foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ53
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
maxresdefault.jpg

Και τώρα οι δυο τους

L-Train
L-Train | Προγνωστικά NBA
31 Μαι 2017 23:23

Καλησπέρα στην παρέα του NBA και τους αναγνώστες του foxbet.gr. Καταλαβαίνεις πως οδεύουμε προς το τέλος, όταν πλέον η στήλη σου ανανεώνεται αρκετά σποραδικά. Περίπου μέρα παρά μέρα την περασμένη εβδομάδα, κι από τις 26/5 γράψαμε μόνο ένα κειμενάκι, που κάναμε ένα flashback στις 14 ομάδες που μας άφησαν στη διάρκεια του ενάμιση τελευταίου μήνα.

Και μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία. Εκεί όπου ο "κόμπος" στο στομάχι από την αγωνία του να ξεκινήσουν οι τελικοί, όλο και μεγαλώνει. Κόμπος; Γιατί κόμπος; Γιατί ξέρεις ότι μόλις ξεκινήσουν, θα διαρκέσουν -το πολύ- 18 ημέρες και -ελπίζω- επτά αγώνες, πριν το σπουδαιότερο των πρωταθλημάτων μας αποχαιρετήσει. Για να μας δώσει ραντεβού πέντε μήνες μετά, εκεί στα τέλη του Οκτώβρη.

Μακρυγορούμε βέβαια και το κείμενο που θα ακολουθήσει είναι... "σεντόνι". Φτάσαμε λοιπόν. Δύο μέρες ακόμα για την σπουδαιότερη μάχη στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Και οι αντίπαλοι; Γνωστοί... Γνωστοί εδώ και... περίπου δυο χρόνια. Όταν έφταναν πριν δύο χρόνια στους τελικούς του NBA οι Warriors με τους Cavaliers, όλοι έβλεπαν ότι και την επόμενη σεζόν, τον ίδιο τελικό θα είχαμε. Και πέρυσι, πάλι κλείσαμε τη σεζόν με τη βεβαιότητα πως και το 2017, Warriors-Cavaliers θα "γράφει" το βιβλίο των τελικών του NBA. Και να. Η ιστορία"ζωντανεύει" μπροστά μας. Οι δύο τους λοιπόν, στη μάχη για ακόμα ένα δαχτυλίδι. Με το "παιχνίδι" να είναι στο 1-1...

Λίγο πριν την έναρξης της τρίτης πράξης στα μεταξύ τους ματς λοιπόν, πάμε να κάνουμε μια ανάλυση της σειράς σε συνάρτηση πάντα με το τι θα ποντάρουμε στα μακροχρόνια στοιχήματα, αλλά και στο game1.

  VS Cleveland Cavaliers New Logo

Μακροχρόνια στοιχήματα:

Η πορεία των Warriors μέχρι τους τελικούς ήταν πληθωρική. Με ρεκόρ 12-0 τελείωσαν τις υποχρεώσεις τους στη Δύση, αλλά καθαρά συμπεράσματα δεν μπορούμε να βγάλουμε. Και αυτό γιατί το 4-0 κόντρα στους Spurs θα ήταν εντελώς διαφορετικό αν ο Leonard έμενε υγιής. Ξεκάθαρα πράγματα. Εξάλλου, στα 30 περίπου λεπτά που έπαιξε στο game1 των τελικών της Δύσης, οι Spurs ήταν μπροστά με 20 πόντους. Το πρώτο παιχνίδι θα το έπαιρναν. 100%. Οπότε παρά το 12-0, οι Warriors δεν είναι ανίκητοι. Έχουν μειονεκτήματα.

Οι Cavaliers έφτασαν εξίσου άνετα στους τελικούς, με ρεκόρ 12-1. Ασφαλή συμπεράσματα στο 100% δεν βγάζεις ούτε για αυτούς, μιας και ο LeBron στην Ανατολή, ίσως να έφτανε μέχρι το τέλος ακόμα κι αν πήγαινε και έπαιζε σε κάποια κολεγιακή ομάδα. Πάντως οι Cavaliers έχουν σε εξαιρετικό μομέντουμ την τριάδα των Love, Irving, James. Επίσης, αξιοσημείωτη είναι η επίδοση των Cavaliers στο επιθετικό κομμάτι, όπου είναι η καλύτερη ομάδα των play-offs στον τομέα αυτό. Είναι φανερό ότι οι "ιππότες" στα play-offs θυμίζουν τους Warriors των τριών προηγούμενων regular season. Κι αυτό είναι ένα από τα βασικά τους πλεονεκτήματα. Παίζουν τόσο καλά στην επίθεση.

Ένας ακόμα παράγοντας που δίνω ένα παραπάνω point στους Cavaliers, είναι ο James. Ο "βασιλιάς" φέτος δεν έχει να αποδείξει τίποτα. Τα σύννεφα των δύο σερί χαμένων τελικών έφυγαν από πάνω του με την περσινή κατάκτηση. Και φυσιολογικά ο LeBron είναι ο πιο ολοκληρωμένος παίχτης μέχρι στιγμής στα play-offs. Αν συνεχίσει έτσι, δεν αποκλείεται να είναι ο MVP των play-offs, ακόμα κι αν οι Cavs δεν πάρουν το τρόπαιο.

Σε απόρροια των παραπάνω ξεκινώ με δύο στοιχήματα από τα μακροχρόνια των τελικών. Αυτό της κατάκτησης που και βάση απόδοσης βγάζει σαν επιλογή τους Cavs και αυτό του MVP των play-offs (και όχι των τελικών) που πάει στον LeBron. Το 3.25 για να πάρουν το πρωτάθλημα οι εν δυνάμει πρωταθλητές, είναι πρόκληση. Φυσικά, εξαιρετική είναι και η τιμή του 2.90 για τον LeBron, αφού είναι ξεκάθαρα ορατό το ενδεχόμενο να πάρει τον τίτλο, ακόμα κι αν οι Cavs χάσουν.

Στοιχήματα: Κατάκτηση Cavaliers @ 3.25 James Play-offs MVP @ 2.90

Στον πρώτο σκόρερ της σειράς, δεν μου άρεσε η απόδοση για τον LeBron. Στην κόντρα με Curry και Durant, δίνεται στο 1.65. Το βρήκα πολύ "τοκογλυφικό". Τον Curry τον φοβάμαι, γιατί παρά την μέχρι τώρα καλή παρουσία του, τα δύο προηγούμενα χρόνια σε τελικούς, ήταν εξαφανισμένος. Αν πόνταρα κάτι, μου αρέσει το 4.20 του Durant, μόνο σαν funbet. Ωραία σημεία βρήκα στα over-under στους Μ.Ο των παιχτών. Το over 30.5 του James είναι προφανής επιλογή. 32.5π. Μ.Ο έχει προς ώρας στα play-offs και ξεκάθαρα δεν οφείλεται στο γεγονός ότι στην Ανατολή δεν έπαιζαν άμυνα πάνω του. Απλά δεν μπορούσαν. Κανείς δεν μπορεί να τον περιορίσει. Ο James θεωρώ ότι εύκολα θα φτάσει στο συγκεκριμένο όριο σε Μ.Ο. Οριακά αποδεκτό το over 18.5 για τον Love (17.4 έχει προς ώρας στα play-offs), που ανέβασε τα νούμερα του στη μάχη κόντρα στους Celtics (22.5π. στα πέντε ματς). Η καλύτερη επιλογή βρίσκεται στην πλευρά των Warriors και στο under του Thompson. Ο Klay έχει κάνει αρκετά βήματα πίσω φέτος, ελέω Durant, στα play-offs ένα παραπάνω. Μόλις στους 14.4π. Μ.Ο η προσφορά του έως τώρα και το όριο στους 18.5. Νομίζω ότι εδώ υπάρχει μια καλή περίπτωση. Επιλογές έβγαλε και το head2head σε Μ.Ο πόντων για τη σειρά. Το -8.5 του Curry απέναντι στον Klay Thompson είναι καλή περίπτωση. 28.6 VS 14.4 η έως τώρα στατιστική τους. Προφανώς και ξεκινούν από το 0-0, αλλά με βάση τα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα, ο Curry ελπίζω ότι φέτος να σταθεί στο ύψος του και να μην περιμένει βοήθειες από τους υπολοίπους. Το Love VS K. Thompson είναι επίσης μια καλή "μονομαχία" που βγάζει νικητή τον πρώτο. Και πάλι τα έως τώρα νούμερα τους, δείχνουν ένα προβάδισμα τριών πόντων για τον Love.

Προφανώς εδώ υπήρχαν κι άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές, αλλά έπρεπε να γίνει "ξεσκαρτάρισμα". 

Στοιχήματα: Durant 1st scorer in serie @ 4.20 James over 30.5p. in serie @ 1.87 Love over 18.5p. in serie @1.87 Klay Thompson under 18.5p. in serie @ 1,87 Head2Head (Points) Curry VS Thompson Curry -8.5p. in serie @ 1.87 Head2Head (Points) Love VS Thompson Love in serie @ 1.87

Ένα γρήγορο πέρασμα από ριμπάουντ, πάσες και κλεψίματα. Όσον αφορά τα ομαδικά ριμπάουντ, οι Warriors μαζεύουν 45.8 στην post season, με τους Cavs να είναι στα 41.6. Φυσιολογικά το φαβορί βγαίνει από τους Warriors. Ατομικά βέβαια, οι Love και T. Thompson είναι στις θέσεις ένα και δύο της σχετικής λίστας. Λογική δεν υπάρχει. Βάση απόδοση, ξεκάθαρα υπάρχει αξία στον T. Thompson. Ο οποίος έχει ένα τρομερό πλεονέκτημα στα επιθετικά ριμπάουντ. Μαζεύει 4.2 στα play-offs, έναντι 1.4 του δεύτερου Love και 1.3 του τρίτου McGee. 27.8 ασίστ οι Warriors στα play-offs, 22.2 οι Cavaliers. Μεγάλη η διαφορά στις τελικές πάσες. Και εδώ ατομικά οι Warriors βγάζουν πρωτιά, με τον Green να έχει 7.2, έναντι 7.0 του LeBron. Η άποψη μου είναι ότι μεταξύ των δύο θα παιχτεί, το 2.75 του αουτσάιντερ Green είναι καλή επιλογή. Με 9.2 πρώτοι και στα κλεψίματα οι Warriors, στα 7.5 οι Cavaliers. Curry και Green μετρούν 1.9 κλεψίματα/αγώνα, τους αφήνει πίσω ο LeBron με 2.2 Μ.Ο. Πέρυσι ήταν πρώτος, γιατί όχι και φέτος. Αξίζει και βάση απόδοσης.

Στοιχήματα: Green 1st assistant in serie @ 2.75 T. Thompson 1st rebounder in serie @ 4.75 James 1st in steals in serie @ 4.50

Τέλος και όσον αφορά τα ειδικά στοιχήματα παιχτών, υπάρχει μια πλειάδα επιλογών σε over-under και head2head με εύστοχα τρίποντα. Οι επιλογές στο over-under θα κριθούν εν πολλοίς από το πόσα ματς θα δούμε στη σειρά. Με το σκεπτικό των επτά παιχνιδιών, το over 12.5 του Durant είναι και το μόνο ενδιαφέρον σημείο που βρήκα. Ο KD σε 10 ματς έως τώρα, έχει ευστοχήσει σε 20 τρίποντα. Σκοράρει δύο τρίποντα σε κάθε ματς και αν πάμε σε επτά παιχνίδια, βάση στατιστικής βγαίνουν 14 τρίποντα. Για έναν παίχτη που θα πάρει μεγάλο κομμάτι των επιθέσεων των Warriors, έχει λογική το συγκεκριμένο ποντάρισμα.

Στοιχήματα: Durant over 12.5 3p in serie @ 1.87

Προχωράμε και πάμε στα ειδικά στοιχήματα ομάδων, όπου μια ενδιαφέρουσα και πολύ φαβορί επιλογή είναι το over 5.5 games στη σειρά των τελικών. Με λίγα περισσότερα φράγκα, σε όποιον αρέσκεται σε αποδόσεις στο 1.55. Πιο καλή η τιμή για το +1.5 wins των Cavaliers, και πάλι όμως θα το ήθελα πάνω από 2.00 (είναι στο 1.87). Σε επιλογή funbet το να πάρουν οι Cavs το πρωτάθλημα, αλλά με ήττα στο πρώτο ματς (@6.50), ενώ αρκετά λογική επιλογή το να χάσουν ματς εντός έδρας οι Warriors.

Στοιχήματα: Over 5.5 games in serie @ 1.55 Cavaliers +1.5 wins @ 1.87 Winner 1st game/Champion Warriors/Cavaliers @ 6.50 Warriors to lose on home Yes @ 1.80

 VS Cleveland Cavaliers New Logo (1-1 στη regular season)

Game1:

Και αφού κάναμε τον "μαραθώνιο" για την ανάλυση των μακροχρόνιων στοιχημάτων, ας δούμε στοιχηματικά και το game1. Οι Warriors έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αν και υπάρχει ένας έντονος φαβοριτισμός πάνω τους. Θα πόνταρα τον άσο, αλλά θα ήθελα πιο μικρό το χάντικαπ στο 1.90 και όχι αυτό το -7.5. Πάντα υπάρχει η πιθανότητα να δούμε κλειστό ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ρίσκο και η επιλογή των line. Ναι, υπάρχουν επιθετικές αρετές ένθεν κι ένθεν, πάντως το βασικό line των 224.5 πόντων, έχει ξεπεραστεί μόλις μια φορά τα τελευταία επτά χρόνια ή αλλιώς στα τελευταία 28 μεταξύ τους παιχνίδια. Το παίζεις το over και μάλιστα στην απόδοση του 1.90; Δύσκολα! Με συνοπτικές διαδικασίες αφήνουμε πίσω τα στοιχήματα αγώνα για να πάμε στα ειδικά των παιχτών.

Και πως να μην πάμε, αφού η πλατφόρμα εδώ δίνει ρέστα με άπειρες επιλογές. Το over 31.5 του James παίζεται. Ο "βασιλιάς" και το ξέρει και θα κάνει μεγάλες εμφανίσεις προκειμένου οι Cavaliers να έχουν ελπίδες για νίκη. Από κοντά το under 18.5 του Thompson, που έτσι κι αλλιώς στα play-offs έχει ρίξει την απόδοση του. Ενδιαφέρον θα έχει και η μάχη των ριμπάουντ, με τους Love και Thompson να δείχνουν ανίκητοι προς ώρας. Δε θα ποντάρω κάτι ακόμα, μιας και θέλω να δω πως θα ανταποκριθούν στο συγκεκριμένο κομμάτι οι Green και Durant για τους Warriors. Σε ρηχά νερά κινείται μέχρι στιγμής ο Smith, που παίρνει και ελάχιστες προσπάθειες. Στους 6.4π. Μ.Ο, παρά το γεγονός ότι μετράει 13 πεντάδες σε 13 παιχνίδια και παίζει 26΄ Μ.Ο. Ποντάρουμε στο under 8.5p. Τέλος, για τους Warriors θα κρατήσω το over του Curry. Και Durant και Curry έχουν πιθανότητες, αλλά όπως βλέπετε, στο πρώτο ματς θα πάω με τον Curry σε όλα, μιας και μέχρι τώρα έχει δείξει καλά δείγματα γραφής στα play-offs.

Στο head2head James Vs Curry, ελπίζω ότι ο σούπερ σταρ των Warriors δε θα παίξει άσχημα. Δίνεται αουτσάιντερ με +4.5 και πιστεύω ότι θα το στηρίξει. Είναι και πρώτο game, θα είναι και περισσότερο απελευθερωμένος. Κλείνω με το +4.5 του Steph. Τέλος, θα πάρω και το -9.5 του Curry απέναντι στον K. Thompson.

Στοιχήματα: James over 31.5p. @ 1.87 Curry over 27.0 @ 1.87 Smith under 8.5p. @ 1.87 Head2Head James Vs Curry: Curry +4.5 @ 1.87 Head2Head K. Thompson Vs Curry: Curry -9.5 @ 1.87

Προγνωστικά L-Train
ΩΡΑ
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΚΕΡΔΟΣ
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
19/06
00:00
Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers Love over 18.5p. in serie 10.00 16 -10.00
1.87
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
19/06
00:00
Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers Warriors to lose on home: Yes 10.00 No -10.00
1.80
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
19/06
00:00
Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers Win 1st game/Champion: Warriors/Cavaliers 2.75 Warriors/Warriors -2.75
6.50
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
19/06
00:00
Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers Durant over 12.5 3p. in serie 10.00 18 +8.70
1.87
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
19/06
00:00
Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers Steals leader in serie: James 4.30 Love -4.30
4.50
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
19/06
00:00
Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers Rebound leader in serie: T. Thompson 4.00 James -4.00
4.75
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
19/06
00:00
Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers Assist Leader in serie: Green 8.60 James -8.60
2.75
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
19/06
00:00
Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers H2H in serie (Points) Love VS K. Thompson: Love 10.00 80-82 -10.00
1.87
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
19/06
00:00
Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers H2H in serie (Points) Curry VS K. Thompson: Curry -8.5 10.00 134-82 +8.70
1.87
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
02/06
04:00
Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers James over 31.5p. 10.00 28 -10.00
1.87
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
19/06
00:00
Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers Klay Thompson under 18.5p. in serie 10.00 16.4 +8.70
1.87
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
19/06
00:00
Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers James over 30.5p. in serie 10.00 33.6 +8.70
1.87
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
19/06
00:00
Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers James MVP Play-offs 7.90 Durant -7.90
2.90
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
19/06
00:00
Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers Cavaliers +1.5 wins 10.00 4-1 -10.00
1.87
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
02/06
04:00
Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers H2H (Points) K. Thompson VS Curry: Curry -9.5p. 10.00 6-28 +8.70
1.87
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
02/06
04:00
Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers H2H (Points) James VS Curry: Curry +4.5p. 10.00 28-28 +8.70
1.87
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
02/06
04:00
Cleveland Cavaliers - Golden State Warriors Smith under 8.5p. 10.00 3 +8.70
1.87
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
02/06
04:00
Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers Curry over 27.0p. 10.00 28 +8.70
1.87
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers
19/06 | 00:00
Stake
10.00
Result
16
Profit
-10.00
Σημείο:
Love over 18.5p. in serie
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers
19/06 | 00:00
Stake
10.00
Result
No
Profit
-10.00
Σημείο:
Warriors to lose on home: Yes
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers
19/06 | 00:00
Stake
2.75
Result
Warriors/Warriors
Profit
-2.75
Σημείο:
Win 1st game/Champion: Warriors/Cavaliers
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers
19/06 | 00:00
Stake
10.00
Result
18
Profit
+8.70
Σημείο:
Durant over 12.5 3p. in serie
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers
19/06 | 00:00
Stake
4.30
Result
Love
Profit
-4.30
Σημείο:
Steals leader in serie: James
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers
19/06 | 00:00
Stake
4.00
Result
James
Profit
-4.00
Σημείο:
Rebound leader in serie: T. Thompson
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers
19/06 | 00:00
Stake
8.60
Result
James
Profit
-8.60
Σημείο:
Assist Leader in serie: Green
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers
19/06 | 00:00
Stake
10.00
Result
80-82
Profit
-10.00
Σημείο:
H2H in serie (Points) Love VS K. Thompson: Love
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers
19/06 | 00:00
Stake
10.00
Result
134-82
Profit
+8.70
Σημείο:
H2H in serie (Points) Curry VS K. Thompson: Curry -8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers
02/06 | 04:00
Stake
10.00
Result
28
Profit
-10.00
Σημείο:
James over 31.5p.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers
19/06 | 00:00
Stake
10.00
Result
16.4
Profit
+8.70
Σημείο:
Klay Thompson under 18.5p. in serie
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers
19/06 | 00:00
Stake
10.00
Result
33.6
Profit
+8.70
Σημείο:
James over 30.5p. in serie
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers
19/06 | 00:00
Stake
7.90
Result
Durant
Profit
-7.90
Σημείο:
James MVP Play-offs
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers
19/06 | 00:00
Stake
10.00
Result
4-1
Profit
-10.00
Σημείο:
Cavaliers +1.5 wins
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers
02/06 | 04:00
Stake
10.00
Result
6-28
Profit
+8.70
Σημείο:
H2H (Points) K. Thompson VS Curry: Curry -9.5p.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers
02/06 | 04:00
Stake
10.00
Result
28-28
Profit
+8.70
Σημείο:
H2H (Points) James VS Curry: Curry +4.5p.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Cleveland Cavaliers - Golden State Warriors
02/06 | 04:00
Stake
10.00
Result
3
Profit
+8.70
Σημείο:
Smith under 8.5p.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers
02/06 | 04:00
Stake
10.00
Result
28
Profit
+8.70
Σημείο:
Curry over 27.0p.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
02/05
02:00
L-Train New York Knicks - Philadelphia 76ers Πρόκριση 76ers 12.50
1.92
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
27/04
20:00
Ραπτάκης Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1 6.00
1.70
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
25/04
18:00
Καπίρης Μπλαντς - Ναδάλ 2 (-7.5 games) 8.00
1.93
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
25/04
02:20
US Lover NY Yankees - Oakland Athletics Yankees -1.5 5.00
1.95
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
25/04
02:00
L-Train Boston Celtics - Miami Heat Jaquez Jr over 12.5 εκτελεσμένα σουτ 12.50
1.83
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Πρόκριση 76ers
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
2 (-7.5 games)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Yankees -1.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
12.50
Σημείο:
Jaquez Jr over 12.5 εκτελεσμένα σουτ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος