foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ125
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
playoffs-696x385.jpg

Και τώρα, αρχίζουμε...

L-Train
L-Train | Προγνωστικά NBA
14 Απρ 2017 19:42

Καλησπέρα στην παρέα του NBA και τους αναγνώστες του foxbet.gr. Έχουμε δράση και πάλι και μάλιστα, ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! Play-offs. Επιτέλους αρχίζουν και ο ανταγωνισμός πλέον μεγαλώνει.

Προφανώς, περισσότεροι θα είναι και αυτοί που θα ασχοληθούν με το NBA από δω και πέρα. Όχι ότι είμαστε λίγοι και στη regular, αλλά play-offs ΝΒΑ βλέπουν κι αυτοί που πιστεύουν -ακόμα- ότι στο NBA δεν παίζουν μπάσκετ, αλλά είναι τσίρκο. Κι ότι μπάσκετ είναι μόνο το ευρωπαϊκό. Για αυτό φέτος η Ευρωλίγκα προσπάθησε να φτιάξει ένα format κοντά στο NBA, με πολλά και σερί παιχνίδια. Μεγάλη κουβέντα, θα τα πούμε άλλη φορά.

nba playoffs 14/4/2017 Τα 8 ζευγάρια της Post Season

Ξεκίνημα στα play-offs και πριν την καθιερωμένη στήλη της ημέρας, πάμε να κάνουμε μια μελέτη για τα μακροχρόνια στοιχήματα που έχουν προκύψει. Πάμε να τα δούμε.

Πρωταθλητής NBA και Πρωταθλητής Περιφέρειας

Ήδη από το καλοκαίρι, έχω μιλήσει για το τι βλέπω για πρωταθλητή NBA και πρωταθλητή Ανατολικής Περιφέρειας. Όσο χάλια έπαιξαν οι Cavs, στα play-offs είναι φαβορί και για αυτό συνηγορούν και οι books. Η απόδοση τους παραμένει εκεί κοντά στο 4,50 που το πήρα και το καλοκαίρι. Ακόμα και χωρίς πλεονέκτημα έδρας, η απόδοση τους για την Ανατολή έχει πέσει κιόλας. Αν κάποιος θέλει να πάει στην έκπληξη, για την Ανατολή, δε θα του πω Celtics. Wizzards σε απόδοση 15,00. Αλλά είναι καθαρά θέμα δικής μου οπτικής. Και δεν έχω ιδιαίτερες αναλύσεις. Απλά γουστάρω το μπάσκετ που παίζουν και γουστάρω την αλητεία του Wall. Όπως και να χει, δε θα κάνω κάτι.

nba playoffs 2 14/4/2017

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει η Δύση. Οκ, εκεί είναι οι Warriors. Αλλά ΔΕΝ είναι ΜΟΝΟ οι Warriors. Οι Spurs είναι πάντα μια αξιόλογη δύναμη. Εγώ όμως θα ρίξω λίγα "ψιλά" στους Rockets. Φέτος έχουν φτιάξει ένα πολύ δυνατό σύνολο. Που έχει 3 πραγματάκια πολύ σημαντικά για το μπάσκετ που παίζεται στο NBA. Ταχύτητα, έναν PG που κάνει λίγο από όλα στο παρκέ και σουτ από μακρινή απόσταση. Οι Rockets φέτος έπαιξαν πολύ θεαματικό μπάσκετ. Ο Harden μπήκε σε ένα "καλούπι" και φέτος αν δεν ήταν ο Westbrook, θα ήταν ο MVP της Regular. Άρα, τυπικά έχουν τον καλύτερο παίχτη της λίγκας. Ένα αρνητικό έχουν. Δεν παίζουν άμυνα. Και δεν έχουν άμυνα στη ρακέτα καθόλου! Παρόλα αυτά, νομίζω πως βάση των όσων έδειξαν, αξίζει να τους εμπιστευτεί κάποιος για το βήμα παραπάνω. Στο 13,00 να τερματίσουν πρώτοι στη Δύση, στο 21,00 να πάρουν το δαχτυλίδι.

Πιθανά στοιχήματα: Κατάκτηση Ανατολής Cavaliers @ 1,36 Κατάκτηση NBA Cavaliers @ 4,60 (το έχω "αγοράσει" από το καλοκαίρι στο 4,65) Κατάκτηση Ανατολής Wizzards @ 15,00 Κατάκτηση Δύσης Rockets @ 13,00 Κατάκτηση NBA Rockets @ 21,00

Σενάρια πρόκρισης

Τα έφερε έτσι φέτος η μοίρα που βάση των ζευγαριών που προέκυψαν, το πλεονέκτημα έδρας το πήρε η καλύτερη ομάδα και αυτή που και χωρίς πλεονέκτημα, στα δικά μου μάτια θα ήταν το φαβορί. Εξου και φέτος δεν υπάρχει ζευγάρι που να δίνεται το φαβορί πάνω από 1,60. Από το 1,01 των Warriors μέχρι το 1,60 των Clippers. Και το ζήτημα είναι πως δεν βλέπεις να "σπάει" κάποιο φαβορί. Κι αυτό γιατί, ακόμα και τα μεταξύ τους παιχνίδια στη regular να πάρεις, σε όλα τα ζευγάρια (πλην δύο) το φαβορί ήταν νικητής. Cavs - Pacers 3-1, Raptors - Bucks 3-1, Clippers - Jazz 3-1, Wizzards - Hawks 3-1, Warriors - Blazers 4-0, Rockets - Thunder 3-1. Μόνο στα Spurs - Grizzlies και Celtics - Bulls η σειρά ήρθε 2-2, αλλά αλήθεια τώρα; Τι πιθανότητες θα δίνατε σε Grizzlies ή (ΚΥΡΙΩΣ) σε Bulls; Μοιραία λοιπόν, βάση λογικής, επιλογή για καλό ποντάρισμα δεν βγαίνει. Πάμε όμως να τα δούμε ένα-ένα.

Τα ζευγάρια

VS (2-2 στη Regular Season)

Για μένα το σκορ στη Regular δε λέει κάτι. Από τη μια πλευρά έχουμε μια ομάδα και από την άλλη κάτι που μοιάζει με μια παρέα παιχτών, που αραιά και που μαζεύεται για να παίξει κανα ματσάκι. Στην αλάνα της γειτονιάς. Από τη μια πλευρά έχουμε έναν κανονικό προπονητή και από την άλλη δεν έχουμε προπονητή. Οι Celtics φρονώ ότι θα περάσουν με άνεση. Με φοβίζει μόνο το γεγονός ότι οι Bulls έχουν κατά τι περισσότερο εμπειρία από play-offs τα τελευταία χρόνια. Αλλά, από μόνο του αυτό αρκεί; Θα δείξει. Στα ειδικά στοιχήματα παιχτών που υπάρχουν, όσον αφορά τον πρώτο σκόρερ της σειράς, αξίζει το ρίσκο με τον Butler σε απόδοση 7,00. Ο Thomas των Celtics πληρώνει "ψίχουλα" (προσωπική εκτίμηση) και ο Butler εύκολα μπορεί να βγει από πάνω.

Πιθανά στοιχήματα: Πρόκριση Celtics @ 1,20 Celtics -1,5 games @ 1,53 Νίκη Celtics στο Game 1 & Πρόκριση Celtics @ 1,50 Πρώτος σκόρερ στη σειρά Butler @ 7,00
VS  (3-1 στη Regular Season)

Οι Cavs εδώ και καιρό είχαν αρκετές "αρρυθμίες" στο παιχνίδι τους. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα συνεχίσουν έτσι και στα play-offs. Ότι κι αν έκαναν οι ομάδες του LeBron στη Regular, στα play-offs καθάριζαν τους αντιπάλους σαν αβγό. Οι Pacers δεν είναι μια σταθερή ομάδα, που μπορεί να πει κάποιος ότι θα καταφέρει να κάνει ζημίες στους πρωταθλητές. Κοιτώντας το ρόστερ τους, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν συντελεί επιτυχία το γεγονός ότι κατάφεραν να μπουν στην 8άδα την τελευταία αγωνιστική. Εν πολλοίς, καλές μονάδες, αλλά καθόλου χημεία! Φρονώ ότι εύκολα η παρέα του LeBron θα ξεπεράσει το πρώτο εμπόδιο, στο δρόμο προς τη δόξα.

Πιθανά στοιχήματα: Πρόκριση Cavaliers @ 1,10 Cavaliers -1,5 games @ 1,35 Under 5,5 games @ 1,65
VS (3-1 στη Regular Season)

Μπορεί οι Raptors στη regular να πήραν τη σειρά, αλλά 4 χρόνια τώρα στα play-offs δείχνουν άλλη ομάδα. Και πάλι καλά που πέρυσι έφτασαν μέχρι τους τελικούς του NBA, μήπως και "πετάξουν" από πάνω τους τη φοβία αυτή. Βέβαια, ακόμα και πέρυσι, που επί της ουσίας πέραν των Cavs δεν υπήρχε σοβαρός αντίπαλος στην Ανατολή (φέτος είναι πιο ανταγωνιστική η περιφέρεια), με δυσκολία πέρασαν και από Pacers και από Heat. Οι Bucks, τουλάχιστον εντός έδρας θα τους βάλουν δύσκολα. Αν μάλιστα οι Raptors εμφανιστούν όπως και πέρυσι στον πρώτο γύρο, δεν αποκλείεται να πέσουν και θύμα έκπληξης. Όπως και να χει, περιμένω μια πολύ ανταγωνιστική σειρά. 1,55 πληρώνει ο DeRozan για πρώτος σκόρερ της σειρά και είναι πολύ καλή επιλογή.

Πιθανά στοιχήματα: Πρόκριση Bucks @ 4,20 Over 5,5 games @ 1,65 Bucks +1,5 games @ 2,00 Πρώτος σκόρερ στη σειρά DeRozan @ 1,55 Να τελειώσει η σειρά στο 7ο game @ 3,00 Πρόκριση με ανατροπή στο σκορ Bucks @ 6,50
VS (3-1 στη Regular Season)

Οι Wizzards φέτος ξεκίνησαν νωθρά, αλλά μόλις μπήκα άπαντες στο rotation της ομάδας συνέχισαν εντυπωσιακά με αποτέλεσμα να κάνουν την καλύτερη τους σεζόν (βάση ρεκόρ τουλάχιστον), από το μακρινό 1978. Όταν ακόμα τότε λέγοντας Bullets. Κατακτώντας μάλιστα φέτος την κορυφή της division τους. Τότε στην Atlantic, φέτος στην Southeast. Ήταν μια πολύ καλή χρονιά και βάση αντιπάλου θεωρώ ότι μπορεί να συνεχιστεί. Οι Hawks φέτος έδιωξαν Horford, Teague, αλλά η μετάβαση στους Howard, Schroder δεν έγινε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όταν μάλιστα οι κουβέντες περί παραχώρησης του Milsap ήταν έντονες όλη τη χρονιά, καταλαβαίνει κανείς ότι με το "ζόρι" δούλεψε φέτος η ομάδα. Παρατεταμένο ντεφορμάρισμα το τελευταίο διάστημα και δεν ξέρω κατά πόσο τους επηρέασε και εν όψει play-offs. Καλύτερη ομάδα οι Wizzards, αρκετά σταθεροί στην πρωτεύουσα (άντρο το Verizon για σερί αγώνων), εξίσου καλοί και μακριά από αυτήν. Θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα, θα είναι στην επόμενη φάση.

Πιθανά στοιχήματα: Πρόκριση Wizzards @ 1,45 Under 5,5 games @ 2,45 Wizzards -1,5 games @ 1,87 Νίκη Wizzards στο game 1 & πρόκριση Wizzards @ 2,10 Πρώτος σκόρερ στη σειρά Wall @ 2,50 VS (4-0 στη Regular Season)

Ο Durant επέστρεψε και οι Warriors είναι και πάλι φαβορί. Τι τύχη μπορεί να έχουν οι Blazers; Πέρυσι, που έκαναν και καλύτερη regular, τους κόντραραν, τους ζόρισαν και εν τέλει έχασαν με 4-1. Φέτος; Και πέρυσι οι Warriors κατανάλωσαν ενέργεια, για το 73-9. Φέτος που το πήγαν πιο "ρελαντί" στη Regular; 4-0 προβλέπω και οι "πολεμιστές" απλά θα περιμένουν τον επόμενο. Αν οι Blazers πάρουν μια πρωτιά στη σειρά, πιθανολογώ ότι θα είναι αυτή του Lillard. Πέραν του ότι οι Durant και Curry θα μοιραστούν τους πόντους, όπως έγινε σε όλη τη regular, o Lillard και τις 3 προηγούμενες χρονιές, ανέβαζε τα νούμερα του στο σκοράρισμα, από τη Regular στα play-offs. 27,0π. Μ.Ο είχε στη Regular, μπορεί να φτάσει τους 28π. τώρα.

Πιθανά στοιχήματα: Πρόκριση Warriors @ 1,01 Σκορ σειρά 4-0 @ 2,10 Under 5,5 games @ 1,16 Πρώτος σκόρερ στη σειρά Lillard @ 3,75

VS (2-2 στη Regular Season)

Σε όλους μπορεί να μοιάζει ως μια αμφίρροπη σειρά, αλλά τώρα που σφίγγουν τα "γάλατα", οι Spurs πιστεύω πως θα βγουν ένα level πιο πάνω από αυτό που είδαμε στη regular. Οι 2 τους συναντήθηκαν και πέρυσι στον ίδιο γύρο. 4-0 οι Spurs και μάλιστα πολύ άνετα. Προφανώς έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι οι Conley και Gasol ήταν τραυματίες, αλλά πόσα θα αλλάξουν οι 2 τους φέτος; Άντε να κάνουν 2 νίκες οι Grizzlies; Να κάνουν 3 και να γίνει ντέρμπι; Και πάλι με επιφύλαξη. Όσο κι αν ζοριστούν, είναι τέτοια ομάδα οι Spurs, που θεωρώ πως μπορούν τον πρώτο γύρο να τον "καθαρίσουν". Αν κάτι θα τους φέρει σε πραγματικά δύσκολη θέση, θα είναι το γρήγορο τέμπο. Οι Grizzlies όμως δεν το έχουν αυτό το στυλ παιχνιδιού.

Πιθανά στοιχήματα: Πρόκριση Spurs @ 1,09 Over 5,5 games @ 2,20

VS  (3-1 στη Regular Season)

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι 2 ομάδες θα προσφέρουν το πιο θεαματικό μπάσκετ του πρώτου γύρου. Φουλ επίθεση, μηδενικές άμυνες και τα 2 φαβορί για τον τίτλο του MVP, έκαστος μπορεί να σκοράρει 30+/ματς. Οι Rockets πάντως το έχουν. Είναι πιο ομάδα, έχουν τρομερό σουτ από μακρινή απόσταση και από σχεδόν όλους τους παίχτες του rotation και σαφώς μεγαλύτερο rotation. Οι Thunder είναι ξεκάθαρα ομάδα του Westbrook. Οι Rockets όχι και τόσο (του Harden). Ακόμα κι αν ο Harden βρεθεί σε κακή βραδιά, οι Rockets έχουν παίχτες να σηκώσουν την ομάδα. Οι Thunder απλά θα χάσουν με 25 πόντους. Πάντως, στην Chesapeake θα καταφέρουν να επιβάλουν την κυριαρχία τους οι Thunder. Οπότε, μπορεί να δούμε ντέρμπι. Σίγουρα πάνω από 5,5 ματς. Δεν χάνουν με κατεβασμένα τα χέρια.

Πιθανά στοιχήματα: Πρόκριση Rockets @ 1,26 Over 5,5 games @ 1,75 Νίκη Rockets στο game 1 & πρόκριση Rockets @ 1,66

VSUtah Jazz New Logo (3-1 στη Regular Season)

Ένα ζευγάρι που υπό άλλες συνθήκες θα πλήρωνε εξαιρετικά. Οι Jazz δεν είναι ομάδα ακόμα για να κάνει το κάτι παραπάνω στα play-offs. Οκ, έκανε μια πολύ καλή regular, αλλά στην post-season παίζει ρόλο και η εμπειρία. Και οι Clippers είναι "μπαρουτοκαπνισμένοι". Οι "μορμόνοι" θα πρέπει να "ψηθούν" ακόμα λίγο. Οπότε οι Clippers έχουν τον πρώτο λόγο. Και πιστεύω θα περάσουν με άνεση. Αυτό εν ολίγοις είναι το στόρι και αν οι Jazz έπαιρναν το πλεονέκτημα έδρας, η πρόκριση των Clippers θα πλήρωνε καλά. Τώρα τιμάται στο 1,60. "Ψίχουλα". 4-0 ή 4-1 βλέπω. Εξάλλου, όταν η μπάλα έκαιγε στη regular και παιζόταν το πλεονέκτημα, οι Clippers υποδέχθηκαν τους Jazz, τους κέρδισαν με άνεση και το πήραν. Και μέχρι το τέλος, δεν το έχασαν.

Πιθανά στοιχήματα: Πρόκριση Clippers @ 1,60 Clippers -1,5 games @ 2,50 Νίκη Clippers στο game 1 & πρόκριση Clippers @ 2,10

Αυτά λοιπόν έβγαλε η μελέτη. 1800 λέξεις!! Του δώσαμε και κατάλαβε! Στοιχήματα για όλα τα γούστα. Από το 1,01 των Warriors, έως το 21,00 των Rockets για κατάκτηση. Προφανώς υπάρχουν κι άλλες επιλογές στις σειρές, παρεμφερείς με τα πιθανά στοιχήματα που έχω βγάλει, αλλά για ευνόητους λόγους δεν αράδιασα ότι έβλεπα. Ότι θέλει ο καθένας επιλέγει και ποντάρει αναλόγως. Στο πινακάκι μου, ο δικός μου τρόπος παιχνιδιού. Αύριο κατά το μεσημεράκι θα ανέβει και η πρώτη στήλη για τους αγώνες της ημέρας. Οι αποδόσεις για τα πρώτα 8 ματς έχουν ανοίξει, αλλά θέλει λίγο χρόνο να το ψάξουμε και κουράγιο να τα γράψουμε. Και έπειτα από 1800 λέξεις, δεν έχω τίποτα από τα 2! Τα λέμε αύριο!

L-Train

Προγνωστικά L-Train
ΩΡΑ
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΚΕΡΔΟΣ
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
28/04
00:00
Toronto Raptors - Milwaukee Bucks DeRozan 1st Scorer of Serie 15.00 Αντετοκούνμπο -15.00
1.55
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
28/04
00:00
Toronto Raptors - Milwaukee Bucks Bucks +1,5 games 15.00 4-2 -15.00
2.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
28/04
00:00
Washington Wizzards - Atlanta Hawks Wall 1st Scorer of Serie 12.50 Wall +18.75
2.50
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
28/04
00:00
Cleveland Cavaliers - Indiana Pacers Under 5,5 games (1,65) 26.00 4-0 +2.00
0.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
28/04
00:00
Toronto Raptors - Milwaukee Bucks Over 5,5 games 10.00 4-2 -10.00
2.90
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
28/04
00:00
Boston Celtics - Chicago Bulls Celtics -1.5 games 10.00 4-2 +18.80
2.88
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
28/04
00:00
Washington Wizzards - Atlanta Hawks Wizzards win 1st Game & Qualify (2,10) 35.00 Wizzards win 1st Game & Qualify -0.50
0.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
28/04
00:00
Los Angeles Clippers - Utah Jazz Clippers -1.5 games 12.50 3-4 -12.50
2.50
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
28/04
00:00
Golden State Warriors - Portland Trail Blazers Lillard 1st Scorer of Serie 7.50 Curry -7.50
3.75
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
28/04
00:00
Washington Wizzards - Atlanta Hawks Wizzards to Qualify 16.00 Wizzards to Qualify -16.00
2.32
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
19/06
00:00
NBA Champion Rockets 5.00 Warriors -5.00
21.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
01/06
00:00
Western Conference Winner Rockets 5.00 Warriors -5.00
13.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Toronto Raptors - Milwaukee Bucks
28/04 | 00:00
Stake
15.00
Result
Αντετοκούνμπο
Profit
-15.00
Σημείο:
DeRozan 1st Scorer of Serie
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Toronto Raptors - Milwaukee Bucks
28/04 | 00:00
Stake
15.00
Result
4-2
Profit
-15.00
Σημείο:
Bucks +1,5 games
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Washington Wizzards - Atlanta Hawks
28/04 | 00:00
Stake
12.50
Result
Wall
Profit
+18.75
Σημείο:
Wall 1st Scorer of Serie
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Cleveland Cavaliers - Indiana Pacers
28/04 | 00:00
Stake
26.00
Result
4-0
Profit
+2.00
Σημείο:
Under 5,5 games (1,65)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Toronto Raptors - Milwaukee Bucks
28/04 | 00:00
Stake
10.00
Result
4-2
Profit
-10.00
Σημείο:
Over 5,5 games
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Boston Celtics - Chicago Bulls
28/04 | 00:00
Stake
10.00
Result
4-2
Profit
+18.80
Σημείο:
Celtics -1.5 games
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Washington Wizzards - Atlanta Hawks
28/04 | 00:00
Stake
35.00
Result
Wizzards win 1st Game & Qualify
Profit
-0.50
Σημείο:
Wizzards win 1st Game & Qualify (2,10)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Los Angeles Clippers - Utah Jazz
28/04 | 00:00
Stake
12.50
Result
3-4
Profit
-12.50
Σημείο:
Clippers -1.5 games
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Golden State Warriors - Portland Trail Blazers
28/04 | 00:00
Stake
7.50
Result
Curry
Profit
-7.50
Σημείο:
Lillard 1st Scorer of Serie
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Washington Wizzards - Atlanta Hawks
28/04 | 00:00
Stake
16.00
Result
Wizzards to Qualify
Profit
-16.00
Σημείο:
Wizzards to Qualify
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
NBA Champion
19/06 | 00:00
Stake
5.00
Result
Warriors
Profit
-5.00
Σημείο:
Rockets
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Western Conference Winner
01/06 | 00:00
Stake
5.00
Result
Warriors
Profit
-5.00
Σημείο:
Rockets
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
30/03
23:00
Ραπτάκης Εσπεράνς - ASEC Μιμόσας 1 (-1 Α.Η.) 25.00
1.75
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
30/03
02:40
US Lover Houston - Duke Houston -3.5 5.00
1.90
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/03
22:30
Δούκας Εστρέλα Αμαδόρα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας 2 & Over 2,5 & Να σκοράρει ο Γκιόκερες (Bet Builder) 10.00
2.45
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/03
21:30
Hooper Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός 2 25.00
1.78
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/03
21:00
Καπίρης Μεντβέντεφ - Σίνερ 1 7.00
2.72
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/03
17:00
Φίλιος Χάντερσφιλντ - Κόβεντρι 2 (-0,25 Α.Η.) 10.00
2.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/03
17:00
Μητσέας Νόριτς - Πλίμουθ 1 & Over 1,5 (Bet Builder*) 20.00
1.80
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/03
17:00
Μητσέας Νόριτς - Πλίμουθ 1 & Να σκοράρει: Σάρτζεντ 10.00
2.80
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1 (-1 Α.Η.)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
5.00
Σημείο:
Houston -3.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
2 & Over 2,5 & Να σκοράρει ο Γκιόκερες (Bet Builder)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
2 (-0,25 Α.Η.)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1 & Over 1,5 (Bet Builder*)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1 & Να σκοράρει: Σάρτζεντ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος