foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ61
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
nba-playoffs.jpg

Οι Clippers και ο δεύτερος γύρος

L-Train
L-Train | Προγνωστικά NBA
30 Απρ 2017 10:34

Καλημέρα στην παρέα του NBA και τους αναγνώστες του foxbet.gr. Δεν τα είπαμε χθες διότι δεν είχαμε δράση. Έρχονται σιγά-σιγά οι μέρες που η δράση το NBA λιγοστεύει. Κάτι που δε μας αρέσει καθόλου, μιας και προοιωνίζεται το τέλος και της φετινής σεζόν.

Στην τελευταία στήλη "γράψαμε" πάλι κέρδος και κοντέψαμε και πάλι στην δεύτερη εκατοντάδα. Έχει δουλειά ακόμα. Εξαιρετική ανάγνωση και των τριών αγώνων, Wizards και Celtics το καθάρισαν και οι Clippers έδειξαν ότι έχουν σθένος. Απόψε το κουπόνι έχει 2 ματς, αλλά πριν από αυτό θα αναλύσουμε λίγο τα τρία ζευγάρια του δεύτερου γύρου. Πάμε.

Σενάρια πρόκρισης

Για πρωταθλητές περιφερειών και NBA δε θα μιλήσω και πάλι, το έκανα στο προηγούμενο κείμενο με τα μακροχρόνια. Πριν την αρχή της post season. Να πω μόνο ότι οι αποδόσεις στα 2 στοιχήματα των Rockets έχουν πέσει. Λογικό. Το ίδιο και οι αποδόσεις των Wizards. Καλή περίπτωση να πάρει κάποιος και τώρα Wizards στο 10.00 για να κατακτήσουν την Ανατολή, αλλά ακόμα και στους τελικούς να πάνε (λογικά κόντρα στους Cavs), θα δίνονται σε καλή απόδοση για funbet. Πάμε στα σενάρια πρόκρισης.

nba playoffs 2 14/4/2017

Ξεκίνημα στο εύκολο. Cavaliers - Raptors. Δε νομίζω ότι οι Raptors θα μπορέσουν να κάνουν και πολλά. Οι Cavaliers εύκολα ή δύσκολα θα βρεθούν στην επόμενη φάση. Εύκολο πιστεύω ότι θα είναι και το Warriors - Clippers/Jazz. Τώρα όσον αφορά τα άλλα δύο ζευγάρια, δεν είναι δεδομένο ότι τα φαβορί θα βρεθούν στους τελικούς των περιφερειών. Βάση αποδόσεων μάλιστα, δεν αξίζει να ποντάρει κανείς τα υποτιθέμενα φαβορί (Spurs @ 1.46, Celtics @ 1.57). Στο 2.80 οι Rockets και στο 2.50 οι Wizards. Εκεί υπάρχει αξία.

Τα ζευγάρια

 VS  (3-1 στη regular)

Οι Cavaliers μπορεί να συνέχισαν στην post season να μην δείχνουν προσήλωση στο αμυντικό παιχνίδι, αλλά χάρις στην επίθεση τους έφτασαν στο 4-0 κόντρα στους Pacers. Δεν ήταν τόσο εύκολο όσο δείχνει, δεν παύει όμως να είναι ακόμα ένα 4-0 για ομάδα του LeBron. Από την άλλη οι Raptors ζορίστηκαν. Αρκετά. Και συνεχίζω να έχω την πεποίθηση ότι οι Bucks δεν διαχειρίστηκαν σωστά το πλεονέκτημα που πήραν. Θεώρησαν ότι μετά και το επιβλητικό 104-77 στο game3, η δουλειά τελείωσε. Συν το ότι δεν υπήρχε σκόρερ να "σκοτώσει" την άμυνα των Καναδών. Εξαιρετικός ο Αντετοκούνμπο (Bucks), αλλά αρκετά μόνος στο μεγαλύτερο διάστημα της σειράς. Τι μέλει γεννέσθαι στο round2. Οι Raptors ίσως φανούν πιο δυνατοί, ίσως δεν παίζει μόνος του ο DeRozan και μπει στην εξίσωση και ο Lowry. O "κώνος" που έχουν στην άμυνα οι Cavs στη θέση 1, θα του επιτρέψει να έχει πιο ενεργό ρόλο στο σκοράρισμα, αλλά ως εκεί. Μια το πολύ δύο νίκες αναλογούν στους Raptors. Οτιδήποτε πέρα από αυτό θεωρώ ότι θα είναι υπέρβαση για την ομάδα από τον Καναδά.

Στοιχήματα: Πρόκριση Cavaliers @ 1.19 Σκορ σειράς 4-1 @ 3.30, 4-2 @ 4.50 Cavaliers -1.5 νίκες @ 1.44 Νίκη Cavaliers στο game 1 & πρόκριση Cavaliers @ 1.45

VS (2-2 στη regular)

Δεν ξέρω 100% αν οι Celtics δικαιούνται να βρίσκονται εδώ. Και το κακό είναι ότι αυτή η ανακρίβεια, δε μου δίνει καθαρή εικόνα για την πρόβλεψη. Από την πλευρά τους οι Wizards έκαναν αυτό που περίμενα. Ίσως και λίγο πιο δύσκολα, μιας και έβλεπα ένα άνετο 4-1 κόντρα στους Hawks. Ήταν μέτριος στο game4 ο Wall και εκεί βρήκαν την ευκαιρία οι Hawks. Καθηλωτικοί πάντως στο Verizon Center οι Wizards, όπου μέτρησαν τρεις νίκες. Τα είπαμε. Η καλύτερη έδρα στην Ανατολή. Και με έναν Wall να κάνει όργια. Για τους Celtics, το round1 των play-offs είχε την ιστορία με τον Thomas. Και χωρίζεται στην εποχή με Rondo στη σειρά και σε αυτήν χωρίς Rondo.

Οι Celtics μπήκαν στην post season λοιπόν, και την ομάδα "σκέπαζε" το δράμα που ζούσε ο Thomas. Εν μέσω λοιπόν του πένθους, οι Bulls έκαναν διπλό break μέσα στο TD Garden. Δεν ξέρω αν ήταν ο Thomas που επηρέαζε την ομάδα, ή αν όντως οι Celtics δεν μπορούσαν, αλλά θα μαθαίναμε τι συμβαίνει παρακάτω. Και τότε τραυματίστηκε ο Rondo. Στο game3 φάνηκε τι θα ακολουθήσει. Εκεί εμφανίστηκαν άλλοι Bulls από αυτούς που είδαμε στα δύο πρώτα ματς. Και οι Bulls του game3 ήταν αυτοί που παρουσιάστηκαν και στα υπόλοιπα τρία ματς. Το τελικό 4-2 λοιπόν αφήνει πολλά ερωτήματα. Έφταιγε ο χαμός της αδερφής του Thomas στα δύο πρώτα ματς; Ή οι Celtics απλά πήραν την πρόκριση επειδή τραυματίστηκε ο Rondo; Να σας πω τι πιστεύω. Μάλλον το δεύτερο. Γιατί όταν μιλάμε για το χαμό της αδερφής σου, ο θρήνος δεν περνάει σε διάστημα πέντε ημερών. Ξεκάθαρα. Οι Celtics απλά ήταν τυχεροί, γιατί ο Rondo που έκανε "παπάδες" στα δύο πρώτα παιχνίδια, τραυματίστηκε.

Το match-up Thomas - Wall αναμφίβολα θα κλέψει την παράσταση. Ελαφρύ προβάδισμα των Celtics στη ρακέτα, λόγω Horford, που όμως στο round1 δεν έδειξε πολλά. Θα έλεγα μάλιστα ότι στα δύο πρώτα ματς ο Lopez τον έκανε παιχνιδάκι. Βάση απόδοσης αξίζει η πρόκριση των "μάγων". Γιατί στα δικά μου μάτια οι πιθανότητες είναι 50-50. Οι Wizards έδειξαν πολύ καλύτερα στοιχεία από τους Celtics και κόντρα σε καλύτερη ομάδα. Συν το ότι η έδρα τους είναι απόρθητη. Ούτε στη regular τα κατάφεραν οι Celtics. Εδώ δεν αποκλείεται να δούμε και game7.

Στοιχήματα: Πρόκριση Wizzards @ 2.50 Wizards +1.5 νίκες @ 1.50 Η σειρά να τελειώσει στο game7 @ 2.50

VS (3-1 στη regular)

Την άποψη μου για τους φετινούς Rockets την έχω γράψει. Άλλο όμως αυτό που πιστεύω εγώ και άλλο τι θα αποδείξουν οι "ρουκέτες" μέσα στο παρκέ. Αμφότερες πέρασαν με σχετική ευκολία από τον πρώτο γύρο, μάλιστα οι Rockets με 4-1, απέναντι στο 4-2 των Spurs. Λεπτομέρειες. Καμία από τις δύο δεν έδειξε να κινδυνεύει. Που έχουν προβάδισμα οι Spurs; Στο γεγονός ότι παίζουν άμυνα. Και η άμυνα δίνει πρωταθλήματα. Έχουν έναν εξαιρετικό αμυντικό στην περιφέρεια και δεν κινδυνεύουν στη ρακέτα, εκεί που είναι και το αδύναμο σημείο τους. Από την άλλη πλευρά οι Rockets παίζουν το στυλ μπάσκετ που ίσως ζορίσει τους Spurs. Γρήγορο μπάσκετ και πολλά σουτ. Οι Spurs φέτος, στις νίκες τους δεν επέτρεπαν πάνω από 96π. Οι Rockets όμως φέτος δύσκολα έμεναν κάτω από 100. Η ομάδα με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα, πως να μείνει χαμηλά; Πρέπει να βρουν πολλά αποθέματα οι Spurs για να μαρκάρουν τους σουτέρ των Rockets σε σειρά αγώνων.

Για να μην μακρυγορούμε. Είναι μια αμφιλεγόμενη σειρά. Το game1 θα δείξει πολλά. Στην τελική, μπορεί ο Popovic να ζητήσει άμυνα στα εντός και να παίξει και αυτός το transition game στα εκτός. Δίχως όμως να έχει το πλεονέκτημα εκεί. Οι Rockets δεν έχουν πολλές επιλογές. Τρέξιμο και σουτ. Γιατί τώρα το να μάθουν να παίζουν άμυνα, μου φαίνεται δύσκολο. Προσωπική εκτίμηση, το πρώτο πράγμα που θα κάνουν και οι 2, θα είναι να στηρίξουν την έδρα τους. Άρα, δεν αποκλείεται το game7. Βάση απόδοσης και εδώ, αξίζει να πάρει κάποιος τους Rockets.

Στοιχήματα: Πρόκριση Rockets @ 2.80 Rockets +1.5 νίκες @ 1.87 Η σειρά να τελειώσει στο game7 @ 3.00

Ειδικά στοιχήματα παιχτών

Από τα αγαπημένα μας πλέον και πάμε να δούμε τι βγάζουν. Στην πρώτη σειρά, νομίζω ότι δικαίως οι LeBron και DeRozan είναι στο 2.70 και στην πρώτη θέση. Ανάμεσα στους δύο; Ε δε θέλει και ερώτημα. LeBron. 32.8π. σκοράρει στην post season και είναι και πιο σταθερός από τον DeRozan. Που, ειρήσθω εν παρόδω, σκοράρει μόλις 23.5π στα play-offs. Kαι δεν βγάζει σταθερότητα. Επειδή βγήκαν και ριμπάουντερ, νομίζω ότι είναι υπόθεση των Cavs. Σκεφτείτε μόνο ότι ο πρώτος των Raptors στον πρώτο γύρο, δεν ήταν καν Center (Ibaka με 8.8), την ώρα που στους Cavs 11 είχε ο Thompson, 9.8 ο Lebron και 9.3 o Love. Και μάλιστα, την ώρα που οι Bucks σούταραν με τα "πόδια" και ήταν εξαιρετικά άστοχοι, ενώ από την άλλοι οι Cavs στα δικά τους παιχνίδια είχαν περισσότερα καλάθια από τον αντίπαλο. Με νούμερα; 41.8 τα ριμπάουντ των Raptors στον πρώτο γύρο, 39.8 αυτά των Cavs. Επειδή το τραβήξαμε πολύ. Το 4.00 για Love, Thompson και LeBron επιτρέπει και τριπλό ποντάρισμα πάνω τους. Δεν βγαίνει κάποιος άλλος. Ανάμεσα στους τρεις, φαβορί ο ψηλός (Thompson).

Στοιχήματα: James 1st scorer στη σειρά @ 2.70 Love 1st reb. @ 4.00 James 1st reb. @ 4.00 Thompson 1st reb. @ 4.00

Πράγματα και θαύματα έκανε ο Wall στον πρώτο γύρο των play-offs, εν αντιθέσει με τον Thomas. 29.5π. και 10.3ασ. είχε. Μόλις στους 23.0π. ο Thomas, είπαμε προφανώς επηρεασμένος και από το δράμα που ζει. Αν λοιπόν ο λόγος της μέτριας απόδοσης του είναι αυτός και επειδή θεωρώ ότι ένας τέτοιος χαμός δεν ξεπερνιέται από τη μια μέρα στην άλλη, το 4.25 να βγει πρώτος σκόρερ ο Wall είναι "λουκούμι". Επίσης "λουκούμι" είναι και το 2.5ο για να βγει πρώτος ριμπάουντερ στη σειρά ο Gortat. Μπορεί ο Horford να είναι καλύτερος σαν παίχτης, αλλά η λειτουργία των Celtics στη ρακέτα δεν ήταν καλή. 41.3ριμπ. μάζευαν οι Wizards και κόντρα σε αντίπαλο που σκόραρε, αντιθέτως στα 39.0ριμπ. ήταν οι Celtics. Απέναντι στους Bulls που ήταν πολύ πιο άστοχοι από τους Hawks. Και όσον αφορά τον ατομικό Μ.Ο, στα 8.5ριμπ. ο Horford, στα 10.7 ο Gortat.

Στοιχήματα: Wall 1st scorer στη σειρά @ 4.25 Gortat 1st reb. @ 2.50

Στην πιο αμφίρροπη σειρά των τριών, αμφίρροπα θα είναι και τα στοιχήματα παιχτών. Βέβαια, το 2.20 για Harden και Leonard επιτρέπει διπλό -μεγάλο- ποντάρισμα. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δε θα είναι κάποιος εκ των δύο. Εκτός αν τραυματιστούν και οι δύο. Μόνο τότε. Ανάμεσα στους δύο, λογικά ο Harden. Γιατί πολύ απλά ο Leonard κάνει δύο δουλειές στο παρκέ. Σκοράρει και μαρκάρει. Οπότε, κάπου θα βγάλει εξτρά κούραση. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι τα ριμπάουντ. Δεκτό ότι ο Harden είχε στην regular 8.1ριμπ., αλλά στα play-offs έπεσε στα 6.4. Ο Aldridge από την άλλη έμεινε σταθερός στα 7.6. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν, πως δίνεται στο 3.00 ο Harden και σε απόδοση 6.00 ο Aldridge; Center είναι ο δεύτερος. Το βασικό center της ομάδας. Και δε μιλάμε για μαραθώνιο 82 αγώνων. 7 ματς (το πολύ θα είναι). Δεν προλαβαίνει να κάνει 200 δουλειές ο Harden, προκειμένου να ανεβάσει τα νούμερα του. Εκτιμώ ότι υπάρχει μεγάλη αξία στο 6άρι του Aldridge.

Στοιχήματα: Leonard 1st scorer στη σειρά @ 2.20 Harden 1st scorer στη σειρά @ 2.20 Aldridge 1st reb. @ 6.00

Και κάπου εδώ τελειώνει ο μαραθώνιος με την ανάλυση και τα στοιχήματα στον δεύτερο γύρο των play-offs. Προφανώς μένει το τέταρτο ζευγάρι, πάνω-κάτω όμως, είτε είναι οι Jazz είτε οι Clippers, την κατάληξη του την ξέρω. Αυτά όμως στο επόμενο κείμενο. Και πάμε τώρα να δούμε και τα 2 ματσάκια που έχουμε στο κουπόνι για απόψε.

VS (0-0)

Λίγο πολύ, όσα έχω πει και παραπάνω. Οι Celtics δε θα έχουν τόσο εύκολο έργο, όσο τους βγάζουν οι αποδόσεις. Σίγουρα το game1 θα δείξει πολλά. Πάντως, αν το match-up Thomas - Wall βγάλει νικητή το δεύτερο, οι Wizards έχουν πολλές πιθανότητες να φύγουν μέχρι και με το διπλό από το Garden. To +6.5 των Wizards έχει αξία, μιας και πιστεύω ότι θα δούμε ντέρμπι. Παρά τη χαμηλή συγκομιδή των Celtics στον πρώτο γύρο, πιστεύω ότι τώρα θα ανέβουν. Εξάλλου, οι Wizards είναι ομάδα που "τρέχει" στο γήπεδο, άρα και οι Celtis φρονώ ότι θα πράξουν το ίδιο. Από το συνολικό over και αυτά των δύο ομάδων, αξία βάση απόδοσης υπάρχει στο over 104.5 των Wizards.

Στοιχήματα: Wizards +6.5 @ 1.67 Wizards over 104.5 @ 1.75

 VS Utah Jazz New Logo (3-3)

Έβγαλαν "σφυγμό" στο game6 οι Clippers, πήραν τη νίκη στη Utah και έφεραν τη σειρά πίσω στο LA. Κακός οιωνός το γεγονός ότι στη σειρά μετράμε τέσσερα διπλά και δύο άσους. Επειδή όμως είναι και θέμα ψυχολογίας, νομίζω ότι οι Clippers έχουν το προβάδισμα. Οι Jazz είχαν την ευκαιρία τους για να φτάσουν στις τέσσερις νίκες, αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκαν. Σήμερα δεν είναι η σειρά τους για την win4. Σήμερα σειρά έχουν οι Jazz. Ναι, οξύμωρο αυτό που λέω, εφόσον αμφότερες έχουν από τρεις νίκες, αλλά οι Jazz όταν είχαν το πάνω χέρι δεν τα κατάφεραν. 4/6 ματς το σκορ δεν έχει ξεπεράσει τους 194π., το under εκεί έχει αξία.

Στοιχήματα: Clippers -1.5 @ 1.70 Under 194.5 @ 1.63

Τα ειδικά στοιχήματα παιχτών δεν έχουν ανοίξει ακόμα σε κανένα από τα δύο ματς. Επειδή είναι περιορισμένος ο χρόνος μου για απόψε, δεν ξέρω αν θα προλάβω πριν την έναρξη του Celtics - Wizards να ανεβάσω κάτι. Αν προκύψει πάντως, έστω και μέχρι τις 19:30 θα ανέβει στη στήλη.

L-Train

Προγνωστικά L-Train
ΩΡΑ
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΚΕΡΔΟΣ
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
16/05
00:00
Boston Celtics - Washington Wizards Wizards +1.5 wins 15.00 4-3 +17.40
2.16
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
16/05
00:00
Boston Celtics - Washington Wizards Wizards +1.5 wins 7.50 4-3 -7.50
4.05
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
16/05
00:00
San Antonio Spurs - Houston Rockets Rockets +1.5 wins 18.00 4-2 -18.00
1.87
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
16/05
00:00
Boston Celtics - Washington Wizards 7 games in serie (@2.75) 20.00 7 games in serie +2.00
0.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
16/05
00:00
Boston Celtics - Washington Wizards Wizards to Qualify (@2.5) 19.00 Celtics -19.00
0.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
16/05
00:00
Boston Celtics - Washington Wizards Gortat 1st reb. in serie 12.50 Gortat +18.75
2.50
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
16/05
00:00
Boston Celtics - Washington Wizards Wall 1st scorer in serie 7.00 Thomas -7.00
4.25
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
16/05
00:00
Cleveland Cavaliers - Toronto Raptors Thompson 1st reb. in serie 7.00 Thompson +21.00
4.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
16/05
00:00
Cleveland Cavaliers - Toronto Raptors James 1st scorer in serie 10.00 James +17.00
2.70
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
16/05
00:00
San Antonio Spurs - Houston Rockets Aldridge 1st reb. in serie 5.00 Capela -5.00
6.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
30/04
20:00
Boston Celtics - Washington Wizards Wizards +6.5 25.00 123-111 -25.00
2.84
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Boston Celtics - Washington Wizards
16/05 | 00:00
Stake
15.00
Result
4-3
Profit
+17.40
Σημείο:
Wizards +1.5 wins
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Boston Celtics - Washington Wizards
16/05 | 00:00
Stake
7.50
Result
4-3
Profit
-7.50
Σημείο:
Wizards +1.5 wins
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
San Antonio Spurs - Houston Rockets
16/05 | 00:00
Stake
18.00
Result
4-2
Profit
-18.00
Σημείο:
Rockets +1.5 wins
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Boston Celtics - Washington Wizards
16/05 | 00:00
Stake
20.00
Result
7 games in serie
Profit
+2.00
Σημείο:
7 games in serie (@2.75)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Boston Celtics - Washington Wizards
16/05 | 00:00
Stake
19.00
Result
Celtics
Profit
-19.00
Σημείο:
Wizards to Qualify (@2.5)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Boston Celtics - Washington Wizards
16/05 | 00:00
Stake
12.50
Result
Gortat
Profit
+18.75
Σημείο:
Gortat 1st reb. in serie
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Boston Celtics - Washington Wizards
16/05 | 00:00
Stake
7.00
Result
Thomas
Profit
-7.00
Σημείο:
Wall 1st scorer in serie
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Cleveland Cavaliers - Toronto Raptors
16/05 | 00:00
Stake
7.00
Result
Thompson
Profit
+21.00
Σημείο:
Thompson 1st reb. in serie
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Cleveland Cavaliers - Toronto Raptors
16/05 | 00:00
Stake
10.00
Result
James
Profit
+17.00
Σημείο:
James 1st scorer in serie
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
San Antonio Spurs - Houston Rockets
16/05 | 00:00
Stake
5.00
Result
Capela
Profit
-5.00
Σημείο:
Aldridge 1st reb. in serie
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Boston Celtics - Washington Wizards
30/04 | 20:00
Stake
25.00
Result
123-111
Profit
-25.00
Σημείο:
Wizards +6.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
02/05
02:00
L-Train New York Knicks - Philadelphia 76ers Πρόκριση 76ers 12.50
1.92
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
19/04
10:30
F1Addict Ποια ομάδα θα βάλει δύο πιλότους στην τριάδα; Ferrari 8.00
2.75
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
19/04
10:30
F1Addict Ηead to Head (Προκριματικών Sprint): Hamilton vs Russell: L.Hamilton 8.00
2.25
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
19/04
10:30
F1Addict Περιθώριο Νίκη (Κατατακτήριων Sprint): Από 0.000 έως 0.100 8.00
3.50
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
18/04
21:15
US Lover Michael Smith - Luke Littler Under 6.5 180's 5.00
1.90
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Πρόκριση 76ers
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Από 0.000 έως 0.100
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
5.00
Σημείο:
Under 6.5 180's
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος