foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ292
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
maxresdefault-1.jpg

Αυτοί που μείναν έξω

L-Train
L-Train | Προγνωστικά NBA
13 Απρ 2017 19:25

Καλησπέρα την παρέα του NBA και τους αναγνώστες του foxbet.gr. Regular season τέλος και είμαστε εν αναμονή της έναρξης των play-offs. Σαφώς πλέον μιλάμε για πιο ανταγωνιστικό μπάσκετ, καθώς συμμετέχουν στην διαδικασία, οι 16 καλύτερες ομάδες του NBA.

Πριν όμως από αυτό και εφόσον δεν έχουν ανοίξει ακόμα τα ειδικά στοιχήματα για τα play-offs (αν και έχω ήδη κάνει μια μελέτη), ας δούμε λίγο τις ομάδες που έμειναν εκτός post-season και τι μέλει γενέσθαι για αυτές. Πάμε!

9. Miami Heat (41-41)

Τι έκαναν: Δυο χρονιές μέσα σε μία. Ήταν δεδομένο ότι θα είχαν δύσκολη χρονιά. Με Wade να φεύγει, Bosh να μένει εκτός από την αρχή, δεν υπήρχε star. Ξεκίνησαν και μέχρι το Γενάρη είχαν ρεκόρ 11-30. Προσωπικά τους έβλεπα να κάνουν tanking. Και μετά εμφανίστηκε μια άλλη ομάδα. Το καλύτερο wining streak στο NBA φέτος (14-0), νίκες απέναντι σε όλους και οι Heat το πάλεψαν μέχρι το τελευταίο ματς για να μπουν 8άδα. Αν και άλλα έλεγα στην αρχή, θεωρώ αδικία το ότι έμειναν εκτός.

Το μέλλον: Με βάση τα όσα έδειξαν, προμηνύεται ευοίωνο. Αρχικά θα κοιτάξουν να απαλλαγούν από το πανάκριβο συμβόλαιο του Bosh, που λογικά το μπάσκετ έχει τελειώσει για αυτόν. Επίσης βλέπω τους McRoberts και Babbit να φεύγουν, οπότε θα υπάρχει άπλετος χώρος στο salary cap. Θεωρώ δεδομένο ότι θα ανανεώσουν τον James Johnson (μένει ελεύθερος) και από κει και πέρα, θα έχουν ένα cap περί τα 40-45Μ να πάρουν ότι καλύτερο θα έχει του χρόνου η FA. Εφικτός στόχος στα δικά μου μάτια, ο Blake Griffin. Και θα συμπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο το παζλ.

10. Detroit Pistons (37-45)

Τι έκαναν: Βήματα προς τα πίσω σε σχέση με πέρυσι, αλλά κάπου ήταν δεδομένο. Κυρίως επειδή ξεκίνησαν χωρίς τον Jackson και τον έχασαν με τραυματισμό και στο τέλος της σεζόν. Το πάλεψαν πάντως για αρκετά μεγάλο διάστημα, χωρίς όμως τον καλύτερο τους PG στα τελευταία 9 ματς, έκαναν και ένα ρεκόρ 3-6 και μοιραία έμειναν εκτός.

Το μέλλον: Αρνητικό το γεγονός ότι το Cap τους θα είναι ψιλο-γεμάτο για του χρόνου. Και με δεδομένο ότι ο Caldwell-Pope θα ζητήσει μεγάλο συμβόλαιο (ίσως και max), τον όσο χώρο θα διαθέτουν θα πρέπει να τον αξιοποιήσουν κρατώντας τον. Εκτός αν αποφασίσουν να τον αφήσουν να φύγει και κινηθούν για κάτι άλλο στην FA. Σίγουρα πάντως διαθέτουν τον κορμό για να "ζητήσουν" την είσοδο τους στα play-offs και του χρόνου. Δεν είναι όμως έτοιμοι για κάτι παραπάνω.

11. Charlote Hornets (36-46)

Τι έκαναν: Αρχικά, πιστεύω ότι πλήρωσαν σε μεγάλο βαθμό το γεγονός ότι άφησαν τον Jefferson να φύγει. Δεν βρήκαν ποτέ άξιο αντικαταστάτη. Και μάλιστα, υπέγραψαν με 4ετές τον Zeller (center), που στα δικά μου μάτια είναι "φύρα"! Πέραν της θέσης 5, είχαν έναν πολύ αξιόλογο ρόστερ, αλλά εν τέλει δεν μπήκαν και στην 8άδα. Με μια λέξη. Αποτυχία. Με τρεις λέξεις. Αποτυχία στο τετράγωνο.

Το μέλλον: Όχι και τόσο καλό. Πρωτίστως θα πρέπει να δουν τι θα κάνουν με τη ρακέτα τους. Του χρόνου θα δίνουν περί τα 25Μ σε Zeller και Plumlee, ο πρώτος φέτος τελείωσε με 11π. Μ.Ο και ο δεύτερος με 2,7π. Πεταμένα λεφτά. Έπειτα, μιας και όλα τα συμβόλαια είναι εγγυημένα, χώρος στο Salary Cap δε θα υπάρχει το καλοκαίρι (πάνω-κάτω 10Μ). Συν το ότι πρέπει το μεθεπόμενο καλοκαίρι να είναι έτοιμοι να προσφέρουν max συμβόλαιο στον Walker. Αυτό που πιθανολογώ ότι θα κάνουν λοιπόν, θα είναι να ξεφορτωθούν τα "βαριά" συμβόλαια στη ρακέτα και να πάρουν κάποιον αξιόλογο παίχτη για τη θέση του center. Αν δεν το κάνουν, θα πρέπει να σκέφτονται πως θα ξεφορτωθούν συμβόλαια από την -αξιόλογη είναι η αλήθεια- περιφέρεια τους, κάτι που θα τους πάει βήματα πίσω. Έχουν δουλειά, αν θέλουν και του χρόνου να διεκδικούν 8άδα.

12. New York Knicks (31-51)

Τι έκαναν: Πολύ φασαρία για το τίποτα. Πήραν Rose, πήραν Noah και με τους Anthony και Porzingis να έρχονται από καλή σεζόν, όλοι μίλησαν για επιστροφή των Knicks. Τελικά προκάλεσαν μπόλικο γέλιο, μιας και δεν κατάφεραν να κάνουν ούτε καν καλύτερο ρεκόρ σε σχέση με πρόπερσι (32-50).

Το μέλλον: Θετικό ότι οι Rose, Jennings, Vujacic και Holiday δεν έχουν συμβόλαιο για του χρόνου, οπότε το Cap των Knicks θα πέσει στα 78Μ. Θέλουν να απαλλαγούν και από το συμβόλαιο του Anthony (24M), αν τα καταφέρουν θα έχουν τη δυνατότητα να χτίσουν με πολύ χρήμα την ομάδα για τα επόμενα χρόνια. Αρκεί ο Jackson να προβεί σε σωστές ενέργειες. Όχι σαν αυτή, της απόκτησης του Noah με συμβόλαιο 17Μ. Τα πιο πεταμένα λεφτά στην ιστορία του NBA. Όπως και να χει, η διδαχή από φέτος ήταν πως με χρήμα και προσθήκες "ότι να ναι", δεν κάνεις ομάδα. Άρα, οι Knicks fans ανά τον κόσμο, θα πρέπει να κάνουν υπομονή. Το rebuild τώρα αρχίζει.

13. Orlando Magic (29-53)

Τι έκαναν: Νομίζω ότι προσπάθησαν να "μοιάσουν" στους 76ers. Πριν καν αρχίσει η χρονιά, έδωσαν τον καλύτερο τους παίχτη στους Thunder (Oladipo) για να πάρουν τον Ibaka. Ενώ νωρίτερα είχαν ήδη υπογράψει και τον Biyombo. Γέμισε η ρακέτα παίχτες και στην περιφέρεια μέτριοι Και τελικά έδωσαν και τον Ibaka. Γενικώς, ότι κίνηση έκαναν, ήταν να απορεί κανείς. Εν τέλει, το μόνο που κατάφεραν ήταν να έχουν και πολύ χειρότερο ρεκόρ σε σχέση με πρόπερσι.

Το μέλλον: Έτσι που τα κατάφεραν, όχι και τόσο καλό. Ότι έχτιζαν 2 χρονιές πίσω, το γκρέμισαν φέτος και τώρα πρέπει πάλι να χτίσουν από την αρχή. Πολύ κακό το γεγονός ότι το "βαρύτερο" συμβόλαιο τους (Biyombo) φέτος δεν έκανε τίποτα. Θετικό το ότι οι Green και Meeks, που δεν προσέφεραν κάτι το αξιόλογο φέτος, του χρόνου θα μείνουν ελεύθεροι. Οπότε χρήμα υπάρχει. Αυτό που δεν υπάρχει πλέον στους Magic, είναι το πρεστίζ. Να τους επιλέξει κάποιος star player. Το πιο πιθανό είναι ότι πάλι θα πρέπει να φτιάξουν ομάδα από την αρχή. Οπότε, υπομονή και εδώ.

14. Philadelphia 76ers (28-54)

Τι έκαναν: Δεν ξέρω τι έκαναν, ξέρω όμως τι πρέπει να κάνουν από δω και πέρα. Ένα ευχέλαιο. Πριν καλά καλά αρχίσει η σεζόν, έχασαν με τραυματισμό το Νο1 του draft. Ξεκίνησαν και πάλι αρνητικά, αλλά όταν μπήκε για τα καλά στο rotation της ομάδας ο Embiid, οι 76ers άρχισαν να κάνουν νίκες. Σερί. Και τότε τραυματίστηκε και πάλι. Μετά άρχισαν να χάνει ματς και ο Okafor και εν τέλει μια από τα ίδια. Σίγουρα πάντως η χρονιά λογίζεται ως επιτυχημένη, αφού οι 10 και 15 νίκες των προηγούμενων σεζόν, έγιναν 28!

Το μέλλον: Στο γραφείο των 76ers έχουν μπόλικη δουλειά. Αν όχι φέτος το καλοκαίρι, σίγουρα του χρόνου. Το θετικό για τους 76ers είναι ότι όλα τα Hot Prospects που έχουν (Simmons, Okafor, Embiid, Stauskas, Saric), έχουν τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο. Οι μόνοι δυο που φεύγουν είναι οι Splitter (που λογικά δε θα ανανεώσει) και Rodriguez (που λογικά θα μείνει). Το Cap τους για το καλοκαίρι θα ανέρχεται στα 50Μ, οπότε μιλάμε για 70Μ περίπου ελεύθερο χώρο να πάρουν... όλη την FA αν θέλουν!! Θα πρέπει όμως να προσέξουν φέτος, μιας και από του χρόνου το καλοκαίρι θα πρέπει να ξέρουν ποιους θα κρατήσουν και ποιους όχι, αφού τα συμβόλαια πολλών παιχτών λήγουν. Οπότε το Cap θα πρέπει να παραμείνει άδειο. Στη δική μου λογική και φέτος δε θα κινηθούν για κάτι καλό. Θα πορευτούν με τις υπάρχουσες μονάδες και θα δουν τι μέλει γενέσθαι από το επόμενο καλοκαίρι. Εκτός αν προβούν σε καμία από τις "τρελές" τους κινήσεις, δώσουν 1-2 από τους "μικρούς" να πάρουν πάλι τίποτα "σαβούρες" και να περιμένουν άλλα 3 χρόνια για το αν θα κάνουν κάτι αξιόλογο.

15. Brooklyn Nets (20-62)

Τι έκαναν: Τίποτα αξιόλογο, κάτι απολύτως λογικό. Με ένα πολύ μέτριο ρόστερ, έκαναν κάποιες νίκες, έπαιξαν αρκετά θεαματικό και επιθετικό μπάσκετ, αλλά όπως ήταν φυσιολογικό, τερμάτισαν στην τελευταία θέση της λίγκας.

Το μέλλον: Υπομονή για ακόμα ένα χρόνο. Τουλάχιστον. Το ρόστερ, πέραν των Lin, Lopez, Booker, δεν έχει βαριά χαρτιά. Άρα, χρήμα υπάρχει. Παίχτες και κυρίως Hot Prospects δεν υπάρχουν. Δυστυχώς το Νο1 του draft που λογικά θα έπαιρναν, θα πάει και φέτος τους Celtics. Βλέπετε, ακόμα δεν έχουν ξεχρεώσει την κίνηση προ τριετίας, να πάρουν τους Garnet και Pierce, που εν τέλει δεν προσέφεραν τίποτα στην ομάδα των Nets. Και έτσι, όλα αυτά τα χρόνια τερματίζουν τελευταίοι, αλλά τα καλά draft τους τα παίρνουν οι Celtics. Το σημαντικό είναι ότι έχουν μπόλικο χώρο στο Cap να πάρουν κάτι καλό φέτος στην FA. Και με δεδομένο ότι και του χρόνου θα κινηθούν χαμηλά, για να πάρουν κάτι από το επερχόμενο draft, ίσως σε 3 χρόνια είναι σε θέση και πάλι να πρωταγωνιστήσουν. Προς ώρας πάντως, υπομονή.

9. Denver Nuggets (40-42)

Τι έκαναν: Έδωσαν μάχη μέχρι το τέλος με τους Blazers, εν τέλει όμως δεν τα κατάφεραν. Σίγουρα πάντως η χρονιά κρίνεται επιτυχημένη. Στα πολύ θετικά το τρομερό ξεπέταγμα του Jokic, γύρω από τον οποίο οι Nuggets θα χτίσουν για τα επόμενα χρόνια.

Το μέλλον: Όλα μοιάζουν καλά για τις ερχόμενες χρονιές. Αρχικά, η ομάδα έχει και για την επόμενη σεζόν με εγγυημένα συμβόλαια, όλους τους παίχτες, πλην του Gallinari που έχει player option στο συμβόλαιο του. Αυτό σημαίνει ότι ο Ιταλός θα μπορεί να ενεργοποιήσει τη λύση του συμβολαίου του και να δεχθεί προσφορές. Πάντως, δείχνει να περνάει καλά στο Denver, μιας και οι Nuggets τον θέλουν, δύσκολα να τον δούμε να φεύγει. Plumlee και Hibert είναι οι μόνοι που δεν έχουν συμβόλαιο για τη νέα χρονιά, δεν είναι όμως project που "καίνε" τους Nuggets τη δεδομένη χρονική στιγμή. Οι "σβόλοι" λοιπόν, με όλο τον κορμό να είναι "δεμένος" για μια -τουλάχιστον- ακόμα σεζόν και με το Cap το καλοκαίρι να ανέρχεται στα 74Μ, θα έχουν στη διάθεση τους περίπου 50Μ να πάρουν ότι καλύτερο κινείται στην FA. Τι θα έκανα εγώ, αν ήμουν ο GM των Nuggets; Καλό prospect o Mudiay, αλλά η ομάδα θέλει άμεσα έναν all-star PG, που λογικά και με το ξεπέταγμα του Jokic και την πολύτιμη βοήθεια των Chandler και Galinari, θα την ανεβάσει επίπεδο. Η λύση είναι μια. Cris Paul!

10. New Orleans Pelicans (34-48)

Τι έκαναν: Ξεκίνησαν τη χρονιά, όχι με καλές βλέψεις. Έδιωξαν τους Gordon και Anderson, o Holiday θα έχανε 10-15 ματς στην αρχή, οπότε ο στόχος των play-offs τελείωσε πριν καν αρχίσει η σεζόν. Όπερ και έγινε. Οι Pelicans δεν ξεκίνησαν καλά, και από τα μέσα της σεζόν στόχος ήταν η επόμενη. Το Φλεβάρη έκαναν την κίνηση της χρονιάς, έδωσαν γη και ύδωρ στους Kings και πήραν τον Cousins. Προφανώς το rotation της ομάδας "άδειασε", αλλά λίγο τους ένοιαξε μιας και έχτιζαν ήδη για του χρόνου.

Το μέλλον: Και στους Pelicans έχει δουλίτσα. Ο Davis "δέθηκε" πέρυσι με 5ετές, μαζί του σίγουρα για ακόμα μια χρονιά θα είναι ο Cousins. Πιθανολογώ ότι -εφόσον φυσικά τραβήξει το δίδυμο Davis - Cousins- οι Pelicans θα τον ανανεώσουν μέσα στη χρονιά. Πέραν αυτού όμως, πρέπει να γεμίσει το rotation. Αυτό που "καίει" τους Pelicans, είναι να ανανεώσει ο Holiday που μένει ελεύθερος. Oι υπόλοιποι του rotation είναι "δεμένοι" με συμβόλαιο, ενώ οι Pelicans θα έχουν περίπου 15Μ επιπλέον να κινηθούν για κάτι καλό στην FA. Συν τις όποιες προσθαφαιρέσεις κάνουν μέσω των trade. Είναι πάντως σε καλό δρόμο, με 1-2 προσεγμένες κινήσεις του χρόνου μπορούν και πάλι να χτυπήσουν την πόρτα των play-offs.

11. Dallas Mavericks (33-49)

Τι έκαναν: Σε μια χρονιά που ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς, μετά το φιάσκο με τον Jordan, και οι 33 νίκες συνιστούν επιτυχία. Κακή η χρονιά όμως για μια ομάδα που μετράει συμμετοχή σε play-offs από τη σεζόν 2000-2001 (με εξαίρεση μια σεζόν). Κακή και η χρονιάς, μιας και οι Mavs φέτος έκαναν το χειρότερο τους ρεκόρ την τελευταία 20ετία (πιο συγκεκριμένα από τη χρονιά 98-99).

Το μέλλον: Το μόνο σίγουρο είναι πως σε μια ομάδα με έναν από τους μεγαλύτερους Μ.Ο ηλικίας στη λίγκα, δεν υπάρχει μέλλον. Το θετικό είναι ότι δεν έχουν να σκέφτονται ανανεώσεις βασικών μονάδων, πλην του Noel. Το συμβόλαιο του λήγει και σίγουρα θα έχει προτάσεις από αρκετές ομάδες. Αν δεν είναι ο Noel, σίγουρα οι Mavs θα πρέπει να κινηθούν για την απόκτηση ενός center. Και μετά, είτε μέσω της FA, είτε μέσω των trades, να κοιτάξουν πως θα βελτιώσουν λίγο το rotation τους, αν θέλουν να ελπίζουν σε επιστροφή στα play-offs.

12. Sacramento Kings (32-50)

Τι έκαναν: Τα διέλυσαν όλα και φτου κι απ΄ την αρχή. Ξεκίνησαν με βλέψεις και με πολύ καλό ρεκόρ. Σταδιακά άρχισαν να πέφτουν και το Φλεβάρη παραχώρησαν και τον Cousins. Γέμισαν και το rotation της ομάδας με ένα κάρο σαβούρες και μοιραία κατέληξαν εκεί που κατέληξαν. Η χρονιά κρίνεται αποτυχημένη. Πρώτον γιατί τερμάτισαν με ρεκόρ μικρότερο σε σχέση με πρόπερσι και δεύτερον γιατί πλέον δε θέλουν 1-2 κινήσεις για το βήμα παραπάνω, αλλά πολλές περισσότερες.

Το μέλλον: Ο Divac πρέπει να σηκώσει τα μανίκια γιατί έχει πολύ δουλειά. Ο Cousins έφυγε. McLemore, Evans, Collison και Lawson μένουν ελεύθεροι, ενώ έχουν player-opt στο συμβόλαιο τους οι Gay, Galloway και Barnes. Το κακό για τους Kings είναι ότι δεν έχουν ιδέα για το ποιους παίχτες θέλουν να κρατήσουν. Το χειρότερο είναι ότι οι καλύτεροι των παραπάνω (McLemore, Gay, Evans) δεν πολυψήνονται να μείνουν!! Και τι θα μείνει πίσω; Τίποτα. Πέραν του Παπαγιάννη που είναι ένα καλό prospect, οι Kings θα πρέπει να στοχεύσουν πολύ προσεκτικά στην FA. Προκειμένου, αφενός να μην πετάξουν λεφτά και αφετέρου να "χτίσουν" κάτι καλό. Το μόνο θετικό είναι ότι θα υπάρχει χρήμα. Πολύ χρήμα.

13. Minesota Timberwolves (31-51)

Τι έκαναν: Δυο νίκες περισσότερες σε σχέση με πρόπερσι, αλλά ως εκεί. Ατομικά βέβαια, έχουν πάρα πολλά κέρδη. Ο Rubio επέστρεψε για τα καλά και φέτος ήταν το μεγαλύτερο διάστημα υγιής. Οι Wiggins και Towns ανέβηκαν 2 επίπεδα πάνω ο καθένας. Οι υπόλοιποι του rotation ανέβασαν αρκετά τη στατιστική τους, ενώ ο Dunn έκανε μια πολύ καλή rookie σεζόν.

Το μέλλον: Μοιάζει ευοίωνο, αν και οι άνθρωποι των "λύκων" πρέπει από τώρα να σκέφτονται και για 2 καλοκαίρια μετά. Φέτος, πλην των Rush και Muhammad, άπαντες έχουν συμβόλαιο και για του χρόνου. Το θέμα είναι ότι του χρόνου το καλοκαίρι οι Wolves θα πρέπει να έχουν χώρο στο Cap, να ξοδέψουν για τους Wiggins και Towns. Όπως και να χει, και χώρος στο Cap υπάρχει και αρκετά Hot Prospect στην ομάδα, που εξελίσσονται σε star player. Τους Pekovic και Aldrich θα προσπαθήσουν επίσης να ξεφορτωθούν (λογικά μέσω trade) και να προσθέσουν κάτι καλό από την FA.

14. Los Angeles Lakers (26-56)

Τι έκαναν: Βήματα προόδου σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Τις 20- νίκες διαδέχθηκαν φέτος οι 26. Είναι κι αυτό εξέλιξη. Και κάπως έτσι η μετάβαση στην μετά-Kobe εποχή, έγινε αναίμακτα. Και με αυτόν την τελευταία τριετία οι Lakers ήταν "σάκος του box" και φέτος παρέμειναν έτσι, αν όχι, βελτιώθηκαν κιόλας.

Το μέλλον: Για να φτάσουν όμως τις καλές εποχές του Kobe, έχουν πολλή δουλειά ακόμα. Η ομάδα έχει μόνο hot prospects και παίχτες που σε 2-3 χρόνια -αν μείνουν- θα αποτελούν μια από τις καλύτερες ομάδες της λίγκας. Χώρος πάντως στο salary cap υπάρχει. Επίσης, θεωρώ δεδομένο ότι θα πρέπει να διώξουν μια και καλή τους Mozgov και Deng, 2 παίχτες που καλύπτουν το 1/3 του Cap και δεν προσφέρουν τίποτα. Αν το κάνουν και χώρος στο Cap θα υπάρχει φέτος οι Lakers να πάρουν κάτι καλό από την FA και θα μπορούν τα επόμενα χρόνια να προσφέρουν καλά συμβόλαια σε αυτούς που θα πρέπει να κρατήσουν (Ingram, Russell, Randle). Οπότε, με 1-2 καλές κινήσεις στην agency και αν καταφέρουν και κάνουν trade τους Deng και Mozgov για κάτι καλό, τότε του χρόνου θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικοί. 

Phoenix Suns New Logo15. Phoenix Suns (24-58)

Τι έκαναν: Ακριβώς αυτό για το οποίο φτιάχτηκαν στην αρχή. Μια μέτρια χρονιά και πολλά θεαματικά παιχνίδια. Highlight οι 72 πόντοι του Booker κόντρα στους Celtics. Στα θετικά το γεγονός ότι έκαναν μια νίκη παραπάνω σε σχέση με πέρυσι.

Το μέλλον: Παρά τις σερί κακές χρονιές, το παράδοξο για τους Suns είναι ότι έχουν λαμπρό μέλλον παρακάτω. Αρχικά, έχουν αρκετό χώρο στο Cap το καλοκαίρι για να πάρουν κάτι καλό από την FA (εγώ εκτιμώ ότι θα πρέπει να κινηθούν για center). Έχουν μια από τις καλύτερες περιφέρειες (στις θέσεις 1 και 2) στο πρωτάθλημα, απλά θα πρέπει να την πλαισιώσουν με παίχτες που παίζουν άμυνα (κυρίως στο 3). Έχουν "πιτσιρίκια". Και φέτος "χτυπούν" και ψηλά στο draft (στις θέσεις 1-3). Αν διώξουν τον Chandler με trade για κάτι καλό. Αν πάρουν και τον Griffin, τον Ibaka ή τον Millsap στην agency, του χρόνου οι Suns θα μπουν με αξιώσεις στο πρωτάθλημα.

Κάπως έτσι κλείνει η σεζόν για τους 14 παραπάνω και φυσικά αρχίζει η πραγματική "δοκιμασία" για τους υπόλοιπους 16 της post-season. Εννοείται πως μέχρι αύριο θα έχει αναρτηθεί και η στήλη με την ανάλυση των 8 ζευγαριών και τα ειδικά στοιχήματα που θα ποντάρουμε, πριν την έναρξη των play-offs.

L-Train

Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
02/05
02:00
L-Train New York Knicks - Philadelphia 76ers Πρόκριση 76ers 12.50
1.92
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
20/04
17:00
Καπίρης Τσιτσιπάς - Λάγιοβιτς Σκορ 2-2 μετά το 4ο γκέιμ 6.00
2.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
20/04
13:30
Δούκας Ιστανμπούλσπορ - Καραγκιουμρούκ Over 3 20.00
2.45
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
20/04
10:00
F1Addict Να τερματίσει μέσα στους πρώτους έξι (Προκριματικά): O.Piastri 10.00
2.25
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
20/04
10:00
F1Addict Head to Head: S.Perez vs M.Verstappen (Προκριματικά): S.Perez 8.00
6.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
20/04
06:00
F1Addict Να τερματίσει στην πρώτη δυάδα (Sprint): L.Norris 10.00
2.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
20/04
06:00
F1Addict Νικητής αγώνα Sprint: M.Verstappen vs Υπόλοιποι πιλότοι: Υπόλοιποι πιλότοι 8.00
2.50
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
20/04
02:00
L-Train Miami Heat - Chicago Bulls Highsmith over 12.5π+ασ+ριμπ. 10.00
2.02
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Πρόκριση 76ers
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Σκορ 2-2 μετά το 4ο γκέιμ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Υπόλοιποι πιλότοι
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
10.00
Σημείο:
Highsmith over 12.5π+ασ+ριμπ.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος