικό έχει μετατραπεί σε μια ομάδα που δύσκολα χάνει και αυτό αποδεικνύεται με τα μόλις δύο αρνητικά αποτελέσματα που προαναφέρθηκαν. Είναι πολύ δύσκολος ο Α’ όμιλος της διοργάνωσης, με την Πορτογαλία να φαντάζει το φαβορί και την Ρωσία να είναι πολύ υπολογίσιμη, αλλά βάσει υλικού και φόρμας κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να πάρει έστω την δεύτερη θέση που εξασφαλίζει την πρόκριση στα ημιτελικά.

 

Νέα Ζηλανδία

Τρεις συμμετοχές μετράει η Νέα Ζηλανδία στο Confederations Cup, όλες σε φάση ομίλων. Στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών 2017 θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί αλλά φαντάζει δύσκολο να γράψει μία καλύτερη πορεία στις σελίδες του βιβλίου της ιστορίας της. Συγκριτικά με τις άλλες τρεις ομάδες που απαρτίζουν τον όμιλό της, είναι πιο κάτω απ’ όλες στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA. Μάλιστα με την Πορτογαλία έχει διαφορά σχεδόν 90 θέσεων (95-8) ενώ πριν την τελευταία λίστα της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την οποία ανέβηκε 17 θέσεις, η τιμή της ήταν πάνω από το 100. Στο ρόστερ της βρίσκονται οι ελληνικής καταγωγής Θέμης Τζημόπουλος και Κώστας Μπαρμπαρούσης.

Πως προκρίθηκε στο Confederations Cup 2017: Χρειάστηκε να παίξει πέναλτι με την Παπούα Νέα Γουϊνέα (4-2) για να κατακτήσει το OFC Nations Cup και να κερδίσει το δικαίωμα συμμετοχής, με την κανονική διάρκεια και την παράταση να έχουν ολοκληρωθεί χωρίς σκορ (0-0). Όσον αφορά το τρόπαιο της Ωκεανίας, ήταν το πέμπτο της, που την έκανε πρώτη στην σχετική λίστα με την Αυστραλία (4) να συμμετέχει τελευταία φορά το 2004.

Το ρόστερ:

Θέση Ονοματεπώνυμο Ηλικία Συμμ. Γκολ Ομάδα
 Τ  Μαρίνοβιτς  25  15  0 Ουτερχάκινγκ
 Τ  Μος  34  29  0 Νιούκαστλ Τζετς
 Τ  Γουίλιαμς  33  1  0 Βάαλβαϊκ
 Α  Μπόδερτον  20  7  0 Σάντερλαντ
 Α  Γουάινι  22  8  0 Γουάιτκαπς
 Α  Τζημόπουλος  31  10  1 ΠΑΣ Γιάννινα
 Α  Μπόξαλ  28  23  0 Σούπερσπορτ Γιουνάιτεντ
 Α  Ίνγκαμ  17  1  0 Μπρίσμπεϊν Ρόαρ
 Α  Ντόιλ  24  5  0 Ουέλινγκτον Φίνιξ
 Α  Κόλβεϊ  23  9  0 Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς
 Α  Σμιθ  27  32  2 Ίπσουιτς
 Α  Ρου  24  7  0 Σέντραλ Κοστ Μάρινερς
 Α  Ντουράντε  35  16  0 Ουέλινγκτον Φίνιξ
 Μ  Τουιλομά  22  17  0 Μαρσέιγ
 Μ  ΜακΓκλίντσεϊ  30  43  4 Ουέλινγκτον Φίνιξ
 Μ  Ρόχας  25  33  5 Μέλμπουρν Βίκτορι
 Μ  Τόμας  22  10  2 Τσβόλε
 Μ  Λιούις  20  9  0 Όκλαντ
 Μ  Ρουφέρ  20  3  0 Ουέλινγκτον Φίνιξ
 Ε  Μπαρμπαρούσης  27  38  3 Ουέλινγκτον Φίνιξ
 Ε  Γουντ  25  48  19 Λιντς
 Ε  Σμελτζ  35  54  24 Βόρνεο
 Ε  Πάτερσον  20  10  1 Ίπσουιτς

Προπονητής: Άντονι Πάτρικ Χάντσον – Κάποτε ο Χάρι Ρέντναπ τον… έστειλε στη Νιούπορτ λέγοντάς τους πως είναι ένας νεαρός σε ηλικία Μουρίνιο. Εκεί ο Άντονι Π. Χάντσον έκατσε για λίγο, λόγω κακών αποτελεσμάτων και παρά την στήριξη των παικτών, για να αρχίσει το μακρινό του ταξίδι -με την κυριολεκτική έννοια- στην προπονητική. Ο Χάντσον, Άγγλος στην καταγωγή και στην ποδοσφαιρική παιδεία φυσικά, στην πορεία ανέλαβε την Κ23 του Μπαχρείν, για να αναλάβει μετά και την ανδρική εθνική. Το ίδιο δρομολόγιο έκανε και στη Νέα Ζηλανδία.

Το αστέρι: Μεγάλο όνομα της ομάδας δεν είναι άλλος από τον Κρις Γουντ της Λιντς, με την οποία τερμάτισε πρώτος σκόρερ στην Τσάμπιονσιπ (Β’ Αγγλίας) σημειώνοντας 30 γκολ. Ο επιθετικός που ενδιαφέρει αρκετές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ -με την Λιντς να χάνει την άνοδο εκεί αν και για πολύ καιρό τα πήγαινε καλά- θα είναι και αυτός που θα φοράει το περιβραχιόνιο εν τη απουσία του Γουίνστον Ριντ της Γουέστ Χαμ (αμυντικός, 21/1) λόγω τραυματισμού.

Απουσίες: Η αποστολή της είχε συμπληρωθεί αρκετές ημέρες πριν την έναρξη της διοργάνωσης, καθώς οι αποστάσεις για την προετοιμασία της ήταν τεράστιες. Με 23 παίκτες αναχώρησε το αεροπλάνο και προς το παρόν είναι όλοι διαθέσιμοι για επιλογή. Απόντας όπως προαναφέρθηκε ο αρχηγός της ομάδας, Ριντ, που είχε δηλωθεί τραυματίας πριν την αναχώρηση από τα σύνορα.

Εκτίμηση: Πριν πάει στον τελικό των προκριματικών της Ωκεανίας και εκτός απροόπτου πάρει την πρόκριση για τα πλέι οφ με την 5η της Λατινικής Αμερικής με στόχο ένα εισιτήριο για το Μουντιάλ της Ρωσίας, η Νέα Ζηλανδία θέλει να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία στο Συνομοσπονδιών. Η πορεία της μόνο ανοδική μπορεί να είναι, ενώ με βρετανικές ιδέες και “Βρετανό”... εκτελεστή θα επιδιώξει να αναζητήσει την καλύτερη δυνατή τύχη. Φυσικά είναι το αουτσάιντερ και λογικά θα αποχαιρετήσει με την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων.

 

Πορτογαλία

Η Πορτογαλία θα βρεθεί στον 1ο όμιλο στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών 2017, μαζί με το Μεξικό, τη Νέα Ζηλανδία και την Ρωσία. Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι Ιβηρες θα συμμετέχουν στη διοργάνωση, οι οποίοι την τελευταία δεκαετία βρίσκονται σε συνεχή ποδοσφαιρική άνοδο, με αποκορύφωμα την περσινή κατάκτηση του Euro 2016 στην Γαλλία.

Πως προκρίθηκε στο Confederations Cup 2017: Κατέκτησε τον περασμένο Ιούλιο το Euro 2016 στην Γαλλία. Στον τελικό επιβλήθηκε της οικοδέσποινας με σκορ 1-0 στην παράταση. Για να φτάσει μέχρι εκεί, απέσπασε τρεις ισοπαλίες στη φάση των ομίλων, με Ισλανδία, Αυστρία και Ουγγαρία. Στους «16» απέκλεισε στην παράταση την Κροατία, ενώ χρειάστηκε την διαδικασία των πέναλτι για να περάσει το εμπόδιο της Πολωνίας στα προημιτελικά. Στους «4» άφησε εκτός συνέχειας την Ουαλία και στον τελικό άφησε στον... τόπο τη Γαλλία, με τον Εντερ στο 109' να πετυχαίνει το «χρυσό» γκολ.

Το ρόστερ:

Θέση Ονοματεπώνυμο Ηλικία Συμμ. Γκολ Ομάδα
 Τ  Μπέτο  35  11  0 Σπόρτινγκ Λισαβόνας
 Τ  Ρούι Πατρίτσιο  29  58  0 Σπόρτινγκ Λισαβόνας
 Τ  Ζοσέ Σα  24  0  0 Πόρτο
 Α  Αλβες  35  89  11 Κάλιαρι
 Α  Σοάρες  25  18  0 Σαουθάμπτον
 Α  Ελισέου  33  21  1 Μπενφίκα
 Α  Ζοσέ Φοντέ  33  22  0 Γουέστ Χαμ
 Α  Λουίς Νέτο  29  12  0 Ζενίτ
 Α  Σεμέδο  23  3  0 Μπενφίκα
 Α  Πέπε  34  82  4 Ρεάλ Μαδρίτης
 Α  Γκερέιρο  23  17  2 Ντόρτμουντ
 Μ  Αντριέν Σίλβα  28  16  0 Σπόρτινγκ Λισαβόνας
 Μ  Αντρέ Γκόμες  23  20  0 Μπαρτσελόνα
 Μ  Περέιρα  25  18  1 Πόρτο
 Μ  Ζοάο Μουτίνιο  30  97  7 Μονακό
 Μ  Πίτσι  27  7  2 Μπενφίκα
 Μ  Καρβάλιο  25  32  1 Σπόρτινγκ Λισαβόνας
 Ε  Αντρέ Σίλβα  21  7  6 Πόρτο
 Ε  Μπερνάρντο Σίλβα  22  12  1 Μάντσεστερ Σίτι
 Ε  Κριστιάνο Ρονάλντο  32  138  71 Ρεάλ Μαδρίτης
 Ε  Μάρτινς  22  5  0 Σπόρτινγκ Λισαβόνας
 Ε  Νάνι  30  107  23 Βαλένθια
 Ε  Κουαρέσμα  33  64  8 Μπεσίκτας

Προπονητής: Φερνάντο Σάντος – Στον πάγκο της βρίσκεται ο γνωστός στο ελληνικό κοινό, Φερνάντο Σάντος. Ο 62χρονος τεχνικός ήταν αυτός που το περασμένο καλοκαίρι οδήγησε την χώρα στην μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας της, την κατάκτηση του Euro. Για αυτή την επιτυχία, αναδείχθηκε παράλληλα ως ο κορυφαίος τεχνικός του 2016. Στον πάγκο των Ιβήρων βρίσκεται από το Σεπτέμβριο του 2014. Προηγουμένως, κάτι ανάλογο έχει πετύχει και στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος, στον οποίο έκατσε από το 2010 έως το 2014, οδηγώντας την στα προημιτελικά του Euro 2012, καθώς και στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014.

Το αστέρι: Αναμφίβολα, ανάμεσα στα αστέρια της χώρας, ξεχωρίζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Και πως να μην το κάνει, όταν στα 32 του χρόνια έχει κατακτήσει τα πάντα, τόσο σε εθνικό, όσο και σε διασυλλογικό επίπεδο. Με τα δύο γκολ που πέτυχε φέτος στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ δε, έκανε ρεκόρ καριέρας, φτάνοντας τα 600.

Απουσίες: Σε σχέση με την ομάδα που κατέκτησε το περασμένο καλοκαίρι το Euro, ο Φερνάντο Σάντος άφησε εκτός προεπιλογής συνολικά επτά παίκτες. Πρώτος και καλύτερος, ο «χρυσός» σκόρερ του τελικού, ο επιθετικός Έντερ. Παράλληλα, εκτός πλάνων έμειναν ο μεσοεπιθετικός Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο μέσος Ρενάτο Σάντσες, οι τερματοφύλακες Εντουάρντο Καρβάλιο, Αντονι Λόπες, ο κεντρικός αμυντικός Ρικάρντο Καρβάλιο, όπως και ο μεσοεπιθετικός Ράφα Σίλβα.

Εκτίμηση: Μετά την Γερμανία, είναι το δεύτερο μεγαλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Ο 1ος όμιλος στον οποίο συμμετέχει, είναι στα μέτρα της και δύσκολα μία εκ των Ρωσία, Νέα Ζηλανδία και Μεξικό θα την αφήσει εκτός των αγώνων νοκ-άουτ. Από εκεί και πέρα, πολλά θα εξαρτηθούν από το πλασάρισμα της, αφού προφανώς και θέλει να αποφύγει την Γερμανία στα προημιτελικά. Αν δεν καταφέρει να προκριθεί από τον όμιλό της πάντως, ασφαλώς και θα μιλάμε για έκπληξη.

 

Ρωσία

Ως οικοδέσποινα, η Ρωσία θα βρεθεί στον 1ο όμιλο του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, μαζί με της Πορτογαλία, Νέα Ζηλανδία και Μεξικό. Αυτή θα είναι μάλιστα, η πρώτη φορά που οι Ρώσοι θα συμμετέχουν στην διοργάνωση και έβδομη συνεχόμενη που καταφέρνουν να αγωνιστούν σε κάποια μεγάλη διοργάνωση. Ποτέ τους πάντως, δεν έχουν καταφέρει κάτι το αξιοσημείωτο, με εξαίρεση τη συμμετοχή τους στα ημιτελικά του Euro 2008.

Πως προκρίθηκε στο Confederations Cup 2017: Συμμετέχει στη διοργάνωση, ούσα η διοργανώτρια χώρα και αυτή που έχει αναλάβει επίσης την διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018. Αυτομάτως προκρίθηκε λοιπόν τόσο στο Συνομοσπονδιών, όσο και στο Μουντιάλ. Μέσω των δύο αυτών τουρνουά, οι Ρώσοι ελπίζουν πως το αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα θα καταφέρει να δείξει κάτι το παραπάνω αξιόλογο, από όσα ελάχιστα έχει επιδείξει τα τελευταία χρόνια.

Το ρόστερ:

Θέση Ονοματεπώνυμο Ηλικία Συμμ. Γκολ Ομάδα
 Τ  Ακινφέεφ  31  96  0 ΤΣΣΚΑ Μόσχας
 Τ  Γκαμπούλοφ  33  10  0 Αρσεναλ Τούλα
 Τ  Μαρινάτο  31  2  0 Λοκομοτίβ Μόσχας
 Α  Κομπάροφ  30  43  2 Σπαρτάκ Μόσχας
 Α  Σμολνίκοφ  28  19  0 Ζενίτ
 Α  Σίσκιν  30  14  0 Κράσνονταρ
 Α  Κουντριάσοφ  30  7  0 Ροστόφ
 Α  Βασίν  28  5  1 ΤΣΣΚΑ Μόσχας
 Α  Κουτέποφ  23  4  0 Σπαρτάκ Μόσχας
 Α  Ντζικίγια  23  1  0 Σπαρτάκ Μόσχας
 Α  Καμπόλοφ  27  1  0 Ρούμπιν Καζάν
 Μ  Ζιρκόφ  33  73  2 Ζενίτ
 Μ  Γκλουσακόφ  30  50  5 Σπαρτάκ Μόσχας
 Μ  Σαμέντοφ  32  38  5 Σπαρτάκ Μόσχας
 Μ  Γκολόβιν  21  11  2 ΤΣΣΚΑ Μόσχας
 Μ  Μίραντσουκ  21  8  2 Λοκομοτίβ Μόσχας
 Μ  Γερόχιν  27  7  0 Ροστόφ
 Μ  Ταράσοφ  30  5  1 Λοκομοτίβ Μόσχας
 Μ  Γκαζίνσκι  27  5  0 Κράσνονταρ
 Ε  Σμόλοφ  27  20  7 Κράσνονταρ
 Ε  Κανούνικοφ  25  10  0 Ρούμπιν Καζάν
 Ε  Πολόζ  25  9  1 Ροστόφ
 Ε  Μπουκάροφ  32  5  1 Ροστόφ

Προπονητής: Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ – Ο 53χρονος προπονητής ανέλαβε την... ηλεκτρική καρέκλα του τεχνικού της Εθνικής Ρωσίας τον Αύγουστο το 2016, ύστερα από την απομάκρυνση του Λεονίντ Σλούτσκι. Στο παρελθόν έχει περάσει από τους πάγκους αρκετών ομάδων του εγχώριου πρωταθλήματος. Μεταξύ αυτών η Σπαρτάκ και η Λοκομοτίβ Μόσχας και η Τέρεκ Γκρόζνι. Πριν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας δε, εργαζόταν στην Λέγκια Βαρσοβίας. Σαν προπονητής πάντως, δεν έχει να επιδείξει κάτι το αξιοσημείωτο μέχρι σήμερα.

Το αστέρι: Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Ιγκόρ Ακινφέεφ, ο οποίος μαζί με τον Γιούρι Ζιρκόφ είναι οι μοναδικοί που έχουν απομείνει στην Εθνική, από την προηγούμενη γενιά των Ρώσων. Στα 31 του χρόνια, ο έμπειρος πορτιέρο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, είναι αρχηγός της Ρωσίας και ο εν ενεργεία διεθνής με τις περισσότερες συμμετοχές στην Εθνική (96). Παράλληλα, ο Ακινφέεφ, είναι πρώτος σε αποκρούσεις στην ιστορία της Ρωσίας.

Απουσίες: Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά... 21 ποδοσφαιριστές φόρεσαν το εθνόσημο τον τελευταίο χρόνο και δεν κλήθηκαν εν τέλει για το Συνομοσπονδιών. Στην προεπιλογή είχαν κληθεί και «κόπηκαν» για διάφορους λόγους οι τερματοφύλακες Αντρέι Λουνιόφ και Αλεξάντρ Μπελένοφ, οι αμυντικοί Μάριο Φερνάντες, Αντρέι Σεμιόνοφ και Ρόμαν Νόιστέντερ, ο χρήσιμος μέσος Αλάν Τζαγκόεφ, ο επίσης χαφ Ρόμαν Ζόμπνιν και ο επιθετικός Αρτέμ Τζιούμπα. Ξεχωρίζουν επίσης οι απουσίες του αμυντικού Βασίλι Μπερεζούτσκι και του επιθετικού Αλεξάντερ Κοκόριν, οι οποίοι δεν συμπεριλήφθηκαν στα πλάνα του Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ. Το άξιο αναφοράς πάντως είναι, πως όλοι οι παίκτες στο ρόστερ, ανήκουν σε ομάδες του εγχώριου πρωταθλήματος.

Εκτίμηση: Ως οικοδέσποινα -και έχοντας πολύ μέτριες παρουσίες τα τελευταία χρόνια- η Ρωσία θα παίξει με το μαχαίρι στο λαιμό. Θεωρείται τέταρτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, πίσω από τις Γερμανία, Πορτογαλία και Χιλή. Βάσει λογικής, μπορεί να προκριθεί από την φάση των ομίλων. Αν δεν τα καταφέρει στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών 2017, θα υπάρξει δεδομένα πολύ γκρίνια και κριτική. Κάτι που άλλωστε έχει συμβεί κατά κόρον τα τελευταία χρόνια.

 

Ο 2ος όμιλος του Copa Africa απαρτίζεται από τις Αυστραλία, Γερμανία, Καμερούν και Χιλή.

Οι ομάδες του 2ου ομίλου

 

Αυστραλία

Η Αυστραλία βρίσκεται στον δεύτερο όμιλο του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών και θα αναμετρηθεί με τη Χιλή, το Καμερούν και τη Γερμανία. Πρώτη φορά πήρε μέρος στην διοργάνωση το 1997 όταν και έφτασε μέχρι τον τελικό όπως ηττήθηκε από την Βραζιλία, στο καλύτερο πλασάρισμα της έως τώρα. Το 2001 τερμάτισε στην 3η θέση ενώ το 2005 αποκλείστηκε στην φάση των ομίλων. Φέτος θα συμμετάσχει για τέταρτη φορά.

Πως προκρίθηκε στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών 2017: Πήρε την πρόκριση ως πρωταθλήτρια Ασίας με απολογισμό 5Ν – 0Ι – 1Η, μέσα στην έδρας της καθώς ήταν η διοργανώτρια του τουρνουά. Παράλληλα κατέκτησε για πρώτη φορά το τρόπαιο από τότε που άλλαξε ομοσπονδία. Τις τρεις προηγούμενες φορές συμμετείχε ως πρωταθλήτρια Ωκεανίας.

Το ρόστερ:

Θέση Ονοματεπώνυμο Ηλικία Συμμ. Γκολ Ομάδα
 Τ  Ράιν  25  31  0 Βαλένθια
 Τ  Λάνγκερακ  28  7  0 Στουτγάρδη
 Τ  Βούκοβιτς  32  0  0 Σίδνεϊ
 Α  Γκέρσμπαχ  22  2  0 Ρόζενμποργκ
 Α  Ντεγκενέκ  23  7  0 Γιoκοχάμα Μαρίνος
 Α  ΜκΓκόβαν Ντ.  25  0  0 Πάσος Φερέιρα
 Α  Ράιτ  24  14  1 Μπρίστολ Σίτι
 Α  Μπένιχ  26  11  0 Μπούρσασπορ
 Α  ΜκΓκόβαν, Ρ  27  18  0 Γκουιτζού Τζίτσεν
 Α  Σέινσμπερι  25  23  3 Τζιανσού Σούνινγκ
 Μ  Μίλιγκαν  31  55  5 Μπανίγιας
 Μ  Μόουϊ  26  22  5 Μάντσεστερ Σίτι
 Μ  Τροΐσι  28  28  4 Μέλμπουρν Βίκτορι
 Μ  Γέντινακ  32  70  15 Άστον Βίλα
 Μ  Χρουστίκ  20  0  0 Χρόνιγκεν
 Μ  Λουόνγκο  24  24  5 ΚΠΡ
 Μ  Ιρβάιν  24  9  1 Μπέρτον Άλμπιον
 Μ  Ρότζιτς  24  23  5 Σέλτικ
 Ε  Κέιχιλ  37  96  48 Μέλμπουρν Σίτι
 Ε  Λέκι  26  39  5 Χερτα
 Ε  Τζούριτς  25  22  4 Λουκέρνη
 Ε  Κρούσε  28  50  4 Λιαονίνγκ
 Ε  ΜκΚλάρεν  23  2  0 Ντάρμστραντ

Προπονητής: Στον πάγκο της ομάδας βρίσκεται ο ελληνικής καταγωγής Άγγελος Ποστέτσογλου. Είναι ένας από τους πλέον καταξιωμένους τεχνικούς στην Αυστραλία με συμμετοχές στην εθνική αλλά και αρκετούς τίτλους στο παλμαρέ του σε συλλογικό επίπεδο με κορυφαία στιγμή την κατάκτηση του Ασιατικού Κυπέλλου πρωταθλητριών με την Σάουθ Μέλμπουρν. Στην εθνική Αυστραλίας βρίσκεται από το 2013, πρώτη φορά που ανέλαβε εθνική ομάδα και την έχει οδηγήσει την κατάκτηση του Κυπέλλου Εθνών Ασίας ενώ το ρεκόρ του μέχρι στιγμής είναι 17Ν – 7Ι – 12Η.

Το αστέρι: Παρά τα 37 του χρόνια, ο Τιμ Κέιχιλ παραμένει σημείο αναφορές για τους Αυστραλούς. Είναι ο εν ενεργεία παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην εθνική (96) αλλά και ο πρώτος σκόρερ της με 46 τέρματα. Σε αυτή την κατηγορία θα μπορούσαμε να βάλουμε και τον έμπειρο αρχηγό της ομάδας Μάιλ Γέντινακ με γεμάτες χρονιές σε Τουρκία και Αγγλία.

Απουσίες: Εκτός ο Μπραντ Σμιθ (Α, 17/0) που τραυματίστηκε τελευταία στιγμή και στην θέση του κλήθηκε ο Γκέρσμπαχ (Α, 2/0). Δεν υπάρχουν άλλα ιδιαίτερα προβλήματα και ο Ποστέτσεγλου κατήρτησε την αποστολή έχοντας το καλύτερο δυνατό ρόστερ στην διάθεση του. Επιλέχθηκαν έμπειροι παίκτες με γεμάτες χρονιές αλλά και αρκετές συμμετοχές στην εθνική. Μόλις επτά από αυτούς αγωνίζονται σε πρωταθλήματα της Ασίας και όλοι οι υπόλοιποι στην Ευρώπη.

Εκτίμηση: Έχει δυνατότητες να προχωρήσει, βρίσκεται όμως σε δύσκολο όμιλο και πρέπει να ξεπεράσει μία εκ των Χιλή ή Γερμανία για να προκριθεί στην επόμενη φάση. Το πρώτο ματς απέναντι στα «Πάντσερ» μπορεί να κρίνει πολλά.

 

Γερμανία

Τα «πάντσερ» μπαίνουν ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για κατάκτηση της διοργάνωσης, κάτι που επιβάλει και η ιστορία τους. Αυτή θα είναι η 3η φορά που θα συμμετάσχουν στο Confederations Cup. Είναι στον 2ο όμιλος της εφετινής διοργάνωσης, παρέα με Χιλή, Καμερούν και Αυστραλία. Λογικά θα παίξουν την πρωτιά του ομίλου με τη «ρόχα».

Πως προκρίθηκε στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών 2017: Είναι η κάτοχος του Μουντιάλ, το οποίο κατέκτησε το 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας, όπου επιβλήθηκε στον τελικό της Αργεντινής με 1-0 στην παράταση. Έτσι πήρε το «εισιτήριο» για τη διοργάνωση του φετινού καλοκαιριού. Το ρόστερ:

Θέση Ονοματεπώνυμο Ηλικία Συμμ. Γκολ Ομάδα
 Τ  Τραπ  26  1  0 Παρί Σεν Ζερμέν
 Τ  Λένο  25  4  0 Λεβερκούζεν
 Τ  Ντερ Στέγκεν  25  9  0 Μπαρτσελόνα
 Α  Μουστάφι  25  15  1 Άρσεναλ
 Α  Χέκτορ  27  28  3 Κολωνία
 Α  Κίντερ  23  10  0 Κίντερ
 Α  Πλάτενχαρτ  25  1  0 Χέρτα
 Α  Χένριχς  20  1  0 Λεβερκούζεν
 Α  Ρίντιγκερ  24  13  0 Ρόμα
 Α  Σούλε  21  2  0 Χόφενχαϊμ
 Α  Κίμιχ  22  14  2 Μπάγερν
 Μ  Ντράξλερ  23  29  3 Παρί Σεν Ζερμέν
 Μ  Γκόρετσκα  22  4  0 Σάλκε
 Μ  Ντέμιρμπαϊ  23  1  0 Χόφενχαϊμ
 Μ  Τσαν  23  9  0 Λίβερπουλ
 Μ  Γιουνές  23  1  0 Άγιαξ
 Μ  Μπραντ  21  6  0 Λεβερκούζεν
 Μ  Ρούντι  27  15  0 Χόφενχαϊμ
 Μ  Ντεμέ  25  0  0 Λειψία
 Ε  Βάγκνερ  29  1  0 Χόφενχαϊμ
 Ε  Βέρνερ  21  1  0 Λειψία
 Ε  Στιντλ  28  1  0 Γκλάντμπαχ

Προπονητής: Ο 57χρονος πλέον Γιόακιμ Λεβ, ανέλαβε τον πάγκο των «πάντσερ» το καλοκαίρι του 2006 και δεν τον έχει αποχωριστεί από τότε. Τον προσεχή Ιούλιο θα συμπληρώσει 11 χρόνια σε αυτόν. Μεγαλύτερη του επιτυχία φυσικά η κατάκτηση του Μουντιάλ το 2014.

Το αστέρι: Ο μεσοεπιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Τζουλιάν Ντράξλερ, θα ηγηθεί της προσπάθειας μιας ανανεωμένης Γερμανίας και παρά τα 23 του μόλις χρόνια, είναι αρκετά χρόνια σε υψηλό επίπεδο, οπότε έχει την απαιτούμενη εμπειρία.

Απουσίες«Ηχηρές» οι απουσίες που υπάρχουν στην αποστολή της Γερμανίας για αυτή τη διοργάνωση, καθώς δεν υπολογίζεται ο βασικότατος κίπερ και αρχηγός Μάνουελ Νόιερ (74/0), αλλά και ο μεσοεπιθετικός της Ντόρτμουντ Μάρκο Ρόις (29/9). Αμφότεροι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Δεν σταματούν εκεί όμως οι απουσίες, καθώς για διάφορους λόγους δεν κλήθηκαν στην αποστολή οι αμυντικοί Χούμελς (57/4), Χέβεντες (44/2), Μπόατενγκ (67/1), οι μέσοι Εζίλ (84/21), Κρόος (76/12), Κεντίρα (70/7), Γκιουντογκάν (20/4) και οι επιθετικοί Μίλερ (85/37), Γκόμεζ (70/30), Σίρλε (57/22) και Γκέτσε (62/17).

Εκτίμηση: Παρότι πάει με πολλές απουσίες και γενικά με μια νεανική ομάδα η Γερμανία, η ποιότητα είναι αδιαμφισβήτητη και στόχος φυσικά είναι να φτάσει μέχρι τέλους. Oι μπουκ την προσφέρουν ως πρώτο φαβορί για κατάκτηση.

 

Καμερούν 

Η αφρικανική ομάδα συμμετέχει για τρίτη φορά στην διοργάνωση μετά τις δύο διαδοχικές εμφανίσεις το 2001 και το 2003. Μάλιστα στα γήπεδα της Γαλλίας το 2003 έφτασε μέχρι τον τελικό όπου ηττήθηκε 1-0 στην παράταση από τους οικοδεσπότες. Το τουρνουά εκείνο είχε σημαδευτεί από τον θάνατο του Καμερουνέζου Μαρκ Βιβιάν Φοέ, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του στον ημιτελικό με την Κολομβία την ώρα του αγώνα και αποδήμησε λίγο αργότερα.

Πως προκρίθηκε στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών 2017: Κέρδισε την συμμετοχή του στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών καθώς κατέκτησε το Κύπελλο Εθνών Αφρικής για 5η φορά στην ιστορία του, χωρίς να ηττηθεί (3Ν – 3Ι – 0Η).

Το ρόστερ:

Θέση Ονοματεπώνυμο Ηλικία Συμμ. Γκολ Ομάδα
 Τ  Οντοά  21  31  0 Σεβίλλη
 Τ  Ονανά  21  1  0 Άγιαξ
 Τ  Μποκούε  27  0  0 Κότον Σπορ
 Α  Ογιόνγκο  25  31  2 Μόντρεαλ Ίμπακτ
 Α  Γκαντό-Γκανζούι  26  14  2 Σπάρτα Πράγας
 Α  Τεϊκέ  26  13  0 Σοσό
 Α  Φάι  24  11  0 Σταντάρ Λιέγης
 Α  Νγκουέμ  25  9  0 Προγκρέσο
 Α  Μαμπούκα  28  4  0 Ζίλινα
 Α  Γκιχοάτα  22  4  0 Πανιώνιος
 Μ  Μουκαντζό  28  50  10 Λοριάν
 Μ  Μαντζέκ  28  38  0 Μετς
 Μ  Σιανί  30  18  2 Οστάνδη
 Μ  Τζουμ  28  10  0 Χαρτς
 Μ  Ανγκουίσα  21  1  0 Μαρσέιγ
 Ε  Αμπουμπακάρ  25  56  16 Μπεσίκτας
 Ε  Ζούα  25  23  0 Καϊσερσλάουτερν
 Ε  Εκαμπί  24  14  2 Ανζέ
 Ε  Μπασόγκογκ  21  11  2 Χενάν Τζιανιέ
 Ε  Ταμπέ  23  9  0 Σπάρτακ Τρνάβα
 Ε  Νγκαμάλε  22  8  2 Ράιντορφ Άλταχ
 Ε Μπουμάλ  27  0  0 Παναθηναϊκός

Προπονητής: Ο έμπειρος Ούγκο Μπρόος βρίσκεται στον πάγκο του Καμερούν από το 2016. Ο Βέλγος τεχνικός, που έχει περάσει και από την Ελλάδα για μία σεζόν στον Πανσερραϊκό, οδήγησε τα «λιοντάρια» στην κατάκτηση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής μετά από δεκαπέντε χρόνια. Έχει προπονήσει μεταξύ άλλων Κλαμπ Μπριζ, Άντερλεχτ, Ζούλτε Βάρεγκεμ, Γκενκ και Τραμπζόνσπορ αλλά προπονεί πρώτη φορά εθνική ομάδα.

Το αστέρι: O Μπέντζαμιν Μουκαντζό αποτελεί την κολόνα της αφρικανικής ομάδας. Ο μέσος της Λοριάν αποτελεί τον ενορχηστρωτή του Καμερούν καθώς είναι από τους πλέον έμπειρους παίκτες της ομάδας. Από κοντά και ο καλός σκόρερ Βενσάν Αμπουμπακάρ ο οποίος αποτελεί την αιχμή του δόρατος για την ομάδα του Μπρόος.

Απουσίες: Ο Βέλγος τεχνικός δεν αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών, πέρα από αυτό του Ογιόνγκο (Α. 26/0) ο οποίος αποχώρησε τραυματίας και δεν θα βρίσκεται στα γήπεδα της Ρωσίας, και είχε πλειάδα παικτών να επιλέξει. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι προτίμησε άπειρους παίκτες για τις θέσεις τις άμυνας, ενώ έμειναν εκτός ποδοσφαιριστές όπως ο Ν’Κούλου (Α. 75/2) και ο Μπεντίμο (Α. 52/5), και μένει να δούμε το αποτέλεσμα στο γήπεδο.

Εκτίμηση: Είναι σε πολύ δύσκολο όμιλο και η πρόκριση μοιάζει σχεδόν αδύνατη. Θα παλέψει όμως με ότι δυνάμεις διαθέτει για να είναι αξιοπρεπές και δεν θα προκαλέσει καμία εντύπωση αν φύγει από την Ρωσία με τρεις ήττες.

 

Χιλή

Η Χιλή βρίσκεται στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης μαζί με Γερμανία, Αυστραλία, Καμερούν και ο στόχος της στην πρώτη συμμετοχή της στη διοργάνωση, είναι σαφέστατα να προκριθεί στην επόμενη φάση και να φτάσει ακόμα και στη κατάκτηση του τροπαίου.

Πως προκρίθηκε στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών 2017: Κατέκτησε το Κόπα Αμέρικα του 2015 που έγινε στην έδρα της, όπου στον τελικό επιβλήθηκε της Αργεντινής και πήρε την πρόκριση για το Confederations Cup. Το 2016 έφτασε ξανά στην κατάκτηση του τροπαίου στο επετειακό Κόπα Αμέρικα και πάλι απέναντι στην Αργεντινή, αλλά ακόμα και αν δεν το κατακτούσε, αυτή θα ήταν η εκπρόσωπος της Λατινικής Αμερικής στο Confederations Cup, καθώς η διοργάνωση του 2015 ήταν αυτή που έβγαζε τον εκπρόσωπο Ομοσπονδίας.

Το ρόστερ:

Θέση Ονοματεπώνυμο Ηλικία Συμμ. Γκολ Ομάδα
 Τ  Μπράβο  34  112  0 Μάντσεστερ Σίτι
 Τ  Ερέρα  36  17  0 Ουν. Ντε Τσίλε
 Τ  Τοσέγι  28  9  0 Ουν. Κατόλικα
 Α  Μένα  28  50  3 Σπορ Ρεσίφε
 Α  Ρόκο  24  16  1 Κρουζ Αζούλ
 Α  Ίσλα  28  88  3 Κάλιαρι
 Α  Π. Ντίαζ  23  4  0 Σαν Λορένζο
 Α  Μποσεζούρ  33  90  6 Ουν. Ντε Τσίλε
 Α  Μεδέλ  29  99  7 Ίντερ
 Α  Χάρα  31  101  3 Ουν. Ντε Τσίλε
 M  Σίλβα  31  31  0 Κρουζ Αζούλ
 Μ  Φουενσαλίδα  32  42  3 Ουν. Κατόλικα
 Μ  Βιδάλ  30  88  22 Μπάγερν
 Μ  Ερνάντεζ  30  13  3 Θέλτα
 Μ  Γκουτιέρεζ  26  32  4 Ιντερνασιονάλ
 Μ  Αράνγκιζ  28  56  7 Λεβερκούζεν
 Μ  Μ. Ντίαζ  30  53  1 Θέλτα
 Ε  Σάντσες  28  108  37 Άρσεναλ
 Ε  Σάγκαλ  24  4  2 Ουατσιπάτο
 Ε  Βάργκας  27  70  32 Πούμας
 Ε  Ροντρίγκεζ  22  2  0 Κρουζ Αζούλ
 Ε  Βαλέντσια  26  5  0 Παλεστίνο
 Ε  Πουτς  30  16  2 Νεκάξα

Προπονητής: Ο Ισπανός Χουάν Αντόνιο Πίτσι ανέλαβε τον Φεβρουάριο του 2016 και παρότι αμφισβητήθηκε έντονα τον πρώτο καιρό, κατάφερε με την δουλειά του αντιστρέψει το κλίμα που είχε διαμορφωθεί εις βάρος του και με την κατάκτηση του περασμένου Κόπα Αμέρικα εδραίωσε την θέση του. Είναι η πρώτη του δουλειά σε εθνική ομάδα. Κατά το παρελθόν έχει δουλέψει και στη Βαλένθια (2013-2014), ενώ έχει περάσει από ομάδες της Χιλής, της Αργεντινής και του Μεξικού.

Το αστέρι: Ο Αλέξις Σάντσεζ της Άρσεναλ είναι το μεγάλο επιθετικό όπλο του Πίτσι και για αυτή τη διοργάνωση, ο οποίος μετράει 37 γκολ σε 108 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος. Θα έχει για συμπαραστάτη του τον δυναμικό χαφ της Μπάγερν Αρτούρο Βιντάλ.

Απουσίες: Ο φορ της Πούμας, Καστίγιο (9/1) που έκανε πολύ καλή χρονιά στο Μεξικό, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και έμεινε εκτός αποστολής για το Confederations Cup. Κόπηκε τελικά από την αποστολή ο φορ της Ουν. Ντε Τσίλε, Μόρα (Ε, 9/2), ο οποίος έχει απασχολήσει και τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τα ρεπορτάζ.

Εκτίμηση: Η «ρόχα» είναι πολύ δεμένη ομάδα, με σταθερό «κορμό» παικτών που έχουν καταφέρει μεγάλα πράγματα τα τελευταία χρόνια. Ο στόχος είναι να φτάσει όσο πιο μακριά στη διοργάνωση, ακόμα και στη κατάκτηση του τροπαίου. Έχει όλα τα «φόντα»να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά τουλάχιστον.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
GR
Cash Out*
VAR Cashback
Αποδόσεις κάτω του 2.00
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betshop
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betshop
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
GR
ΠΑΡΑ1
Πριμ 200
Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Mobile Streaming
+5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Build A Bet*
Live Μεταδόσεις*
Cash Out* & Auto Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.9
GR
Cash Out*
Build A Bet*
Live Streaming*
Cash out* Αυτόματο Cash out* Bet builder*
+4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ