foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ56
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
Barcelona-Juventus-0-0.jpg

Όλα τα πιθανά σενάρια στο 2.28

Δεν περίμενα νίκη της Ρεάλ με 3-0 όταν χθες έδινα 2-3 γκολ στον ημιτελικό του Champions League αλλά το σημείο επιβεβαιώθηκε, όπως και το  Under 5.5 των κίτρινων καρτών. Σειρά παίρνει σήμερα η αναμέτρηση στο Λουί Ντε.

Η Μονακό φτάνει σε αυτόν τον ημιτελικό με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Η εντός έδρας νίκη επί της Τουλούζ σε συνδυασμό με την ήττα της Παρί Σεν Ζερμέν από την Νις, την στέφει πρακτικά πρωταθλήτρια Γαλλίας, διότι με 3 βαθμούς μπροστά από την αντίπαλό της και με έναν αγώνα λιγότερο, θα πρέπει να δούμε μία άλλη Μονακό στα εναπομείναντα παιχνίδια για να χαθεί αυτός ο τίτλος. Την ίδια ώρα η ομάδα του Ζαρντίμ έχει πετύχει απόλυτα την αποστολή της και στο Champions League, αφού η συμμετοχή στα ημιτελικά αποτελεί τεράστια επιτυχία και πλέον χωρίς κανένα άγχος θα διεκδικήσει μία ιστορική υπέρβαση. Η κλήρωση πάντως δεν της έκανε το χατίρι. Οι Μονεγάσκοι είναι μία ομάδα που έχει χτιστεί στην λογική «θα βάλουμε περισσότερα από όσα θα φάμε». Τα 95 γκολ στην φετινή Ligue 1 και τα 28 σε 14 παιχνίδια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, είναι η καλύτερη απόδειξη αυτής της φιλοσοφίας. Ο σύλλογος από το Πριγκηπάτο δεν σκόραρε μόνο στο αδιάφορο για αυτόν εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπάγερ Λεβερκούζεν στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Ταυτόχρονα δέχθηκε γκολ στους 12 από τους 14 αγώνες αλλά πανηγύρισε 9 νίκες! Λέω λοιπόν πως η κλήρωση ήταν η χειρότερη δυνατή διότι αυτή η Μονακό απέναντι στην Ρεάλ θα μας χάριζε δύο συγκλονιστικές αναμετρήσεις με πολλά γκολ και απρόβλεπτη εξέλιξη και κόντρα στην Ατλέτικο θα είχε μεν πρόβλημα να αναπτύξει σε αυτόν τον βαθμό τις επιθετικές αρετές της, αλλά όχι τόσο όσο θα έχει απέναντι στην κορυφαία άμυνα της Ευρώπης.

Η Γιουβέντους διδάσκει άμυνα, τακτική και αποτελεσματικότητα...Καλύτερη άμυνα φυσικά φέτος στην Serie A, με 22 γκολ παθητικό σε 34 αγωνιστικές και έχοντας εξασφαλίσει το πρωτάθλημα για μία ακόμα σεζόν (απομένει μόνο η μαθηματική επιβεβαίωση). Την ίδια ώρα τα 2 γκολ παθητικό σε 10 αγώνες στο φετινό Champions League  αποτελούν μία φοβερή επίδοση, η οποία λαμβάνει επικές διαστάσεις αν αναλογιστεί κάποιος ότι στους 16 αντιμετώπισε την Πόρτο και στα προημιτελικά την Μπαρτσελόνα... Οι μπιανκονέρι όχι μόνο διατήρησαν το αήττητο στην φετινή διοργάνωση αλλά κράτησαν και το μηδέν παθητικό! Τα λόγια πραγματικά περισσεύουν μπροστά στον κορυφαίο τερματοφύλακα της τελευταίας 20ετίας και σίγουρα έναν από τους κορυφαίους όλων των εποχών, Μπουφόν, αλλά και στην αμυντική γραμμή για σεμινάριο με τους διεθνείς Ιταλούς στόπερ και τους μπαλαδόρους Βραζιλιάνους μπακ. Και η φετινή Μεγάλη Κυρία έχει ακόμα ένα τεράστιο πλεονέκτημα. Ο Μαξ Αλέγκρι στην 3η σεζόν στον πάγκο της Γιουβέντους αντιλήφθηκε πως με αυτή την οπισθοφυλακή, αν έχει και το εύκολο γκολ, τότε όλα γίνονται πιο απλά. Έτσι η φετινή Βέκια Σινιόρα ξεκινάει σταθερά με 4 ποδοσφαιριστές που βλέπουν δίχτυα, άλλος με μεγαλύτερη και άλλος με μικρότερη συχνότητα. Ιγουαίν – Ντιμπαλά – Μάντζουκιτς – Κουαδράδο συνθέτουν ένα καρέ που πονοκεφαλιάζει κάθε αντίπαλο προπονητή. Με αυτόν τον τρόπο η Γιουβέντους έφτασε έως εδώ και πλέον για πολλούς είναι το μεγάλο φαβορί για κατάκτηση του τροπαίου, με περισσότερες πιθανότητες και από την κάτοχο Ρεάλ.

Τι εκτιμώ λοιπόν πως θα δούμε απόψε...Το σίγουρο είναι ότι καμία ομάδα δεν μπορεί να αλλάξει τακτική σε έναν ημιτελικό Champions League. Η Μονακό θα επιδιώξει τον γρήγορο ρυθμό, τις πολλές επιθέσεις και τα πολλά γκολ. Δυστυχώς για αυτήν όμως η Γιουβέντους είναι η αντίπαλος που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλη φέτος, πως να απορροφήσει την ενέργεια αυτή και να την μετατρέψει σε πλεονέκτημα. Διότι με τους χώρους που αφήνουν οι γηπεδούχοι, οι φιλοξενούμενοι είναι ικανοί να πάρουν σκορ πρόκρισης από σήμερα. Θεωρώ πραγματικά ότι ο αγώνας θα είναι βούτυρο στο ψωμί των μπιανκονέρι και κρίνω δίκαιο τον φαβοριτισμό τους στο σετ των αποδόσεων. Περιμένω όμως την Μονακό να γίνει απόψε η πρώτη ομάδα που σπάει το ιταλικό τείχος και να σκοράρει, για αυτό και θα επιλέξω τον συνδυασμό GG και Χ2 που καλύπτει όλα τα σενάρια που έχω στο μυαλό μου.

Προγνωστικά Λυριτζής
ΩΡΑ
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΚΕΡΔΟΣ
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
03/05
21:45
Μονακό - Γιουβέντους Χ2&GG 15.00 0-2 -15.00
2.28
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Μονακό - Γιουβέντους
03/05 | 21:45
Stake
15.00
Result
0-2
Profit
-15.00
Σημείο:
Χ2&GG
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
02/05
02:00
L-Train New York Knicks - Philadelphia 76ers Πρόκριση 76ers 12.50
1.92
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
27/04
20:00
Ραπτάκης Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1 6.00
1.70
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
25/04
18:00
Καπίρης Μπλαντς - Ναδάλ 2 (-7.5 games) 8.00
1.93
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Πρόκριση 76ers
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
2 (-7.5 games)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος