foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ34
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Λεξικό στοιχήματος - Oρολογία για το διαδικτυακό στοίχημα

Βασικές έννοιες | 18 Ιουν 2014 22:12
Λεξικό στοιχήματος - Oρολογία για το διαδικτυακό στοίχημα.jpg
Το στοίχημα είναι ένας χώρος με πολύ "ειδικό" λεξιλόγιο. Παρότι αρκετοί όροι είναι εύκολοι και κατανοητοί, υπάρχουν αρκετοί όροι τους οποίους είτε συναντάμε για πρώτη φόρμα, είτε δεν γνωρίζουμε ακριβώς τη σημαίνουν. Στον παρακάτω οδηγό, μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλη την ελληνική και διεθνή ορολογία, ενώ αρκετούς όρους θα τους βρείτε σε πολλές παραλλαγές όπως εμφανίζονται στις διάφορες στοιχηματικές πλατφόρμες.

Λεξικό στοιχήματος - Ορολογία

Ακριβές Σκορ: Το τελικό σκορ μετά το τέλος των 90 λεπτών του αγώνα. Δεν περιλαμβάνεται η παράτασης, εκτός και αν αναφέρεται στους όρους.

Ακριβές Σκορ και Σκόρερ (Scorecast): Είναι το στοίχημα όπου ο παίκτης ποντάρει στο τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης και τον πρώτο σκόρερ που θα βάλει γκολ.

Αμερικάνικο Στοίχημα: Είναι το ειδικό στοίχημα όπου ο παίκτης ποντάρει στην νίκη της γηπεδούχου ή φιλοξενούμενης ομάδας και η ισοπαλία αντιστοιχεί με μονάδα και επιστρέφεται το ποσό του πονταρίσματος.

Ανταλλακτήριο Στοιχημάτων (Betting Exchange): Είναι τα στοιχήματα που γίνονται χωρίς τη διαμεσολάβηση του μπουκμάκερ αλλά η απόδοση και το κέρδος αγοράζεται από άλλο παίκτη.

Αυτογκόλ: Το ειδικό στοίχημα που προβλέπει αν θα επιτευχθεί αυτογκόλ σε μία ποδοσφαιρική αναμέτρηση.

Απόδοση: Είναι το ποσοστό κέρδους που καταβάλλεται στους παίκτες σε περίπτωση επιτυχίας.

Άρμπιτραζ (Arbitrage Bet): Είναι το είδος πονταρίσματος που ο παίκτης στοιχηματίζει και στα τρία σημεία (νίκη, ισοπαλία, ήττα) ώστε η επιτυχία να είναι σίγουρη. Η επιλογή γίνεται σε διαφορετικούς μπουκμάκερ που εξασφαλίζουν τις μεγαλύτερες αποδόσεις της αγοράς στοιχήματος. Θα το βρείτε και σας sure bets.

Ασιατικό Χάντικαπ (Asian Handicap): Είναι το ειδικό στοίχημα που δίνεται πλεονέκτημα γκολ στο ποδόσφαιρο ή πόντων σε αγώνα μπάσκετ πριν ξεκινήσει τι παιχνίδι . Π.χ. αν υπάρχει +1 γκολ στην γηπεδούχο ομάδα τότε για να έρθει 1 ο αγώνας πρέπει να κερδίσει με τουλάχιστον 2 γκολ διαφορά(2-0, 3-1, 4-2, 3-0 κλπ.). Σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποσό του πονταρίσματος.

Accumulator Bet: Χρησιμοποιείται και ο όρος Parlay και στα ελληνικά είναι το Παρολί στοίχημα. Είναι το στοίχημα στο οποίο ο παίκτης συνδυάζει 2 ή περισσότερα γεγονότα στο ίδιο κουπόνι. Κερδισμένο είναι το στοίχημα που θα πιάσει όλα τα γεγονότα.

Anytime Σκόρερ: Να σκοράρει κάποιος παίκτης οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα.

Antepost: Μακροχρόνιο στοίχημα όπως για παράδειγμα νικητής Τσάμπιονς Λιγκ.

Back: Ο πιο συνηθισμένος τρόπος στοιχηματισμού. Ποντάρισμα υπέρ κάποιου σημείου.

Betting Limits (Όρια στοιχηματισμού): Είναι τα όρια στοιχηματισμού μέσα στα οποία μπορεί να ποντάρει ένας παίκτης. Τα όρια αυτά καθορίζονται από τον Bookmaker ο οποίος καθορίζει το ελάχιστο και το μέγιστο ποντάρισμα σε κάθε στοίχημα.

BIC/SWIFT Αριθμός: Είναι η λέξη που περιλαμβάνει αριθμούς και γράμματα με την οποία γίνεται η ταύτιση της τράπεζας στην οποία θα γίνει μία κατάθεση σε έναν λογαριασμό. Χρησιμοποιείται στις καταθέσεις και στις αναλήψεις των παικτών.

Bookings: Είναι Ειδικό Στοίχημα στο οποίο ο παίκτης προβλέπει αν το άθροισμα των καρτών σε έναν αγώνα είναι μεγαλύτερο ή μικρότερο από το όριο που έχει θέσει ο Bookmaker. Η κάθε κίτρινη κάρτα μετράει για 10 πόντους και η κάθε κόκκινη μετράει για 25 πόντους.

CVC: Αντιστοιχεί στον Card Verification Code. Ο κωδικός αυτός βρίσκεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής κάρτας και απαιτείται σε όλες τις καταθέσεις που γίνονται μέσω τηλεφώνου ή Internet.

Γκανιότα ( Juice): Είναι το ποσοστό κέρδους του μπουκμέικερ.

Γκολ-Γκολ (GG):  Το να σημειώσουν τέρμα και οι δύο ομάδες.

Διπλό Αποτέλεσμα (Ημίχρονο/Τελικό): Είναι το στοίχημα όπου ο παίκτης πρέπει να επιτύχει το αποτέλεσμα του α΄ ημιχρόνου και του τελικού του αγώνα.

Διπλή Ευκαιρία (Double Chance): Είναι το ειδικό στοίχημα όπου ο παίκτης μπορεί να επιλέξει δύο αποτελέσματα ταυτόχρονα (1Χ,12,Χ2).

Δίχως Ισοπαλία ( Draw No Bet): Το ειδικό στοίχημα όπου ο παίκτης ποντάρει στην νίκη του γηπεδούχου ή της φιλοξενούμενης ομάδας με την ισοπαλία να του επιστρέφει το ποσό του στοιχήματος. Παρόμοιο με το Αμερικάνικο Στοίχημα.

Δεκαδικές αποδόσεις (Decimal Odds): Είναι ο τύπος των αποδόσεων που χρησιμοποιούνται ευρέως για τον υπολογισμό της κάθε επιτυχίας. Λέγονται και Ευρωπαϊκές αποδόσεις και εκφράζονται με νούμερα όπως το 1.20,1.40, 1.70 κλπ.

Dead heat: Όταν σε ένα αθλητικό γεγονός δύο ή τρεις συμμετέχοντες καταλαμβάνουν την ίδια θέση.

Draw no bet: Είδος στοιχηματισμού στο οποίο το προσφερόμενο γεγονός εάν έρθει ισόπαλο, σου επιστρέφεται το ποσό στοιχηματισμού που έχεις ποντάρει.

Ειδικό Στοίχημα: Είναι η κατηγορία στοιχημάτων που περιλαμβάνει τα όλα τα είδη πονταρισμάτων εκτός από τα κλασσικά 1,Χ και 2.

Ευρωπαϊκό Χάντικαπ (European Handicap): Είναι το ειδικό στοίχημα όπου δίνει πλεονέκτημα γκολ στο ποδόσφαιρο ή πόντων στο μπάσκετ πριν ξεκινήσει ο αγώνας. Υπάρχει ακέραιο χάντικαπ σε μία ομάδα και η διαφορά του από το ασιατικό είναι ότι υπάρχει και η ισοπαλία για επιτυχία.

Eco Card: Υπηρεσία μέσω της οποίας μπορούν να γίνονται καταθέσεις και αναλήψεις στο λογαριασμό ενός παίκτη.

Fixed Odds: Είναι οι προκαθορισμένες αποδόσεις (pregame).

Ζωντανό Στοίχημα (Live Betting): Ο στοιχηματισμός κατά τη διάρκεια ενός αγώνα όπου οι αποδόσεις μεταβάλλονται διαρκώς ανάλογα με την εξέλιξη του.

Ζωντανό Σκόρ (Livescore): Η παρακολούθηση της εξέλιξης ενός αγώνα σε πραγματικό χρόνο.

Θα πετύχουν γκολ και οι δύο ομάδες (Goal-Goal): Είναι το ειδικό στοίχημα όπου προβλέπεται ότι και οι δύο ομάδες μίας αναμέτρησης θα πετύχουν τουλάχιστον 1 γκολ.

Ημίχρονο/Τελικό:  Συνδυασμός του αποτελέσματος μετά το πρώτο και μετά το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα.

Head to Head: Είναι Ειδικό Στοίχημα σε πολλά αθλητικά γεγονότα στο οποίο ο παίκτης προβλέπει ανάμεσα σε 2 συμμετέχοντες (παίκτης ή ομάδα) ποιος θα τερματίσει σε καλύτερη θέση.

IBAN: Είναι ο αριθμός τραπεζικού λογαριασμού που χρησιμοποιείται για να γίνει μία συναλλαγή σε διατραπεζικό σύστημα. Το ακρωνύμιο IBAN αντιστοιχεί στο International Bank Account Number.

IBAS: Τα αρχικά του οργανισμού Arbitration Betting Service. Σκοπός του είναι να λύσει τυχόν διαφορές ανάμεσα σε παίκτες και bookmaker.

Juice: Στα ελληνικά σημαίνει γκανιότα και είναι το κέρδος του Bookmaker από ένα γεγονός. Θα το βρείτε και ως book percentage ή book edge.

Live Betting: Είναι το στοίχημα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Ο Bookmaker δίνει αποδόσεις, που μεταβάλλονται ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα, για γεγονότα που αφορούν το ματς.

Κλασματικές αποδόσεις (Fractional Odds): Είναι ο τύπος των αποδόσεων που χρησιμοποιούνται κυρίως στην Αγγλία για τον υπολογισμό της κάθε επιτυχίας. Τις συναντάμε με τη μορφή κλασμάτων τύπου 2/5, 3/7, 2/1 κλπ.

Μακροχρόνια Στοίχημα (Ante Post Bet): Είναι το ειδικό στοίχημα με μακροχρόνια διάρκεια που οι παίκτες ποντάρουν στον νικητή μίας διοργάνωσης και πρέπει να περιμένουν μέχρι τη λήξη όλων των αγωνιστικών περιόδων.

Μονό αποδεκτό στοίχημα (Single Bet): Η τοποθέτηση στοιχήματος μόνο σε ένα αθλητικό γεγονός.

Mobile Betting: Στοίχημα στο κινητό τηλέφωνο . Η δυνατότητα των παικτών να παίξουν stoixima από το smartphone ή το tablet τους.

Μπουκμέικερ ή Μπουκ (Bookmaker ή Bookie): Είναι οι διαχειριστές των αποδόσεων που αναλαμβάνουν τις τοποθετήσεις των στοιχημάτων από τους παίκτες και την πληρωμή των νικηφόρων κουπονιών.

Money Line: Στις αμερικάνικες αποδόσεις, ο bookmaker προσφέρει αποδόσεις που έχουν διαφορετική μορφή. Εμφανίζεται το ποσό που πρέπει να ποντάρει κανείς για να κερδίσει 100 Δολάρια ή πόσα μπορεί να κερδίσει κάποιος αν ποντάρει 100 Δολάρια.

Neteller: Είναι ηλεκτρονικό πορτοφόλι που εξυπηρετεί στις συναλλαγές με τον μπουκμέικερ.

Όρια Στοιχηματισμού (Bet Limit): Είναι τα χρηματικά όρια στα οποία ο παίκτης μπορεί να κάνει το ποντάρισμα του, με ελάχιστο και μέγιστο όριο. Ο κάθε μπουκμάκερ έχει διαφορετικό όρια που ξεκινάνε από το €0.01 και μπορούν να φτάσουν μέχρι και €100.000.

Νο Γκολ (NG): Να μη σημειώσουν τέρμα και οι δύο ομάδες.

Odds: Είναι οι αποδόσεις που αφορούν κάποιο γεγονός και είναι αυτές που καθορίζουν το κέρδος που μπορεί να προκύψει αν κερδηθεί το στοίχημα. Υπάρχουν οι δεκαδικές, οι κλασματικές, οι αμερικάνικες και διάφοροι τύποι ασιατικών αποδόσεων.

Outsider ( Rag ή Underdog): Η ομάδα με το σημείο που έχει την υψηλότερη απόδοση και θεωρείται σχετικά δύσκολο έως αδύνατο να κερδίσει.

cta_box_bg
Super Προσφορά* χωρίς κατάθεση: Κωδικός 200FS ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Over/Under: Ο συνολικός αριθμός των γκολ μετά το τέλος των 90 λεπτών του αγώνα θα είναι πάνω ή κάτω από Χ τέρματα.

Παρολί (Accumulator Bet ή Parlay): Ο συνδυασμός δύο ή και περισσότερων στοιχημάτων σε ένα κουπόνι που για να πληρωθεί πρέπει να είναι όλα επιτυχημένα.

Προμήθεια: Λειτουργεί στα ανταλλακτήρια στοιχήματος και είναι η προμήθεια σε ποσοστό που παίρνει η ιστοσελίδα από τα κέρδη των παικτών σε αντάλλαγμα την παροχή αυτής της υπηρεσίας.

Πρώτος Σκόρερ: Πρώτος παίκτης που σκοράρει στον αγώνα.

Paypal: Είναι ηλεκτρονικό πορτοφόλι που εξυπηρετεί στις συναλλαγές με τον μπουκμέικερ.

Paysafecard: Είναι προπληρωμένη κάρτα που ο παίκτης χρησιμοποιεί για να κάνει κατάθεση χρημάτων.

Push: Η επιστροφή του ποσού στοιχηματισμού λόγω ακύρωσης ενός γεγονότος ή ισοπαλίας.

Σκόρερ: Είναι το ειδικό στοίχημα όπου ο παίκτης ποντάρει σε έναν συγκεκριμένο παίκτη της αθλητικής αναμέτρησης να βάλει το πρώτο ή το τελευταίο ή οποιοδήποτε ή 2 και άνω ή χατ-τρικ γκολ.

Σύνολο Τερμάτων: Ο συνολικός αριθμός των γκολ μετά το τέλος των 90 λεπτών του αγώνα.

Σύνολο γκολ Μονά-Ζυγά: Ο τελικός αριθμός τερμάτων ανεξαρτήτως ποια ομάδα σκοράρει και το αν αυτός θα είναι μονός η ζυγός.

Σύστημα (System Bet): Είναι ένα κουπόνι με 3 ή περισσότερα γεγονότα με τον παίκτη να ζητάει να επιβεβαιωθούνε μία συγκεκριμένη σειρά από αυτά. Για παράδειγμα εάν επιλέξει το 2/5 θα έχει επιλέξει 5 αθλητικά γεγονότα και θα πρέπει τουλάχιστον 2 από αυτά να επιβεβαιωθούν ώστε να κερδίσει το ελάχιστο ποσό κέρδους. Σε περίπτωση περισσότερων επιτυχιών το κέρδος είναι πολύ μεγαλύτερο για τον παίκτη.

Σύστημα Καναδικό ( Canadian System): Είναι σύστημα σε κουπόνι που περιλαμβάνει 5 διαφορετικές επιλογές σε αθλητικά γεγονότα. Το κουπόνι δημιουργεί ένα σύστημα με 26 στοιχήματα (στήλες) με 1 πενταπλό παρολί, 5 τετραπλά παρολί, 10 τριπλά παρολί και 10 διπλά παρολί. Για να κερδίσει κάποιος το ελάχιστο ποσό πρέπει να επαληθευθούν τουλάχιστον 2 επιλογές.

Σύστημα Γιάνκι (Yankee System): Είναι σύστημα σε κουπόνι που περιλαμβάνει 4 διαφορετικές επιλογές σε αθλητικά γεγονότα. Το κουπόνι δημιουργεί ένα σύστημα με 11 στοιχήματα (στήλες) με 1 τετραπλό παρολί, 4 τριπλά παρολί και 6 διπλά παρολί. Για να κερδίσει κάποιος το ελάχιστο ποσό πρέπει να επαληθευθούν τουλάχιστον 2 επιλογές.

Σύστημα Σούπερ Γιάνκι ( Super Yankee): Είναι σύστημα σε κουπόνι που περιλαμβάνει 5 διαφορετικές επιλογές σε αθλητικά γεγονότα. Το κουπόνι δημιουργεί ένα σύστημα με 26 στοιχήματα (στήλες) με 1 πενταπλό παρολί, 5 τετραπλά παρολί, 10 τριπλά παρολί και 10 διπλά παρολί. Για να κερδίσει κάποιος το ελάχιστο ποσό πρέπει να επαληθευθούν τουλάχιστον 2 επιλογές. Είναι το ίδιο με το Καναδικό Σύστημα.

Σύστημα Γολιάθ ( Goliath System): Είναι σύστημα σε κουπόνι που περιλαμβάνει 8 διαφορετικές επιλογές σε αθλητικά γεγονότα. Το κουπόνι δημιουργεί ένα σύστημα με 247 στοιχήματα (στήλες) με 1 οκταπλό παρολί, 8 επταπλά παρολί, 28 εξαπλά παρολί, 56 πενταπλά παρολί,70 τετραπλά παρολί, 56 τριπλά παρολί και 28 διπλά παρολί. Για να κερδίσει κάποιος το ελάχιστο ποσό πρέπει να επαληθευθούν τουλάχιστον 2 επιλογές.

cta_box_bg
Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύστημα Λάκι 63 (Lucky 63 System): Είναι σύστημα σε κουπόνι που περιλαμβάνει 6 διαφορετικές επιλογές σε αθλητικά γεγονότα. Το κουπόνι δημιουργεί ένα σύστημα με 63 στοιχήματα (στήλες) με 1 εξαπλό παρολί, 6 πενταπλά παρολί, 15 τετραπλά παρολί, 20 τριπλά παρολί, 15 διπλά παρολί και 6 μονά αποδεκτά γεγονότα. Για να κερδίσει κάποιος το ελάχιστο ποσό πρέπει να επαληθευθεί τουλάχιστον 1 επιλογή.

Σύστημα Λάκι 15 (Lucky 15 System): Είναι σύστημα σε κουπόνι που περιλαμβάνει 4 διαφορετικές επιλογές σε αθλητικά γεγονότα. Το κουπόνι δημιουργεί ένα σύστημα με 15 στοιχήματα (στήλες) με 1τετραπλό παρολί, 4 τριπλά παρολί, 6 διπλά παρολί και 4 μονά αποδεκτά γεγονότα. Για να κερδίσει κάποιος το ελάχιστο ποσό πρέπει να επαληθευθεί τουλάχιστον 1 επιλογή.

Σύστημα Πατέντα (Patent): Είναι σύστημα σε κουπόνι που περιλαμβάνει 3 διαφορετικές επιλογές σε αθλητικά γεγονότα. Το κουπόνι δημιουργεί ένα σύστημα με 26 στοιχήματα (στήλες) με 1 τριπλό παρολί, 3 διπλά παρολί και 3 μονά αποδεκτά γεγονότα. Για να κερδίσει κάποιος το ελάχιστο ποσό πρέπει να επαληθευθεί τουλάχιστον 1 επιλογή.

Σύστημα Τρίξι ( Trixie System): Είναι σύστημα σε κουπόνι που περιλαμβάνει 3 διαφορετικές επιλογές σε αθλητικά γεγονότα. Το κουπόνι δημιουργεί ένα σύστημα με 4 στοιχήματα (στήλες) με 1τριπλό παρολί και 3 διπλά παρολί. Για να κερδίσει κάποιος το ελάχιστο ποσό πρέπει να επαληθευθούν τουλάχιστον 2 επιλογές.

Σύστημα Χέιντζ ( Heinz System): Είναι σύστημα σε κουπόνι που περιλαμβάνει 6 διαφορετικές επιλογές σε αθλητικά γεγονότα. Το κουπόνι δημιουργεί ένα σύστημα με 57 στοιχήματα (στήλες) με 1 εξαπλό παρολί, 6 πενταπλά παρολί,15 τετραπλά παρολί, 20 τριπλά παρολί και 15 διπλά παρολί. Για να κερδίσει κάποιος το ελάχιστο ποσό πρέπει να επαληθευθούν τουλάχιστον 2 επιλογές.

Σύστημα Σούπερ Χέιντζ ( Super Heinz System): Είναι σύστημα σε κουπόνι που περιλαμβάνει 7 διαφορετικές επιλογές σε αθλητικά γεγονότα. Το κουπόνι δημιουργεί ένα σύστημα με 120 στοιχήματα (στήλες) με 1 επταπλό παρολί, 7 εξαπλά παρολί, 21 πενταπλά παρολί,35 τετραπλά παρολί, 35 τριπλά παρολί και 21 διπλά παρολί. Για να κερδίσει κάποιος το ελάχιστο ποσό πρέπει να επαληθευθούν τουλάχιστον 2 επιλογές.

Skrill (πρώην Moneybookers): Είναι ηλεκτρονικό πορτοφόλι που εξυπηρετεί στις συναλλαγές με τον μπουκμέικερ.

Teaser: Είναι το στοίχημα στο οποίο ο παίκτης ορίζει το ύψος του χάντικαπ που θέλει να ποντάρει. Η απόδοση του στοιχήματος μεταβάλλεται ανάλογα με το ύψος του χάντικαπ.

Treble (Τριάδα): Είναι το ποντάρισμα στον συνδυασμό 3 σημείων.

Two way: Είναι το στοίχημα σε γεγονότα με 2 πιθανά αποτελέσματα. Πχ τέτοια γεγονότα είναι το μπάσκετ,το βόλεϊ κ.ά.

Trading: Είναι η τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς τη μεσολάβηση του Bookmaker. Ένας παίκτης δεν αγοράζει απόδοση για ένα γεγονός από έναν Bookmaker αλλά από κάποιον άλλον παίκτη ο οποίος μπορεί να προσφέρει καλύτερη απόδοση για το γεγονός αυτό.

Τελικό Αποτέλεσμα: Τελικό αποτέλεσμα αγώνα - νίκη, ισοπαλία, ήττα (στη διάρκεια του κανονικού αγώνα).

Φαβορί (Favourite ή Chalk): Η ομάδα που έχει τη μικρότερη απόδοση σε έναν αγώνα και θεωρείται ότι θα επικρατήσει.

Χάντικαπ Τερμάτων: Τελικό αποτέλεσμα αγώνα (στην διάρκεια του κανονικού αγώνα) συν το Χάντικαπ Τερμάτων που δόθηκε σε μία από τις ομάδες.

Value Betting: Είναι το ποντάρισμα σε σημεία των οποίων η πιθανότητα επαλήθευσης εκτιμά ο παίκτης ότι είναι υψηλότερη σε σχέση με την πιθανότητα στην απόδοση που έχει δώσει ο Bookmaker. Εκτιμά δηλαδή ο παίκτης ότι η απόδοση ενός σημείου είναι πολύ υψηλότερη από όσο θα έπρεπε να είναι.

Εάν κάποιος όρος απουσιάζει μπορείτε να αφήστε το σχόλιο σας και θα τον προσθέσουμε!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
GR
Cash Out*
VAR Cashback
Αποδόσεις κάτω του 2.00
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ